Web Analytics Made Easy - Statcounter

غلامعلی فتحی امروز در گفت‌وگو با خبرنگارفارس در خرم‌آباد، با اشاره به اینکه در طرح مردمی کردن یارانه‌ها در بخش کشاورزی تسهیلاتی ایجاد شده است، عنوان کرد: اولویت اول وزارت جهاد کشاورزی تامین سرمایه در گردش واحدهای دام، طیور و آبزیان است که برای این امر ۲۰ هزار میلیارد تومان در کل کشور مصوب شده است که شناور است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اولویت ما در اجرای طرح تامین سرمایه درگردش واحدهای مرغداری، واحدهای صنعتی دام شیری و پرواربندی بزرگ و دامداران سنتی و عشایر است.

معاون برنامه‌ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی لرستان تعداد افرادی را که برای دریافت تسهیلات در سامانه سیتا ثبت نام کرده‌اند ۱۳ هزار نفر عنوان کرد و گفت: از این تعداد ۳ هزار و ۴۰۰ نفر با مبلغی معادل ۸۱۶ میلیارد تومان شرایط دریافت تسهیلات را داشتند.

فتحی با اشاره به اینکه بانک کشاورزی به عنوان تنها بانک عامل تامین سرمایه در گردش واحدهای دام، طیور و آبزیان پای کار بوده است، اظهار کرد: تاکنون ۱۲۲ میلیارد و ۵۰۰ میلیون تومان تسهیلات به واحدهای متقاضی در قالب مردمی سازی یارانه‌ها پرداخت شده است.

وی با اشاره به اینکه سقف تسهیلات پرداختی ۲۰۰ میلیون تومان است، افزود: نکته مهم در خصوص تامین سرمایه درگردش واحدهای دام، طیور و آبزیان لحاظ نکردن چک برگشتی و یا بدهی متقاضیان است؛ زیرا هدف از پرداخت این تسهیلات این است که ظرف سه ماه آینده در تامین گوشت قرمز و مرغ به ویژه مرغ که از حساسیت ویژه‌ای برخوردار است با مشکلی  مواجه نباشیم.

معاون برنامه ریزی و امور اقتصادی سازمان جهاد کشاورزی لرستان گفت: سازمان جهاد کشاوررزی لرستان در ارتباط با مردمی کردن یارانه ها و تامین سرمایه درگردش دام، طیور و ابزیان در معرفی به بانک رتبه ۹ و در خصوص جذب تسهیلات رتبه ۱۰ تا ۱۱ را در سطح کشور دارد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: مردمی کردن یارانه ها تامین سرمایه طیور و آبزیان واحدهای دام یارانه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۴۵۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد

ربیعی گفت: ۵۰ هزار متر شبکه توزیع برق در شهرستان میامی طی سال گذشته اصلاح و بهینه‌سازی شد.

وی از نصب ۲۵ دستگاه پست هوایی توزیع برای تامین برق متقاضیان میامی خبر داد و گفت: اجرای ۲۰ کیلومتر شبکه فشار متوسط از مرحله نخست و دوم خط ۶۳ کیلوولت عباس‌آباد با هدف تامین برق دهستان فرومد تا مجتمع خدمات رفاهی ساخته شد.

ربیعی ادامه داد: ۳۸ هزار متر شبکه‌ توزیع برق روستاهای طلوبین، گلستان، کوهان، هونستان، محمدآباد، جودانه و کلاته اسد از توابع میامی اصلاح و بهینه‌سازی کامل شد.

باشگاه خبرنگاران جوان سمنان سمنان

دیگر خبرها

  • نقش ۳۰۶ هزارمیلیارد ریالی بانک کشاورزی در تامین گوشت سبد غذایی خانوار‌ها در سال ۱۴۰۲
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • ۵۵۵ میلیارد ریال در صنعت برق میامی سرمایه‌گذاری شد
  • تجهیز چاه‌های کشاورزی خراسان رضوی به پنل خورشیدی
  • برات الکترونیک چیست؟ | روش جدید برای تامین مالی فعالان اقتصادی
  • برنامه‌ریزی برای تامین تسهیلات بانکی ۱۲هزار واحد مسکن در ایلام
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد ؟
  • چگونگی مردمی‌سازی توسعه بالادست صنعت نفت و گاز با توان بخش خصوصی و سرمایه‌های خرد مردمی
  • چقدر وام بدون ضامن پرداخت شد؟
  • اعطای تسهیلات خرید به سرمایه گذاران جهت اصلاح خطوط تولیدی