Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فارس»
2024-04-30@16:31:24 GMT

روایت حضور هیأت پارلمانی کرواسی در اصفهان

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۸۸۶۵۹

روایت حضور هیأت پارلمانی کرواسی در اصفهان

به گزارش خبرگزاری فارس از اصفهان، در ماه‌های اخیر اصفهان میزبان مهمانانی از کشورهای مختلف بوده است، این بار اما شورای شهر اصفهان میزبان هیأت پارلمانی کرواسی بود که بعضی از اعضای این هیأت هم عضو پارلمان کرواسی بودند و هم در شورای شهر زاگرب عضویت داشتند؛ در ادامه روایت علی صالحی، سخنگوی شورای اسلامی شهر اصفهان از این میزبانی را می‌خوانیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یکشنبه شب هیأت پارلمانی کرواسی به ریاست زلاتکو حسنبگوویچ بعد از دیدار با وزیر امور خارجه و قبل از دیدار با رئیس مجلس به اصفهان آمد و در کنار بازدید از نصف‌جهان دیدار صمیمانه‌ای هم با چند عضو شورای اسلامی شهر اصفهان داشت.

در کنار تحرکات خوب دیپلماتیک دولت خصوصاً در منطقه، این سفر هم پس از ۱۱ سال صورت گرفت.

در ابتدای این جلسه بعد از مقدمات رایج، بحث به موضوع جمعیت رسید؛ زلاتکو از نرخ صفر رشد جمعیت در زاگرب گفت و از مهاجرت ۱۰ درصد کروات‌ها به کشورهای اروپایی بعد از پیوستن به اتحادیه اروپا ابراز نگرانی کرد.

او روایت جالبی از سایه تردید بر بقای کشورهای کوچک اروپایی در ۵ دهه آتی به خاطر بحران جمعیت مطرح کرد.

این در حالی است که او از تهدید هویت برخی کشورهای بزرگ اروپا به واسطه حجم بالای مهاجران هم صحبت کرد که در آینده احتمالاً نژاد بومی این کشورها را در معرض انقراض قرار خواهد داد.

در ادامه از شباهت‌های اصفهان و زاگرب پرسیدم، در مجموع رفتار گرم مردم و زیبایی اصفهان را نقطه برتری نصف‌جهان دانست و گفت خداوند در اعطای زیبایی اصفهان را نسبت به زاگرب برتری داده است.

رئیس هیأت سومین بار بود که به ایران می‌آمد و برای همکاران سفر اولی‌اش از زیبایی‌های ایران گفته بود.

سفر اولی‌ها هم گفتند قبل از سفر این روایت‌های زلاتکو حسنبگوویچ خیلی قابل تصور نبوده اما بعد از سفر، با واقعیت حتی فراتر از تعاریف همسفرمان رو به رو شدیم و مشاهدات‌مان از ویژگی‌های ایران و اصفهان فراتر از تصور بود؛ این بر خلاف تبلیغات رسانه‌ای است که ایران را منزوی و ناآرام توصیف می‌کردند.

در ادامه بر لزوم تقویت تبادلات اقتصادی و فرهنگی در چارچوب مزیت‌های رقابتی دو طرف گفتم و البته موانعی در این راه وجود دارد که باید مرتفع شود.

از جمله این‌که گفتند از امروز نمایندگان دو گروه حاکم و اپوزیسیون کرواسی، برای رفع تحریم‌ها در اتحادیه اروپا از ایران سخن خواهند گفت.

نکته قابل توجه بازدیدهای‌شان پناه دادن مردم اصفهان به ادیان و اقوام مختلف و به ویژه ارامنه و لهستانی‌ها بود که از شنیدن ماجرای آن به وجد آمده بودند.

اینجا گفتم که این نماد روشنی از علاقه ما برای تعامل مبتنی بر احترام با همه کشورهایی است که قائل به اولویت‌های ایران هستند.

با توجه به این که زلاتکو در لا به لای صحبت‌هایش گفته بود که حتماً اتفاق‌های مثبت سفر به اصفهان را منتقل می‌کنم‌ از لزوم تقویت تبادل گردشگر به عنوان مزیت اصفهان گفتم و ضمن معرفی زمینه‌های آن اشاره کردم برای توسعه گردشگری نیاز به تبلیغات هدفمند و مؤثر در مبدأ جذب گردشگر است.

همچنین از زمینه همکاری ورزشی اصفهان و زاگرب با توجه به ظرفیت‌های طرفین گفتم که زلاتکو ضمن تأیید آن اشاره جذابی داشت که مربیان فوتبال از جمله برانکو و مرحوم کرانچار در کرواسی سفیران خوبی برای معرفی ایران شده‌اند.

مهمانان اصفهان در پایان هم اشاره کردند جدای از اهداف سیاسی این سفر و فارغ از پست‌های مسؤولیتی‌شان تا سال‌ها به عنوان شهروندان کرواسی خاطرات و لحظات خوب سفر به اصفهان را به همراه خواهند داشت.

رئیس شورای شهر اصفهان از آمادگی اصفهان برای تقویت تعاملات طرفین و بررسی هر نوع پیشنهاد در این زمینه گفتند و این شام کاری بعد از یک ساعت و ۱۵ دقیقه با طرح زمینه‌های مثبت تداوم همکاری‌ها و ثبت یک قاب یادگاری به پایان رسید.

