Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از تبریز، چتین تانر امروز در دیدار با شهردار تبریز اظهار کرد: شهرهای ترکیه و تبریز در زمینه های مختلف امکان همکاری دارند که مهم ترین زمینه اشتراکات تاریخی، فرهنگی و دینی است که مردمان دو کشور را به هم نزدیک‌تر کرده است.

وی یادآور شد: پیش از این بین تبریز و شهرهای ترکیه از جمله ارزروم، استانبول و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. قرارداد خواهرخواندگی امضا شده اما با شیوع ویروس کرونا، بسیاری از فعالیت های مشترک متوقف شد که امیدواریم در آینده شاهد احیای این فعالیت ها باشیم.

سرکنسول جمهوری ترکیه در تبریز با بیان اینکه در زمینه ورزش قدم های خوبی برای تبادل تجربیات برداشته شده، تصریح کرد: در زمینه سرمایه گذاری نیز ما منتظر ارائه ظرفیت های پروژه های تبریز هستیم.

وی ادامه داد: شهرداری های هر دو طرف می توانند از طریق کنسولگری در ارتباط باشند و پروژه های زیرساختی مشخصی از جمله انبوه‌سازی، مترو و... اجرا کنند.

تانر با بیان اینکه تبریز می تواند قطب ارتباطی ایران و ترکیه باشد، تاکید کرد: ما دو کشور برادر باید ارتباط نزدیک‌تری باهم داشته باشیم.

 

تیم تراکتور، برندی برای توسعه ارتباطات ورزشی ایران و ترکیه

شهردار تبریز گفت: تبریز ظرفیت‌های مطلوبی در حوزه سرمایه‌گذاری و گردشگری دارد که می‌تواند محل اشتراک تجربیات و فعالیت بخش خصوصی ترکیه باشد.

یعقوب هوشیار  اظهار کرد: حوزه حمل و نقل به عنوان عرصه‌ای زودبازده در امر سرمایه‌گذاری می‌تواند به  بخش خصوصی ترکیه معرفی شود.

وی افزود: در حوزه حمل و نقل ظرفیت‌های خوبی برای همکاری داریم چون پتانسیل تولید اتوبوس در ترکیه بالا است و ما نیز از طریق منطقه آزاد ارس می‌توانیم واردات اتوبوس داشته باشیم. 

هوشیار ادامه داد: ترکیه ظرفیت بالایی در تولید اتوبوس و تاکسی دارد که آماده مشارکت و همکاری در این زمینه هستیم.

شهردار تبریز تصریح کرد: مجموعه ورزشی یادگار امام (ره) تبریز، با دویست هکتار مساحت می‌تواند به عنوان فرصت سرمایه‌گذاری مناسبی برای احداث شهرک ورزشی سرمایه‌گذاری باشد.

وی اضافه کرد: در حوزه رفاهی، تجاری، انرژی و هوای پاک بنیه علمی قوی داریم که آماده به اشتراک‌گذاری آن هستیم.

وی تاکید کرد: مجموعه‌های تخصصی دانش‌بنیان در تبریز فعالیت گسترده‌ای دارند و می‌توانیم از تحقیقات و پژوهش‌های دانشگاهی دو طرف بهره‌مند شویم.

هوشیار خاطرنشان کرد: در صنعت و صنایع سنگین و شکلات و صنایع غذایی نیز تبریز بازار تجاری و ظرفیت‌ خوبی دارد که می‌توانیم به اشتراک بگذاریم.

وی یادآورد شد: ورزش حوزه‌ای کم‌هزینه و زودبازده برای افزایش تعاملات و ارتباطات دوجانبه است و تیم تراکتور در این زمینه ظرفیت خوبی است.

شهردار تبریز عنوان داشت: تلاش می‌کنیم در بحث مدیریت شهری، تجارت و اقتصاد داشته‌های خود را به اشتراک بگذاریم و در کنار آن برنامه‌ای برای دیدار تجار تبریزی و ترکیه‌ای ترتیب می‌دهیم.

وی افزود: سیاست دولت جدید ارتباط بیشتر با کشورهای همسایه است که دست ما را برای افزایش تعاملات باز می‌گذارد.

