Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از گچساران مجید نظری در جلسه ستاد مبارزه با زمین خواری این شهرستان اظهار کرد: باید با پدیده زمین خواری و کوه خواری مبارزه شود

وی بیان کرد: از سال گذشته تا کنون افزون بر ۷۱ فقره پرونده در خصوص تصرف اراضی ملی در گچساران تشکیل است.

رئیس منابع طبیعی و آبخیز داری گچساران با اشاره به اینکه در راستای حفاظت و صیانت از منابع طبیعی در این شهرستان اقدامات خوبی انجام شده است، تصریح کرد: در سال گذشته افزون بر ۸۹ هکتار و در سال جاری نیز تا کنون ۵ هکتار از اراضی ملی این شهرستان ازرفع تصرف شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

نظری عنوان کرد: در سال گذشته ۶۵۴ متر مربع در سال گذشته قلع و قمع در راستای مبارزه با زمین‌خواری در گچساران اجرا شد.

وی گفت: در گچساران از سال گذشته تا کنون رای قطعی افزون بر ۲۱۸ فقره پرونده به نفع منابع طبیعی این شهرستان صادر شد و ۳۵ پرونده نیز در حال رسیدگی است

رئیس منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران با اشاره به اینکه یگان حفاظت منابع طبیعی گچساران نیروی قرقبان ندارد، خاطرنشان کرد: این بزرگترین معضل بوده و امکانات یگان حفاظت ما در حد صفر است و با وجود نبود نیروی کافی، تجهیزات و گستردگی کار نمی‌توان کار کرد و نیاز به قرق بان داریم.

نظری بیان کرد: با توجه به قول مساعد مدیر کل بحران استانداری امیدواربم نیروهای دیده بان هرجه زودتر به کار گرفته شوند.

زارع رئیس آبفای گچساران نیز افزود: زمین خواری پدیده ای بوده که این روزها با آن روبرو هستیم و به کوه خواری نیز رسیده است.

وی ادامه داد: در حوزه خدمات روستایی و شهری آب در حال ارائه خدمات به مردم هستیم و با تلاش شبانه روزی پرسنل آبفای گچساران مشکلات حوزه آبفا را برطرف می کنیم.

رئیس آبفا گچساران اضافه کرد: متاسفانه ۸۵ درصد از زمین هایی که در محدوده آبفا واگذار شده حریم را رعایت نکردند و در کنار لوله یا چاه آب آبفا در حال ساخت و ساز هستند.

زارع گفت: برای واگذاری یک زمین در غالب طرح در اولین اقدام باید استعلام از آبفا گرفته شود، واگذاری انشعاب بر روی خطوط انتقال آب ممنوع است.

رئیس آبفا گچساران تصریح کرد: اولویت ما انتقال آب برای شرب مردم است، برای واگذاری زمین ها به ما فشار نیارید که آب آن را تامین کنیم.

زارع عنوان کرد: باید تمام این نکات رعایت شده تا از زمین خواری نیز جلوگیری شود، دستگاه های اداری به راحتی مجوز واگذاری و ساخت و ساز ندهند.

وی افزود: از دستگاه ها بخواهید که پیگیر اجرای طرح در زمین های واگذاری شده شوند.

سید معصوم افضلی رئیس امور آب گچساران خاطرنشان کرد: در پدیده زمین خواری ۲۷ هکتار از اراضی این شهرستان در بستر رودخانه های دائمی رفع تصرف شد و این اقدام با تلاش شبانه روزی پرسنل و همکاری دستگاه قضا و انتظامی انجام شده است.

وی بیان کرد: تخریب ساختمان غیر مجاز ۴ طبقه در جنب سینمای قدیم گچساران را بعد از صدور احکام قضایی آغاز کرده ایم،باید متولیان امر در واگذاری زمین بررسی بیشتری را انجام دهند.

کردلو رئیس راه و شهرسازی گچساران عنوان کرد: زنینوخواری لز ادوار گذشته وجود داشته و مبارزه با این‌مدیده ادامه دارد.

وی اظهار کرد: در گچساران ۲ هزار و ۳۰۰ متر در قطعه های متعدد در نقاط مختلف این شهرستان رفع تصرف شده است.

