Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه علم و پیشرفت خبرگزاری فارس به نقل از صندوق نوآوری و شکوفایی، شرکت سیویل ابنیه جهان از سیزده سال گذشته تا امروز مشغول تولید و کیفی‌سازی محصولی برای ترمیم آسفالت‌های مضمحل است. این شرکت توانسته طرح‌های بزرگی چون جوان‌سازی آسفالت فرودگاه اصفهان و شیراز را انجام دهد که بیش از 5 سال است که این دو فرودگاه را از هرگونه نوسازی آسفالت بی‌نیاز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نداشتن نیاز به تجهیزات خاص و ساده بودن مصرف پلیمرهای تولیدی و در نتیجه کاهش هزینه‌های نگهداری آسفالت با استفاده از این محصولات، باعث شده تا بسیاری از مشتریان خارجی از اروپا یا حاشیه خلیج فارس نیز به سراغ این شرکت بیایند. 

توان رقابت با خارجی‌ها را داریم

میثم تقوی‌فر، مدیر عامل این شرکت می‌گوید سیزده سال است که فرایند تولید مواد پلیمری را آغاز کرده و از سال 95 نیز فناوری جوان‌ساز آسفالت را به دست آورده است. «دانشش برای خودمان است؛ یعنی از داخل و خودبنیاد به آن رسیدیم و نمونه تقلیدی نبوده است.»

این شرکت در این سال‌ها پروژ‌هایی را هم در داخل ایران انجام داده است. «اتوبان تهران- ساوه، آسفالت پلیمری پل صدر، و در استان آذربایجان غربی نیز پروژه‌هایی را پیش بردیم».

حمایت صندوق نوآوری سلاح مبارزه با گرانی شد

از سوی دیگر اما گرانی بی‌سابقه مواد اولیه باری دیگر بر دوش توسعه این تولید مبتکرانه بود. «از سال گذشته مواد اولیه 400 درصد گران‌تر شد و این یعنی عملا تولید غیر ممکن بود. ما هم تقریبا در ماه تولیدی نداشتیم».

تقوی‌فر از این می‌گوید که گردش ماهیانه شرکتش رقمی بین 20 تا 25 میلیارد تومان شده است. با این حال شرایط یک سال گذشته همه عرصه‌ها را برای تولید سخت‌تر کرده بود تا اینکه از صندوق نوآوری و شکوفایی درخواست وام کرد. «صندوق نوآوری یک وام سرمایه در گردش به ما داد که در واقع تامین مالی تولید 300 تن جوان‌ساز آسفالت بود. برای این کار توانستیم وامی به اندازه چهار میلیارد و 500 تومان دریافت کنیم».

تعهدات ارزی صادرات را از روی دوش دانش‌بنیان‌ها بردارید

آمار مدیرعامل شرکت سیویل ابنیه جهان از داده‌های روز دنیا نشان می‌دهد که قیرهای اصلاح‌شده امروز جایگاه مهمی در پروژه‌های عمرانی کسب کرده‌اند. افزودن پلیمر به قیرها آثار مثبتی روی خواص قیر و عملکرد آن در دمای بالا و پایین دارد. «ما به فرانسه و ترکیه صادرات داشته‌ایم. عراق و امارات از مشتری‌های ثابت‌مان بودند و قطری‌ها هم خیلی از پروژه‌‌های راه و ترابری خود را با محصولاتی که از ما خریده بودند، انجام دادند».

مدیرعامل سیویل ابنیه جهان می‌گوید که شرکت‌هایی مثل او بازگشت پول حاصل از صادرات را نمی‌توانند از طریق بانک‌ها انجام دهند و باید به صرافی بروند. «این کار کلا ما را در ضرر می‌برد چون اختلاف میان ارز نیمایی با ارزی که در بازار می‌فروشند و ما باید از صرافی‌ها بگیریم، سه هزار تومان است که باید آن را از جیب بدهیم.»

همین مسئله باعث شده تا از دولت درخواست کند که تعهدات ارزی را دست‌کم از روی دوش شرکت‌های دانش‌بنیان بردارد. 

وی در آخر می‌گوید: «محصول ما را همه شرکت‌های خصوصی استفاده می‌کنند و اگر شرایط صادراتی درست در داخل کشور باشد در بسیاری از نقاط دنیا هم خواهان داریم چرا که محصول ما نیاز به فناوری پیچیده‌ای ندارد و آن را در هر قیری که بریزند سازگار است.» 

