Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «اقتصاد آنلاین»
2024-05-04@08:24:30 GMT

استفاده از زغال سنگ برای جبران کمبود گاز

تاریخ انتشار: ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۸۳۵۱۶

استفاده از زغال سنگ برای جبران کمبود گاز

به گزارش اقتصادآنلاین به نقل از تسنیم، رابرت هابک، وزیر اقتصاد آلمان در سیاستی که روز یکشنبه اعلام شد و دویچه وله آن را منتشر کرد، گفت که این کشور باید برای جبران کمبود گاز طبیعی روسیه استفاده از زغال سنگ برای تولید برق را افزایش دهد.

به گزارش راشاتودی، این وزیر گفت: برای کاهش مصرف گاز، باید گاز کمتری برای تولید برق مصرف شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در عوض، از نیروگاه‌های زغال سنگ باید بیشتر استفاده شود.

این در حالی بود که وی از نیاز به استفاده بیشتر از زغال سنگ برای تولید برق ابراز تاسف کرد، چرا که آلمان، همراه با سایر کشورهای اتحادیه اروپا، اقداماتی را برای کاهش استفاده از "سوخت کثیف" و حرکت به سمت انرژی سبز انجام داده است، اما به گفته هابک، وضعیت فعلی آنقدر جدی است که حق انتخاب وجود ندارد.

وی گفت: این (سیاست) تلخ است اما در شرایط فعلی صرفاً لازم است مصرف گاز کاهش یابد. برلین برنامه ریزی کرده بود تا سال ۲۰۳۰ در تولید انرژی در این کشور از زغال سنگ استفاده نکند، اما در این شرایط ممکن است این هدف تغییر کند.

این وزیر همچنین خاطرنشان کرد که باید گاز بیشتری به مخازن ذخیره سازی وارد شود، در غیر این صورت در زمستان واقعاً وضعیت دشوار خواهد بود.

بنا بر گزارش رسانه ها، آژانس شبکه فدرال آلمان اعلام کرده است که تاسیسات ذخیره سازی گاز در آلمان در حال حاضر حدود ۵۷ درصد پر است.

در عین حال، بر اساس این مقاله، وزارت اقتصاد آلمان در حال کار بر روی مقررات جدیدی برای ایجاد "ذخایر جایگزین گاز" با ارتقاء نیروگاه ها برای تبدیل به سایت های ذخیره سازی است. چندین ساز و کار دیگر از جمله مزایده گاز و وام به ارزش ۱۵ میلیارد یورو (۱۵.۷۴ میلیارد دلار) برای خرید گاز اضافی در دست اقدام است.

منبع: تسنیم

منبع: اقتصاد آنلاین

کلیدواژه: گاز روسیه زغال سنگ

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۳۵۱۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عقب‌ماندگی‌های لرستان را با کار جهادی جبران کنیم

استاندار لرستان بر لزوم ارائه کار جهادی برای جبران عقب‌ماندگی‌ها در این استان تأکید کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از خرم‌آباد، ابوطالب شفقت، عصر امروز، در دیدار با گروه‌ها و تشکل‌های شاهد و ایثارگر در مجتمع توانبخشی ایثار گفت: ایثارگران و جانبازان شاهدان قابل رؤیت هستند و ما برای دیدن شهدای والامقام باید بصیرت داشته باشیم و باید از شهدا درس بگیریم.

او از ایثارگران به‌عنوان میدان‌داران واقعی حکمرانی جمهوری اسلامی ایران یاد‌ و بیان کرد: با مهربانی مردم به‌ویژه جامعه ایثارگر مشقت کاری برای ما آسان می‌شود.

رایزنی با سرمایه‌گذاران برای فعالیت در لرستان

استاندار لرستان خاطرنشان کرد: ما با وجود هجمه‌های مختلف دشمنان ایستاده‌ایم و ما با وجود همه این مشکلات توانسته‌ایم رو به جلو حرکت کنیم.

شفقت گفت: ما تمام تلاش خو را را به‌کار خواهیم گرفت که مشکلات را برطرف کنیم و مسئولان باید جهادی کار کنند تا کم‌کاری‌ها جبران شود.

او  با اشاره به نقش ایثارگران در جامعه تصریح کرد: به پشتیبانی جامعه ایثارگر افتخار می‌کنم.

انتهای پیام/645

دیگر خبرها

  • اطفای حریق پایگاه نظامی دیهل متال آلمان متوقف شد
  • کم‌بارشی‌های کشور جبران شد؟!
  • بارش‌های اخیر بخشی از کمبود بارش در بخش کشاورزی را جبران کرد
  • طرز پخت دنده گاو درون پوست روی زغال به روش آشپز آذربایجانی (فیلم)
  • عقب‌ماندگی‌های لرستان را با کار جهادی جبران کنیم
  • کمبود کالا و افزایش قیمت در کمین بازار موبایل و لپ‌تاپ؟
  • محرم زیر باران زانو نزد (عکس)
  • مشکل کمبود شکر حل شد؛ متقاضیان ثبت نام کنند
  • افزایش تولید برق در هند با کاهش قیمت زغال‌سنگ
  • نیکبخت: نوسانات بازار را با تولید به حداقل می‌رسانیم