Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیانوش حق نما گفت: امسال آفات خود را سه هفته زودتر در اراضی کشاورزی استان نشان داده اند و این موضوع نشان دهنده تغییر دوره رشد آفات بوده و لازم است سم پاشی‌های تقویمی تغییر پیدا کند.

او‌گفت: امسال جهاد کشاورزی با ۵۲ کلینیک گیاهپزشکی قرارداد همکاری امضا کرده است تا به تولید کنندگان ۱۱محصول از جمله گوجه فرنگی، هندوانه، پنبه، سویا و محصولات باغی به کشاورزان و باغداران خدمات ارائه کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حق نما گفت: برای ۷۵۰ هکتار از اراضی استان سم رایگان از محل اعتبارات ملی در اختیار این کلینیک‌های گیاهپزشکی قرار داده می‌شود تا با اولویت محصولات تازه خوری مانند گوجه فرنگی در اختیار کشاورزان قرار دهند.

حق نما می‌گوید: کشاورزان لازم است گوش به زنگ باشند تا با مشاهده نخستین نشانه‌های بروز آفت به کلینیک‌های گیاهپزشکی مراجعه و دستورات لازم را دریافت کنند.

او گفت: این کلینیک‌های گیاه پزشکی وظیفه دارند اطلاعاتی نظیر زمان و مقدار سمپاشی مناسب را در اختیار کشاورزان و باغداران قرار دهند تا محصول سالمی در اختیار جامعه هدف قرار گیرد.

او می‌گوید: در استان گلستان ۶تولید کننده زنبور تریکوگراما و براکون مشغول به فعالیت هستند و از طریق مناقصه با یکی از این تولیدکنندگان قرارداد همکاری بسته شده است تا زنبور مورد نیاز مزارع استان را تامین کند.

به گفته حق نما این زنبور‌ها با ۵۰درصد تخفیف در اختیار کشاورزان قرار داده می‌شود تا با این کار جمعیت انتقالی آفت‌ها کاهش پیدا کند.

حق نما گفت: ۴هزار و ۵۰۰هکتار از اراضی کشاورزی استان تحت مراقبت شبکه کلینیک گیاهپزشکی استان قرار گرفته است و این کلینیک‌ها علاوه بر کار اطلاع رسانی به کشاورزان مسئول پایش و جمع آوری اطلاعات مربوط به محصولات، آفات و ... و در اختیار گذاشتن اطلاعات جمع آوری شده به سایر کشاورزان هستند.

اومی گوید: زنگ خطر افزایش جمعیت آفات در مزارع استان به صدا درآمده است چراکه در زمستان و بهار یخبندان نداشتیم و در نتیجه پیش بینی می‌شود جمعیت آفات امسال بیشتر خواهد بود.

حق نما گفت: کشاورزان باید حتما با کلینیک‌های گیاه پزشکی همکاری داشته باشند و مراقب زمین‌های کشاورزی خود باشند در غیر این صورت خسارت جبران ناپذیری متحمل می‌شوند.

باشگاه خبرنگاران جوان گلستان گرگان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: سم پاشی مزارع تریکوگراما کلینیک گیاه پزشکی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۵۲۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: طوفان و بارندگی‌های اخیر که می توان گفت در تاریخ خوزستان بی سابقه بوده، خسارات سنگینی به بخش کشاورزی استان وارد کرده است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از اهواز، مسعود اسدی  اظهار کرد: به بیش از 100 هزار هکتار از گندم‌زارهای آماده برداشت استان تا 50 درصد خسارت وارد شده و در خوشبینانه‌ترین حالت 200 هزار تن از گندم‌های آماده برداشت از دست رفته است.

وی ادامه داد: علاوه بر خسارات به مزارع گندم، به تأسیسات، باغات، گلخانه‌ها و دامداری‌های بسیاری از کشاورزان خسارت جدی وارد شده است.

وی گفت: امیدواریم سازمان جهاد کشاورزی به فوریت خسارات را به دقت برآورد و اعلام کند.

رئیس انجمن صنفی کشاورزان خوزستان گفت: همچنین انتظار داریم صندوق بیمه محصولات کشاورزی بدون فوت وقت، تعلل و مضایقه به وظیفه قانونی خود عمل کرده و طبق قانون خسارات وارده به بیمه شدگان را جبران کند.

اسدی همچنین گفت: از دولت و سازمان مدیریت بحران کشور انتظار داریم با توجه به اینکه امکان جبران خسارات وارده از طریق صندوق بیمه محصولات کشاورزی قطعاً وجود ندارد نسبت به بررسی، برآورد و کمک به کشاورزان خسارت دیده استان که خساراتشان مشمول حمایت‌های صندوق بیمه محصولات کشاورزی نیست اقدام عاجل کنند تا در سال جهش تولید با مشارکت مردم، کشاورزان خسارت دیده بار دیگر با امید به سنگر تولید برگردند. 

انتهای پیام/.

دیگر خبرها

  • آزادسازی سه هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان تبریز
  • پرداخت غرامت به کشاورزان بیمه شده خوزستانی
  • ۶۰ هزار هکتار شالیزار مازندران تجهیز و نوسازی شد
  • ۲ شهرک مولد کشاورزی در بوشهر ساخته می‌شود
  • کود‌های یارانه‌ای مورد نیاز کشاورزان قمی به‌موقع تامین می‌شود
  • توسعه ۳۰۰ هزار هکتار اراضی؛ افزایش سه میلیون تنی محصولات کشاورزی
  • آب سد سفیدرود رها سازی شد
  • کشاورزان گلستانی آب ماندگی را از سطح مزارع خود خارج کنند
  • خسارات سنگین طوفان به ۱۰۰ هزار هکتار از گندم‌زارهای خوزستان
  • یکپارچه‌سازی اراضی کشاورزی؛ گل یا پوچ