Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد اصفهان گفت: این نهاد با نظارت سه تا پنج‌ساله طرح‌های خودکفایی بر ۳۱ هزار و ۷۰۰ طرح خودکفایی ایجاد شده از سال ۹۶ تاکنون، به پایدارسازی و توسعه مشاغل مددجویی کمک می‌کند.

احمدرضایی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، اظهار کرد: توانمندسازی از طریق کارآفرینی و توسعه اشتغال مسیری برای خوداتکایی مددجویان است که در حال حاضر ۳۱ هزار و ۷۰۰ طرح، تحت نظارت کارشناسان این نهاد قرار دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظارت بر ۹ هزار و ۹۵۶ طرح ایجاد شده در سال گذشته

وی با اشاره به نظارت بر ۹ هزار و ۹۵۶ طرح ایجاد شده در سال گذشته، افزود: توسعه مشاغل مددجویی و اتصال زنجیره‌های مشاغل خرد به مشاغل بزرگ لازم است، همچنین طرح‌های خودکفایی در این مدت، زمینه فعالیت سه هزار و ۹۵۰ نفر از مددجویان دیگر را نیز فراهم کرده است.

معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی (ره) استان اصفهان با تأکید بر نظارت سه تا پنج‌ساله طرح‌های خودکفایی، ادامه داد: کمیته امداد به‌منظور پایدارسازی، توسعه مشاغل و توانمندسازی مددجویان، با بهره‌گیری از کارشناسان خبره با اعطای تسهیلات بنا به‌ضرورت، بر طرح‌های خودکفایی نظارت لازم را انجام می‌دهد.

وی در خصوص تحقق برنامه‌های خودکفایی مددجویان تحت حمایت، گفت: موفقیت مددجویان کارآفرین نه‌تنها سبب کسب درآمد برای خود و خانواده‌شان می‌شود، بلکه روحیه خودباوری را میان جامعه هدف این نهاد تقویت می‌کند.

کد خبر 583008

منبع: ایمنا

کلیدواژه: احمد رضایی معاون اشتغال و خودکفایی اشتغال خودکفایی گندم کمیته امداد امام خمینی مددجویان کمیته امداد اشتغال زایی برای مددجویان کمیته امداد خدمات کمیته امداد ایجاد اشتغال برای مددجویان کمیته امداد اصفهان شهر شهروند کلانشهر مدیریت شهری کلانشهرهای جهان حقوق شهروندی نشاط اجتماعی فرهنگ شهروندی توسعه پایدار حکمرانی خوب اداره ارزان شهر شهرداری شهر خلاق طرح های خودکفایی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۰۶۰۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا خاکساری رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان در افتتاحیه رویداد صدرا با شعار«صنعت، دانشگاه، راه اشتغال» که در این دانشگاه برگزار شد این رویداد را اتفاقی مبارک و پیونددهنده علم و صنعت دانست و اظهار کرد: در سند تحول و تعالی دانشگاه به موضوع حلقه مفقوده صنعت و دانشگاه و لزوم ارتباط این دو رکن مهم در عرصه عمل توجه شده است.

وی با تأکید بر لزوم توسعه فعالیت‌های فناورانه و تمرکز بر ایجاد کارآفرینی عنوان کرد: رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و پیوند صنعت و دانشگاه و مسیری برای ایجاد اشتغال است و در همین راستا همکاری با شرکت‌ها و صنایع بزرگ استان را در عمل دنبال می‌کنیم.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان گفت: با ورود دانشگاه به صنعت از یک‌سو می‌توان در حل مسئله مثمر ثمر بود و از سوی دیگر با ورود دانشجو به‌عنوان کارورز، موضوع کسب مهارت را شاهد خواهیم بود.

خاکساری از تحقق کارورزی بین دانشجویان دانشگاه آزاد اسلامی خبر داد و بیان کرد: در این طرح دانشجو در عرصه عمل و حضور در واحد‌های صنعتی به کسب تجربه آموزش و یادگیری می‌پردازد که می‌تواند راهی برای شناخت مسیر شغلی دانشجویان و فارغ‌التحصیلان تلقی شود.

وی مطرح کرد: طرح پویش در راستای تقویت توانمندی دانشجویان در ارتباط با صنعت و بازار کار راه‌اندازی شده است. این طرح منجر به پرورش دانشجویان ماهر خواهد شد که همزمان با تحصیل در دانشگاه، مهارت‌های لازم را از طریق اشتغال در نهاد‌های مختلف کسب می‌کنند.

رئیس دانشگاه اسلامی واحد همدان اضافه کرد: در طرح پویش، دانشگاه امکان اشتغال همزمان دانشجو با تحصیل را فراهم کرده تا تجربه خوبی را در محیط کاری کسب کنند و پس از فارغ‌التحصیلی با آمادگی کامل وارد بازار کار شوند.

خاکساری با بیان اینکه در این طرح دانشجو هیچ هزینه‌ای را بابت این واحد نمی‌پردازد تا بی‌دغدغه زمینه مهارت‌آموزی محقق شود از اجرای طرح پایش و بررسی مشکلات به‌ویژه در حوزه کشاورزی و حل آن توسط دانشگاه آزاد خبر داد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مصارف مهم مالیات در کشور به چه صورت است؟
  • ایجاد اشتغال برای ۱۲ هزار نفر توسط چینی ها در کرمان
  • بررسی مشکلات مددجویان زندان سپیدار اهواز در دیدار با رئیس توسعه حل اختلاف خوزستان
  • پیشنهاد دائمی شدن قراردادهای موقت مشاغل پنج ساله به کجا رسید؟ | آخرین وضعیت لایحه اصلاح قانون کار برای قراردادهای کاری
  • تامین آب پایدار روستا‌های بخش گابریک نیازمند تخصیص اعتبار
  • تعهد اشتغال ۷۵۰۰ فارغ‌التحصیل بیکار در همدان
  • لزوم ثبت قرارداد اجاره مسکن در سامانه خودنویس
  • احداث شهرک‌های شیلاتی نهاوند در مرحله مکان یابی
  • رویداد صدرا بسترساز توسعه فعالیت فناورانه و ایجاد اشتغال
  • ۶ روش برای مردمی‌سازی تولید