Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-06@19:06:01 GMT

رونمایی از پوستر «مدرسه مجازی مهدویت»

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۸۱۷۹۲

رونمایی از پوستر «مدرسه مجازی مهدویت»

طی یک نشست خبری از پوستر« مدرسه مجازی مهدویت» رونمایی شد. - اخبار فرهنگی -

به گزارش خبرنگار فرهنگی خبرگزاری تسنیم،‌ نشست خبری بنیاد فرهنگی حضرت موعود عجل‌الله تعالی فرجه همراه با رونمایی از مدرسه مجازی مهدویت با حضور سید احمد زرهانی قائم مقام آن بنیاد برگزار شد.

وی در این نشست با اشاره به عمده فعالیت‌های بنیاد گفت: در طی این مدت در زمینه‌های مختلف قدم‌هایی برداشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حوزه اول، آموزش است. در این زمینه تاکنون ده‌ها جلد کتاب چاپ شده است. انتشار نشریه الکترونیکی "امان" از دیگر اقدامات آموزشی بنیاد بود و تاکنون ادامه دارد. همچنین برگزاری دوره‌های متعدد در بستر حوزه و دانشگاه از دیگر اقدامات آموزشی بنیاد مهدی موعود است. این بنیاد در استان‌ها و شهرستان‌های کشور نمایندگی دارد و با همکاری آنها توانستیم تاکنون ده‌ها جشنواره مهدوی برگزار کنیم.

زرهانی افزود: در ایام کرونا، جهت‌دهی آموزشی ما از حضوری به حالت مجازی در آمد و ایده تأسیس مدرسه مجازی مهدویت از همان جا شکل گرفت. با توجه به گستردگی مخاطبان ما در بستر دانشگاهیان و کارکنان دولت، توانستیم نرم‌افزارهایی را آماده و عرضه کنیم.

قائم مقام بنیاد مهدی موعود (عج) درباره فعالیت‌های بنیاد در راستای بیانیه گام دوم انقلاب گفت: سه نکته اساسی در زمینه گام دوم انقلاب وجود دارد؛ اولین نکته، تولید علم و سرمایه‌گذاری برای توسعه علم و معارف و خودکفایی علمی است. الحمدلله با وجود تحریم‌هایی که از سوی غرب داشتیم، در این زمینه تقریباً به مرز خودکفایی رسیدیم. دومین نکته در زمینه بیانیه گام دوم انقلاب، تمدن‌سازی است. به ازای افول تمدن غرب،‌ امروز تمدن اسلامی در حال تکامل و تکوّن است. سومین نکته درباره گام دوم انقلاب، مقدمه‌سازی و زمینه‌سازی برای ظهور است. ما معتقدیم که تمدن نوین اسلامی گامی به‌سوی ظهور است. در تمام این زمینه‌ها فعالیت‌هایی را به صورت حضوری و مجازی هم در داخل و هم در سطح بین‌الملل داشته‌ایم. در حوزه برون‌مرزی با کشورهایی مثل عراق، لبنان، افغانستان و پاکستان مراوداتی از طریق مبلغان جامعه‌المصطفی داریم. 

در ادامه این نشست حجت‌الاسلام نصوری معاون آموزش و پژوهش بنیاد مهدی موعود (عج) گفت: تعدادی شاخصه را برای فعالیت‌های بنیاد در زمینه آموزش و پژوهش در نظر داریم که عبارتند از: 1. بررسی و تبیین ویژگی‌های بیانیه گام دوم انقلاب و تحقق تمدن نوین اسلامی با رویکرد مهدوی 2. نقش آموزه‌های مهدوی در تحقق تمدن اسلامی و تبیین نقشه راه 3. بیان راهبردها و راهکارهای سیاسی و اجتماعی و فرهنگی مهدویت در تحقق تمدن نوین اسلامی 4. ایجاد توجه برای جامعه نخبگانی کشور به مبانی و رویکردهای مهدوی بیانیه. گرچه خطاب رهبر معظم انقلاب در بیانیه به جوانان بود، اما گروه نخبگانی باید وارد عرصه تحقق آن شوند. 5. نشر و انتقال راهکارهای آموزه‌های مهدوی در تحقق تمدن نوین اسلامی؛‌ در این باره کارگروهی علمی در مرکز تخصصی مهدوی شکل گرفت. سپس عناوینی تدوین و بعد تبدیل به سرفصل شد. مهم‌ترین سرفصل‌های آن عبارتند از: ابعاد و ظرفیت‌های آموزه مهدویت در تمدن نوین اسلامی، نقش آموزه مهدویت در مرحله انقلاب اسلامی، نقش آموزه مهدویت در مرحله دولت‌سازی اسلامی، نقش آموزه مهدویت در جامعه‌سازی، ویژگی تمدن نوین اسلامی و تمایز آن با دیگر تمدن‌ها. در واقع ما به دنبال راهبردها و راهکارهای فرهنگی، سیاسی، اجتماعی، اقتصادی و تربیتی در تحقق تمدن نوین اسلامی هستیم. 