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: آسفالت های خیابانی صندوق نوآوری صندوق نوآوری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۷۴۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه

ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات در بحث تبصره ۱۸، از ۱۱ طرح به مبلغ ۲۷.۵ میلیارد تومان و خارج از تبصره ۱۸، از ۱۴ طرح به مبلغ ۱۰ میلیارد تومان حمایت کرده است. - اخبار اجتماعی -

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری تسنیم، دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات در خصوص اقدامات این ستاد در سالی که گذشت، اظهار کرد: این ستاد در بحث تبصره 18، از 11 طرح به مبلغ 27.5میلیارد تومان و خارج از تبصره 18، از 14 طرح به مبلغ 10 میلیارد تومان حمایت کرده است.

سید محمد کرباسی؛ دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات درباره مأموریت‌های ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری اظهار کرد: رصد فناوری و شناسایی زیست‌بوم، فرهنگ‌سازی و ترویج سواد فناوری، حمایت از نخبگان پژوهشگر و سرآمدان فناور، توسعه فناوری‌های اولویت‌دار و نوظهور و تجاری‌سازی و بازاریابی از جمله ماموریت‌هایی است که این ستاد در دستور کار خود دارد.

وی همچنین، توسعه منابع انسانی، توسعه فرهنگ بومی‌سازی شبکه ملی اطلاعات، توسعه اتصال‌پذیری با اولویت هوشمندسازی صنایع و تقویت زیرساخت امنیت سایبری شبکه و صنعتی را از اهداف راهبردی این ستاد برشمرد.

به گفته وی، دانشگاهیان و پژوهشگران، هسته‌های فناور و شرکت‌های نوپا، صنایع، سازمان‌ها و نهادهای دولتی، عموم افراد جامعه از مخاطبان این ستاد محسوب می‌شوند.

مأموریت‌های ستاد اتصال‌پذیری معاونت علمی؛ از بومی‌سازی شبکه ملی اطلاعات تا مخابرات کوانتومی

کرباسی در ادامه در تبیین فعالیت‌های ستاد گفت: ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات در سال گذشته اقدام به انتشار هفت فراخوان کرد که از آن جمله می توان به فراخوان حمایت از پایان‌نامه‌های دانشجویی (یکی با پژوهشگاه ارتباطات و یکی هم با همراه اول)، فراخوان پروژه‌های تحقیقاتی- طرح‌های پژوهشی و پسادکتری (بنیاد علم)، فراخوان حمایت از طرح‌های فناورانه (نوآفرین)، فراخوان حمایت از طرح‌های فناورانه در حوزه تجهیزات رادیویی (ترنج)، فراخوان مشترک با شرکت ایرانسل، فراخوان‌ حمایت از طرح‌های فناورانه و ... کرده است.

دبیر ستاد توسعه فناوری های اتصال پذیری و ارتباطات همچنین به پروژه‌های پرچم‌دار این ستاد در سال گذشته هم اشاره کرد و گفت: این پروژه های پرچم دار بر محصولات مورد نیاز گلوگاهی کشور تمرکز دارند و هدف از طرح این پروژه ها را حل مشکلات کشور در بحث فناوری  دانست.

وی در این راستا، پروژه اینترنت کوانتومی، فناوری دسترسی رادیویی باز(Open RAN) و  Fablab IOT و FSO را از جمله این پروژه های پرچم دار برشمرد.

کرباسی در خصوص حمایت های ستاد هم گفت: ستاد در بحث تبصره 18، 72 طرح دریافت و 11 طرح را به مبلغ 27/5 میلیارد تومان مورد حمایت قرار داده و خارج از تبصره 18، 18 طرح دریافت  و 14 طرح به مبلغ 10 میلیارد تومان مورد حمایت قرار گرفته اند.

به گفته او، در حوزه تجاری‌سازی و بازاریابی هم ستاد برنامه هایی را در دستور کار خود داشته است.

وی شرکت در گردهمایی شرکت‌های فناوری اطلاعات و نرم افزارهای رایانه‌ای در مشهد، شرکت در رویداد ملی نکست و امضا 13 تفاهم نامه و توافق نامه را از جمله اقدامات صورت گرفته در این راستا عنوان کرد. همچنین، همکاری در تجهیز دو آزمایشگاه تخصصی در حوزه 5G و IOT با همراه اول و شرکت ایرانسل از دیگر اقدامات این ستاد در سال 1402 است.

