Web Analytics Made Easy - Statcounter

شهباز محمودی گفت: برای مرمت خانه آیت‌الله طالقانی درخواست اعتبار کرده‌ایم و پس از ابلاغ موافقت در شهریور ۱۴۰۱، بازسازی آن را مجددا انجام خواهیم داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شهباز محمودی سرپرست معاونت میراث فرهنگی البرز درباره آخرین وضعیت خانه آیت‌الله طالقانی، طی گفت‌وگو با خبرنگار تیتریک، گفت:  این بنا از بناهای فاخری است که در استان البرز وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

محمودی افزود: با توجه به اهمیت خانه آیت الله طالقانی از طرف اداره کل میراث فرهنگی البرز  به عنوان یک بنای خاص به ثبت ملی رسیده است، طی سال های گذشته اعتباراتی به این مجموعه اختصاص داده شد.   وی در ادامه با اشاره به اینکه مرمت بنای مذکور انجام شد، اظهار داشت: سال ۱۳۹۹ اعتبار دیگری برای خانه آیت الله طالقانی در نظر گرفته شد اما متاسفانه فرزندان ایشان مانع هزینه کرد آن توسط میراث فرهنگی شدند.   محمودی تصریح کرد: فرزندان آیت‌الله طالقانی اعلام کردند که باید اعتبار از طریق آنها هزینه شوند در حالی که مرمت بناهای تاریخی و ثبت شده باید با نظارت اداره کل میراث فرهنگی البرز و طبق ضوابط آن انجام شود.   وی گفت: با توجه به اینکه اعتبار بازسازی بناهای تاریخی از خزانه دولت تامین می شود باید برای هزینه کرد آن قرارداد منعقد شده و پیمانکار از طریق مناقصه و سامانه دولت انتخاب شود، یعنی اجازه دادن پول به شخص را نداریم.   محمودی افزود: برای مرمت خانه آیت‌الله طالقانی درخواست اعتبار کرده ایم و پس از ابلاغ موافقت در شهریور ۱۴۰۱، بازسازی آن را مجددا انجام خواهیم داد، البته بنا از نظر ایستایی پایدار است و مشکل خاصی ندارد.   وی با اشاره به اینکه برنامه میراث فرهنگی این است که خانه آیت الله طالقانی در راستای تبدیل به یک موزه بهره برداری شود، اظهار داشت: طی ماه های اخیر یکی از فرزندان ایشان قصد مرمت خانه را داشت اما ممانعت شد.   محمودی تصریح کرد: با توجه به جایگاه ویژه آیت الله طالقانی به دنبال تعامل با فرزندان ایشان هستیم و سعی داریم در کنار یکدیگر نسبت به مرمت بنا اقدام کنیم، برای این بازسازی ۹۰۰ میلیون تومان اعتبار درخواست داده ایم.   سرپرست معاونت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری استان البرز با اشاره به اینکه امیدواریم موافقت نامه ۱۰۰ درصدی مرمت بنای مذکور صادر شود، گفت: در استان البرز قریب به ۵۰۰ اثر ثبت ملی شده‌اند.    

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: خانه آیت الله طالقانی میراث فرهنگی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۸۹۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۱۵۵ کشته و زخمی در سیل و رانش زمین در کنیا

کشور‌های آفریقایی به دلیل زیرساخت‌های ضعیف آسیب پذیری بسیاری در برابر تغییرات اقلیمی دارند. از این رو، کاهش بارندگی باعث وقوع خشکسالی گسترده و بارش زیاد باران سیل‌های خانه برانداز را برای آنها به ارمغان می‌آورد. 

به گزارش خبرگزاری رویترز، مقامات دولتی کنیا اعلام کردند وقوع سیل ناگهانی و رانش زمین در کنیا دستکم ۴۵ کشته و بیش از ۱۱۰ زخمی برجای گذاشته است. 

جاری شدن سیل در شهر مای ماهیو باعث ویرانی خانه‌ها شده و حجم گسترده آب خودرو‌ها را با خود برد. 

مقامات محلی می‌گویند دلیل اصلی وقوع سیل سهمگین در این کشور شکسته شدن سدهاست. با این حال، برآورد‌ها بعدی نشان داد بسته شدن تونل آبی که از زیر راه آهن عبور کرده و آب‌های سطحی را از شهر خارج می‌کرد دلیل این امر بوده است. 

تجمع آب باعث نابودی خطوط راه آهن و جاری شدن سیل به سمت پایین دست شد. تا این لحظه ۴۵ جسد از آب گرفته شده است. با این حال، تیم‌های امداد و نجات در حال تلاش برای یافتن مفقودان این حادثه هستند و برآورد می‌شود احتمال افزایش شمار قربانیان وجود دارد. 

باران‌های سیل آسا در کنیا از ماه گذشته میلادی تاکنون ۱۴۰ کشته برجای گذاشته است. همچنین ۱۸۵ هزار نفر به دلیل رانش زمین و سیل از خانه‌های خود آواره شده اند. تنها در نایروبی، پایتخت این کشور ۱۰ هزار نفر از مناطق آسیب دیده تخلیه شده اند.

باشگاه خبرنگاران جوان بین‌الملل بین‌الملل

دیگر خبرها

  • تابوت‌های باستانی «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • تابوت‌های باستانی ‌محوطه‌ «جوبجی» متعلق به سال ۹۸ هستند
  • می گوید: جسد موجود در تابوت‌ها سالم بودند اما...+ عکس | ماجرای ویدئوی جنجالی تابوت‌های باستانی خوزستان چیست؟
  • خانه انصاری ارومیه میزبان گردشگران خواهد شد
  • حفاظت از خانه‌های تاریخی آذربایجان‌غربی در اولویت است
  • ماجرای ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی چیست؟
  • ویدیوی منتشرشده در خصوص تابوت‌های جوبجی مربوط به سال ۱۳۹۸است
  • تخریب آثار تاریخی در باران شدید کرمان؛ قسمت اسلامی قلعه نرماشیر ریخت
  • ۱۵۵ کشته و زخمی در سیل و رانش زمین در کنیا
  • برنامه ریزی برای ساماندهی گذر قدیمی جلوخان