Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس از پل‌دختر، مهدی بیرانوند صبح امروز در نشست خبری اصحاب رسانه و خبرنگاران شهرستان پل‌دختر به مناسبت هفته قوه قضاییه اظهارکرد: ۲۲ هزار فقره پرونده از یکم تیرماه سال گذشته تا کنون به دادگستری پل‌دختر وارد شده که بر اساس ثبت متمرکز کلیه پرونده‌های کیفری و حقوقی سال گذشته به دستور رییس کل دادگستری استان حدود هفت هزار پرونده وارده نسبت به  سال گذشته افزایش داشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود :دادگستری شهرستان پل‌دختر با همکاری قضات و کادر اداری،جهادگونه و انقلابی عمل کرده و یکی از  سه دادگستری‌های نمونه و برتراستان محسوب می‌شود.

رئیس دادگستری پل‌دخترگفت: سال گذشته این شهرستان ۹۵ درصد ابلاغ الکترونیک داشته و۳۰ درصد میزان صلح و سازش پرونده‌ها است که انتظار می‌رود اصحاب رسانه و خبرنگاران در راستای ارتقا آن در این زمینه فرهنگ‌سازی بیشتری انجام دهند.

وی افزود: شهرستان پل‌دختر در زمینه دادرسی الکترونیک و هوشمند رتبه نخست استان لرستان را دارد که طی یک‌سال گذشته ۱۰۰ درصد صورت گرفته است.

 بیرانوند به فراوانی پرونده‌های کیفری و قضایی در شهرستان پلدختر اشاره کرد و  یادآور شد: بیشترین پرونده‌های این دادگستری مربوط به تصادفات رانندگی است و تخریب و تصرف عدوانی اراضی ملی در مرحله بعدی فراوانی قرار دارد.

وی مطالبات بانکی را  رکورددار پرونده حقوقی دادگستری پل‌دختر عنوان کرد و افزود: جرایم در پل‌دختر سازمان یافته و خشن  نیست بلکه بیشتر مربوط سرقت‌های خرد است.

رییس دادگستری پل‌دختر گفت:مطالبات بانکی بیشترین پرونده‌های حقوقی را در دادگاه تشکیل می‌دهند که بیشتر به جریان سیل و معیشت خانواده‌ها برمی‌گردد و دعاوی خانوادگی و طلاق در ردیف بعدی هستند و مطالبه خسارات ازسازمان‌های دولتی یکی از مهم‌ترین موارد پرونده‌ها است.

وی افزود: مدت زمان رسیدگی به پرونده در دادسرا ۲۱ روز کاری و در دادگاه ۵۹ روز است.

بیرانوندیادآورشد: افزودن یک شعبه کیفری  به شعب دادسرا شهرستان در سفررئیس قوه قضاییه پیشنهاد شد که استعلامات آن در حال انجام می‌باشدوهم‌چنین در حال حاضر ۲ شعبه دادیار و یک شعبه بازپرسی در پلدختر فعالیت می‌کنند.

 وی به تعداد شعب شورای حل اختلاف شهرستان اشاره کرد وافزود: این شورا دارای چهار شعبه حکمی و سه شعبه سازشی در پل‌دختر می‌باشد.

رئیس دادگستری پل‌دختر با بیان این که شوراهای حل اختلاف نقش مهمی در کاهش‌ورودی پرونده به دادگستری دارند،گفت: صلاحیت رسیدگی به پرونده‌ها در شورای حل اختلاف پل‌دختر تا سقف ارزش ۲۰ میلیون تومان می‌باشد که  ۳۰ درصدآن به صلح و سازش منجر می‌شود.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: لرستان دادگستری شهرستان پل سال گذشته پرونده ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۵۴۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد

معاون وزیر راه و شهرسازی با بیان این‌که تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد، گفت: داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز جاده‌های کشور دقیق نیست. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، سیدکمال هادیانفر با اشاره به وجود 3200 نقطه حادثه‌خیز در جاده‌های کشور اظهار کرد:‌ بر اساس صورتجلسه بین پلیس و راهداری887 نقطه حادثه‌خیز پر حادثه است.

وی با یادآوری این‌که اختلافی با پلیس در این زمینه نداریم، اما داده‌ها در رابطه با نقاط حادثه‌خیز دقیق نیست، افزود: از منابع داخلی وزارت راه  وشهرسازی 412 نقطه از اینها رفع شده است.

وی تصریح کرد: پیشنهاد دولت این بوده که در لایحه بودجه 3000 میلیارد تومان برای رفع نقاط حادثه‌خیز تخصیص یابد که مجلس آنرا تصویب کرده که البته گیر و گورهایی دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اشاره به این‌که 60 درصد از تصادفات رانندگی در 30 کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها اتفاق می‌افتد، گفت: در برخی جاها حریم شهرهاست و برخی جاها حریم جاده‌هاست که در حال رفع آنها هستیم.

هادیانفر با بیان این‌که با تدابیر استانداران در نوروز 1403 تصادفات رانندگی در 30 کیلومتری ابتدایی یا پایانی شهرها به 56 درصد کاهش یافت، اضافه کرد: از NOGها خواسته‌ایم اگر طرحی برای کاهش تصادفات رانندگی دارند آنرا به وزارت راه و شهرسازی ارائه کنند تا بتوانیم تکلیف قانونی در این زمینه را اجرایی کنیم.

وی درباره وظیفه خودروسازان برای تولید خودروهای باکیفیت، اظهار کرد: در کمیسیون ایمنی راه‌ها این موضوع را پیگیری می‌کنیم، این‌که بگوییم فقط عامل انسانی باعث بروز تصادفات رانندگی است حرف درستی نیست. هفته گذشته جلسه‌ای با وزیر صمت داشتیم و وی از بنده موضوع ارتقای ایمنی در خودروها را مطالبه کرد!

وی ادامه داد: وزیر صنعت گفت چه کار کنیم که ایمنی در خودروها ارتقا یابد. بنده گفتم در دهه 80 چه عواملی باعث کاهش جان‌باختگان ناشی از تصادفات رانندگی شد. یکی از موارد واردات خودروهای ایمن بود و خودروسازان به سمت رقابت با خودروهای وارداتی رفتند.

وی تاکید کرد: واردات خودرو علاوه بر ارتقا ایمنی، باعث رقابت بین خودروسازان می‌شود.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پرونده قاچاق ۸۰۰۰ لیتر گازوئیل در دادگستری یاسوج رسیدگی شد
  • محکومیت ۲۳۶ میلیاردی مدیرعامل یک کارخانه آرد
  • ریسک ورود به پرونده شرکت های خودرویی را پذیرفتیم
  • کاهش تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو
  • وزارت راه: تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وزارت راه:تلفات تصادفات رانندگی با واردات خودرو کاهش می‌یابد
  • وقوع بیش از ۵۰۰۰ تصادف در جاده‌های استان کرمان
  • اثبات مالکیت و مالی بیشترین پرونده قضایی در مازندران است
  • ۲۰ درصد پرونده های محاکم مازندران مربوط به اراضی کشاورزی است
  • کمترین تنش کارگری سال گذشته استان، مربوط به شهرستان کرمان