Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد خانی در گفت و گو با خبرنگار فارس در تبریز با رد برخی ادعاها در مورد آبیاری زمین‌های کشاورزی غرب تبریز اظهار کرد: این امر با توجه به نوع طراحی مدرن سیستم فاضلاب تبریز به صورت کاملا سرپوشیده و حفاظت شده و غیرقابل دسترس بودن به واسطه قرارگیری در عمق پنج متری زمین غیرممکن است.

وی تصریح کرد: البته موضوع مطرح در این زمینه مربوط به دفع آب‌های سطحی در مناطق پایین دست شهر تبریز است که به اشتباه در میان مردم به آبیاری زمین‌ها با فاضلاب تعبیر می شود و این بخش مربوط به حوزه فعالیت شهرداری است و نتایج بازدیدهای مکرر از این مناطق به همراه مسئولان جهادکشاورزی و شهرداری، ادعای آبیاری زمین‌های کشاورزی غرب تبریز با فاضلاب را کاملا رد می کند و باید به این نکته نیز اشاره کنیم که در حال حاضر ۸۰ درصد آب های سطحی استان مهار شده و به دنبال افزایش این میزان هستیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

مدیر عامل آبفای آذربایجان‌شرقی در خصوص کیفیت و بوی نامطلوب آب شرب برخی مناطق تبریز نیز گفت: این موضوع مربوط به مناطقی چون شهرک‌های باغمیشه، ارم و حتی رشدیه است که از سد نهند تغذیه می‌شوند و به دلیل کاهش شدید ذخیره این سد تا کمترین حد ممکن و در سطح کف، شاهد کاهش کیفیت آب و گاها بوی بد بودیم اما با بررسی‌های مرکز آزمایشگاه آب تبریز این میزان تا حدی نبوده که برای شهروندان مضر باشد و در حال حاضر با توجه به افزایش آب پشت سد نهند، این مشکل رفع شده اما احتمال تکرار آن در مهر ماه وجود دارد.

انتهای پیام/ ۶۰۰۳۶

منبع: فارس

کلیدواژه: مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب آذربایجان شرقی محمد خانی شهرک باغمیشه تبریز شهرک ارم شهرک رشدیه سد نهند آبیاری زمین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۳۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان از نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی خبر داد.

منصور شیشه‌فروش در گفت‌گو با خبرنگار ایمنا درباره نشست زمین در خیابان شهیدان کاظمی، اظهار کرد: به دنبال نشست زمین برای چهارمین بار طی چند ماه اخیر در خیابان شهیدان کاظمی شهر اصفهان تیم‌های فنی و مدیریت بحران شرکت آب و فاضلاب به محل اعزام و ضمن ایمن‌سازی محل حادثه، طرح ترافیکی توسط پلیس راهور اجرایی و راه‌های دسترسی جایگزین برای عبور و مرور تعیین شد.

وی افزود: عملیات حفاری در طول شش متر و عمق چهار متر انجام و قرار است تعویض ۱۰ متر از خط لوله انتقال فاضلاب طی امروز تا شب انجام و پرسازی و ایمنی محل انجام شود، با توجه به فرسودگی خط لوله انتقال فاضلاب ۱۴۰۰ میلی‌متری به طول دو کیلومتر در محور خیابان طی چند ماه اخیر و بر اثر خاک‌شستگی ناشی از بارندگی‌ها و فرونشست زمین چهار مورد حادثه شکستگی خط لوله و نشست زمین گزارش شده که برای ایمن‌سازی محور خیابان شهیدان کاظمی شرکت آب و فاضلاب استان از دو ماه قبل عملیات بازسازی و تعویض خط لوله در مقاطع مختلف را آغاز و تاکنون تعویض ۱۴۰۰ متر از خط لوله اجرا و پیمانکاران در سه جبهه کاری در حال بازسازی ادامه مسیر خط هستند.

مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان اعتبار اجرای کامل طرح بیش از ۱۰۰ میلیارد تومان برآورد شده است، لازم به ذکر است بیش از ۳۰۰ کیلومتر از شبکه‌های انتقال فاضلاب شهر اصفهان به علت قدمت ۵۰ ساله فرسوده و نیاز به اصلاح دارد که ۳۰ کیلومتر از این خطوط به علت قرار گرفتن در مناطق آسیب‌پذیر در اولویت اجرا است و نیاز به اعتبارات ملی دارد که باید توسط وزارت نیرو شرکت مهندسی آب و فاضلاب کشور و سازمان برنامه و بودجه کشور تأمین شود.

شیشه‌فروش تصریح کرد: تسریع در اجرای طرح بازسازی شبکه‌ها با توجه به شرایط کم آبی و فرونشست زمین در اصفهان بسیار حائز اهمیت است، با بررسی به عمل آمده فرونشست زمین نیز باعث تشدید حوادث در این شبکه‌ها شده است و راهکار مؤثر در کاهش اثرات فرونشست زمین و پیشگیری از بروز خسارات در ابنیه تاریخی، مسکونی، اراضی و تأسیسات شهری تداوم جریان رودخانه زاینده رود و تغذیه سفره‌های آب زیرزمینی، اجرای طرح‌های آبخیزداری و تأمین حقابه‌های قانونی کشاورزی و زیست محیطی و احیای زاینده رود و تالاب گاوخونی را می‌طلبد.

وی خاطرنشان کرد: لازم است وزارت نیرو، وزارت جهاد کشاورزی، وزارت راه و شهرسازی.، سازمان حفاظت محیط زیست و سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور برای تأمین اعتبارات مورد نیاز جهت اجرا و تکمیل طرح‌های مصوب تأمین آب استان، پیشگیری از بارگذاری در بالادست حوضه آبریز زاینده رود، حمایت از طرح‌های تأمین آب استان، تسریع در اجرای طرح‌های احیای زاینده رود و تأمین حقابه‌های قانونی حوضه اقدام کنند.

کد خبر 751430

دیگر خبرها

  • نشست زمین برای چهارمین بار در خیابان شهیدان کاظمی + عکس
  • ۵۰ درصد پروژه‌های وزارت جهاد کشاورزی مربوط به آب و خاک است
  • امحای ۹۰ هکتار از مزارع آبیاری شده با فاضلاب در شیراز آغاز شد
  • پاسخ عجیب آبفا خوی به بوی بد فاضلاب: مربوط به برخی فصول سال است!
  • دستمزد نجومی سعید آقاخانی ؛ شایعه یا واقعیت
  • مزارع کشاورزی که با فاضلاب خام و پساب آبیاری شوند، معدوم خواهند شد/چرخه تصفیه خانه‌ها باید تکمیل شود
  • واقعیت فرونشست زمین در دریاچه مهارلو از دریچه دوربین مهر؛
  • رهاسازی آب سد سفیدرود برای آبیاری شالیزار‌های گیلان از امروز
  • تخریب بیش از ۳۰۰ هکتار مزارع آلوده به فاضلاب خام در شیراز
  • سد کنجانچم دشت مهران پرآب شد