Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، داوود منظور در گفتگو با رسانه مالیاتی ضمن تشریح آخرین وضعیت دریافت فرم تبصره ۱۰۰ مشاغل و اصناف و دریافت اظهارنامه از صاحبان مشاغل، گفت: تا صبح امروز سی و یکم خرداد ماه، تعداد یک میلیون و هفتصد واحد صنفی که مشمول استفاده از تبصره ماده ۱۰۰ قانون مالیات‌های مستقیم برای پرداخت مالیات عملکرد خود در سال ۱۴۰۰ بوده‌اند (مالیات مقطوع)، درخواست‌های خود را در سامانه سازمان امور مالیاتی ثبت کرده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور افزود: از این تعداد مؤدی، مالیات متعلق به ۹۶۳ هزار واحد صنفی با توجه به میزان فروش آنها در سال گذشته و ضرایب سود فعالیت‌ها و با در نظر گرفتن سطح درآمد معاف طبق قانون بودجه ۱۴۰۰، صفر تعیین شده است.

وی ادامه داد: همچنین، مالیات مقطوع تعیین شده برای ۵۱۸ هزار واحد صنفی کمتر از ۵ میلیون تومان بوده است. به علاوه، ۱۱۲ هزار واحد صنفی مالیاتی بین ۵ تا ۱۰ میلیون تومان باید بپردازند و ۵۳ هزار واحد صنفی مالیات بین ۱۰ تا ۲۰ میلیون تومان می‌پردازند. تعداد واحدهای صنفی که می‌بایست بیش از ۲۰ میلیون تومان مالیات بپردازند تنها ۳۱ هزار واحد صنفی است که عمدتاً شامل پزشکان، دندانپزشکان، طلا فروشان، آهن فروشان، نمایشگاه‌های اتومبیل و سایر اصناف پردرآمد می‌باشد.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی تصریح کرد: این گروه کوچک از اصناف پردرآمد که دو درصد از کل واحدهای صنفی را تشکیل می‌دهند، ۳۵ درصد از کل مالیات‌های مقطوع را می‌پردازند.

منظور بیان داشت: با این وجود، رشد درآمد مالیات‌های مقطوع تعیین شده برای اصناف تا کنون نسبت به سال قبل ۶۰ درصد را نشان می‌دهد.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور با تشکر و قدردانی از همکاری ارزنده روسای اصناف و اتحادیه‌ها و تلاش‌های خستگی ناپذیر مدیران و همکاران امور مالیاتی در سراسر کشور، تاکید کرد: نتیجه این همکاری‌ها و تلاش‌های مشترک اصناف و ماموران مالیاتی، توسعه عدالت مالیاتی و وصول عادلانه تر مالیات از اصناف مختلف با در نظر گرفتن سطح درآمد و فروش هر یک از واحدهای صنفی بوده است.

معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی با اشاره به اینکه، به منظور تکریم مؤدیان و تسهیل پرداخت مالیات، کلیه فرآیندهای درخواست برای پرداخت مالیات‌های مقطوع و قطعی سازی آن به طور کامل از طریق درگاه الکترونیک خدمات مالیاتی و بدون نیاز به مراجعه حضوری به ادارات مالیاتی و فقط با صرف چند دقیقه وقت صورت گرفته است، گفت: تا کنون تعداد ۷۰۰ هزار واحد صنفی اقدام به تنظیم و تسلیم اظهارنامه‌های مالیاتی برای عملکرد ۱۴۰۰ خود نموده‌اند که پس از پایان مهلت تسلیم اظهارنامه نسبت به رسیدگی آنها اقدام خواهد شد.

وی افزود: در مجموع، از ابتدای خرداد ماه تاکنون در مجموع دو میلیون و چهارصد هزار واحد صنفی برای تبصره ۱۰۰ ثبت نام کرده یا اظهارنامه تسلیم کرده‌اند.