رئیس راه و شهرسازی گچساران تصریح کرد: حدود ۳۰ الی ۴۰ درصد از شهرک صنعتی با توجه به واگذاری زمین ها خالی است.

وی گفت: زمین‌هایی که در حوزه استحفاظی دوگنبدان وجود دارد به تملک راه و شهرسازی در آمده است.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس مجید نظری رفع تصرف اراضی ملی منابع طبیعی زمین خواری سال گذشته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۰۱۶۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد

به گزارش خبرنگار مهر، احمد محمدی‌زاده بعد از ظهر شنبه در نشست شهر مولد استان بوشهر با حضور معاون وزیر جهاد کشاورزی اظهار کرد: در راستای توسعه اقتصاد دریاپایه در استان بوشهر اقدامات خوبی صورت گرفته است.

وی توسعه تولید با مشارکت مردم را یک اولویت بسیار مهم دانست و بیان کرد: در این راستا طرح‌های اقتصادی متعددی با مشارکت مردم در استان بوشهر در حال اجرا است.

استاندار بوشهر با اشاره به اجرایی شدن نخستین شهر مولد کشاورزی استان بوشهر اظهار داشت: ایجاد زیرساخت‌های لازم در این شهر مولد در دستور قرار گرفته است.

وی با بیان اینکه در استان بوشهر ۲ شهر مولد مصوب شده است، گفت: شهرک مولد اول نهایی شده و حدفاصل دلوار تنگستان و بوشهر قرار دارد.

استاندار بوشهر شهر مولد یادشده را بنام دلیران تنگستان اعلام و بیان کرد: این شهر در سواحل خلیج فارس منطقه دلوار تنگستان قرار دارد و این مجموعه در مساحت ۸۵۰ هکتار اجرایی شده است.

محمدی‌زاده با تأکید بر تسریع در اجرا این طرح و واگذاری اراضی آن به جامعه هدف گفت: اراضی شهر مولد دلیران تنگستان از اداره کل منابع طبیعی و آبخیزداری به امور اراضی و سپس به شرکت شهرک‌های کشاورزی استان بوشهر منتقل می‌شود.

وی با قدردانی از همکاری دستگاه‌های مختلف اجرایی و نظارتی در اجرایی‌شدن این طرح اضافه کرد: در مجموع در ۲ شهر مولد کشاورزی استان بوشهر ۲ هزار و ۵۰ هکتار زمین مصوب و اجرایی شده است.

استاندار بوشهر با بیان اینکه ۸۵۰ هکتار اراضی ساحلی استان مربوط به شهر مولد اول و یک‌هزار و ۲۰۰ هکتار دیگر به شهر مولد دوم اختصاص دارد گفت: شهر مولد کشاورزی دلیران تنگستان با مشارکت قرارگاه امام حسن مجتبی (ع) اجرایی شده است.

محمدی‌زاده ادامه داد: در شهرهای مولد، زندگی و کار در کنار هم ویژه خانواده‌ها طراحی شده که نقش مهمی در ایجاد اشتغال پایدار جوانان بومی استان بوشهر دارد.

کد خبر 6090289

دیگر خبرها

  • ۲۰۰۰ هکتار زمین برای شهرهای مولد کشاورزی استان بوشهر مصوب شد
  • رفع تصرف ۱۲۰۰ متر مربع از اراضی ملی در رضوانشهر
  • ۸۴۲ هکتار از اراضی ملی به شهرک‌های صنعتی و کشاورزی واگذار شد
  • رفع تصرف اراضی ملی در رضوانشهر
  • سند ۱۷۱ هکتار از اراضی ملی پردیس صادر شد
  • رفع تصرف ۱۰۰۰ متر از اراضی ملی منطقه گشت رودخان فومن
  • رفع تصرف اراضی ملی در گشت رودخان
  • دست سودجویان از ۱۱ هکتار زمین‌های ملی شاهرود کوتاه شد
  • آغاز برداشت گندم از سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از زمین‌های زراعی شهرستان بمپور
  • واگذاری زمین به متقاضیان نهضت ملی مسکن در بخش ناغان، به شرط تامین زمین