Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، دبیرخانه جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، هیات داوران ۳ بخشِ مسابقه تئاتر خردسال، خیابانی و خیمه شب‌بازیِ این رویداد نمایشی را معرفی کرد.

بر این اساس، الکا هدایت، بهرام بهبهانی و مهرداد نظام‌آبادی، ۳ داوری هستند که آثار بخش مسابقه تئاتر خردسال را بررسی و برگزیدگان را در اختتامیه بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان معرفی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

همچنین هیات داورانی متشکل از بهناز مهدی‌خواه، عباس جمشیدی‌فر و حسین صفی، آثار بخش‌های مسابقه تئاتر خیابانی و خیمه‌شب بازیِ جشنواره بیست و هفتم تئاتر کودک و نوجوان را ارزیابی خواهند کرد.

هیات داوران این ۳ بخش، از هنرمندان باسابقه عرصه هنرهای نمایشی، به ویژه نمایش کودک و نوجوان هستند که آثار منتخب جشنواره بیست و هفتم را داوری می‌کنند.

الکا هدایت، نویسنده، بازیگر، کارگردان و صداپیشه تئاتر از کودکی وارد عرصه هنرهای نمایشی شده است. او کارگردانی نمایش‌های متعددی را در حوزه تئاتر عروسکی و کودک و نوجوان همچون «هوشنگ لاک‌پشته»، «شگفتی» و... در کارنامه دارد.

بهرام بهبهانی، بازیگر، کارگردان و از عروسک‌گردان باسابقه عرصه هنر نمایش است. او در نمایش‌های متعددی به عنوان عروسک‌گردان حضور داشته و از آثاری که در حوزه نمایش کودک و نوجوان هستند، می توان به؛ «افسانه ماهک»، «فیل در تاریکی» و «میوه‌های شهر خاکستری» اشاره کرد.

مهرداد نظام‌آبادی، بازیگر، کارگردان، نویسنده، محقق و مدرس بازیگری کودک و نوجوان است. حضور به عنوان مجری در برنامه تلویزیونی «فیتیله» و تالیف کتاب «۴۰ بازی آپارتمانی» از جمله آثار این هنرمند است.

بهناز مهدی‌خواه، نویسنده، بازیگر، کارگردان و طراح و سازنده عروسک، از جمله هنرمندان شناخته شده نمایش کودک و نوجوان است. نمایش «دنیای خیال انگیز من» این هنرمند به عنوان نمایش برگزیده بخش خردسال مرکز ملی اسیتژ ایران معرفی شده و از برگزیدگان بیست‌وششمین جشنواره تئاتر کودک و نوجوان همدان است.

عباس جمشیدی‌فر از بازیگر شناخته شده تئاتر، سینما و تلویزیون است. او سال‌ها در عرصه نمایش خیابانی و کودک و نوجوان فعالیت داشته که می‌توان به نمایش‌های «دختر انار» برگزیده در جشنواره تئاتر کودک و نوجوان و نمایش خیابانی «دن کیشوت» برگزیده جشنواره تئاتر فجر اشاره کرد.

حسین صفی از هنرمندان شناخته شده عرصه هنرهای نمایشی استان همدان است. او در عرصه نویسندگی، بازیگری، کارگردانی و پژوهش فعالیت دارد و از آثار تولیدی این هنرمند در عرصه آثار کودک و نوجوان می‌توان از مجموعه‌های تلویزیونی «ماجراهای تپلی»، «ماجراهای ننه گلی» و «هاچین و واچین» نام برد.

بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، یکم تا ششم تیر به دبیری‌امیر مشهدی عباس در شهر تاریخی همدان برگزار می‌شود.

۵۷۵۷

کد خبر 1643273

منبع: خبرآنلاین

کلیدواژه: تئاتر کودک و نوجوان استان همدان تئاتر تئاتر کودک و نوجوان همدان جشنواره تئاتر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.khabaronline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرآنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۱۶۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توانمندی‌های تئاتر ایران ناب است/ در حال رایزنی با کشورهای شرق آسیا و اروپا برای اجرا هستیم

به گزارش خبرنگار فرهنگ و جامعه خبرگزاری علم و فناوری آنا،‌ نمایش «آلاء» به نویسندگی و کارگردانی محمد کاظم تبار، پیش از این در چهاردهمین جشنواره بین‌المللی دائجون کره جنوبی، چهل و یکمین جشنواره بین‌المللی تئاتر فجر، تئاتر شهر و همچنین سالن اصلی تالار مولوی به روی صحنه رفته بود اینبار در هفته دوم اردیبهشت ماه با حمایت مرکز هنرهای نمایشی حوزه هنری در ششمین جشنواره مونودراما در شهر نابل تونس به روی صحنه می‌رود. شیما جعفرزاده به عنوان بازیگر و همچنین فرهاد قائمیان و محمدرضا آزادفرد با صدای خود در این نمایش محمد کاظم‌تبار را یاری خواهند داد.  

کاظم تبار در گفت‌وگو با خبرنگار آنا گفت: نمایش آلاء در سال ۱۴۰۰ تولید شد که از آن به بعد در سالن اصلی مولوی، جشنواره‌ فتح خرمشهر، جشنواره‌ بین المللی تئاتر فجر، سالن قشقایی تئاتر شهر، جشنواره دائجون کره جنوبی به اجرا درآمد و در حال انجام تمرینات نهایی جهت اجرا در تونس هستیم.

آلاء در ادامه افزود: در هر مرحله‌ اجرایی تغییراتی چه در متن، چه در میزانسن و حرکات داشته که این اجرا نیز از این امر مستثنی نبوده است. به طور کل می‌توان گفت این اجرا ۳۰ درصد با اجرای اول آلاء در تالار مولوی تفاوت کرده است. آلاء دعوتنامه‌های مختلفی از شرق آسیا و اروپا نیز دریافت کرده که در حال رایزنی با جشنواره‌های مبدا هستیم.

وی اظهار داشت: البته درباره اجرای تونس باید عرض کنم قرار بود پارسال در این جشنواره حاضر باشیم، اما به دلایلی این اتفاق ممکن نشد تا امسال که مجددا نمایش در این جشنواره پذیرفته شد. البته این اتفاق بدون حمایت‌های کوروش زارعی که برادرانه و دلسوزانه حامی این نمایش بودند و رایزن فرهنگی ایران در تونس، امکان پذیر نبود.

آلاء اظهار داشت: به لحاظ توانمندی تئاتر ایران ظرفیت‌های خوب و نابی دارد که ظرفیت ارائه‌ آن در سراسر دنیا وجود دارد که این امر نیاز حمایت‌های همه جانبه از سوی وزارت فرهنگ و ارشاد است تا توانایی و استعداد‌های ایرانی در سراسر دنیا به منصه‌ ظهور برسد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • رقابت ۱۰ گروه در جشنواره هنر‌های نمایشی کودک و نوجوان آذربایجان غربی
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • پرهام خاکزاد با «بیرون پشت در» به تئاترشهر می‌آید
  • «بیرون پشت در» را در تئاتر شهر ببینید!
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان
  • راهیابی ۲ نمایش از البرز به جشنواره سراسری تئاتر بچه های مسجد
  • داوران نوعی نگاه جشنواره کن معرفی شدند
  • داوران نوعی نگاه کن معرفی شدند
  • توانمندی‌های تئاتر ایران ناب است/ در حال رایزنی با کشورهای شرق آسیا و اروپا برای اجرا هستیم
  • تسویه حساب خواهر با برادر/ در «آگنیتاژ» پرواز می‌کنید؟