Web Analytics Made Easy - Statcounter

نتایج آخرین تحقیقات موسسه انرژی ریستاد نروژ نشان می‌دهد که میزان واردات نفت خام کشور‌های آسیایی بیش از ۴ برابر شده است. موسسه انرژی ریستاد (Rystad) با انتشار نتایج آخرین تحقیقات خود اعلام کرده است که کشور‌های آسیایی واردات نفت خام از روسیه را در بازه زمانی ماه مارس تا می‌سال ۲۰۲۲ (اسفند تا اردیبهشت) حدود ۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

۵ برابر افزایش داده‌اند.

ریستاد موسسه مستقل تحقیقاتی نروژ است که سال‌ها در حوزه منابع انرژی تحقیق می‌کند. این موسسه بزرگترین مرکز مشاوره دولت نروژ در حوزه منابع نفتی و انرژی‌های فسیلی است.

تحقیقات این موسسه نشان می‌دهد که بر اساس از ماه مارس تا می ۲۰۲۲، به طور میانگین واردات نفت خام هند ۶۵۸ درصد نسبت به سال ۲۰۲۱ افزایش یافته است، در حالی که واردات چین ۲۰۵ درصد و برای کل آسیا ۳۴۷ درصد است.

پس از اعمال تحریم‌های نفتی علیه روسیه از سوی اتحادیه اروپا و کاهش قیمت نفت این کشور، هند و چین به بزرگترین خریداران آسیایی آن تبدیل شده‌اند.

هند که ۸۰ درصد از نفت مورد نیاز خود را وارد می‌کند، معمولاً تنها حدود ۲ تا ۳ درصد آن را از روسیه می‌خرید، اما با افزایش قیمت نفت در سال‌جاری، دولت هند به طور پیوسته خرید خود را از مسکو افزایش داده و از تخفیف‌های زیاد استفاده می‌کند.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: مسکو هند روسیه دولت هند واردات نفت واردات نفت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۳۶۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، فیروز قاسم‌زاده کاهش میزان بارندگی کشور نسبت به شرایط نرمال را ۷ درصد اعلام و اظهار کرد: با وجود این اینکه بارش کشور به شرایط نرمال نزدیک شده است، اما آثار خشکسالی سال‌های گذشته در رواناب‌ها و جریان رودخانه‌ها محسوس بوده و با کاهش در آورد رودخانه‌ها روبرو هستیم.

بیشتر بخوانید: کاهش ۷۰ درصدی تولید گندم باتوجه به خشکسالی‌ها

وی با اشاره به کاهش جدی بارش در استان‌های بوشهر، فارس، خراسان رضوی، قزوین و تهران و تأثیر آن بر حجم مخازن سدهای موجود در این استان‌ها، درصد پرشدگی سدهای تأمین‌کننده آب شرب پایتخت را ۲۴ درصد عنوان و خاطرنشان کرد: حجم مخازن سدهای تهران تا ۹ اردیبهشت ۱۴۰۳ با کاهش ۱۰ درصدی نسبت سال آبی گذشته روبرو بوده است که نشانگر ضرورت جدی گرفتن مدیریت مصرف است.

قاسم‌زاده توجه به مدیریت مصرف از سوی همه بخش‌ها را ضروری دانست و تأکید کرد: هرچند که در انتظار بارش‌های خوب دیگری در هفته جاری در برخی نقاط کشور هستیم اما با توجه به جدی بودن تبعات تغییرات اقلیم که گرم شدن هوا را شدت بخشیده و می‌تواند تهدیدی برای منابع آبی باشد، لازم است هموطنان عزیز در کشورِ خشک و نیمه خشک ایران، همواره توجه ویژه‌ای به مدیریت مصرف آب داشته باشند تا فصل گرم سال را با اطمینان خاطر پشت سر بگذاریم.

انتهای پیام/

کد خبر: 1229022 برچسب‌ها قحطی و خشکسالی

دیگر خبرها

  • آخرین آمار از میزان بارش‌ها در کشور / ایران از خشکسالی دور شد؟
  • ۴۱۳ هزار تن کالاهای اساسی به مازندران وارد شد
  • تغییرات بودجه شهرداری تهران در این دو سال | اعتبارات نسبت به دو سال گذشته ۵۰ درصد افزایش یافته است
  • میزان پرشدگی مخازن سد‌های کشور
  • بیش از ۸۰ میلیون جایزه غیرنقدی پیش‌بینی شده برای خوش‌مصرف‌ها
  • ضرورت خرید تضمینی ۲ میلیون راس دام مازاد از دامداران
  • بارش‌ها در ایران ۹ درصد افزایش یافت / کاهش ۸ درصدی ورودی آب به سدهای کشور
  • ۱۰ درصد از تولیدات گل و گیاه مازندران صادر می‌شود
  • میزان بهره مندی از تسهیلات تبصره ۱۰۰ سه برابر شد
  • سپاهان و تراکتور محکوم به پیروزی برابر استقلال و پرسپولیس