Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس مجلس شورای اسلامی گفت: عدم پرداخت به موقع سهم بخش درمان از قانون ارزش افزوده توسط خزانه خلاف قانون است.

به گزارش گروه سیاسی خبرگزاری برنا، محمدباقر قالیباف در نشست علنی امروز (سه شنبه، 31 خردادماه) مجلس شورای اسلامی با اشاره به گزارش کمیسیون بهداشت و درمان در زمینه بررسی عملکرد دستگاه های مسئول در پوشش بیمه همگانی و حمایت از بیماران خاص و صعب العلاج، گفت: همیشه بخشی از افراد و جامعه ما تحت پوشش نبودند، حال در گذشته 110 میلیون دفترچه بیمه صادر شده بود اما جمعیت کشور حدودا 80 میلیون نفر بود و کماکان تعدادی افراد بیمه نشده وجود داشتند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

امیدواریم با سیستم هوشمندسازی و اصلاح قوانین از این اشکالات ریشه ای جلوگیری شود.

رئیس مجلس شورای اسلامی افزود: یکی از کارهای خوب مجلس یازدهم در سال جاری این پیش بینی بود که سه دهک اول جامعه که مشکلات جدی دارند، به صورت صددرصد تحت پوشش بیمه سلامت قرار بگیرند و وزارت رفاه مسئول شد افرادی که در این سه دهک تحت پوشش بیمه نیستند را مشخص کند که براساس گزارش های ارائه شده و تشخیص وزارت رفاه، 5 میلیون و 397 هزار نفر از اول سال که قانون تصویب شده بیمه ندارند و باید بیمه شوند، حال این افراد به صورت غیرحضوری و بدون اخذ وجه بیمه شدند زیرا در بند د تبصره 14، 6 هزار میلیارد تومان برای این موضوع در نظر گرفته شد، من از وزارت رفاه و بیمه سلامت به خاطر این که این کار و در زمان خودش پیشرفته، تشکر می کنم.

وی ادامه داد: در حال حاضر 302 هزار نفر از 5 میلیون و 397 هزار نفر شناسایی شده وضعیت بلاتکلیفی دارند که باید در سیستم مشخص شود، بخشی از این 3 دهک نیز معترض هستند که حتما وزارت رفاه باید به بخش اعتراضی رسیدگی کند تا کسی بلاتکلیف باقی نماند و وزارت رفاه و بیمه سلامت این مسائل را مورد توجه قرار دهند.

رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بحثی نیز در خصوص بیماران صعب العلاج داشتیم که مدت ها در مقابل مجلس اعتراض داشتند و به ما نیز مراجعه می کردند و واقعا تحت فشار بودند، برای این افراد  امسال در قانون صندوقی پیش بینی شد که باید به این صندوق 5 هزار میلیارد تومان از ردیف 18 تبصره 14 و 2 هزار میلیارد تومان از تسهیلات تبصره 16  واریز شود، این صندوق نیاز به آئین نامه دارد اما متاسفانه پس از گذشت 3 ماه از سال، این آئین نامه به تصویب هیات دولت نرسیده است.

قالیباف با اشاره به اینکه موضوع درمان مهم است و حتما معاون پارلمانی رئیس جمهور و وزیر محترم بهداشت به سرعت کارها را انجام دهند تا بیماران صعب العلاج که عمدتا از خانواده های محروم بوده و درگیر مشکلات دارویی و افزایش قیمت دارو هستند، مورد توجه قرار بگیرند، ادامه داد: نکته ای را آقای میرمحمدی گفتند و در نشست با وزیر بهداشت اعلام کردم که وزیر اقتصاد باید بداند که از 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده یک درصد متعلق به حوزه درمان است، طبق قانون وزیر اقتصاد و خزانه باید بداند که این دستگاه ها پانزدهم هر ماه که پول به خزانه واریز می شود مکلف هستند عین آن را به وزارت بهداشت پرداخت کنند. ما در نامه ای به وزارت اقتصاد و خزانه اعلام کردیم عدم واگذاری یک درصد از مالیات بر ارزش افزوده برای حوزه درمان خلاف قانون است و سهم هدفمندی یارانه ها در تبصره 14 برای بخش درمان نیز باید به صورت صد درصد تخصیص داده شود.

وی با اشاره به اینکه یکی از موضوعات مهم تامین آمبولانس است که در شرایط کنونی یک مشکل جدی شده است، افزود: وزارت بهداشت و درمان باید برای این کار پیشنهاد داشته باشد تا از همین بخش یک درصد یا تبصره ها و یا از بخش دیگر، موضوع آمبولانس را به عنوان یک نکته جدی دنبال کند، امروز بحث دارو، کمبود و افزایش قیمت آن و از سوی دیگر بحث مربوط به ارز ترجیحی و حذف این ارز و تحت پوشش بیمه قرار گرفتن دارو موضوع حیاتی است که با جان مردم ارتباط دارد، باید این کار با دقت و اطمینان حاصل انجام شود تا با نارسایی های رخ داده در زمینه نهاده ها، در حوزه درمان مواجه نشویم.