منظور تاکید کرد: با توجه به تمدید فرصت ارایه اظهارنامه تا پانزدهم تیرماه، از واحدهای صنفی که تا کنون موفق به ارایه اظهارنامه نشده‌اند تقاضا می‌شود به منظور استفاده از معافیت‌های پیش بینی شده قانونی و اجتناب از جرایم عدم تسلیم اظهارنامه در فرصت باقیمانده تا ۱۵ تیر ماه نسبت به ارایه اظهارنامه اقدام کنند.

رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور یادآوری کرد: در غیر این صورت علاوه بر مطالبه جریمه عدم تسلیم اظهارنامه، سازمان امور مالیاتی با استفاده از بانک اطلاعاتی خود در مورد فعالیت‌های کسب و کار فعالان اقتصادی، برای آنها اظهارنامه برآوردی تولید خواهد کرد.

کد خبر 5519962

منبع: مهر

کلیدواژه: سازمان امور مالیاتی کشور داوود منظور اظهارنامه مالیاتی مالیات مودیان مالیاتی بانک مرکزی مرکز مدیریت راه های کشور سازمان امور مالیاتی روسیه بورس اعزام حجاج قیمت دلار بانک مرکزی ایران بازار متشکل ارزی مالیات وزارت جهاد کشاورزی قزاقستان مصرف برق تردد وسایل نقلیه سازمان امور مالیاتی تسلیم اظهارنامه هزار واحد صنفی واحدهای صنفی میلیون تومان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۷۴۲۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی در فارس

به گزارش گروه اقتصاد خبرگزاری علم و فناوری آنا از  سازمان امور مالیاتی، شاهین مستوفی سرپرست مرکز بازرسی، مبارزه با فرار مالیاتی و پولشویی سازمان امور مالیاتی کشور با اعلام شناسایی فرار مالیاتی در اداره کل امور مالیاتی استان فارس گفت: در راستای رسیدگی به اسناد و مدارک به دست آمده از اجرای بازرسی مالیاتی موضوع ماده (۱۸۱) قانون مالیات‌های مستقیم یک شرکت فعال در زمینه تولید فوم ساختمانی، فردی به عنوان دلال مواد اولیه پتروشیمی شناسایی شده است که با توجه به اجرای بازرسی‌های صورت گرفته از محل فعالیت شخص نامبرده، مشخص شد در بازه زمانی سال‌های  ۱۳۹۷ لغایت ۱۴۰۱ فروشی بالغ بر ۸۶۰  میلیارد تومان فروش مواد اولیه پتروشیمی خارج از شبکه رسمی کشور داشته است.

مستوفی افزود: این شخص مطابق اطلاعات موجود در سامانه‌های مالیاتی، صرفا مبلغ ۱۰۰ میلیارد تومان فروش در اظهارنامه مالیاتی سال ۱۴۰۱ ابراز کرده است که در همین راستا اقدامات قانونی مبنی بر تنظیم گزارش مالیاتی و مطالبه مالیات و جرائم متعلقه در منابع مالیات بر درآمد و مالیات بر ارزش افزوده از مؤدی در موعد مقرر قانونی در حال انجام است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بیش از ۳۰ درصد کل مالیات کشور در سال گذشته توسط شرکت‌های خصولتی پرداخت شده است
  • تمدید مهلت تکمیل اظهار نامه مالیاتی
  • جزئیات سقف ۱۸ میلیارد تومانی معافیت‌های مالیاتی برای صاحبان مشاغل
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از دلال پتروشیمی در استان فارس
  • کمبود آرد در اسدآباد وجود ندارد
  • مبارزه با فرار مالیاتی به دلالان پتروشیمی رسید
  • همه واحدهای صنفی باید کد یکتا خود را دریافت کنند
  • ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد پلمب شدند
  • پلمب ۱۳۱ واحد صنفی در مشهد
  • شناسایی فرار مالیاتی ۸۶۰ میلیارد تومانی از یک دلال پتروشیمی در فارس