Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از شهرکرد، احمد سعیدی عصر امروز در آیین تجلیل از ۷۵ شهید مدافع حرم جامعه عشایری کشور گفت: کنگره بزرگداشت شهدای عشایر سه رویکرد فرهنگی، محرومیت‌زدایی و کمک‌های مومنانه و تقویت وحدت اقوام مختلف را در دستور کار قرار داده است.

رئیس سازمان بسیج عشایری کشور افزود: تا کنون یادواره شهدای زن عشایر، یادواره ۱۸۰ شهید دانش‌آموز، مسابقه تیراندازی ویژه بسیجیان عشایر و شب شعر شهدای ایل را در این استان برگزار کرده‌ایم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: امروز گفتمان غالب در رده‌های مقاومت بسیج عشایری گفتمان محرومیت‌زدایی است لذا اقدامات خوبی در این راستا انجام شده است اما هنوز تا وضعیت مطلوب فاصله زیادی دارد.

دشمن درصدد سوء استفاده از تنوع بومی اقوام عشایری است

سعیدی با بیان اینکه رویکرد سوم این کنگره ملی تقویت وحدت اقوام است، اظهار داشت: جامعه عشایری امروز شامل اقوام و مذاهب زیادی است و دشمنان قسم خورده اسلام قصد دارند از این تنوع بومی سوء استفاده کنند لذا تقویت اقوام مختلف به عنوان رویکرد سوم کنگره قرار گرفته است.

وی افزود: کارآمدترین سلاح برای مقابله با دشمنان ایران اسلامی تقویت برنامه‌ها و ارزش‌های دفاع مقدس است لذا باید این قبیل برنامه‌ها را در بین همه جوانان ایران اسلامی نهادینه کنیم و بتوانیم در مسیر شهدا قدم برداریم.

 امنیت و آزادی امروز را مدیون شهدای انقلاب هستیم 

محسن حسین میرزایی در ادامه این برنامه گفت: امنیت و آزادی امروز را مدیون شهدای انقلاب هستیم و هر کس که در این کشور اسلامی تنفس کند مدیون امام، شهدا و مقام معظم رهبری است.

معاون امنیتی، سیاسی و اجتماعی استاندار چهارمحال و بختیاری افزود: مردم استان امروز مفتخرند میزبان خانواده‌های شهدای مدافع حرم از سراسر کشور باشند. 

خانواده‌های شهدای مدافع حرم چهارمحال و بختیاری را متبرک کردند

وی اظهار داشت: حضور خانواده‌های شهدا برای استان برکت‌هایی به ارمغان دارد و استان تا هفته‌ها و حتی ماه‌های آینده به واسطه حضور خانواده‌های شهدا بیمه می‌شود.

حسین‌میرزایی افزود: از برکات این کنگره ملی وحدت و وفاق بین دستگاه‌های مختلف بود که امروز شاهد برگزاری برنامه‌ای در شأن شهدا و مردم استان هستیم.

انتهای پیام/۶۸۰۳۶

 

منبع: فارس

کلیدواژه: محسن حسین میرزایی کنگره ملی شهدای عشایر چهارمحال و بختیاری امریکا خانواده های شهدا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۳۵۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است

ایسنا/لرستان رئیس جهاد دانشگاهی لرستان گفت: پیوندهای قومی، بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی‌ است.

فرهاد فرامرزیان در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا با اشاره به برگزاری چهارمین جشنواره علمی فرهنگی هنری اقوام ایران زمین، بیان کرد: این جشنواره امسال توسط جهاد دانشگاهی و با همکاری استانداری لرستان، دانشگاه لرستان، دانشگاه علوم پزشکی، اداره کل میراث فرهنگی گردشگری و صنایع دستی لرستان، اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی و حوزه هنری استان برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: وحدت اقوام برای ایران امنیت به ارمغان آورده و این موضوع توسط دشمنان این مرز و بوم شناسایی شده و برای ضربه زدن به وحدت و امنیت ملی، مسأله اقوام را نشانه گرفته‌اند و گاهی با تحریکات و تقابل قومی موجب برهم زدن هم‌گرایی و وحدت اقوام ایرانی شده‌اند.

