Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-30@15:02:38 GMT

اجرای سند تدوین بیماری‌های غیرواگیر ضروری است

تاریخ انتشار: ۳۱ خرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۸۹۰۴۹

اجرای سند تدوین بیماری‌های غیرواگیر ضروری است

ایسنا/یزد سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهریز گفت: همکاری بین بخشی و ادارات و دستگاه‌ها برای اجرای سند تدوین بیماری‌های غیرواگیر ضروری است.

دکتر «علیرضا پورمازار» در نشست شورای سلامت و امنیت غذایی این شهرستان، بیشترین علت مرگ و میر در جامعه را بیماری‌های غیرواگیر دانست و همکاری بین بخشی و ادرات و دستگاه‌ها جهت اجرای سند تدوین بیماری‌های غیرواگیر را خواستار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با اشاره به اینکه دیابت یکی از بیماری‌های شایع در استان است، تصریح کرد: اولویت این کمیته‌های سلامت و امنیت غذایی باید بیماری دیابت باشد و بر آموزش افراد و مردم و راه‌های کنترل و پیشگیری و درمان بیماری تاکید شود.

سرپرست شبکه بهداشت و درمان مهریز اجرای اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از ورود پشه آئدس به استان را خواستار شد و افزود: دفن بهداشتی زباله و خشکاندن جاهای مرطوب و خودداری از نگهداری لاستیک‌های مرطوب که محل رشد این پشه‌ها است برای جلوگیری از شیوع این بیماری تاثیرگذار است.

«حسن جانفدا» مدیر گروه سلامت در بلایا و حوادث و پدافند غیرعامل دانشگاه علوم پزشکی شهید صدوقی یزد هم اظهار کرد: جامعه‌ای ایمن است که با مشارکت مردم و نهادهای مختلف و دخالت مسئولان محلی و همکاری‌های بین بخشی تلاش می‌شود تا رخداد سوانح و حوادث در آن به حداقل یا به صفر برسد.

وی ادامه داد: اجرای طرح‌های ایمن محور و بهره گیری از امکانات و ظرفیت‌های تمام بخش‌های درون سازمانی و بین بخشی به ویژه استفاده از ظرفیت‌های سازمان‌های مردم نهاد و تقویت حس مشارکت شهروندان از جمله مولفه‌های پیوستن به جامعه ایمن است.

جانفدا استخرهای ناایمن کشاورزی و معابر و مدارس ناایمن و پارک‌ها و فضای سبز را از مهمترین موارد نا ایمن برشمرد و بیان داشت: این موارد باید در اولویت دستگاه‌های متولی برای ایمن سازی قرار گیرد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان، «مصطفی زارع زاده» معاون سیاسی و اجتماعی فرماندار مهریز نیز آموزش و پرورش را بستر مناسب برای جامعه ایمن دانست و گفت: در حوزه آموزش و پرورش با آموزش معلمان و همچنین دانش آموزان و خانواده‌ها می‌توان در راستای جامعه ایمن گام موثری برداشت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: بيماري واگيردار استانی اجتماعی مهريز بیماری های غیرواگیر بین بخشی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۹۰۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: دانشگاه‌ها برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن را ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به نقل از شورای عالی انقلاب فرهنگی، حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی صبح امروز در مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع) حاضر شد.

حجت‌الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسروپناه، با تأکید بر ظرفیت اندیشه‌ورزانه دانشگاه امام صادق (ع) اظهار کرد: امسال شورای عالی انقلاب فرهنگی وارد چهلمین سال تشکیل خود می‌شود و در این دوران دبیران متعددی داشته و این شورا کار‌های بزرگی را انجام داده است.

وی افزود: در حوزه علم و فناوری اسناد خوبی مصوب شده است. کار قرارگاهی و راهبردی در حوزه علم و فناوری تا حد زیادی موفق بوده است در این مسیر فقط سندبسندگی مدّنظر نبوده است بلکه مثلاً نقشه جامع علمی کشور را هدایت کرده است. سند هوا فضا، سند گیاهان دارویی و اسناد دیگر علم و فناوری از اقدامات خوب شورای عالی انقلاب فرهنگی در حوزه علم و فناوری بوده است.

