Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، سومین نشست هیأت امناء بنیاد هدایت با حضور آیت‌الله میرباقری و حجج اسلام والمسلمین رحیمیان، عابدینی، مشهدی آقایی، ماندگاری، عالی، نظافت، پناهیان، برادران، حسینی اراکی، قمی و میرمحمدیان در سالن جلسات شهید مالامیری دفتر قم بنیاد هدایت برگزار شد.

نسبت نهادها فعال در سند ملی مسجد باید مشخص شود

حجت الاسلام محمد قمی، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در این نشست ضمن اشاره به نکاتی که در تدوین سند ملی مسجد باید لحاظ شود، گفت: مسجد امور مختلفی نظیر امور عمرانی، معماری و امور مربوط به هیأت امناء و نظایر این‌ها را در خود دارد و باید در سند، این مسائل بررسی و مشخص شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی افزود: باید در سند ملی مسجد، نسبت مسجد با بسیج و سایر بخش‌ها روشن شود. به موضوع تربیت امام و محل وقوع این تربیت از حوزه گرفته تا نهادی نظیر بنیاد هدایت نیز باید پرداخته شود.

تلاش بنیاد هدایت توجه نهادهای مختلف به موضوع مسجد را جلب کرد

وی ضمن تقدیر از زحمات بنیاد هدایت در این عرصه، خاطرنشان کرد: با تلاش‌های این عزیزان موضوع مسجد مورد توجه نهادها و بخش‌های مختلف قرار گرفته و جایگاه ویژه‌ای پیدا کرده است. بسیاری از مبلغین ما مایه اصلی در کار امامت و هدایت مردم را دارند ولی این داشته‌های آن‌ها بالفعل نشده است. 

قمی عنوان کرد: مسئله اصلی ما موضوعاتی نظیر ساختمان مسجد و موضوعاتی از این دست نیست اما روشن نشدن این‌ها می‌تواند مشکل‌ساز باشد.

تقسیم‌کار در سطح ملی برای مساجد باید داشته باشیم

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی به انتشار کتاب نظام مسائل در بنیاد هدایت اشاره کرد و گفت: در محله مسائل مختلفی وجود دارد. همسر امام خود می‌تواند در زمینه حل مسائل محله اثرگذار باشد. برای ارائه راهکارهای حل مسئله می‌توانیم از ظرفیت اساتید و اعضاء هیأت امناء بنیاد هدایت به طرق مختلف حضوری و مجازی می‌توانیم بهره ببریم.

وی تصریح کرد: باید در سند ملی مسجد، تقسیم کار در سطح ملی مشخص  باشد. گاهی ما امام مسجد را منصوب می‌کنیم؛ هیأت امناء منصوب می‌شود و این دو با هم سازگاری ندارند. عاقلانه این است که اگر امام درست انتخاب شده، نقش او در انتخاب هیأت امناء مسجد جدی گرفته شود.

 تأمین معیشت حداقلی روحانیت باید روشن شود

قمی گفت: نگرانی از روند مهاجرت معکوس طلاب از شهرستان‌ها به قم در شرایط کنونی اقتصادی بیشتر شده و اینکه طلبه‌ای مجبور شود مسجد را رها کند و به قم برگردد و یا به امور دیگر مشغول شود، برای ما مسئولیت‌زاست. بنابراین یکی از موضوعاتی که باید روشن بشود، تأمین معیشت حداقلی روحانیت است.

موازی کاری در اعزام مبلغ باید در سند ملی مسجد حل شود

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به مأموریت بنیاد هدایت، خاطرنشان کرد: بنیاد هدایت در حقیقت به دنبال ارتقاء امامان محله است و به واسطه اعتلاء و ارتقای امامان می خواهد مساجد را به جایگاه حقیقی خود بنشاند.  در زمینه اعزام مبلغ با موازی‌کاری رو به‌رو هستیم که باید مرتفع شود.

اطلاعات به‌دست آمده از مهرواره اوج دقیق‌ترین آمار از مساجد کشور است

در ادامه این نشست حجت‌الاسلام رضا عزت‌زمانی معاون فرهنگی سازمان تبلیغات اسلامی تعاملات خوب سازمان تبلیغات اسلامی و بنیاد هدایت را یادآور شد و گفت: از ظرفیت‌های حوزه هنری برای کمک به ارتقاء ظرفیت‌های رسانه‌ای و هنری بنیاد هدایت استفاده می‌کنیم. در صورت نیاز از ظرفیت نیروهای سازمان برای کمک به پیشبرد اهداف بنیاد هدایت و رفع موانع موجود بهره می‌بریم. موقعیت هیأت مدیره فرصتی برای استفاده از این ظرفیت‌هاست.