در انتهای این نشست از پوستر «مدرسه مجازی مهدویت» رونمایی شد. در توضیح این مدرسه آمده است: «در حال حاضر با توجه به اینکه سهم قابل توجهی از فعالیت‌های بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود(عج) به برگزاری دوره‌های آموزشی در سطوح مختلف و تربیت مربیان و اساتید مهدویت اختصاص دارد، وجود یک ساختار تشکیلاتی مدون و اصولی که قابلیت بهره‌مندی از ظرفیت‌های به وجود آماده را داشته باشد و بتواند مانع پراکندگی آموزشی، تربیت نیروی متخصص در هر حوزه، قایلیت شناسایی استعدادها، پرورش و استفاده از ظریف  نیروها شود، امری ضروری است. بر این اساس چرخه شبکه آموزش معارف مهدویت تدوین و در سه سطح به صورت مجازی و در قالب مدرسه مجازی مهدویت تعریف شده است. علاقه‌مندان می‌توانند از طریق «این پیوند» وارد سایت شوند.

چرا آخرالزمان؟2 جریان رقیب آخرالزمانی در هالیوود و علت حمایت هر دو از اسرائیل + ویدئوروایت امیرالمؤمنین درباره وضعیت شیعیان در آخرالزمانتفسیر اشارات تورات و انجیل به ظهور پیامبر آخرالزمان توسط امام رضا(ع) برای علمای اهل کتابحجت‌الاسلام عالی: تشکیل جبهه مقاومت ماموریت آخرالزمانی شهید سلیمانی استهجرت حضرت معصومه (س) الگوی آخرالزمانی شیعه است / زیارتنامه کریمه اهل بیت سمت و سویی مهدوی داردآیات المهدی (عج) |برنامه‌ای برای جداسازی مؤمنان از کافران در فرآیند آخرالزمانبررسی دو جریان بعثت و غدیر در آیینه مهدویت و آخرالزمانبنیانگذار صهیونیزم فیلم‌های آخرالزمانی هالیوود را بنا نهاد/ ظرفیت‌های چهارگانه عاشورا برای تمدن نوین اسلامی در رسانه و هنر

انتهای‌پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: تحقق تمدن نوین اسلامی مدرسه مجازی مهدویت فعالیت های بنیاد آموزه مهدویت گام دوم انقلاب تحقق تمدن مهدی موعود نقش آموزه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۱۷۹۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی

به گزارش خبرنگار خبرگزاری علم و فناوری آنا، بر اساس اعلام سامانه نشریات دانشجویی سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، چهار نشریه دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن با عناوین «نوین دارو، دانش‌پژوه، دنیای نوین سلول و ردپای زیست‌فناوری» میان ۱۱نشریه دانشجویی برتر دانشگاه آزاد اسلامی قرار گرفتند.

حمیدرضا فاطمی پور، معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی واحد رودهن در این زمینه در گفت‌وگو با خبرنگار آنا اظهار کرد: چهار نشریه دانشجویی این واحد دانشگاهی میان نشریات برتر این دوره قرار گرفتند که سهم واحد رودهن حدود ۴۰ درصد نشریات برتر دانشگاه آزاد اسلامی سراسر کشور است.

وی افزود: بحث رتبه‌بندی نشریات از موضوعات مهم دانشگاه بوده که بر اساس شاخص‌هایی ارزیابی می‌شوند. اکنون نظارت بهتر و بیشتر بر فرآیند ارزیابی کیفیت نشریات در دستور کار قرار دارد. کمک به نشریات دانشجویی برای تولید و بارگذاری مطالب در سایت نشریات دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی و ارتقای سطح کیفی و کمی نشریات دانشجویی هدف اصلی این دوره است.

به گزارش آنا،‌ چهار نشریه دو ماهنامه نوین دارو به صاحب امتیازی کیمیا سادات سجادی، مدیر مسئولی رضا قاسمی و سردبیری رکسانا شاهمرادی شامکان، فصلنامه دانش‌پژوه به صاحب امتیازی علی صفایی، مدیر مسئولی محمدعلی شیرزاده و سردبیری هادی حسن‌پور، فصلنامه دنیای نوین سلول به صاحب امتیازی و مدیر مسئولی مائده جعفری ماسوله و سردبیری سارا جواهری و فصلنامه رد پای زیست‌فناوری به صاحب امتیازی امیر حشمتیان، مدیر مسئولی ریحانه السادات میرافضل و سردبیری ریحانه نهالی منتشر می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • خسروپناه: دستاوردهای دانش‌آموزان سمپادی تمدن نوین اسلامی را محقق کرده است
  • برتری ۴ نشریه دانشگاه آزاد رودهن میان نشریات دانشجویی واحد‌های دانشگاهی
  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • امضای تفاهم‌نامه و رونمایی از پوستر برگزاری آیین نکوداشت دانش‌آموختگان بین‌المللی
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • شانزدهمین جلسه کافه انجمن برگزار شد
  • امام صادق (ع) بنیانگذار تمدن نوین بشری
  • فیلم کوتاه «چوپان» در جشنواره شورت شورتز ژاپن/ رونمایی از پوستر فیلم
  • برگزاری وبینار بین‌المللی «شیخ بهایی؛ معمار تمدن‌ساز»
  • پیروان امام صادق(ع) در مسیر تمدن‌سازی