Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار مهر،حسن بختیاری ظهر شنبه در نشست خبری با خبرنگاران و اصحاب رسانه استان قم ، با بیان اینکه بخش عمده ای از آب شرب قم از آب های سطحی تامین می شود اظهار داشت: در سال جاری در این زمینه تغییراتی را شاهد بودیم و امروز بخشی از آب قم از ۱۳ حلقه چاه آب منطقه علی آباد و چاه های شهر قم تامین می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم بیان داشت: آب قم در گذشته شور بوده و این امر زبانزد مردم کشور بوده است که در سالهای بعد از انقلاب اسلامی اقدامات بسیاری برای تامین آب شیرین قم صورت گرفته است.

بختیاری با اشاره به احداث سد ۱۵ خرداد در راستای تامین آب شرب استان قم افزود: این سد در مقطعی برای قم خوب بوده و بخشی از مشکلات قم برطرف شد، اما به دلیل موقعیت این سد و آورده محدود آن، پس از مدتی مشکلاتی در زمینه کیفیت آب قم ایجاد شد.

وی گفت: انتقال آب از سدکوچری از اقدامات دیگر استان در راستای تامین آب شرب قم بوده است افزود: این سد نیز تا سال قبل بیش از ۸۲ درصد آب استان را تامین می کرد.

وی افزود: در سال جاری به دلیل ایجاد خشکسالی و کاهش نزولات آسمانی این سد با کاهش ۲۵ درصدی مواجه بوده و افت کیفیت آب شرب قم در روهای اخیر نیز به همین دلیل بوده است.

سهمیه استان قم از سد کوچری حدود ۵۰ درصد کاهش یافت

بختیاری گفت: از اواخر اسفندماه سال گذشته و بر اساس ابلاغیه وزارت نیرو، سهمیه استان قم از سد کوچری حدود ۵۰ درصد نسبت به سال قبل کاهش یافت.

وی ادادمه داد: در حال حاضر ۲۲۰۰ لیتر بر ثانیه از سد کوچری آب وارد استان قم می‌شود و با وجود کیفیت بالای آب ورودی از سدکوچری، وضعیت کیفی آب چاه‌های داخل شهر از نظر شوری مناسب نیست به همین دلیل شاهد تغییر طعم آب در شهر هستیم.

بختیاری با اشاره به استفاده از منابع ملی به منظور احداث مخازن جدید آب در استان قم ابراز داشت: به منظور توزیع عادلانه ضرورت دارد رینگ‌های شرقی و غربی شهر قم تکمیل شوندو تکمیل خطوط جمع‌آوری آب از چاه‌ها نیز ضروری است.

وی با بیان اینکه در حال حاضر آب این چاه‌ها به طور مستقیم وارد شبکه می‌شود افزود: اگر آب در مخازن جمع‌ شده و با ورودی‌های دیگر مخلوط شود، تعادل بهتری را در کیفیت آب شهر شاهد خواهیم بود.

درصدد جذب اعتبار دولتی برای احداث مخزن ۵۰ هزار متر مکعبی هستیم

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم افزود:در روزهای اخیر کلنگ احداث مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی جدیدی در شهر قم به زمین شده و درصدد جذب اعتبار دولتی برای احداث مخزن ۵۰ هزار متر مکعبی دیگر هم هستیم که برای تکمیل تمام طرح‌های مذکور، نیازمند ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار هستیم.

بختیاری بیان داشت: با اقدامات صورت گرفته شاهد قطعی آب در شهر قم نخواهیم بود و در این راستا پیگیری‌های بسیاری از طریق استاندار و نمایندگان مردم در مجلس برای افزایش سهم استان از سدکوچری انجام شده است.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم به مصرف خارج از چارچوب آب در برخی روستاهای قم اشاره و ابراز کرد: آبیاری باغچه‌ها و پر کردن استخرها، بخشی از این مشکلات هستند.

وی عنوان کرد: برخی مجموعه‌های اداری و عمومی در قم مصرف بالایی دارند که اخطارهای لازم در این زمینه به این مجموعه‌ها داده شده و در صورت عدم توجه، از دو هفته آینده وارد فاز قطع آب آن‌ها خواهیم شد.

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم بیان داشت:با توجه به افزایش شدید مصرف در روزهای گرم گذشته با توجه به افزایش دما و رشد مصرف، این احتمال دارد که در تیرماه با کمبود آب مواجه شویم و به همین دلیل برخورد با مصرف‌کنندگان غیر متعارف اجتناب‌ناپذیر است.

کد خبر 5520345

منبع: مهر

کلیدواژه: قم آبفا کمبود آب بوشهر کرمانشاه خطبه های نماز جمعه خراسان رضوی سفر استانی آمار کرونا اردبیل ویروس کرونا مشهد سازمان تبلیغات اسلامی آبرسانی همدان ایلام مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب استان قم سد کوچری چاه ها آب شرب شهر قم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۱۱۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت


به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کهگیلویه و بویراحمد، محسن منصوری با بیان اینکه این طرح در حال حاضر بیش از ۴۱ درصد پیشرفت کاری دارد افزود: عزم دولت برای تکمیل طرح‌های نیمه تمام در کشور از جمله پتروشیمی دهدشت جدی است.
عملیات اجرایی پتروشیمی دهدشت در دشت چهار هزار و ۵۰۰ هکتاری کلاچو در پنج کیلومتری دهدشت، در سال ۱۳۸۶ آغاز شد.
پتروشیمی دهدشت در مسیر خط لوله اتیلن غرب (باختر) کشور معروف به پتروشیمی‌های خط دنا قرار دارد.
خط دنا از یک واحد الفین گچساران و چهار واحد تولید پلی اتیلن (HDPE) به نام‎‌های پتروشیمی دهدشت، ممسنی، کازرون و بروجن تشکیل شده است.
نصب ۲ مخزن ۶۴ تنی، انجام ۶۰ هزار تن خاکبرداری و سه هزار و ۸۰۰ متر آرماتور بندی از بخش‌های مهم اجرا شده این طرح است.
۴۰ درصد محصول پتروشیمی دهدشت (پلی‌اتیلن سنگین که آخرین تکنولوژی روز دنیا را دارد) برای بازار داخل و ۶۰ درصد آن برای بازار‌های خارجی و ارزآوری برای کشور پیش بینی شده است.

دیگر خبرها

  • ویزیت رایگان بیماران خوی توسط گروه‌های جهادی + تصاویر
  • پیش بینی ناترازی ۱۰ تا ۱۱ هزار مگاواتی برق در تابستان
  • زنجیره تامین گوشت مرغ مازندران رو به رشد است
  • تامین اعتبار ویژه برای تکمیل پتروشیمی دهدشت
  • کاهش سهمیه سوخت و تجمع تعدادی از کامیون داران جنوب سیستان و بلوچستان
  • شرکت‌های تامین سرمایه بهبود شبکه برق تعریف شود
  • هشدار توانیر به مشترکان پرمصرف برق/ با استفاده از کولرگازی منتظر قبض نجومی باشید
  • ضرورت افزایش تولید برق و کاهش محدودیت‌های برق صنایع
  • آمادگی بانک‌ها برای استفاده از برات الکترونیکی
  • تبعات کاهش تعداد ورزشکاران ایران در المپیک/ کادر سرپرستی کوچک شد!