Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، اسماعیل صمدی افزود:  در گذشته  در مشهدالرضا مجموعه هایی  هفته‌ای ۵۰ کیلو صادرات  طلا و جواهر داشتند  و جزء صادرکنندگان برتر کشورمحسوب می شدند  اما به دلیل  قوانین اشتباه، صادرات ما اکنون به صفر رسیده و از مبادی قانونی، هیچ‌گونه صادراتی نداریم.
وی با بیان اینکه مشهد که خوشه صنعتی جواهرات است  نماینده‌ای  در بانک مرکزی ندارد، تصریح کرد: بنابراین اگر کسی در مشهد بخواهد صادراتی داشته باشد باید  با طلا و جواهرات‌اش به تهران برود و خطر راه را به جان بخرد تا کارش مورد ارزیابی قرار بگیرد و  پلمب شود، سپس به فرودگاه مشهد بیاید و دوباره از فرودگاهِ مشهد محصولات‌اَش صادر شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل ما بارها درخواست کرده‌ایم که یک ارزیاب بانک مرکزی به مشهد بفرستند.
صمدی با تاکید بر اینکه زیورِ سوغات از دیگر مشکلات این هنر-صنعت است، گفت: به این معنی که متاسفانه مدیران نقره را که یک فلز نیمه قیمتی است را با طلا برابر کرده‌اَند. هر گرم طلا یک میلیون پانصد هزارتومان است و هر گرم نقره بیست هزار تومان. اما قانون برای صادرکنندگان می‌گوید اگر کسی بخواهد نقره یا طلا صادر کند، فقط مجاز به صادرکردنِ ۱۵۰گرم است. یعنی ۱۵۰ گرم طلا که حدود سیصد میلیون تومان می‌شود با ۱۵۰ گرم نقره که برابر با دو میلیون و پانصد هزار تومان می‌شود برابر شده است!  صمدی بیان کرد: این قوانین دست و پاگیر باعث شده زائرانی که برای زیارت امام رضا(ع) می‌آیند و می‌خواهند سوغات این شهر را بخرند با همان محدودیت ۱۵۰ گرم مواجه شوند و این برای تولیدکنندگان مشکل‌ساز شده است. علی‌الخصوص اینکه استفاده از زیور نقره‌ی مزین شده به سنگ‌های دُرِنجف، فیروزه نیشابور، عقیق و.. در اسلام بسیار تاکید شده است
دبیر کمیسیون سازندگان اتحادیه طلا، جواهر و نقره مشهد گفت: پس از پیگیری فراوان ما مقرر شد اتباع بتوانند تا سه کیلو نقره را با خود ببرند اما باز قانون جدیدی وضع شد که می‌گوید زائران باید دلارشان را از صرافی‌های مجازی که ما می‌گوییم بخرند! درواقع انگار می‌خواهند این کار انجام نشود. در این شرایط که به سختی ارز وارد کشور می‌شود، چرا مدیران این صنف در این مسیر ارزآوری اینقدر سنگ‌اندازی می‌کنند؟ زائر صرفا می‌خواهد سوغات این شهر را با خودش ببرد، این برای تولید کننده ما خیلی خوب است پس این اجازه را  به او بدهید، نهایتا اینکه قبل‌اش زائر به اتحادیه مراجعه می‌کند و روی فاکتورش مهری درج می‌شود تا در گمرک هم به مشکل نخورد. این هم یک ارزآوری و هم ایجاد شغل است. ما در مشهد کارگاه‌های دویست نفره‌ی نقره‌سازی داریم که تمرکزشان فقط روی سوغات است
صمدی با اشاره به مبحثِ صادرات تجاری گفت: صادرات به صورت تجاری یعنی تولید کننده با کارت بازرگانی بخواهد صادراتی داشته باشد، در این حوزه ما قوانین خوبی داشتیم. محصول از مشهد به بانک مرکزی می‌رفت، بانک مرکزی محصول را مشاهده ‌می‌کرد و پس‌از وزن کردن در نهایت محصول مورد ارزیابی قرار می‌گرفت، پلمب می‌شد و به فرودگاه هاشمی‌نژاد می‌رفت و صادرات به راحتی انجام می‌شد
وی با تاکید بر قوانین جدید بانک صنعت معدن، گفت: متاسفانه مدتی قبل بخشنامه‌ای منتشر شد که می‌گفت برای صادرات فلزهای گرانبها در بحثِ زیورآلات، باید نگین‌ و گوهرسنگ‌ها را بانک صنعت و معدن مورد ارزیابی قرار دهد و فلز را بانک مرکزی و این خلا، صادرات ما را قفل کرد، چگونه می شود فلز را جدا کرد و به بانک مرکزی برد و سنگ را به بانک صنعت و معدن؟ اینها باید به روی هم سوار شوند، اگر تک به تک باشند بدون ارزش می‌شوند، ما نمی‌خواهیم سنگ خام را صادر کنیم بلکه به دنبالِ ارزآوری از طریق ارزش افزوده هستیم. متاسفانه کارشناس‌هایی برای ما تصمیم میگیرند که هیچ اطلاعی در مورد صنعت ما ندارد و آنقدر چوب لای چرخ تولید گذاشته‌اَند که صادرات را به صفر رسانده‌اند .
دبیر علمی «دومین مسابقه‌ی ملی طراحی طلا و جواهرات» افزود: دومین مسابقه‌ی ملی طلا و جواهرات با هدف شناساییِ استعدادها، شناخت طراحان خوب ایرانی و آشنایی یا قابلیت‌های‌شان سی و یکم تیرماه در هتل سی‌نورمشهد با حضور طراحانی از سراسر کشور برگزار خواهد شد. حوزه طراحی جواهرات و فایل‌های سه بعدی، برای صادرات نیازی به ترانزیت، قطار، کشتی و.. ندارد، یعنی یک فرد خلاق و با استعداد می‌تواند از یک روستا در کشور کار طراحی را انجام دهد و برای خود درآمد ارزی کسب کند. وی ادامه داد: به دلیل نبودِ نیروی جوان متخصص در خارج از کشور، شرکت‌های خارجی به دنبالِ طراحانِ ایرانی هستند. به عنوان مثال از دورِ قبل برگزاری همین مسابقه از میان ۹ نفر برگزیده ۷ نفر آن‌ها مهاجرت کرده‌اَند. بنابراین ما باید این ظرفیت را تقویت کنیم تا نیروهای طراح ما از اینجا با شرکتهای خارجی ارتباط بگیرند، دورکاری کنند و آثارشان را برای آنها بفرستند. این یک روش ارزآوری  بسیار عالی در حوزه صادرات غیرنفتی است. انتهای پیام منبع: تابناک