فرامرزیان اظهار کرد: ایران یک جامعه چند قومی است و با وجود اینکه اقوام ایرانی سرگذشت‌ها و ویژگی‌های گوناگونی دارند، اما هویت ایرانی آنها همواره بر پایه مشترکات قومی استوار بوده است.

او گفت: در نگاه اول، لازمه چنین اشتراکی این است که عصبیت‌های قومی و تمایلات مشابه آن مهار شود و تعلق به اجتماع قومی در سایه تعلق و وابستگی به اجتماع ملی قرار گیرد.

وی با بیان اینکه پیوندهای قومی، بخش مهمی از شناسنامه اقوام ایرانی است، بیان کرد: ملت ایران با وجود تنوع قومی که در تمام بخش‌های شمالی، جنوبی، شرقی، غربی و مرکزی این سرزمین پهناور گسترده شده‌اند، کمترین فاصله اجتماعی را دارند و به بالاترین سطح آگاهی سیاسی، اجتماعی و هم‌افزایی رسیده‌اند.

رئیس جهاد دانشگاهی لرستان با اشاره به اهداف برگزاری چهارمین جشنواره علمی فرهنگی هنری اقوام ایران زمین، گفت: ارتقای سطح آگاهی دانشجویان، دانشگاهیان، جامعه هنرمندان، ترویج و نشر نمادهای وحدت‌بخش شامل پرچم ملی، سرود ملی، خط و زبان مشترک و توجه به عناصر هویت‌ساز مثل اماکن جغرافیایی مانند خلیج فارس، دریای خزر، کوه دماوند، دریاچه ارومیه، ترویج مفهوم حاکمیت ملی و سرزمینی با پذیرش اصل تنوع و احترام به اقوام ایرانی، آگاهی بخشیدن، شناسایی و کنترل توطئه‌ها و تهدیدها، فراهم آوردن بستری مناسب برای رشد و شکوفایی آفرینش‌های فرهنگی و هنری جوانان، فراهم کردن فضای علمی و گفتمانی درباره خاستگاه تمدنی و ارتقای سطح علمی و آگاهی‌های تاریخی درباره خاستگاه تمدنی، از جمله اهداف این جشنواره است.

فرامرزیان با بیان اینکه همگرایی اقوام ایرانی می‌تواند در کشور مزیت‌های قابل توجهی داشته باشد، افزود: برگزاری چنین جشنواره‌هایی که مخاطب آنها جوانان دانشجوی اهل فرهنگ، هنر، تحقیق و مطالعه‌اند، می‌تواند زمینه‌ساز ترویج اشتراک‌های قومی و ملی شود و تاثیر بسزایی در فرهنگ دانشگاه‌های کشور وبه تبع آن، در جامعه داشته باشد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نقش موثر معلمان در مقابله با جنگ نرم دشمن
  • اولویت امروز پایش تهدیدات و برنامه ریزی برای مقابله است
  • یادواره ۵۲ شهید کارگر دامغان برگزار شد
  • پیوندهای قومی بخش مهم شناسنامه اقوام ایرانی است
  • هویت ۸ شهید در استان فارس شناسایی شد
  • حیات و جاودانگی امروز کشور مرهون خون شهدا است
  • ۱۲۰۰ وصیت نامه شهدای استان سمنان چاپ شده است
  • هزینه گران مقابله با پهپادهای ایران روی دست آمریکا | تصویر و مشخصات سلاح های موشکی و لیزری
  • دهه کرامت فرصت معرفی الگوهای برتر جهان اسلام به دختران است
  • تقویت همکاری ایران و عراق برای مقابله با پدیده گرد و غبار