Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایران اکونومیست»
2024-04-29@18:10:47 GMT

دوز جدید واکسن کرونا باید دریافت شود

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۲۹۴۴۸۲

دوز جدید واکسن کرونا باید دریافت شود

احمد وحیدی گفت: در برخی کشورهای همسایه و برخی کشورهای دورتر، ما شاهد افزایش آمار کرونا بودیم که باید در این زمینه توجه و احتیاط لازم را داشت.

وزیر کشور در حاشیه نشست قرارگاه ستاد ملی کرونا که صبح امروز در وزارت کشور برگزار شد، در جمع خبرنگاران گفت: در برخی کشورهای همسایه و برخی کشورهای دورتر، ما شاهد افزایش آمار کرونا بودیم که باید در این زمینه توجه و احتیاط لازم را داشت و مشکل خاصی هم درباره زائران تاکنون گزارش نشده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

حج امسال درحالی برگزار می‌شود که این مراسم به دلیل شیوع ویروس کرونا به مدت دو سال اجرا نشد و حالا پس از اجرای واکسیناسیون در جهان، عربستان درحالی بار دیگر برنامه حج تمتع ۱۴۰۱ را برپا خواهد کرد که ورود افراد بالای ۶۵ سال را به این مراسم ممنوع کرده است

نخستین گروه زائران ایرانی بیت‌الله الحرام برای تشرف به حج تمتع، صبح یکشنبه (۲۲ خرداد) از فرودگاه امام خمینی (ره) اعزام شدند.

براساس اعلام رسمی وزارت حج و عمره عربستان، تعداد اختصاص یافته به جمهوری اسلامی ایران در حج امسال به میزان ۳۹ هزار و ۶۳۵ نفر است.

طبق گفته معاون حج و عمره مرکز پزشکی حج و زیارت هلال‌احمر «تمامی زائران واجد شرایط اعزام باید واکسن کامل را دریافت کرده باشند که از بین واکسن‌های مورد تایید وزارت بهداشت عربستان واکسن‌های آسترازنکا و سینوفارم در سبد واکسیناسیون ایران قرار دارند.»

احمد وحیدی در ادامه با بیان اینکه با فروکش کردن کرونا احساس شده نیاز به دوز سوم نیست درحالی که باید دوز جدید دریافت شود و این آمادگی باشد که سطح ایمنی افراد پایین نیایید، گفت:  البته اکنون وضع عمومی کشور خوب است اما باید مراقبت لازم انجام شود.

چندی است آمار کرونا در ایران کاهش محسوسی پیدا کرده و در برخی روزها آمار فوتی‌ها به صفر هم رسیده است.

بر اساس آخرین آمار وزارت بهداشت ۲۳۱ نفر مبتلای جدیدکرونا شناسایی شده که با احتساب این تعداد، مجموع مبتلایان به کرونا در کشور تا امروز به هفت میلیون و ۲۳۴ هزار و ۹۸۸ نفر رسیده است.

از تعداد بیماران بستری در کشور تاکنون هفت میلیون و ۶۰ هزار و ۶۲۲ نفر بهبودیافته و از بیمارستان ترخیص شده‌اند.

در ۲۴ ساعت گذشته سه بیمار مبتلا به کرونا جان خود را از دست داده اند و با احتساب این آمار از ابتدا تاکنون ۱۴۱ هزار و ۳۶۶ نفر در کشور بر اثر بیماری کرونا جان باخته‌اند.

از شمار مبتلایان شناسایی شده، ۴۳ نفر بستری‌های بیمارستان به شمار می‌روند و ۲۷۸ نفر از مبتلایان کرونا در بخش مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

منبع: باشگاه خبرنگاران

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: برخی کشورهای

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۴۴۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، نتایج یک پژوهش‌ جدید در بریتانیا نشان می‌دهد که ۲ میلیون نفر در سراسر این کشور همچنان از علایم کووید طولانی رنج می‌برند که ۳۸۱ هزار نفر از این افراد، فعالیت‌های روزانه خود را محدود کرده‌اند.

اداره ملی آمار بریتانیا اعلام کرد که ۳.۳ درصد از افرادی که داده‌هایشان در این پژوهش مورد مطالعه قرار گرفته است، بین ۶ فوریه تا ۷ مارس اعلام کردند که پس از ۴ هفته همچنان دارای علایم کووید هستند.

نتایج این پژوهش که روز پنج‌شنبه ۲۵ آوریل منتشر شده، نشان می‌دهد که ۰.۴ درصد به تعداد افرادی که در ماه مارس ۲۰۲۳ از علایم کووید طولانی رنج می‌بردند افزوده شده است.

کووید طولانی یکی از عوامل افزایش جمعیت غیرفعال در بریتانیا بوده که از زمان همه‌گیری کرونا حدود ۷۰۰ هزار نفر به آن افزوده شده است.

داده‌های این پژوهش نشان می‌دهد ۹.۱ درصد افرادی که بیکار بودند یا به دنبال شغل هم نمی‌گشتند، علائم کووید طولانی را گزارش کرده‌اند که تقریباً سه برابر نرخ آن نسبت به کل جمعیت بریتانیا است.

بر اساس نتایج این پژوهش، پنج درصد از افرادی که در گروه سنی ۴۵ تا ۵۴ سال به بیماری کرونا مبتلا شده‌اند، از علایم کووید طولانی رنج برده‌اند که بیشترین رقم در بین گروه‌های سنی است.

این پژوهش همچنین نشان می‌دهد که نرخ زنانی که علایم بیماری کرونا را گزارش کرده‌اند ۲۰ درصد بیشتر از مردان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آمار تصادفات عید امسال به نظر من اصلاً رسمیت ندارد/ ده برابر کشورهای پیشرفته در تصادف کشته می‌دهیم
  • ویروس کرونا در بدن این مرد هلندی بیش از ۵۰ بار جهش داشت
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • دو میلیون بریتانیایی هنوز درگیر کرونا هستند
  • واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور وارد شد
  • ورود واکسن خوراکی روتاویروس برای برنامه ایمن‌سازی کشور
  • ورود واکسن روتاویروس به برنامه ایمن‌سازی کشور
  • آمار مرگ و میر در سال گذشته
  • عجایب جدید از ویروس کرونا؛ مردی پس از ۶۱۳ روز بیماری درگذشت!
  • مردی که ۶۱۳ روز کرونا داشت، فوت کرد