Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری برنا»
2024-04-27@07:37:57 GMT

راه اندازی خانه‌ خلاق گردشگری و صنایع دستی

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۸۳۲۲۹

راه اندازی خانه‌ خلاق گردشگری و صنایع دستی

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان گفت: خانه خلاق گردشگری و صنایع دستی وابسته به این دانشگاه راه اندازی می شود.

به گزارش خبرگزاری برنا از کردستان؛ عادل سی‌وسه‌مرده روز دوشنبه در نشست خبری با خبرنگاران استان کردستان در سنندج اظهار داشت: این مرکز همانند مراکز رشد، در اختیار دانشجویان فعال در زمینه های گردشگری و صنایع دستی خواهد بود که تا کنون برای ایجاد آن در سه استان کردستان، خوزستان و خراسان شمالی موافقت شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی همچنین از امضای تفاهم نامه با سازمان آموزش فنی و حرفه ای استان به منظور ایجاد کارگاه های جوار دانشگاه خبر داد و افزود: این طرح برای استفاده از امکانات و تجهیزات فنی و حرفه ای برای بهبود آموزش دروس عملی است که در ۱۱ مرکز جامع علمی کاربردی فعال استان اجرایی می شود.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان گفت: در نشست اخیر با حجت الاسلام علیرضا سلیمی عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی پیشنهادی مبنی بر تامین شهریه دروس عملی دانشجویان شاغل به تحصیل در دانشگاه های شهریه پرداز مناطق محروم از محل اعتبارت دولتی مطرح شد که امیدواریم اجرایی شود.

سی‌وسه‌مرده به قرارگیری دو مرکز علمی کاربردی دادگستری و مدیریت صنعتی استان در معرض انحلال اشاره کرد و گفت: این مراکز از ترم آینده دانشجو پذیرش نمی کند و دانشجویان شاغل به تحصیل در دیگر مراکز ادامه تحصیل خواهند داد.

وی به آغاز ثبت نام از داوطلبان مقطع تحصیلی کارشناسی ناپیوسته از دیروز در کردستان اشاره کرد و افزود: کار ثبت نام از این داوطلبان تا پنجم تیر ادامه دارد و ثبت نام مقطع کاردانی هم از ۱۴ تا ۲۱ تیرماه انجام می شود.

رییس دانشگاه جامع علمی کاربردی کردستان با بیان اینکه در حال حاضر ۲۱۸ رشته محل در مراکز علمی کاربردی کردستان شامل ۱۳۱ رشته کاردانی و ۸۷ کارشناسی ناپیوسته تدریس می شود افزود: در هریک از مقاطع تحصیلی کاردانی و کارشناسی، ۲۹ رشته محل به مجموع رشته های تحصیلی اضافه شده که بیشتر آنها مرتبط با تربیت بدنی است.

سی‌وسه‌مرده با بیان اینکه ۱۷۰ دانشگاه در کشور  فعالیت دارد که یکی از آنها دانشگاه علمی کاربردی با ۴۸۰ مرکز در سراسر کشور است، افزود: از سه میلیون و ۶۰۰ هزار دانشجوی مراکز آموزش عالی کشور، ۲۰۰ هزار  نفر در مراکز علمی کاربردی مشغول به تحصیل هستند که در کردستان هم از پنج هزار و ۲۰۸ دانشجوی ثبت شده در مراکز علمی، کاربردی ۲ هزار و ۹۷۲ نفر انتخاب رشته کرده اند.

وی گفت: از آغاز امسال با رعایت استانداردهای مناسب،  آموزش حضوری شد و ۱۰ درصد بصورت مجازی بود و در روزهایی که به دلیل آلودگی تعطیل بود، آموزش بصورت مجازی برگزار شد تا دانشجویان از درس و تحصیل باز نمانند.  

رییس دانشگاه جامع علمی، کاربردی کردستان افزود: تاکنون بیش از ۳۰ هزار دانشجو از این دانشگاه فارغ‌التحصیل شده اند که ۷۰ درصد آنها شاغل هستند.

انتهای پیام

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: کردستان رییس دانشگاه جامع علمی علمی کاربردی کردستان جامع علمی کاربردی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۳۲۲۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی گفت: سریال «نون خ» در ترویج صنایع دستی، مناطق گردشگری و آداب و روسوم مردم موفق بود.

به گزارش خبرگزاری ایمنا، عزت‌الله ضرغامی صبح امروز _چهارشنبه پنجم اردیبهشت_ در حاشیه جلسه هیئت دولت اظهار کرد: جا دارد از سازمان صداوسیما به‌خاطر انعکاس خوب در حوزه صنایع دستی و سنت‌های بومی مردم در سریال نون خ تشکر کنم، در نمایش دادن سبک زندگی مردم و برنامه‌های محلی و سنتی و ترویج این زندگی پاک خیلی موفق بودند و تصور من این است که اگر این‌ها به صورت فیلم‌های کوتاه دربیاید، در حوزه تولید شادی و روحیه برای مردم، می‌تواند خیلی مؤثر باشد.

وی درباره مقایسه موزه ملی با موزه لوور افزود: از من در مورد قیمت بلیت‌ها سوال شده بود و من گفتم رقم ۳۰,۰۰۰ تومان که سال‌ها تغییر نکرده بود، رقمی بسیار پایین و از همه دنیا ارزان‌تر است حتی من گفتم که نمی‌خواهیم خودمان را با موزه لوور مقایسه کنیم که ۲۲ یورو و معادل ۱ میلیون و ۶۰۰ هزار تومان است.

وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی ادامه داد: خدمات خاصی در موزه لوور داده نمی‌شود و تقریباً همه موزه‌ها شبیه هم هستند و ما کارشناسان خیلی خوبی داریم.

این خبر در حال تکمیل است...

منبع: ایرنا

کد خبر 747457

دیگر خبرها

  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری می‌شود
  • میمند فارس شهر ملی شیشه‌گری شود
  • اجرای ۸۰ طرح مرمتی و عمرانی در آذربایجان‌غربی
  • دژکرد اقلید شهر ملی کیسه‌بافی می‌شود
  • گردشگری، مردمی‌ترین سهم ما در اقتصاد است
  • سمینار بین‌المللی تأثیر بحران‌های طبیعی بر بناهای تاریخی با رویکرد کاربرد فناوری‌های نوین برگزار شد
  • نمایشگاه کتاب تهران «گردشگری ادبی» را ترویج می‌کند/ تهران می‌تواند «شهر خلاق ادبی» شود
  • تزریق ۵.۵ هزار میلیارد اعتبار به گردشگری آذربایجان‌شرقی
  • حفاران غیرمجاز در شهرستان سنندج دستگیر شدند
  • تقدیر وزیر میراث فرهنگی از سریال «نون خ»