Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت الاسلام مجتبی فاطمی نسب با برشمردن برکات بازگشایی مرز سومار برای تردد زوار عتبات عالیات گفت:از برکات بازگشایی مرز سومار بر روی زوار، برخوردار از بهره های معنوی و ایجاد ظرفیت های اقتصادی برای حل مشکلات مردم گیلانغرب است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حجت الاسلام مجتبی فاطمی نسب در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: امیدواریم در ایام پیشرو مخصوصا ماه های محرم و صفر بتوانیم از ظرفیت ها و موهبتهای بزرگ الهی در موضوعات مختلفی چون بهره مندی از آثار و پیامدهای سفر زیارتی عتبات عالیات و اربعین با نصیب شویم‌.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بنده در رابطه با تاریخ مذهبی و دینی کرمانشاه کتبی را نوشته ام، افزود: از چند جهت می توان درباره ضرورت بازگشایی مرزهای کرمانشاه برای تردد زوار اربعین و عتبات عالیات، مباحثی را تبیین کرد.

حجت الاسلام فاطمی نسب تصریح کرد: مرز سومار یکی از مرزهای رسمی شهرستان گیلانغرب است که در مسیر تردد زوار عتبات عالیات قرار دارد.

وی درباره اهمیت تردد زوار عتبات عالیات از مرز سومار، عنوان کرد: با مطالعه تاریخ کرمانشاه می بینیم این استان از صدر اسلام قدیمی ترین مسیر تردد زوار اربعین و عتبات عالیات بوده است.

امام جمعه شهرستان گیلانغرب گفت: اهمیت قرارگیری در مسیر تردد زوار عتبات عالیات با توجه به روایت امام صادق(ع) ملموس تر است مبنی بر اینکه زیارت امام حسین(ع) برابر حج است بلکه حج و عمره ای که پس از حج واجب به جا آورده می شود.

حجت الاسلام فاطمی نسب تصریح کرد: زیارت قبر امام حسین(ع) می تواند بسترساز حضور زوار عتبات عالیات در استان کرمانشاه و شهرستان گیلانغرب باشد.

وی افزود: یکی از کارکردهای بازگشایی مرز سومار به روی زوار اربعین، برخورداری از پیامدهای معنوی این زیارت است که می تواند اثرات خاصی در شهرستان گیلانغرب و استان کرمانشاه داشته باشد.

حجت الاسلام فاطمی نسب با اشاره به اینکه مردم ما می توانند از بهره های معنوی حاصل از زیارت امام حسین(ع) برخوردار شوند، خاطرنشان کرد: یکی از این بهره های معنوی، حضور علما و بزرگان در استان کرمانشاه با توجه به قرارگیری آن در مسیر تردد زوار عتبات عالیات بوده که منشا ارائه خدماتی شده است.

امام جمعه شهرستان گیلانغرب گفت: احمد ابن اسحاق قمی نماینده ویژه امام حسن عسگری(ع) و یکی از علما و بزرگان سرشناس و مطرح بود که در قرن سوم هجری بین سال‌های ۲۶۰ تا ۲۶۳ هجری در شهرستان سرپلذهاب حضور یافت و پس از تشرف به محضر امام حسن عسگری(ع) و امام زمان(عج ا...) در مسیر برگشت به شهر قم از مسیر زیارتی مرز سومار یا خسروی از دنیا رفت و در شهرستان سرپلذهاب که اکنون منشا بسیاری از تحولات فرهنگی است، مدفون شد‌.

حجت الاسلام فاطمی نسب در باب بهره های معنوی بازگشایی مرز سومار، گفت: تعداد دیگری از علما از جمله جد بزرگوار علامه بحرالعلوم در مسیر برگشت از نجف به سمت بروجرد با دعوت مردم کرمانشاه در این شهر ماندگار شدند و تا آخر عمر شریفشان منشا خدمات و برکات معنوی بودند.

وی افزود: همچنین ملاعبدالله فاضل تونی از علمای بزرگی بوده که در سال ۱۰۷۱هجری در مسیر تردد به عتبات عالیات بر اثر بیماری در کرمانشاه از دنیا رفت و کنار پل کهنه قدیمی در ورودی کرمانشاه توسط حاکم وقت؛ شیخ علی خان زنگنه دفن شد که اکنون هم محل حضور بسیاری از دلدادگان علم و فضیلت و هم منشا برکات معنوی است.

امام جمعه شهرستان گیلانغرب گفت: یکی دیگر از علمایی که در مسیر تردد به عتبات عالیات از دنیا رفت، مرحوم محمد حسین کاشف الغطا بود که در سال ۱۲۹۴هجری قمری در نجف اشرف به دنیا آمد و در سال ۱۳۷۳ هجری در کرندغرب از دنیا رفت.

