Web Analytics Made Easy - Statcounter

هنوز ذهنیتی بابت بازی‌های حوزه جدی در کشور و به خصوص بین خانواده‌ها شکل نگرفته است. بازی‌هایی که علاوه‌بر سرگرمی، کاربر را پای آموزش و درمان می‌کشاند و به جز سرگرمی اهداف دیگری دنبال می‌کند.

حتماً شنیده‌اید که به کسانی که درگیر فراموشی هستند، پیشنهاد می‌شود بازی‌های فکری را دنبال کنند. این دسته از بازی‌ها علاوه‌بر سرگرمی برای آموزش و یادگیری یا درمان بیماری‌هایی مانند آلزایمر، بیش‌فعالی، اوتیسم طراحی شده‌اند؛ بنابراین دوره درمان با بازی کردن پیش می‌رود و یا اگر برای مهارت و یادگیری طراحی شده باشند، مهارت را با بازی کردن به کودک و نوجوان آموزش می‌دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فاطمه کاکا، یکی از بازی‌سازان فعال در این عرصه است که از سال ۱۳۹۸ به صورت جدی به این موضوع ورود کرده است. برای آشنایی بیشتر به این حوزه بازی‌سازی با او به گفت‌وگو نشستیم.

سر و کله‌ی بازی‌های حوزه جدی از کجا پیدا شد؟

فاطمه کاکا: چندین سال است که این بازی‌ها در عرصه جهانی عرضه شده و این ذهنیت از بازی شکل گرفته که با استفاده از تکنولوژی‌های جدید مانند بازی‌های رایانه‌ای می‌توان از آن‌ها برای آموزش و درمان استفاده کرد. این درحالی است که در کشور ما فرهنگ استفاده مثبت از بازی شکل نگرفته است.

از این نوع بازی‌ها بیشتر برای چه نوع بیماری‌هایی استفاده می‌شود؟

اگر بیماری‌ها را به دو دسته تقسیم کنیم، یک دسته از بیماری‌ها شناختی هستند. مانند بیش‌فعالی، اوتیسم، آلزایمر و دسته‌ای دیگر از بیماری‌ها بیماری حرکتی هستند. مانند ام اس، سکته مغزی، انواع فلج کودکان با اجرای حرکت خاص می‌توانند دوران درمان خود را مبتنی بر بازی طی کنند.

چه افراد دیگری در عرصه بازی‌های شناختی و حرکتی در حال فعالیتند؟

در زمینه بازی‌های شناختی حدود سه شرکت ورود کردند، ولی برای بازی‌های حرکتی فقط یک شرکت ورود کرده است که به دلیل استفاده از پردازش تصویر نتوانسته جذابیتی برای بیماران داشته باشد؛ و این شرکت‌ها به تازگی وارد این عرصه شده‌اند.

کدام بازی‌ها توانسته‌اند از حمایت‌های مالی برخوردار شوند؟

بازی‌های سرگرمی توانسته‌اند از حمایت بنیاد ملی بازی‌های رایانه‌ای برخوردار شوند. همچنین حمایت‌هایی هم از بازی‌های حوزه جدی در حال شکل‌گیری است.

کدام کشور‌ در عرصه بازی‌های درمانی توانبخشی پیشروست؟

در زمینه بازی‌های درمانی - توانبخشی آلمان ورود کرده است؛ بنابراین از سال ۲۰۱۰ به این عرصه نگاه جدی شد و برای شرکت‌های سرمایه‌گذار برگشت هزینه و درآمد  صورت گرفته است. اخیراً شرکت‌های جدید به دنبال آن هستند که کنسول‌های بازی‌سازی را با توجه به بازی‌های درمانی ارتقا دهند.

سال ۱۳۹۷ بود که خبر حمایت ۵۰ میلیون یورویی دولت آلمان از صنعت بازی منتشر شد. فلیکس فالک، مدیرعامل انجمن صنعت بازی‌سازی در آلمان گفته است که آلمان می‌تواند با این بودجه به کشوری پیشرو در صنعت بازی‌سازی تبدیل شود.

باشگاه خبرنگاران جوان فرهنگی هنری ساير حوزه ها

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: بازی رایانه ای صنعت گیم بنیاد ملی بازی های رایانه ای بازی سازی بیماری ها بازی ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۵۴۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام تبریک استاندار آذربایجان‌غربی بمناسبت روز معلم

به گزارش خبرگزاری صدا وسیمای مرکز مهاباد؛ پیام محمدصادق معتمدیان استاندار آذربایجان‌غربی به این شرح است:

بسم‌الله الرحمن الرحیم

 پیکره هر جامعه در صورتی پویا و ماندگار است که روح فرهنگ در آن جریانی خلاّق داشته باشد. جای بسی افتخار و سرافرازی است که ایرانیان از سپیده‌دم تاریخ تمدن، با خردورزی، اخلاق و ادب پرچمدار فرهنگ و گسترش آن در پهنه گیتی بوده‌اند. آثار شخصیتهای علمی و فکری این سرزمین که پس از گذشت قرنها، هنوز مورد توجه مراکز علمی و دانشگاهی جهان قرار دارد، نشانگر جایگاه بلند تعلیم و تعلّم در ایران اسلامى است. دوازدهم اردیبهشت‌ماه نیز به عنوان روز تجلیل از مقام والای معلمی است.

بدون تردید موفقیت نسل‌های کنونی و آینده ما، در گرو اهتمام خستگی‌ناپذیر آموزگارانی است که با ایثار و فداکاری در جهت حفظ، تقویت و انتقال علوم، زمینه آموزش و پرورش نونهالان، نوجوانان و جوانان این مرز و بوم را فراهم می‌آورند.

با گرامیداشت یاد و خاطره استاد شهید آیت‌الله مرتضی مطهری معلم بزرگ مدرسۀ انقلاب اسلامی، امیدوارم در سال "جهش تولید با مشارکت مردم"، پیشقراولان عرصه علم و دانایی بیش ‌از پیش بستر رشد اندیشه، تلاش و جهاد را برای نوجویان و نسل‌های این سرزمین پرافتخارفراهم کنند.

دولت مردمی نیز با درک اهمیت آموزش و پرورش بر بهبود شاخص‌های آموزشی تربیتی در این استان اهتمام ویژه دارد و به طور قطع این مهم بدون همراهی معلمان فرهیخته و اندیشمند میسر نمی‌شود.

اینجانب توفیق همه تلاشگران عرصه تعلیم و تربیت بویژه معلمان و فرهنگیان شایسته آذربایجان‌غربی در این مسیر دشوار و امیدبخش را، از خداوند بزرگ مسألت دارم.

 محمدصادق معتمدیان

استاندار آذربایجان غربی

دیگر خبرها

  • مسیر خلق دانش و انتقال آن به عرصه های کشاورزی باید تقویت شود
  • پیام تبریک استاندار آذربایجان‌غربی بمناسبت روز معلم
  • استاندار آذربایجان‌غربی در پیامی روز معلم را گرامی داشتند
  • کمبودهای درمانی استان بوشهر رفع شود
  • آموزش و مهارت‌آموزی به ۲۰۰ هزار دانش‌آموز کشور
  • کاهش ۱۴ درصدی صدمات حین کار در کشور
  • افزایش ۵۰ درصدی ساخت کلاس در خراسان رضوی نسبت به سال قبل
  • نواخته شدن زنگ سپاس معلم در مشهد
  • مسائل معیشتی، محور اصلی مطالبات مردم است
  • ماجرای علاقه زیاد سردار سلیمانی به نوه اش، عسل /زینب گفت ببین یه ذره بچه داره من رو تهدید می‌کنه!