این نماینده مردم در مجلس یازدهم تصریح کرد: ابتدا در خصوص مسائل مرتبط با تبصره 7 و حوزه نسخه الکترونیکی، نسخه پیچی الکترونیکی، تعهدات بیمه و 7 درصد حق دولت در حوزه بیمه اطمینان حاصل کنید که آیا مسیر درست است و سپس آن را اجرا کنید، البته این موضوع قانون است و باید انجام شود، اگر این موارد را پیش بینی نکنید و با آشفتگی در حوزه دارو مواجه شویم، این مسئله مورد قبول مجلس، مردم و دولت نیست.

رئیس مجلس شورای اسلامی در پایان خاطرنشان کرد: از وزیر بهداشت درخواست داریم که ارز ترجیحی موردنیاز واردات مواد اولیه داروها، پایدار باشند تا در زمینه تأمین مواد اولیه و تولید دارو با مشکل مواجه نشویم. ان شاء الله در نظارت بعدی در حوزه بهداشت و درمان این مسائل را پیگیری می کنیم.

انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: خزانه قالیباف ارزش افزوده بخش درمان رئیس مجلس شورای اسلامی ارزش افزوده وزارت رفاه پوشش بیمه تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۸۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی

جام جم آنلاین آذربایجان شرقی: حیدر فتح‌زاده در نشستی با معاونان شورای نظام فنی و اجرایی سازمان برنامه و بودجه کشور اظهار کرد:  بخش اعظمی از سهم ارزش افزوده استان مربوط به بخش معدن بوده و بر اساس آمارگیری سال گذشته حدود ۱۳.۷ درصد سهم ارزش افزوده معدن کل کشور در آذربایجان شرقی است.

وی اضافه کرد: حدود ۱۸ هزار و ۱۷۳ میلیارد تومان در بخش معدن استان سرمایه گذاری شده و میزان اشتغال این بخش هفت هزار و ۸۲۷ نفر است.

وی وضعیت نرخ مشارکت و نرخ بیکاری استان را مطلوب دانست و افزود: ۴۲ درصد ارزش افزوده استان مربوط به صنعت و معدن، ۹ درصد در بخش کشاورزی و مابقی ارزش افزوده استان در بخش خدمات است.

فتح زاده افزود: اصلی‌ترین قابلیت فراروی توسعه استان، تعدد و توانمندی بخش خصوصی استان است که توانسته بخش اعظم فرصت‌ها و منابع توسعه در استان از جمله اراضی حاصلخیز، معادن، بازار خدمات، مرز و ... را در مسیر فرآوری و مولدسازی قرار دهد و با هدایت سرمایه‌گذاری‌های گسترده و ایجاد کارگاه‌ها و کارخانه‌های متنوع، بستر مطلوبی برای ایجاد اشتغال و رشد اقتصادی فراهم سازند.

وی گفت: بر اساس آخرین برآوردهای مرکز آمار ایران این استان با ۴ میلیون و ۷۵ هزار نفر جمعیت دارای ۲۳ شهرستان، ۷۲ شهر، ۱۴۲ دهستان و ۵۲ بخش است. تبریز به عنوان پرجمعیت ترین شهر آذربایجان شرقی، ۴۱ درصد جمعیت استان را به خود اختصاص داده است.

فتح‌زاده تصریح کرد: آذربایجان شرقی ۲۳۵ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای آذربایجان و ارمنستان دارد و سهم ارزش افزوده این استان از کل کشور ۳.۶ درصد است.

دیگر خبرها

  • درمان بیماران سرطانی در مراکز دولتی رایگان است/ نشان‌دار شدن بیش از دو میلیون بیمار خاص
  • ارزیابی نهایی خسارت آتش سوزی شفت از سوی متولیان بیمه
  • مخالفت با مالیات ارزش افزوده تاکسی‌های اینترنتی
  • دریافت مالیات بر ارزش افزوده از تاکسی‌های اینترنتی، غیرقانونی است
  • سرمایه‌گذاری ۱۸ همت در بخش معدن و صنایع معدنی آذربایجان شرقی
  • خبر جدید درباره افزایش حقوق بازنشستگان/ تکلیف متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان مشخص شد
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد
  • تحقق درآمد ۴۴۰ میلیاردی برای متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان
  • قالیباف پدیده انتخابات شد، مفتح رکورددار شد /آراء کدام منتخبان مجلس دوازدهم باطل شد؟ /افزایش سهم وزرای احمدی نژاد در پارلمان
  • سوخت و بیمه لنج‌داران باید پیگیری شود