Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرعامل پتروشیمی کارون خواستار سرمایه‌گذاری گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس برای مصرف HCL گازی این مجتمع پتروشیمی شد.

به گزارش ایران اکونومیست به نقل از روابط عمومی پتروشیمی کارون، مجمع عمومی عادی سالیانه شرکت پتروشیمی کارون دوشنبه ۳۰ خرداد ۱۴۰۱ در محل ساختمان گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس برگزار شد.
در ابتدای این جلسه رئیس مجمع، ضمن خوش آمدگویی به حاضرین از حسابرس مستقل خواست تا گزارش حسابرسی را قرائت کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


گزارش حسابرسی حاکی از تائید صورتهای مالی منتهی به ۲۱ خرداد ۱۴۰۱ شرکت پتروشیمی کارون بود.
مدیرعامل پتروشیمی کارون در این مجمع به ارائه گزارشی از عملکرد تولید و مالی شرکت پرداخت‌.
علیرضا صدیقی زاده اظهار داشت: با توجه به اینکه فرآیند تولید در بخشی از محصولات کارون منجر به تولید HCL گازی می‌شود و شرکت‌های همکار قادر به جذب این محصول نیستند می‌بایست گروه صنایع پتروشیمی خلیج فارس در این زمینه سرمایه‌گذاری کند.
وی خاطر نشان کرد: با توجه به نیاز صنایع پایین دستی پتروشیمی کارون به محصول پلی یول بعنوان تکمیل کننده زنجیره ارزش ایزوسیانات، در این بخش نیاز به سرمایه‌گذاری به شدت احساس می‌شود.
گفتنی است در این مجمع صورت‌های مالی پتروشیمی کارون تایید شد.

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: پتروشیمی کارون

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۸۹۰۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است

جواد اوجی گفت: رشد اقتصادی دولت نزدیک به شش درصد بود که نیمی از آن مربوط به نفت و گاز است.

گروه اقتصادی خبرگزاری دانشجو، جواد اوجی وزیر نفت در مراسم امضای تفاهم‌نامه مطالعات طرح‌های توسعه ۱۶ میدان گازی با هلدینگ‌ها، شرکت‌های پتروشیمی و شرکت‌های اکتشاف و تولید ایرانی حضور پیدا کرد. اوجی درباره وضعیت کنونی صنعت نفت گفت: در دو سال و نیم گذشته، پروژه و طرح‌های نیمه تمام زیادی به بهره‌برداری رسید و پروژه‌های دیگری را شروع کردیم. در ادامه شاهد رشد تولید و صادرات بودیم که باعث شد رشد اقتصادی گروه نفت و گاز در این دهه بینظیر باشد. رشد اقتصادی دولت نزدیک به شش درصد بود که نیمی از آن مربوط به نفت و گاز است. ورود شرکت پتروشیمی در عرصه ذخیره گاز، تولید بنزین، سرمایه‌گذاری برای توسعه میادین گازی و جمع آوری گاز مشعل موثر بود. بخش خصوصی می‌تواند در سرمایه‌گذاری در بخش بالادستی وارد شود.

 

وی افزود: در حال حاضر وزارت نفت از سرمایه‌گذاری استقبال می‌کند. سال گذشته به تعهدات خود عمل کردیم. امسال نیز برنامه‌ریزی‌هایی انجام و ابلاغ شده است. ۷۹ پروژه کلان در جهت جهش تولید به ارزش ۱۶ میلیارد دلار به بهره‌برداری خواهیم رساند. همچنین بیش از ۵۰ پروژه به ارزش ۲۵ میلیارد دلار شروع خواهیم کرد. در سال جاری تولید نفت و گاز افزایشی خواهد بود و بیش از ۶ میلیون تن به ظرفیت پتروشیمی اضافه خواهد شد.

 

وی با تاکید بر اینکه امروز شاهد بودیم یک اتفاق بزرگ و کم‌نظیر در صنعت نفت رقم خورد، گفت: استفاده از حداکثر ظرفیت هلدینگ‌ها و شرکت‌های بزرگ صنایع پتروشیمی در توسعه میادین گازی می‌تواند شرایط بسیار خوبی را در این صنعت رقم بزند. نزدیک به ۲۰ میلیون مخزن گازی با ۱۴ شرکت و هلدینگ بزرگ پتروشیمی تفاهمنامه امضا شد و بالغ بر هفت میلیارد دلار شرکت‌های بزرگ در این حوزه سرمایه‌گذاری می‌کنند و رقم بیش از ۱۳۰ میلیون متر مکعب گاز را از توسعه این میادین طی دو و سه سال آتی به بهره‌برداری می‌رسانیم که ضمن تامین خوراک پتروشیمی‌ها در توسعه میادین گازی نیز نقش مهمی دارد.

 

اوجی در پایان با اشاره به مصرف غیر بهینه انرژی در کشور اظهار کرد: به صنایعی که مصرف بهینه ندارد و بازدهی آن‌ها پایین است، هشدار داده‌ایم. مصرف انرژی باید بهینه شود چرا که قرار نیست همه تولیدات خود را مصرف کنیم.

دیگر خبرها

  • «سیاوش عبدی» مشاور مدیرعامل، مدیر گروه روابط‌عمومی و حوزه مدیرعامل شد
  • انقلاب تولیدات دانش بنیانی صنعت پتروشیمی در راه است
  • ورود بیش از ۵۰ درصد متانولی‌ها به حوزه بنزین
  • نیمی از رشد اقتصادی کشور مربوط به نفت و گاز است
  • تولید بنزین از متانول به زودی آغاز می شود
  • بیش از ۶.۳ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری در صنعت نفت و گاز
  • جمع‌آوری یک میلیارد و ۴۰۰ میلیون فوت‌مکعبی گازهای همراه
  • زنجیره تولید پتروشیمی‌ها باید تکمیل شود
  • آغاز سرمایه‌گذاری پتروشیمی‌ها در میادین گازی
  • ناترازی بنزین با سوخت متانول برطرف می‌شود