حجت الاسلام فاطمی نسب تصریح کرد: یکی از برکات بازگشایی مرزها بر روی زوار، حضور بزرگان و بهره های معنوی است که همه می توانیم از آن استفاده کنیم‌.

وی افزود: با توجه به اینکه زیارت قبر امام حسین(ع) برابر با حج است، در پیام معنوی مقام معظم رهبری در رابطه با حج ایشان به عروج و برکات معنوی اشاره می کنند که در باب بازگشایی مرزها نیز یکی از برکات معنوی حضور علما و بزرگان و فضیلت زیارت قبر امام حسین(ع) است.

امام جمعه شهرستان گیلانغرب گفت: نورانیت و معنویتی که انسان پس از زیارت قبر امام حسین(ع)  می تواند در دل و رفتار خود بدست آورد، قابل انتقال به سایر نزدیکان و وابستگان هم است.

حجت الاسلام فاطمی نسب تصریح کرد: ایجاد ظرفیت های اقتصادی و دیگر ظرفیت ها از دیگر برکات زیارت امام حسین(ع) است که می تواند در کنار زیارت ایشان حاصل شود‌.

وی افزود: همچنین باید برای خدمات رسانی به زوار عتبات عالیات توجه به مباحث فرهنگی شهرستانها، استفاده از ظرفیت جوانان، بهره گیری از زیرساخت‌های فرهنگی و مذهبی مورد نیاز زوار درنظر گرفته شود و البته به برکت زیارت امام حسین(ع) می توان این امکانات رفاهی را در مسیر تردد زوار ایجاد کرد.

مشکلات شهرستان گیلانغرب با حضور زوار اربعین مرتفع می شود

امام جمعه شهرستان گیلانغرب گفت: مشکلاتی که شهرستان گیلانغرب و استان کرمانشاه با آن مواجه است، می تواند با حضور زوار اربعین مرتفع شود.

حجت الاسلام فاطمی نسب با اشاره به اینکه مشکلات معیشتی گریبانگیر خانواده ها است، خاطرنشان کرد: زوار امام حسین(ع) در حوزه اقتصادی می توانند برای استان کرمانشاه منشا خیرات باشند.

ضرورت طرح بازگشایی مرز سومار در سفر رئیس جمهور به کرمانشاه

وی عنوان کرد: امیدواریم مسئولان استانی و کشوری در سفر رئیس جمهور به کرمانشاه طی هفته های آتی، موضوع بازگشایی مرز سومار را مطرح کنند و بازگشایی مرز سومار روی زوار اربعین یکی از مصوبات سفر ایشان باشد.

حجت الاسلام فاطمی نسب تصریح کرد: مرز سومار از حدود ۱۰ تا ۱۵ سال پیش طبق صحبت‌های طرف عراقی به عنوان مرز رسمی شناخته شده که امیدواریم با مصوب شدن در سفر ریاست جمهوری به عنوان یکی از اولویت‌های استان، بتوانیم شاهد تردد زوار عتبات عالیات از این مرز، تحت عنوان یک مرز رسمی باشیم.

حجت الاسلام فاطمی نسب تصریح کرد: با توجه به هزینه بالای سفرهای هوایی اعزام به عتبات عالیات، مسئولان امر باید با جدیت پیگیر دریافت مجوز تردد زمینی زوار عتبات عالیات در شهرستان گیلانغرب باشند.

وی افزود: یکی از ابعاد پیام معنوی مقام معظم رهبری در حج امسال، بیان مسائل اقتصادی بود که معظم له اشاراتی به این موضوع داشتند تا جایی که همراهی جریان مسلمان و شیعی در این اجتماع، می تواند از جمله برکات عمده این سفر زیارتی باشد.

امام جمعه شهرستان گیلانغرب گفت: ایجاد جریان فرهنگی در شهرستان گیلانغرب و استان کرمانشاه، ترویج پیامدهای ناشی از حضور اجتماعی مؤمنین در کنار فضای معنوی ایجاد شده، همدلی و همراهی جبهه مقاومت در اربعین هم می تواند گویای این مهم باشد.

امام جمعه شهرستان گیلانغرب گفت: با توجه به اینکه پیام اربعین برابر پیام حج است باید همان اهمیتی که برای زیارت خانه خدا درنظر می گیریم برای زوار اربعین هم درنظر بگیریم در واقع خلاف  تلاش تبلیغاتی جبهه استکبار برای پیشگیری از حضور معنوی مسلمانان، اجتماع مؤمنین از برکات این زیارت خواهد بود.

امام جمعه شهرستان گیلانغرب با برشمردن برکات اقتصادی بازگشایی مرز سومار برای تردد زوار عتبات عالیات، گفت: حضور هر زائر می تواند رونق اقتصادی را ایجاد کند همچنین رفع مسائل و مشکلات شهرستانها از جمله گرفتاری های مردم، تنگناهای معیشتی و نیز ارائه خدمات رفاهی به زوار از جمله برکات بازگشایی مرز سومار بر روی زوار عتبات عالیات است‌.