وی به برگزاری مهرواره اوج هم اشاره و عنوان کرد: مهرواره اوج همه شبکه ما را به کار گرفت تا بانک اطلاعات ما از مساجد تکمیل شود و به نظر می‌رسد، آمار این مهرواره جزء دقیق‌ترین آمارها است.

در بخش های مختلف این نشست سایر حضار به ارائه دیدگاه‌ها و نقطه نظرات خود در خصوص برنامه‌های بنیاد هدایت و تدوین سند ملی مسجد پرداختند.

انتهای پیام/

منبع: فارس

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رئیس سازمان تبلیغات اسلامی بنیاد هدایت امام جماعت مساجد رئیس سازمان تبلیغات اسلامی سند ملی مسجد بنیاد هدایت باید در سند هیأت امناء

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۰۸۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان گفت: اعضای شورا باید توجه کنند شورای شهر یا روستا هستند نه شورای شهرداری،  شورایی موفق است که مسائل منطقه را شناسایی و راه‌حل آن را ارائه دهد نه اینکه صرفاً به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای شهرداری باشد، چنین شورایی عملکرد خوبی ندارد.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خوزستان محمد خانچی امروز _یکشنبه نهم اردیبهشت_ در همایش ملی روز شوراها اظهار کرد: همزمانی عملکرد شوراها با شروع دولت سیزدهم و تزریق اعتباراتی که سال‌های سال پرداخت نشده بود می‌تواند در کارنامه شورایی‌ها تأثیرگذار باشد، باید در مدت باقی‌مانده کارهای عقب مانده و روی زمین مانده جبران شوند و تحول جدی و اساسی در منطقه ایجاد شود.

وی افزود: باید همه توجه کنند شورای شهر یا روستا هستند نه شورای شهرداری، شورایی موفق است که مسائل منطقه را احصاء کرده و راهکار حل آن را ارائه دهد نه اینکه صرفاً صبح تا شب دنبال شهردار و برخی مسائل حاشیه‌ای شهرداری باشد و چنین شورایی عملکرد خوبی ندارد.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان تصریح کرد: اینکه یک شهردار با حضور اعضای شورای شهر پیگیر مسائل است تا بتواند مشکلات را رفع کند لذت بخش است، این شورا قطعاً شورای شهر به معنای واقعی است.

خانچی با اشاره به اهمیت استفاده از نظرات مردم و توجه به مسائل از نگاه مردم و استفاده از تجارب گفت: باید در کنار مردم بودن تمرین شود و از مردم فاصله گرفته نشود تا موفق باشیم.

معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری خوزستان توضیح داد: با تزریق نقدینگی تقریباً معوقات حقوقی به حداقل رسیده است و باید به گونه‌ای رفتار شود تا شکاف ایجاد نشود؛ باید توجه شود مبلغ عوارض آلایندگی محدود است و نباید به این پول وابسته شد زیرا اگر به این پول وابسته شوند و منابع جایگزین خلق نشود دچار مشکل خواهند شد.

خانچی با تاکید بر برنامه‌ریزی برای دهه کرامت و اربعین حسینی (ع) اضافه کرد: از هم اکنون باید برای اربعین حسینی (ع) برنامه‌ریزی شود و فضای شهرها به ویژه روستاها و شهرهایی که در محور طرق الحسین (ع) باید تغییر کند به گونه‌ای که زائران متوجه تغییر شوند.

وی خاطرنشان کرد: جهاد تبیین عملکرد مسئولان است و در این راستا باید کارها منعکس شود تا نگاه مردم نسبت به ما خوب باشد.

کد خبر 748863

دیگر خبرها

  • حمله شدید کرباسچی به نصیری: تعادل نداری و به درد تبلیغات بی‌بی‌سی می‌خوری | دنبال جذب جایگاه هست
  • تاکید ماموستا رستمی بر توجه به معیشت و زندگی کارگران
  • جهش تولید بیانگر ارتقای فرهنگ/لزوم توجه به امنیت معیشت مردم
  • با سفارش نمی‌توان مأموریت مبارزه با فساد را دنبال کرد
  • آیت‌الله حسینی‌بوشهری: طلاب در مسکن و معیشت دچار مشکل هستند
  • شورایی که به‌دنبال مسائل حاشیه‌ای باشد موفق نیست
  • جزئیات لایحه حمایت مادی و معنوی از پرستاران/ از استخدام تا معیشت
  • وزیر صمت: شرکت‌های ارزآور در اولویت تامین ارز هستند
  • عیدی سال ۱۴۰۳ چقدر است؟
  • مسجد مقدس جمکران میزبان پیکر دو شهید گمنام می‌شود