هوشیار اظهار کرد: استاندار آذربایجان‌شرقی نیز علاقمند به بررسی روابط اقتصادی با کشورهای همسایه و بهره‌مندی از ظرفیت‌های آنها است و در کنار آن بتوانیم علم و تکنولوژی تبریز را نیز صادر کنیم.

انتهای پیام

منبع: فارس

کلیدواژه: شهردار تبریز یعقوب هوشیار تبریز تیم تراکتور مدیریت شهری روابط اقتصادی دانش بنیان شهرک ورزشی مترو تبریز اتوبوس تاکسی شورای شهر تبریز کنسولگری تبریز ارزروم استانبول آنکارا قرارداد خواهرخواندگی ایران و ترکیه سرمایه گذاری شهردار تبریز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۰۵۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند

به گزارش خبرگزاری مهر، سازمان خواربار و کشاورزی سازمان ملل متحد (فائو) در جمهوری اسلامی ایران و وزارت جهاد کشاورزی پروژه‌ای را با هدف اطمینان از اصالت غذا و مدیریت زنجیره تأمین مواد غذایی امضا کردند.

این پروژه با عنوان «کنترل اصالت غذایی و مدیریت زنجیره تأمین غذا برای دستیابی موفقیت‌آمیز به اهداف توسعه پایدار» مطابق با چارچوب همکاری توسعه پایدار سازمان ملل متحد، اهداف توسعه پایدار و چارچوب برنامه کشوری فائو است.

این طرح دو ساله بخشی از برنامه همکاری فنی فائو است که در دسامبر ۲۰۲۵ میلادی به پایان می‌رسد.

این پروژه تحت نظارت معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی، تقویت زنجیره تأمین شفاف و قابل اعتماد زعفران، تضمین امنیت و ایمنی مواد غذایی و تغذیه برای مصرف کنندگان را هدف قرار داده است و به دنبال پاسخگویی به چالش‌های ناشی از جهانی‌شدن عرضه مواد غذایی و پیچیدگی‌های تجارت مدرن، به‌ویژه در صنعت زعفران است؛ حوزه‌ای که ایران با تولید تقریباً ۹۰ درصد محصول جهانی جایگاه برتری دارد.

همچنین از تأثیرات این طرح می‌توان به تضمین دسترسی مصرف کنندگان به محصولات زعفران ایمن و اصیل از طریق افزایش ظرفیت برای مکانیسم‌های اجرایی مؤثر برای آزمایش کیفیت مواد غذایی اشاره کرد. این پروژه گامی مهم در جهت افزایش شفافیت و قابلیت ردیابی در صنعت زعفران است که در نهایت به امنیت غذایی و دستیابی به اهداف توسعه پایدار کمک می‌کند.

این پروژه نمونه‌ای از تعهد فائو برای تقویت سیستم‌های کشاورزی و غذایی پایدار است که با دستور کار جهانی برای دستیابی به اهداف توسعه پایدار همسو می‌شود. فائو با همکاری با همتایان ملی و بهره‌گیری از تخصص، قصد دارد توانمندی کشورهایی مانند ایران را در تاب‌آوری و پایداری بخش‌های کشاورزی ارتقا بدهد.

کد خبر 6099002

دیگر خبرها

  • پیمایش در مرز ۶G
  • برگزاری کمیسیون مشترک همکاری های اقتصادی ایران و ترکیه ماه آینده
  • تمرین تیم فوتبال تراکتور در تبریز
  • مبادلات تجاری ایران و‌ سریلانکا دوباره برقرار شد
  • دهقان: دارایی جمهوری اسلامی ایران در عراق بلوکه نشده است
  • دارایی جمهوری اسلامی ایران در عراق بلوکه شده است؟
  • بروزرسانی تجهیزات آزمایشگاهی با کمک اپرتورهای ارتباطی
  • توسعه راه‌های ارتباطی شهرستان اردل در دستور کار قرار گیرد
  • ایران و فائو در زمینه تولید زعفران پروژه جدید امضا کردند
  • سکوی «تامین و تولید» راه‌اندازی می‌شود/ تبیین ظرفیت‌های ایران