وی افزود: امیدواریم مسئولان استان کرمانشاه تلاش کنند پیش از اربعین شاهد بازگشایی مرز سومار بر روی زوار و همچنین پذیرایی زوار عراقی اعزامی به مشهد مقدس باشیم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: تردد زوار عتبات عالیات بازگشایی مرز سومار زیارت قبر امام حسین ع شهرستان گیلانغرب مسیر تردد زوار زیارت امام حسین ع استان کرمانشاه برای تردد زوار بهره های معنوی زوار اربعین برکات معنوی دنیا رفت بر روی زوار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۱۹۶۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی

رضا داودی، مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه زمان آغاز فعالیت‌های پروژه روستایی را از تیرماه سال ۱۴۰۱ عنوان کرد و گفت : آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع) در حال انجام است.

وی در توضیح پروژه‌های قرارگاه محرومیت‌زدایی امام حسن مجتبی (ع)، ادامه داد: آبرسانی به ۸۶۰ روستای استان در قالب ۲ قرارداد با قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) توسط سپاه حضرت نبی‌اکرم (ص) استان و قرارگاه نجف اشرف در حال انجام است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان کرمانشاه با بیان اینکه سپاه حضرت نبی اکرم (ص) استان عهده‌دار پروژه‌های روستایی شهرستان‌های صحنه، هرسین، کنگاور، سنقر، کرمانشاه و اسلام‌آباد غرب است، افزود: پروژه‌هایی ۸ شهرستان شرقی کرندغرب، سرپل‌ذهاب، گیلانغرب، جوانرود، روانسر، پاوه و ثلاث باباجانی برعهده قرارگاه نجف اشرف نیروی زمینی است.

وی با بیان اینکه هم‌اکنون پروژه آبرسانی ۳۲۵ روستا آماده بهره‌برداری است، افزود: ۲۱۰ روستا از این تعداد در قالب قرارداد‌های محرومیت‌زدایی و ۱۱۵ روستا هم از پروژه‌های ملی و استانی انجام شده است.

داووی کرمانشاه را به‌عنوان محروم‌ترین شهرستان در حوزه آب روستایی معرفی کرد و گفت: مهم‌ترین پروژه‌های آن در قالب پروژه امام علی ۱ و امام علی ۲ تعریف شده که پروژه‌های امام علی ۱ در قالب ۱۸ روستا تا پایان اردیبهشت‌ماه جاری وارد مدار بهره‌برداری می‌شود.

داودی اشاره‌ای به اقدامات صورت گرفته در ۲۲ ماه گذشته در حوزه آبرسانی روستایی استان داشت و افزود: در سرتاسر استان ۶۲۵ کیلومتر، ۱۵۰ باب مخزن و ۴۹ ایستگاه پمپاژ احداث، ۴۶ حلقه چاه حفر شده است.

وی تصریح کرد: مجموعه اقدامات صورت گرفته محرومیت‌زدایی طی ۲۲ ماه گذشته به اندازه کار‌های صورت گرفته در ۱۵ تا ۲۰ سال گذشته بوده که این خود تحولی بزرگ در حوزه آبرسانی روستایی استان بوده است.

داودی خاطرنشان کرد: در تلاش هستیم تا پایان نیمه اول ۱۴۰۵ به شرط تأمین اعتبار تنش آبی کل استان به پایان برسد؛ و اما؛ بازدید خبرنگاران از پروژه‌های جهاد آبرسانی شهرستان کرمانشاه که با همکاری سپاه آماده بهره‌برداری است، آغاز شد.

از یک پروژه امام علی به گفته مدیرعامل آبفا استان کرمانشاه، ۱۸ روستا را زیر پوشش دارد که تا پایان ماه جاری به بهره‌برداری می‌رسد. وی با اشاره به اقدامات صورت گرفته، افزود: با حفر یک حلقه چاه عمیق با دبی ۲۵ لیتر در ثانیه و احداث ۲۱ باب مخزن، ۸۰ کیلومتر لوله‌گذاری، ۵ باب ایستگاه پمپاژ؛ بیش از ۲ هزار نفر از اهالی این روستا‌ها از نعمت آب پایدار بهره‌مند خواهند شد.

داووی با بیان اینکه این ۱۸ روستا اصلا دسترسی به آب آشامیدنی سالم نداشته، تصریح کرد: آب این روستا در گذشته به وسیله آبرسانی سیار یا چشمه تأمین می‌شد.

آنگونه که داوودی می‌گوید، مدول اول تصفیه‌خانه فاضلاب کرمانشاه هم‌اکنون فعال است که ۳۲۴ هزار نفر از جمعیت شهر را پوشش می‌دهد.