به گزارش فارس، با روی کارآمدن دولت سیزدهم تعاملات منطقه‌ای ایران افزایش یافته و رایزنی‌های دیپلماتیک در حال انجام است، در همین راستا دیروز قاسم ژومارت توکایف، رئیس جمهور قزاقزستان، با استقبال سید ابراهیم رئیسی وارد ایران شد و سند ۲۰ ساله همکاری بین ایران و قزاقستان در حضور رؤسای جمهور ۲ کشور به امضا رسید.

این در حالی است که تهران هفته گذشته نیز میزبان رؤسای جمهور ونزوئلا و ترکمنستان و همچنین رئیس مجلس ارمنستان بود و وزیر خارجه پاکستان هم به دعوت امیرعبداللهیان به جمهوری اسلامی ایران سفر کرده بود.

سفر رئیس جمهور ونزوئلا به امضای سند همکاری‌های جامع راهبردی ۲۰ ساله بین ایران و ونزوئلا انجامیده بود.

همچنین با حضور بردی محمداف، رئیس جمهور ترکمنستان، در تهران ۹ سند همکاری بین ایران و ترکمنستان در حوزه‌های سیاسی، اقتصادی، تجاری، حمل و نقل،  سرمایه‌گذاری، تکنولوژی‌های نوین، محیط زیست، ورزشی، انرژی، قضایی، آموزشی و تحقیقاتی و گردشگری در حضور رؤسای جمهور دو کشور به امضا رسید.

البته اصفهان به عنوان یکی از استان‌های مهم و صنعتی کشور هم در میزبانی از مهمانان خارجی پیشتاز بوده است؛ اردیبهشت ماه بود که عذرا پچیهو، وزیر بهداشت و رفاه اجتماعی ایالت سِند در جنوب پاکستان، با سیدرضا مرتضوی استاندار اصفهان دیدار و گفت و گو کرد که در این دیدار بر تقویت همکاری‌های دو کشور تأکید شد.

انتهای پیام/۶۳۰۸۸/ح/

منبع: فارس

کلیدواژه: شورای شهر اصفهان هیأت پارلمانی کرواسی شورای شهر زاگرب سفر به اصفهان شهر اصفهان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۸۶۵۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است

به گزارش خبرآنلاین،این درست که رئیس‌جمهور معتقد به حضور میدانی در سفرها استان‌ها است اما بهتر آن است که به جای اینکه هر ماه یک سفر به استانی صورت بگیرد و هزینه‌هایی نیز در برداشته باشد در تهران نشسته و دستورات را صادر کند و مدیران استانی پیگیری کارها را داشته باشند تا روند بهتری بر کارها حاکم شود.

یک فعال سیاسی اصولگرا در ارتباط با سفرهای استانی دولت به روزنامه آرمان ملی گفت: من نفس سفرهای استانی را کار مثبتی می‌دانم، اما اینکه رئیس‌جمهور و تیم همراهمش برای چند بار به یک استان سفر می‌کند بدین معناست که نتوانستند سیستمی را که مشکلات استان حل شود طراحی کنند. برای همین فکر می‌کنند می‌توانند با مراجعات مکرر این مشکلات را حل کنند.

محمد مهاجری گفت: همین که رئیس‌جمهور لازم می‌داند چند بار به یک استانی برود به این معنی است که اصل سفرهای استانی به یک سیستم تبدیل نشده و رفع مشکلات آنها صرفا با حضور شخص آقای رئیس‌جمهور قابل پیگیری است که نشان‌دهنده عدم کارآمدی بروکراسی حاکم بر دولت است.

وی بیان کرد: ‌سفرهای استانی دولت برای این است که کارنامه‌ ارائه کنند. وی تصریح کرد: اخیرا رئیس‌جمهور به یکی از استان‌ها رفت و اعلام کرد که چند صد پروژه را افتتاح کرده و بعد که اعتبار و بودجه مصرفی را اعلام کردند نشان می‌داد که بودجه هر پروژه 50 میلیون بوده است. رئیس‌جمهور برای پروژه 50 میلیونی باید به استان برود؟ حتی بخشدار یک شهر کوچک هم می‌تواند آن را افتتاح کند و نیازی به حضور رئیس‌جمهور نیست. به‌نظرم رئیس‌جمهور یک استراتژیست است و باید در مرکز کشور در ساختمان رئیس‌جمهوری از نخبگان استفاده کند و از مشورت آنها بهره‌مند شود و در جلسات سیاست‌گذاری حضور پیدا کند.

23302

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900411

دیگر خبرها

  • بایدن: آمریکا، مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • بایدن: آمریکا٬ مصر و قطر درباره توافق آزادی گروگان‌ها و آتش‌بس غزه همکاری خواهند کرد
  • پخش زنده| جشنواره ملی امتنان از کارگران با حضور رئیس‌جمهور
  • کلنگ‌زنی مینی پالایشگاه دهدشت با حضور معاون اجرایی رئیس‌جمهور
  • استقبال هیأت تانزانیایی از محصولات فناورانه دانش‌بنیان ایرانی
  • اعلام آمادگی وزارت دفاع برای همکاری با زیمباوه
  • دیدار نخست وزیر بورکینافاسو و معاون اول رئیس جمهور
  • برخی پروژه هایی که رئیس جمهور در سفرهای استانی افتتاح می کند، آنقدر کوچک است که توسط بخشدار محل هم قابل افتتاح است
  • حضور ۲۰ واحد تولیدی و فعال استان بوشهر در نمایشگاه ایران اکسپو
  • تعاملات اقتصادی و سیاسی ایران با کشورهای دوست، راهبرد برد- برد است