Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس گروه بانک جهانی از تاثیر کمبود گاز طبیعی بر بازار کودهای شیمیایی ابراز نگرانی کرد.

به گزارش روز چهارشنبه ایران اکونومیست از خبرگزاری اسپوتینک، دیوید مالپاس گفت: نگران این است که کمبودهای گاز طبیعی در بازار کودهای شیمیایی اثر فوری داشته باشد و این بازار را در سال آینده نیز تحت تاثیر قرار دهد.

مالپاس در نشستی با موضوع بررسی بحران اوکراین، افزود: افزایش قابل توجه در قیمت انرژی و کمبود گاز طبیعی در شرایطی که اروپا همه موجودی عرضه گاز طبیعی قابل تحویل در جهان را خریداری می کند، بازارهای کودشیمیایی در سراسر جهان را در وضعیت دشواری قرار داده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: به همین دلیل نگران آثار فوری این بحران ها و تاثیر آن بر این بازار در سال آینده هستم.

مالپاس پیشتر با هشدار درباره رکود اقتصادی جهان گفته بود: جنگ اوکراین، قرنطینه چین، اختلال در زنجیره تامین مواد غذایی همگی موجب شده بسیاری از کشورهای جهان امسال با رکود اقتصادی و تورم شدید روبرو باشند.

جنگ در اوکراین موجب افزایش تورم و بالا رفتن قیمت سوخت و مواد غذایی در بیشتر کشورهای جهان شده است. بانک جهانی انتظار دارد رکود اقتصادی همچنان در سال‌های آینده ادامه داشته باشد.

بانک جهانی در آخرین گزارش خود از بازگشت اقتصاد جهان به وضعیت رکود اقتصادی در سال‌های دهه ۷۰ میلادی هشدار داد و اعلام کرد جنگ اوکراین و شیوع ویروس کرونا موجب تشدید این رکود شده است.

مالپاس هشدار داده که رکود اقتصادی فعلی جهان با رکود سال‌های دهه ۷۰ میلادی قابل مقایسه است و پیش‌بینی می‌شود در بعضی از کشورها وضعیت به مراتب سخت‌تر از آن دوره باشد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: اوکراین ، بانک جهانی ، گاز

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: اوکراین بانک جهانی گاز رکود اقتصادی بانک جهانی گاز طبیعی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۵۶۷۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس

به گزارش همشهری آنلاین، پلنگ ایرانی پس از انقراض ببر مازندران و شیر ایرانی، بزرگترین گربه‌سان کشور به شمار می‌رود. کمبود طعمه در اثر شکار غیر مجاز و بی رویه، تخریب زیستگاه طبیعی پلنگ به دلیل توسعه فعالیت‌های انسانی، کشته شدن پلنگ‌ها به دست افراد محلی و شکارچیان متخلف باعث شده است که این گربه‌سان ایرانی به سمت انقراض برود.

«پلنگ در هر کجا به دام‌ها خسارت بزند از طریق صندوق توسعه محیط زیست خسارت آن پرداخت می‌شود.» این گفته کامبیز محسن سلطانی رئیس اداره محیط زیست نوشهر به خبرنگار فارس بود.

در نتیجه تقابل پلنگ با انسان و آسیب‌پذیری این گونه کمیاب در سال‌های اخیر به شدت افزایش یافته است.

کمبود طعمه‌های پلنگ در اثر شکار بی‌رویه و تخریب عرصه‌های طبیعی از عوامل مهم کاهش جمعیت و افزایش حمله پلنگ به دام‌های اهلی و تقابل این گونه با انسان بوده است.

«در بخش گسترده‌ای از محدوده پراکنش پلنگ، به‌ویژه در منطقه زاگرس با کمبود طعمه و به‌تبع آن تعارض بین پلنگ و دام‌های اهلی و دامداران روبه‌رو هستیم.» این گفته حسن اکبری معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی سازمان محیط زیست می‌گوید.

کد خبر 847559 منبع: فارس برچسب‌ها حیوانات - حیات وحش خبر مهم پاکستان حیوانات - یوزپلنگ آسیایی

دیگر خبرها

  • هشدار نشریه اقتصادی درباره رکود تورمی در آمریکا
  • قرن بیست و یکم قرن گردشگری
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان (+عکس)
  • شکار یک پلنگ ایرانی توسط یک تبعه پاکستان + عکس
  • کدام منطقه جهان بیشترین تاثیر تغییرات آب‌وهوایی را تجربه کرد؟
  • زریبار؛ بزرگترین دریاچه آب شیرین جهان، پذیرای گردشگران + فیلم
  • پیش‌بینی مرتضی افقه از تاثیر انتخابات آمریکا بر بازار ارز/ منتظر این تغییر باشید
  • همایش تاثیر بحران‌های طبیعی بربنا‌های تاریخی در سمنان
  • مجلس آتش‌بیار معرکه است!
  • پاسخ معاون پارلمانی رئیس جمهور به انتقادات ارزی رئیس مجلس