کرباسی خاطرنشان کرد: حدود 33 میلیارد تومان از محل بودجه ستاد به تفکیک 11 درصد به فرهنگ سازی و ترویج سواد فناوری، 21 درصد حمایت از نخبگان و 68 درصد توسعه فناوری و همچنین  49 میلیارد تومان هم از نهادهای دیگر در قالب اعتبار مالیاتی و تفاهم‌نامه‌ها جذب شد که به تفکیک1 درصد به فرهنگ سازی و ترویج سواد فناوری، 37 درصد به حمایت از نخبگان و 62 درصد به توسعه فناوری اختصاص پیدا کرده است.

وی در ادامه از تشکیل کارگروه‌هایی همچون اینترنت اشیا و هوشمندسازی، ارتباطات نسل جدید، ماهواره و سنجش از راه دور و  امنیت سایبری به عنوان یکی از اقدامات این ستاد در سالی که گذشت یاد کرد. 

بازدید از شرکت‌های دانش‌بنیان و آزمایشگاه‌های تخصصی در راستای رصد، شناسایی و ترویج امید در حوزه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات از دیگر برنامه‌هایی است که دبیر ستاد توسعه فناوری‌های اتصال‌پذیری و ارتباطات به این آنها اشاره کرد و در این راستا، بازدید از آزمایشگاه تحقیقاتی و  مرکز نوآوری و شرکت‌های دانش‎‌بنیان مستقر در دانشگاه علم و صنعت، مجموعه‌های شتاب‌دهنده و شرکت‌های دانش‌بنیان شهر اصفهان، هلدینگ گرین‌وب و کارخانه نوآوری خراسان رضوی و بررسی مسائل فناورانه بخش رادیویی نسل پنجم ارتباطی در نشستی با شرکت‌های دانش‌بنیان از دیگر اقدامات این ستاد برشمرد.

به گفته کرباسی، حضور ستاد در چهارمین رویداد هفته ایران دیجیتال، کنفرانس ظرفیت شبکه ملی اطلاعات ویژه توسعه هوشمندسازی، چهاردهمین نمایشگاه فناوری‌ نانو 1402 و  بیست و چهارمین نمایشگاه بین‌المللی تلکام 1402 از دیگر فعالیت های نمایشگاهی ستاد توسعه فناوری‌های اتصال پذیری و ارتباطات است.

وی ادامه داد: برگزاری سه دوره رویداد کاشتن برای آینده با عناوین «دنیای شگفت‌انگیز ارتباطات از ژرفای کوانتوم تا ماورای ماهواره‌ها»، «اتصال‌پذیری، ارتباطات و هوش مصنوعی» و «ایران هوشمند و متصل» و حمایت‌‌های مالی از نهادها و دانشجویان با موضوعاتی همچون نخستین هکاتون همراه اول 5G ، دومین هکاتون همراه اول IOT، دوم هکاتون 5G ، برگزاری اولین دوره ASMMasters و مسابقه طراحی و ساخت ماهواره‌های مکعبی Qsat (کیوست) و برگزاری دو دوره‌ آموزشی «امنیت سایبری» و «آشنایی‌ با فناوری‌های نوظهور‌ و مشاغل آینده با عنوان اتصال‌پذیری و ارتباطات نسل جدید»  از دیگر رویدادها و مسابقات و دوره های آموزشی است که این ستاد در سال گذشته به انجام رسانده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ۵ هزار کودک خیابانی در تهران
  • تمهیدات جدید بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها اعلام شد
  • حمایت ۲۷.۵ میلیاردی ستاد اتصال‌پذیری از ۲۵ طرح فناورانه
  • جدیدترین تمهیدات بانک صادرات برای پشتیبانی از دانش‌بنیان‌ها
  • حمایت انجمن‌های تخصصی از کنگره کنسرژنومیکس
  • انجام عملیات راه‌سازی محورهای مختلف استان/۲۵۰۰میلیارد تومان روکش آسفالت اصفهان در ۱۴۰۲
  • سقف حمایت انجمن سینمای جوان از فیلم‌ کوتاه ۲۵۰ میلیون تومان شد
  • نوآوری و کیفیت در مسیر سلامت؛ با حضور وزیر علوم تحقیقات و فناوری بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • تفاهم‌نامه همکاری صندوق‌های حمایت از صنایع پیشرفته و ضمانت صادرات امضا شد
  • تفاهم‌نامه همکاری مشترک صندوق حمایت از صنایع پیشرفته و صندوق ضمانت صادرات امضا شد