وی ادامه داد: در حوزه فرهنگ نیز اسناد خوبی از جمله نقشه مهندسی فرهنگی و سند دانشگاه اسلامی نوشته شده است و برش‌های استانی نقشه مهندسی فرهنگی تدوین شده است، در گذشته برش‌های استانی پروژه‌محور نبودند بلکه راهبرد‌های کلی را مطرح کرده بودند، به همین خاطر در دوره جدید این برش‌های استانی تکمیل‌تر شد و به زودی برش‌های استانی در همه استان‌ها تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه این شورا با چند کاستی مواجه است که نخبگان می‌توانند در برطرف کردن آن‌ها به شورا یاری رسانند، گفت: انتظار مهم مقام معظم رهبری از شورای عالی انقلاب فرهنگی، قرارگاهی شدن آن است، این قرارگاه باید توانمند شود تا بتواند بازسازی انقلابی ساختار فرهنگی را محقق کند.

استاد خسروپناه با طرح این سوال که قرارگاه یعنی چه؟ بیان کرد: جلسات متعددی با کسانی که تجربه کار قرارگاهی داشتند برگزار شد، هم‌اکنون می‌توانیم اعلام کنیم که الگوی کار قرارگاهی استخراج شده و به زودی به صحن شورای عالی انقلاب فرهنگی ارائه می‌شود.

به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین می‌شود

وی با تأکید بر اینکه برای تدوین اسناد باید نظریه‌های مربوطه استخراج و مشخص شود، گفت: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی یاری برسانند. همچنین با هماهنگی که با مجمع تشخیص مصلحت نظام صورت گرفته به زودی سیاست‌های کلان فرهنگی بر مبنای منظومه فکری مقام معظم رهبری تدوین خواهد شد.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی نبود الگوی حکمرانی در حوزه‌های مختلف را یکی از نقصیه‌های دیگر خواند و ادامه داد: اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در این زمینه به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

استاد خسروپناه بیان کرد: همچنین اساتید دانشگاه‌ها می‌توانند در استخراج منظومه فکری مقام معظم رهبری برای تدوین اسناد به شورای عالی انقلاب فرهنگی کمک کنند.

وی با تأکید بر توجه به حلقه‌های میانی گفت: ظرفیت‌های خوبی در حوزه‌های مختلف وجود دارد که باید زمینه ارتباط این افراد با شورای عالی انقلاب فرهنگی فراهم شود. همچنین باید برای چالش‌ها چاره‌اندیشی شود تا الگوی مناسبی برای مواجهه با آن‌ها تعیین شود.

حجت‌الاسلام و المسلمین خسروپناه همچنین به نظارت هوشمند نیاز داریم که در الگوی حکمرانی تعریف شود، دانشگاه‌ها نیز برای برنامه‌های خود باید سند اسلامی شدن ملاک عمل قرار دهند و براساس آن عمل کنند.

دیگر خبرها

  • آغاز برنامه واکسیناسیون پنوموکوک برای گروه‌های هدف در بردسکن‌
  • اجرای ۶۰ عنوان‌برنامه به‌مناسبت هفته معلم در استان سمنان/ معلم، ماندگارترین واژه در هستی
  • مصرف این ۴ ماده غذایی برای مردان ضروری است
  • ۴ ماده غذایی ضروری برای مردان
  • ادغام واکسن پنوموکوک در برنامه ایمن سازی کودکان در استان خراسان جنوبی
  • دانشگاه‌ها در اجرای برنامه‌ها سند دانشگاه اسلامی را ملاک قرار دهند
  • اجرای نوبت اول طرح ایمن‌سازی تکمیلی فلج اطفال
  • یک میلیون و ۹۰۰ هزار نوبت سر دام در اراک ایمن سازی سازی شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • تأمین سلامت افراد مهم‌ترین رکن پیشرفت جامعه‌