وی افزود: برای تصفیه کامل فاضلاب شهر کرمانشاه به ساخت مدول دوم و سوم تصفیه‌خانه فاضلاب هم نیاز داریم تا هر کدام بتوانند ۴۰۰ هزار نفر از جمعیت شهر کرمانشاه را پوشش دهند.

مدیرعامل آبفا استان کرمانشاه تصریح کرد: ساخت مدول دوم تصفیه‌خانه فاضلاب کرمانشاه با ظرفیت ۶۷ هزار مترمکعب در شبانه‌روز از نیمه دوم سال ۱۴۰۱ شروع و هم‌اکنون هم در حال انجام است.

داودی با بیان اینکه این پروژه جزء مصوبات سفر رئیس‌جمهور بوده، گفت: اعتبار خوبی برای این پروژه در نظر گرفته که طبق هدفمندی صورت گرفته با پیمانکار پروژه (قرارگاه خاتم الانبیا) سازه آن تا پایان سال ۱۴۰۳ تمام و ان‌شاءالله بعد از آن با نصب تجهیزات، سال ۱۴۰۴ وارد مدار بهره‌برداری خواهد شد.

وی با اشاره به پیشرفت ۲۴ درصدی این مگاپروژه در کرمانشاه، گفت: ۳۴۵ هزار مترمکعب خاکبرداری، ۴ هزار ۶۰۰ تن آرماتور، ۳۵ هزار مترمکعب بتن‌ریزی تا به امروز صورت گرفته است.

داوودی اعتبار لازم برای تکمیل این پروژه را هزار میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: اعتبار مصوب سال گذشته ۳۱۶ میلیارد تومان بوده و در قانون بودجه سال ۱۴۰۳ پیگیر اعتبار خوبی برای آن هستیم.

وی ادامه داد: این تصفیه‌خانه ۲۴.۵ میلیون مترمکعب پساب تولیدی دارد که این میزان پساب برای واحد‌های صنعتی شرقی مورد استفاده خواهد گرفت و آب‌های زیرزمینی مورد استفاده ذخیره خواهد شد.

مدیرعامل آبفا استان کرمانشاه گفت: مناطق شرق و جنوب به خصوص جنوب‌غربی مشکلاتی داشتیم که دو خط غرب و شرق را طراحی کردیم.

وی با بیان اینکه خط غرب به پایان رسیده، گفت: این خط بین مخزن چمن به جمهوری بود که به اتمام رسیده و وارد مدار بهره‌برداری شده است.

داوودی گفت: اثرات این خط غربی برای مردم شهر کرمانشاه چندان ملموس نیست، چون باید پروژه شرق هم به اتمام برسد.

وی گفت: پروژه شرق و جنوب از سمت فرودگاه شروع تا مخزن کوثر که در جنوب‌شرقی واقع است، ادامه دارد. طول این خط ۹ کیلومتر است که ۷ کیلومتر از آن انجام شده است.

داوودی این پروژه را برای آب کرمانشاه مهم و استراتژیکی دانست و گفت: در تلاش هستیم تا ۲ ماه آینده این پروژه را وارد مدار بهره‌برداری کنیم و تنش آبی کرمانشاه برای همیشه مرتفع کنیم.

مدیرعامل آبفا استان کرمانشاه افزود: برای مناطق شمال کرمانشاه با چاه‌های حفاری شده و مخزن تلاش مشکلات در این منطقه را هم مرتفع خواهیم کرد.

داوودی گفت: با انجام مجموع این پروژه‌ها و همچنین اصلاح و بازسازی صورت گرفته در شبکه و حفر ۲۵ حلقه چاه، سال ۱۴۰۳ بهترین تابستان کرمانشاه از نظر تنش آبی خواهد بود .

باشگاه خبرنگاران جوان کرمانشاه کرمانشاه

دیگر خبرها

  • جزییاتی از آخرین اقدامات مطلوب برای پیاده‌روی اربعین در کرمانشاه
  •  تقویت زیرساخت‌های مرز بین المللی خسروی در دستور کار استانداری
  • مواکب کوچک اربعین ساماندهی می‌شود
  • بهره مندی هشت روستای مجتمع امام علی (ع) شهرستان کرمانشاه از آب آشامیدنی
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای فاقد آب شرب در استان کرمانشاه در حال انجام است
  • کمک ۴ میلیاردی مردم لرستان برای بازسازی عتبات‌عالیات
  • آبرسانی به ۸۲۰ روستای استان کرمانشاه در قالب پروژه‌های ملی، استانی و قرارگاه محرومیت‌زدایی
  • سفر به عتبات یک سفر توحیدی است
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی در اربعین ۱۴۰۳
  • پیش بینی تردد ۵۰ درصدی زائران عتبات از مرز خسروی دراربعین ۱۴۰۳