Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایسنا/همدان نماینده ولی‌فقیه در استان و امام جمعه همدان با بیان اینکه کودکان سرمایه‌های ملی و آینده‌سازان کشور هستند، گفت: هنرمندان در تولید نمایش برای کودکان باید به هویت‌ساز بودن، حرکت به سوی تفکر و اندیشه و تقویت اعتماد به‌نفس توجه کنند.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام‌والمسلمین،  شعبانی‌موثقی در دیدار با مسئولان ستاد برگزاری جشنواره بیست و هفتم تئاتر کودک و نوجوان با توضیح اینکه نسل آینده باید هویت دینی و ملی خود را بشناسد و با فرهنگ ایرانی و اسلامی آشنا باشد، افزود: نمایشنامه‌ها قوه تخیل کودکان را تقویت می‌کنند که این امر موجب حرکت آن‌ها به سمت خلاقیت بیشتر می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی با بیان اینکه تئاتر کودکان علاوه بر تقویت قوه تخیل باید کودکان را به فکر کردن وادارد، افزود: توجه به کودکی کودکان در نمایش‌ها نیز از نکات مهم است و بیان دیالوگ‌های بزرگسالانه از زبان کودکان جالب نیست.

شعبانی اظهار کرد: توجه به هویت ساز بودن، حرکت به سمت فکر و اندیشه و تقویت اعتماد به نفس از دیگر نکاتی است که در تولید نمایش برای کودکان باید به آن اهتمام ورزید.

امام جمعه همدان با تأکید بر اینکه نمایش‌ها باید موجب تقویت اعتماد به نفس در کودکان شود، اظهار کرد: کاهش اعتمادبه‌نفس مردم یکی از برنامه‌های دشمن است.

وی افزود: نشاط نیز یکی از مقوله‌های مهم در جامعه است و جشنواره تئاتر کودک و نوجوان می‌تواند فضای نشاط را در بین کودکان فراهم کند.

شعبانی با بیان اینکه توجه و بررسی محتوای تئاترها باید بسیار دقیق و حساس صورت بگیرد، عنوان کرد: رعایت قوانین و چارچوب‌های اسلامی هم باید در برگزاری جشنواره مد نظر برگزار کنندگان قرار گیرد.

وی با توضیح اینکه برگزاری جشنواره فرصت بهره‌مندی از ظرفیت‌های گردشگری است، ادامه داد: با فعال کردن این ظرفیت‌ها شرایط برای بهبود وضعیت اقتصادی برای گروه‌هایی که در دوران کرونا دچار آسیب و خسارت شدند، فراهم می‌شود.

امام جمعه همدان با بیان اینکه در برگزاری جشنواره باید مراقب باشیم تا از ایجاد دو قطبی دوری کنیم، افزود: با رعایت چهارچوب‌های قانونی و شرعی جشنواره‌ بسیار خوبی هم برای کودکان و هم برای مردم همدان خواهیم داشت.

در این دیدار مسعود ویژه، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان همدان و رئیس بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان گزارشی از روند برگزاری جشنواره در همدان ارائه کرد.

بیست و هفتمین جشنواره بین‌المللی تئاتر کودک و نوجوان همدان، از اول تا ششم تیرماه سال ۱۴۰۱ با شعار «تئاتر، پرواز پروانه‌های خیال» در شهر تاریخی همدان برگزار می‌شود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی فرهنگی و هنری جشنواره تئاتر کودک و نوجوان تقویت اعتماد به نفس تئاتر کودک و نوجوان برگزاری جشنواره برای کودکان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۳۸۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجید منادی در نخستین محفل شعر ارادت رضوی که در هویزه برگزار شد، اظهار داشت:  در استان خوزستان 14 دوره جشنواره شعر رضوی برگزار شده و جشنواره امروز پا گرفته و به جشنواره نامدار و شناسنامه‌داری تبدیل شده که در سراسر کشور اهالی شعر، فرهنگ و ادب در وزارت ارشاد و دیگر وزارت‌ها و دستگاه‌ها همه آن را به این نام می‌شناسند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه این استان دروازه ورود تشیع به کشور و قدمگاه آقا امام رضا (ع) است، عنوان کرد: همه شهرهای خوزستان معطر به عطر آقا امام رضا (ع) است به همین دلیل سال گذشته این موضوع را مطرح کردیم که با توجه به ظرفیت عظیم و بزرگی که در شعر و ادب استان خوزستان به ویژه در بخش شعر عربی وجود دارد، چرا صرفاً یک یا دو شهر میزبان باشند.

منادی ادامه داد: اگر در استان خوزستان بتوانیم موضوع شعر عربی، ادب و فرهنگ شیعی و ولایی را با زبان عربی منتقل و مطرح کنیم و آنطور که باید خدمتگزاری و شکوفایی انجام شود، آنگاه می‌تواند دریچه‌ای برای ارتباط با کل جهان اسلام و دنیای اسلام باشد.

وی افزود: امروز شاهدیم در دوره‌ای که ایران اسلامی به دلیل فرهنگ حسینی و رضوی که در میان مردمش وجود دارد، مقابل رژیم غاصب صهیونیست می‌ایستد و به او سیلی تاریخی می‌زند، لذا این مسئله یک مسئله هویتی است که باید سر دست گرفته و آن را مطرح کنیم تا جوان‌های ما دچار خود کم بینی یا اندیشه‌های انحرافی نشوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: جوان‌های ما باید متوجه باشند که قدرت، هویت و آن فرهنگی که آنها را در دنیا سربلند و عزتمند می‌کند کدام فرهنگ، تاریخ و هویت است و این هویت ولایی را داشته باشیم که اگر رشد پیدا کرد و شکوفا شد، دریچه‌ای ارزشمند برای گفت‌وگو با جهان اسلام خواهد بود.

منادی گفت: نگاه ملت‌ها و مردم مسلمان در سراسر کشورهای اسلامی قبل و بعد از عملیات وعده صادق را که بررسی کنید، مشاهده می‌کنید که ایستادگی در مقابل ظلم و فساد مربوط به فرهنگ حسینی و رضوی است که ما مردم خوزستان افتخار داریم بگوییم این استان قدمگاه آقا امام رضا (ع) است.

وی بیان کرد: امسال همچون سال گذشته، روند جدید جشنواره شعر رضوی در حال اجراست به این صورت که اغلب شهرستان‌های خوزستان به نوعی میزبان جشنواره بین‌المللی شعر رضوی باشند تا بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم که از ادب، فرهنگ، شعر، محصولات فرهنگی و هویتی در شهرهای و برنامه‌های مختلفی را استفاده کنیم. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • راهیابی تئاتر ۴۴۴ از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور
  • برگزاری چهل و دومین جشنواره فرهنگی - هنری «امید فردا» در همدان
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • برگزیدگان جشنواره تلویزیونی «عروسک‌خونه» معرفی شدند
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • پرهام خاکزاد با «بیرون پشت در» به تئاترشهر می‌آید
  • «بیرون پشت در» را در تئاتر شهر ببینید!
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان
  • آغاز نوزدهمین جشنواره هنر‌های نمایشی کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان