Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه دیگر رسانه‌های خبرگزاری فارس، روزنامه کیهان نوشت: تاثیرات جنگ اوکراین به ویژه در حوزه اقتصادی هر روز که می‌گذرد بیشتر خود را نشان می‌دهد. در حالی که تا دیروز نگرانی‌ها از افزایش تورم و قیمت حامل‌های انرژی و مواد غذایی بود اما امروز رسانه‌های غربی مثل سی ان ان، فایننشال تایمز و بلومبرگ از خطر فروپاشی اقتصادی اروپا و آمریکا سخن می‌گویند در این میان هم همه آمریکا را مسبب اوضاع کنونی معرفی می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

۱۱۷ روز از جنگ اوکراین می‌گذرد. جدای از ویرانی این کشور و آوارگی میلیون‌ها اوکراینی در داخل و خارج آن تاثیرات بسیار مخرب این جنگ بر اقتصاد جهانی ازجمله اقتصاد کشورهای غربی هر روز بیشتر خود را نمایان می‌کند. کشورهای غربی در حال تجربه تورم‌هایی هستند که در طول ۴ دهه گذشته و بعضا حتی ۷ دهه گذشته بی‌سابقه بوده است. مردم به خیابان‌ها ریخته‌اند و از دولت‌ها پاسخ می‌طلبند. وعده‌های غذایی مردم کم شده، میلیون‌ها فرانسوی ژتون غذا دریافت می‌کنند. صف‌های دریافت غذا و لباس رایگان در پایتخت‌های اروپایی و آمریکا طولانی‌تر شده است. افسردگی و گرایش به خودکشی در اروپا بیشتر شده است. برخی رسانه‌ها نسبت به تابستان داغ و خطر بروز شورش در کشورهای غربی سخن می‌گویند و حالا در تازه‌ترین برآوردها نیز رسانه‌های غربی نسبت به «خطر فروپاشی کامل اقتصادی غرب» هشدار می‌دهند.

مثلا شبکه خبری «سی ان ان» در جدیدترین گزارش خود از وضعیت اسف بار اقتصادی آمریکا هشدار داده که «کشور در لبه پرتگاه اقتصادی قرار دارد.» در گزارش این رسانه آمریکایی همچنین می‌خوانیم: «بسیاری از عوامل کلیدی (همچون تورم و اختلافات سیاسی داخلی) چشم‌انداز اقتصادی آمریکا را مورد تهدید قرار داده و بر بیم وقوع یک رکود اقتصادی در این کشور افزوده است... بیم از مشکلات اقتصادی، فضای تنش‌آلود و آشفتگی‌های جدید داخلی را در آمریکا به‌وجود آورده که با توجه به در پیش بودن انتخابات میان دوره‌ای و (احتمال) تقسیم قدرت میان جمهوریخواهان و دموکرات‌ها، می‌تواند در مسیر بهبود وضعیت اقتصادی اختلال ایجاد کند و یک رکود اقتصادی را به همراه داشته باشد.»

 به گزارش ایرنا «سی ان ان» این را هم اعلام کرده که: «معضلاتی همچون خوش‌بینی به بهبود روند اقتصادی پس از همه گیری کووید-۱۹، مشکلات در صنعت گردشگری از جمله لغو بیش از ۸۰۰ پرواز خطوط داخلی آمریکا به دلیل کمبود نیرو تنها در یک روز (روز ۲۹ خرداماه ۱۴۰۱)، خالی ماندن قفسه‌های شیرخشک در فروشگاه‌ها، بحران افزایش بهای سوخت به علت وقوع جنگ در اوکراین و تورم، اقتصاد آمریکا را در فشار قرار داده است.... هم اکنون خانواده‌ها در آمریکا برای تهیه مواد غذایی و کالاهای اساسی به علت افزایش قیمت‌ها با مشکل مواجه‌اند و در برخی از شهرهای بزرگ کشور مسئولان با مشکل  وضعیت بی‌خانمانی دست به‌گریبانند.»

 «سی ان ان» در بخش پایانی گزارش خود می‌نویسد: «ترکیبی از تورم بالا و افزایش بیکاری در یک اقتصادی که با اقدامات ضعیف بانک مرکزی مواجه است، می‌تواند بیش از هرزمان دیگری برای کاخ سفید یک فاجعه محسوب شود، دولت بایدن  امروز از گزینه‌های معتبر‌اندکی در برخورد با تورم مواجه است، چرا که طی سال گذشته  بارها خطر تورم را رد و آن را یک «پدیده موقت» و زود گذر خوانده بود... درصورت سقوط آمریکا به رکود اقتصادی، این وضعیت می‌تواند بر کارزار انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۲۴ جو بایدن تاثیرگذارد.»

فایننشال تایمز: مقصر بانک مرکزی آمریکاست

روزنامه اقتصادی فایننشال تایمز نیز بانک مرکزی آمریکا را در ایجاد شرایط تورمی کنونی جهان مقصر دانسته و نوشته: «وقت آن است که بانک مرکزی آمریکا صادق باشد و برآوردهای غلط خود از وضعیت اقتصادی جهان را اصلاح‌کند.»

در گزارش مهم این روزنامه چاپ انگلیس می‌خوانیم: «بانک‌های مرکزی و بازارهای جهان درحال بیدار شدن هستند و دیگر بر کسی پوشیده نیست که در حال گذار به شرایط مالی سخت‌تری هستیم. اکنون نمی‌توان انکار کرد که پس از یک دوره طولانی مقاومت، قدرتمندترین بانک‌های مرکزی جهان نیز با صدای بلند تصدیق می‌کنند که بدون توجه به تأثیر تورم بر بازارها، چاره‌ای جز مقابله قدرتمندانه‌تر با آن ندارند... غیرقابل انکار است که پس از سال‌ها تزریق نقدینگی گسترده و پایین نگه داشتن نرخ‌های بهره، امروز جهان با تنگنای مالی گسترده‌ای روبه‌روست که به زودی قابل ترمیم نیست.»

این روزنامه، تغییر نظام‌های مالی جهان تحت تاثیر تورم را هم «غیرقابل اجتناب و یک اجبار» ارزیابی کرده و نوشته: «تورم معیشت خانوارها را تهدید کرده، نابرابری را افزایش داده و ثبات مالی بازارها را به هم ریخته است و پیش‌بینی نادرست بانک مرکزی آمریکا مبنی بر گذرا بودن تورم یکی از دلایل اصلی وضعیت موجود است... بانک مرکزی آمریکا برای به دست آوردن دوباره اعتبار خود باید مثل بانک مرکزی اروپا اشتباهش را بپذیرد و برآوردهای خود را اصلاح کند.»

هشدار بلومبرگ درباره فروپاشی حوزه یورو

در اروپا نیز وضعیت اقتصادی «بحرانی» است. مردم روزانه در خیابان علیه افزایش تورم شعار می‌دهند روز شنبه هزاران انگلیسی در لندن به خیابان‌ها ریختند و روز یک شنبه نیز نوبت ایتالیا بود که مردم در ۲۰ شهر به خیابان‌ها بریزند و علیه وضعیت وخیم اقتصادی شعار دهند. بر اساس این گزارش، کارگران ایتالیایی از ارسال تسلیحات به اوکراین و تحریم‌های روسیه که به گفته آنها به کشور و اقتصادشان آسیب می‌زند، خشمگین هستند. ماه گذشته، یک اعتصاب سراسری با شعار «اسلحه‌هایتان را کم کنید، دستمزدهای ما را افزایش دهید» در ایتالیا برگزار شد. این در حالی است که  اقتصاددانان هشدار می‌دهند رکود جدی اقتصادی می‌تواند به سقوط دولت این کشور منجر شود. بلومبرگ نیز دیروز در گزارشی هشدار داد طرح‌های بانک مرکزی اروپا جلوی فروپاشی حوزه یورو را نمی‌گیرد. بر اساس این گزارش  بانک مرکزی اتحادیه اروپایی اخیرا طرحی را برای کمک به کشورهای اروپایی با بدهی بالا در دستور کار قرار داده است، اما کارشناسان می‌گویند بعید به نظر می‌رسد این طرح‌ها بتواند حوزه یورو را نجات دهد. به گزارش فارس به نقل از بلومبرگ، کارشناسان می‌گوید: طرح جدید بانک مرکزی اتحادیه اروپا که شامل فروش اوراق قرضه در راستای نجات کشورهای بدهکار اروپایی است نمی‌تواند حوزه یورو را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ از فروپاشی نجات دهد.‌ این طرح بانک مرکزی اتحادیه اروپا با هدف کمک به کشورهای اروپای جنوبی که بیشترین بدهی را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ دارند در دستور کار قرار گرفته و قرار است از محل فروش اوراق قرضه به این کشورها کمک مالی شود.«اولی رهن»، رئیس‌بانک مرکزی فنلاند طی مصاحبه‌ای با رویترز گفته؛ بعید است که این‌گونه اقدامات به کشورهایی که واقعا بدهی سنگینی دارند کمک کند. ریچارد کوکسون، کارشناس مالی نیز بر این باور است؛ اگرچه هدفگذاری اصلی بانک مرکزی اتحادیه اروپا پایین آوردن تورم است به نظر می‌رسد که مقامات این بانک اهداف دیگری را‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ در نظر دارند که شامل حفظ ضعیف‌ترین کشورهای اروپایی در حوزه یورو است.کوکسون در یادداشتی در بلومبرگ نوشت؛ با در نظر گرفتن نرخ بالای تورم در اکثر کشورهای اروپایی که نشان‌دهنده شکست سیاست‌های بانک مرکزی اتحادیه اروپاست، بعید به نظر می‌رسد که این بانک بتواند حتی با افزایش نرخ بهره راه به جایی ببرد.

افزایش میل به خودکشی در انگلیس

در انگلیس نیز نتایج یک نظرسنجی نشان می‌دهد یک سوم مردم این کشور به دلیل افزایش چشمگیر قیمت‌ها و هزینه‌های زندگی با افسردگی رو‌به‌رو شده‌اند و همزمان موسسه‌های بهداشت و روان نسبت به بالارفتن آمار خودکشی هشدار داده‌اند. ایرنا به نقل از تارنمای شبکه خبری اسکای‌نیوز نوشته نتایج یک نظرسنجی انجام گرفته از سوی این شبکه خبری نشان می‌دهد نزدیک به یک‌سوم مردم انگلیس به دلیل افزایش هزینه‌های زندگی در مقایسه با ۶ ماه گذشته، احساس افسردگی بیشتری می‌کنند.. از آنجایی که خانواده‌ها این روزها با هزینه‌های فزاینده‌ای رو‌به‌رو هستند و دولت انگلیس هم تحت فشار زیادی برای مقابله با بحران تورم قرار دارد، در یک نظرسنجی از مردم پرسیده شده است که تورم کنونی چگونه بر آنها و خانواده‌هایشان تاثیر گذاشته است.در پاسخ به این سؤال‌، بیش از ۶۰ درصد شرکت‌کنندگان گفته‌اند که نگرانی آنها در مقایسه با ۶ ماه پیش بیشتر شده و نزدیک به یک سوم هم احساس خشم بیشتری می‌کنند. 

خداحافظی ژاپن با تورم صفر درصدی

تاثیرات بحران اقتصادی ناشی از جنگ اوکراین دامن ژاپن را نیز گرفته است! براساس گزارش یک شرکت تحلیل داده‌ها، میانگین قیمت موادغذایی در ژاپن که پیش از این به داشتن نرخ تورم صفر شناخته می‌شده، ظرف یک سال گذشته دست کم یک و نیم برابر افزایش یافته است. به نوشته خبرگزاری کیودو، داده‌های روز دوشنبه نشان می‌دهد که تولیدکنندگان موادغذایی در ژاپن  قیمت‌ها را در نتیجه بالا رفتن هزینه‌های مواد اولیه و نفت خام، افزایش داده‌اند. ژاپن همچنین شاهد افزایش قیمت محصولات وارداتی به دلیل کاهش ارزش ین در برابر دلار آمریکا و سایر ارزهای دیگر است.

حمله اوکراین به تاسیسات نفتی روسیه 

خبر دیگر از تحولات میدانی اوکراین این که شبکه الجزیره دیروز در صفحه ویژه خود درباره پوشش خبرهای جنگ روسیه و اوکراین، گزارشی درباره حمله به تاسیسات حفاری روسیه در دریای سیاه منتشر کرد.طبق این گزارش، رئیس‌منطقه شبه جزیره کریمه که در سال ۲۰۱۴ بعد از همه پرسی از اوکراین به روسیه ملحق شد، از حمله نیروهای اوکراینی به تاسیسات حفاری نفت روسیه خبر داد.به گفته «سرگئی آکسیونوف»، تاسیساتی که هدف حمله اوکراین قرار گرفته، به شرکت «چرنومورنفت و گاز» شبه جزیره کریمه تعلق داشت.گفته می‌شود که در این حمله سه نفر زخمی و هفت کارگر تاسیسات حفاری مفقود شده‌اند و جست‌وجو برای یافتن آنها ادامه دارد.مقام‌‎های اوکراینی اظهارنظری درباره درستی یا نادرستی خبرها درباره حمله به تاسیسات حفاری روسیه در دریای سیاه انجام نداده‌اند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: سی ان ان بلومبرگ فایننشال تایمز جنگ اوکراین بانک مرکزی اتحادیه اروپا بانک مرکزی آمریکا فایننشال تایمز تاسیسات حفاری نشان می دهد حوزه یورو رسانه ها سی ان ان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۶۶۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف هستند؟

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، تحولات اقتصادی امروز ایران ریشه در اتفاقات دهه  نود و حتی قبل تر از آن دارد که بسیاری بدون توجه به آن شرایط فعلی را قضاوت میکنند و به ظن خود راه حل اقتصادی میدهند.

اگر بخواهیم صورت مسئله تورم در اقتصاد ایران را به زبان ساده تشریح کنید، باید به بهم خوردن عرضه و تقاضا پرداخت؛ در واقع هرگاه عرضه کمتر از تقاضا باشد یا تقاضا بیشتر از عرضه، شاهد تورم یک کالا هستیم.

چه کسی از تورم سود می‌برد؟

تداوم این چرخه نامعیوب در اقتصاد ایران منجر به بروز پدیده ای به نام تورم مزمن شده است که با خود یک فرهنگ  و رفتار اقتصادی خاص را هم به وجود آورده است. برخلاف تصور همه افراد جامعه از تورم ناراضی نیستند، چرا که تورم منجر به افزایش سرمایه و درآمدهای آنها می‌شود اما چگونه؟ فرض کنید فردی دارای چندین ملک مسکونی و تجاری است که با اجاره دادن آن‌ها، کسب درآمد می‌کند.

چنین شخصی از تورم ذی نفع است چرا که هم ارزش ملک مسکونی یا تجاری‌اش افزایش پیدا می‌کند و هم به مرور زمان اجاره بیشتری دریافت می‌کند، برای همین بسیاری از افراد با هدف حفظ و افزایش ارزش سرمایه خود اقدام به خرید یک کالای بادوام می‌کنند به این امید که در آینده گران‌تر بفروشند.

به زبان ساده تر فردی که خانه ندارد، هدفش از خرید خانه تهیه یک سقف برای سکونت و زندگی کردن است اما کسی که یک خانه دارد و با هدف کسب سود بیشتر اقدام به خرید خانه های بیشتر می‌کند، ‌در واقع یک تقاضای سوداگرانه و سرمایه ای دارد نه مصرفی. چنین شخصی از عرضه خانه خود استنکاف می‌کند مگر آن که به اندازه کافی گران شده باشد.

بدون حذف تقاضاهای سرمایه‌ای، عرضه زیاد اثرگذار نیست

افزایش تقاضاهای سرمایه‌ای در یک اقتصاد منجر به تشدید شکاف بین عرضه و تقاضا می‌شود به شکلی که اگر شما هر چه قدر هم عرضه یک کالا را زیاد کنید (به طور نمونه خانه های زیادی بسازید) اما به واسطه حضور تقاضاهای سرمایه باز هم شاهد گران‌تر شدن آن کالا خواهیم بود.

از همین جهت هست که حتی در کشورهای پیشرفته به هیچ وجه اجازه حضور تقاضاهای سرمایه‌ای در یک بازار مصرفی را نمی‌دهند، در واقع اگر کسی تمایل به افزایش سرمایه و کسب سود دارد بایستی در بازارهای سرمایه و ...  به شیوه صحیح سرمایه‌گذاری کند یا در تولید یک محصول خلاقیت و ابتکار داشته باشد که سودی ناشی از تولید حاصل بشود.

مخالفت با بدیهیات اقتصاد در ایران

یکی از ابزارهای بدیهی و ساده در تمام دنیا برای کنترل تقاضاهای سرمایه ای، ‌اجرای انواع قوانین مالیاتی است که قانون مالیات بر عایدی سرمایه در راس آن مورد توجه کشورهاست به نحوی که مالیات بر عایدی سرمایه در ۱۲۱ کشور جهان اجرا می‌شود.

اما این قانون بدیهی و مرسوم در جهان همواره مخالفانی در ایران دارد که بیشتر ریشه در خواستگاه سیاسی شان دارد.

چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه  مخالف هستند؟

هفته گذشته با اصلاح برخی از مواد طرح مالیات بر عایدی سرمایه یکی از مهم ترین قوانین ضدتورمی کشور در مجلس تصویب شد تا با تایید شورای نگهبان  به مرحله اجرا درآید اما همزمان با این اتفاق شاهد برخی اظهارنظرهای سیاست مداران بودیم که به شیوه ژورنالیستی به این طرح مالیاتی حمله کردند.

آذری جهرمی وزیر سابق ارتباطات جز اولین نفراتی بود که به اسم مردم، سیگنال اغتشاش و ناامنی را داد؛ او وضع قانون برای مالیات ستانی بر عایدی سرمایه را مالیات بر تورم دانست و اعلام کرد چنین طرح هایی مثل کبریت بر انبار باروت است!

آذری جهرمی در حوزه ارتباطات باید پاسخگوی عملکرد خود باشد اما بارها پا در کفش اقتصاددانان کرده و این ورود  بی تخصص منجر به گاف های بزرگی هم شده بود. مثلا چند وقت پیش او در یک اشتباه آماری در حوزه غیرتخصصی رشد بخش نفت سال ۱۴۰۲ را مرتبط به افزایش قیمت نفت دانست،  درحالی که اصلا افزایش قیمت در حسابداری تولید ملی محاسبه نمیشود. ضمن اینکه قیمت نفت در سال ۱۴۰۲ نسبت به سال ۱۴۰۱ حدود ۱۷درصد کاهش داشته است.

آیا مالیات بر عایدی سرمایه، مالیات از تورم است؟

وزیر ارتباطات دولت یازدهم و دوازدهم در حالی مصوبه اخیر مجلس مبنی بر اخذ مالیات از فعالیت‌های سوداگرانه در بازارهای ملک، خودرو، ارز، طلا و جواهرات را مالیات بر تورم خوانده است که اگر کمی انصاف به خرج میداد و نگاهی مختصر به طرح بیندازید با عبارت « تعدیل تورم» در متن مواجه می‌شوید. این عبارت که در خصوص معاملات حوزه املاک و خودرو آورده شده است نشان می‌دهد که قانون گذار در این طرح، برای محاسبه مالیات بر عایدی سرمایه معاملات با دوره تملک بیشتر از ۱ سال تا ۵ سال، بصورت پلکانی افزایش قیمت حاصل از تورم را از عایدی معامله کسر می‌کند.

جالب اینجاست که برای معامله ملک و خودرو با دوره تملک بیش از ۵ سال نرخ تعدیل تورمی ۱۰۰ درصدی  در نظر گرفته شده است که نشان دهنده کسر تمام اثرات تورمی از عایدی معامله برای فروشنده و اخذ مالیات از مانده آن می‌باشد.