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: قاچاق طلا نقره صادرات بانک مرکزی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۸۹۳۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد

منتخب مردم مشگین شهر در مجلس دوازدهم شورای اسلامی گفت: بانک‌های عامل در پرداخت تسهیلات اشتغال زایی برای مددجویان تحت حمایت کمیته امداد تسریع کرده و تلاش مضاعفی انجام دهند.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از اردبیل بابک رضازاده در نشست با مدیرکل کمیته امداد استان اردبیل اظهار کرد: رویکرد توانمندسازی و خودکفایی مددجویان رویکرد مطلوب و شایسته نهاد عزت آفرین کمیته امداد است و باید با اشتغال و تولید ثروت وابستگی‌ها را به این نهاد کاهش داد.

وی افزود: در سال‌های اخیر اقدامات خوبی را با نگاه توانمندسازی و خودکفایی جامعه هدف کمیته امداد شاهد بودیم که امسال نیز با نگاهی از سر خیرخواهی باید موانع و مشکلات را رفع و نسبت به اشتغال فراگیر مددجویان و پرداخت تسهیلات از سوی بانک‌های عامل کمر همت بسته شود.

رضازاده گفت: در شأن کشور ما نیست که هر سال بر تعداد جمعیت تحت حمایت خود بیفزاییم بلکه بهتر است با راهکارهای منطقی و درست در حذف فقر از چرخه زندگی مردم همت کنیم.

منتخب مردم مشگین شهر در مجلس دوازدهم شورای اسلامی بیان کرد: عمده مطالبات مردم، امروز در مباحث اقتصادی و معیشتی خلاصه می‌شود و بهتر است با کنار گذاشتن روش‌های غلط گذشته سیاست بهبود معیشت مردم را با حفظ شأن و عزت آنها مورد توجه و تمرکز قرار دهیم.

وی ادامه داد: در کنار بانک‌های عامل در صدور مجوزهای اشتغال و کارآفرینی باید تسهیل گری کرد تا موانع و مشکلات یکی پس از دیگری برطرف و به بهبود معیشت مردم به ویژه گروه‌های آسیب پذیر کمک کنیم.

کد خبر 748133

دیگر خبرها

  • آفریقا؛ قاره فرصت ها؛ موانع همکاری های تجاری ایران و آفریقا چیست؟
  • قیمت سکه امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • نقدینگی بزرگ‌ترین چالش صنعت دارو/ بانک‌ها وام نمی‌دهند
  • آفریقا؛ قاره فرصت‌ها/ موانع همکاری‌های تجاری ایران و آفریقا چیست؟ 
  • قیمت طلا امروز ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • لزوم سرعت بخشی بانک‌ها به پرداخت تسهیلات مددجویان کمیته امداد
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی چهار باغ  
  • بررسی موانع و مشکلات تولید دو  واحد صنعتی و کشاورزی شهرستان چهار باغ  
  • قیمت سکه امروز ۶ اردیبهشت ۱۴۰۳