البته شاید جناب آقای وزیر سابق جوان معاملات در بازه کمتر از ۱ سال در حوزه ملک و خودرو  یا کلیه معاملات طلا و ارز را مد نظر قرار داده‌اند که در اینصورت حق با ایشان است، مجلس و دولت قصد گرفتن مالیات بر تورم از این معالملات را دارد؛ اما سوال اینجاست که چه کسانی قرار است با این شدت جریمه شوند؟

یک نگاه ساده به بخش معافیت‌های این طرح نشان می‌دهد که مردم عادی در سطوح مختلف در بازارهای ملک، خودرو، ارز، طلا و جواهرات از پرداخت این مالیات معاف شده‌اند. در نتیجه با این حجم از معافیت‌ها فقط دلالانی که بلای جان مردم در شوک‌های تورمی هستند شامل این مالیات می شوند. حال این پرسش مطرح می‌شود که آیا جناب آذری جهرمی با اخذ مالیات از دلالان مشکل دارد؟!

بر آذری جهرمی که نادانسته وارد فضای کار غیر تخصصی شده حرجی نیست اما بایستی از برخی اقتصاددان ها همانند عبدالناصر همتی، رئیس کل سابق بانک مرکزی در دولت روحانی پرسید که چرا به یک  طرح بدیهی و مرسوم در جهان حمله میکند؟ طرحی که در صورت اجرای صحیح برای عامه مردم منافع زیادی دارد و فقط دلالان و سوداگران را نشانه رفته است.

بی‌اطلاعی آقای رئیس کل از علم اقتصاد

عبدالناصر همتی رییس پیشین بانک مرکزی در واکنش به تصویب این قانون  نوشت: «رئیس مجلس گفته اند: مالیات بر سوداگری شامل نیم درصد جامعه میشود و نگرانی ندارد! حتی اگر درصد اعلامی درست هم  باشد، این نوع اظهار نظر بی توجهی به کار کرد علم اقتصاد و انتقال اثرات غیر مستقیم این نوع از مالیات ها به سایر طبقات جامعه و فراهم شدن اسباب خروج سرمایه از کشور است».

همتی در حالی مدعی خروج سرمایه از کشور است که به خوبی میداند که چه جریان های بزرگ اقتصادی هستند که با داشتن سرمایه های هنگفت چوب حراج به دارایی‌های ملی می‌زنند و درآمد آن را به خارج از کشور می‌بردند.

به نظر همتی حتی  از کارکردهای وضع مالیات بر عایدی سرمایه در جهان بی اطلاع است و نمی‌داند در علم اقتصاد کاهش انگیزه سوداگری، کاهش فرار مالیاتی (به واسطه ایجاد شفافیت اقتصادی)، کاهش بازدهی بخش غیرمولد و حمایت از فعالیت‌های تولیدی، افزایش درآمدهای مالیاتی، ارتقای عدالت مالیاتی (میان درآمد حاصل از نیروی کار و درآمد حاصل از سرمایه)، افزایش تقاضای مصرفی و کاهش تقاضای سرمایه‌ای و کمک به ثبات بازار ارز کاملا تعریف شده اند.

مخالفت های سیاسی با یک طرح اقتصادی مرسوم و بدیهی که در هر حکمرانی عاقلانه ای لازم الاجراست، جلوی حل مسئله تورم را می‌گیرد؛‌ مخالفتی که به اسم مردم است اما به کام دلالان و سوداگران عمل می‌کند.

دیگر خبرها

  • دولت در حوزه اقتصادی از ابتدا ضعیف بود | به انتخابات آمریکا نزدیک شویم ارز صعودی می‌شود
  • مجلس به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • قالیباف به بانک مرکزی اولتیماتوم داد
  • بانک مرکزی آرژانتین، نرخ بهره را کاهش داد
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • سیاست بانک ترکیه تغییر نکرد
  • چه کسانی با مالیات بر عایدی سرمایه مخالف هستند؟
  • کاهش غیر منتظره نرخ تورم در حوزه پولی یورو /انتظارات بازار و بانک مرکزی اروپا
  • هشدار درباره نفت ۱۰۰ دلاری و تورم جهانی