Web Analytics Made Easy - Statcounter

سفیر استرالیا در ایران در سفر به تبریز، ایرانیان مقیم کشورش را افرادی فعال و تحصیل‌کرده عنوان کرد و ضمن تبیین ظرفیت‌های کشور متبوعش، خواستار همکاری اقتصادی و کشاورزی با ایران شد.

به گزارش ایران آنلاین، لیندال ساکس در دیدار رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن تبریز با بیان اینکه استرالیا در زمینه های مختلف از جمله کشاورزی، معدن، دارو، درمان و آموزش دانشگاهی و .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. آماده همکاری با ایران است، تصریح کرد: اغلب تجار و سرمایه‌گذاران استرالیایی به همکاری با تجار و سرمایه‌گذاران ایرانی تمایل دارند.
وی، همکاری در زمینه استارت‌آپ ها و دانشگاه‌ها بین ۲ کشور را امکان‌پذیر دانست و گفت: نیروهای جوان و تحصیل‌کرده در ایران، فرصتی ارزشمند برای گسترش همکاری‌های علمی و فناوری میان ایران با سایر کشورهاست.
سفیر استرالیا در ایران با اشاره به اینکه دولت استرالیا نقش چندانی در اقتصاد کشورمان ندارد و بخش خصوصی دارای توان بسیار بالا در اقتصاد این کشور است، یادآور شد: وجود تعرفه‌های پایین گمرکی در استرالیا، فرصتی برای گسترش همکاری‌های اقتصادی میان کشور ما با سایر کشورهاست که می‌توان با شناسایی زمینه‌های همکاری بین ایران و استرالیا در این زمینه فعال تر شد. 
ساکس ضمن ابراز ناراحتی از اعمال تحریم ها علیه ایران بویژه با وجود افزایش قیمت‌های جهانی بسیاری از کالاها تصریح کرد: با توجه به اینکه دارو و مواد غذایی مشمول تحریم‌ نیست، می‌توان در این زمینه همکاری کرد.

وی با اشاره به موقعیت بسیار مناسب جغرافیایی ایران گفت: این کشور به نوعی مرکز تجاری منطقه محسوب می‌شود و می‌توان از طریق چابهار کالا را به ایران صادر و از طریق این کشور به بسیاری از کشورها صادر کرد.


آذربایجان شرقی آماده استقبال از سرمایه گذاران است

رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن تبریز نیز در این دیدار با اشاره به اینکه آذربایجان شرقی مستعد فعالیت سرمایه‌گذاران خارجی است، گفت: ظرفیت‌های متعدد صنعتی و کشاورزی در این استان فرصتی مناسبی برای توسعه تجارت خارجی است و سرمایه‌گذراران می‌توانند از این فرصت به منظور توسعه روابط اقتصادی با ایران بهره گیرند.
یونس ژائله با اشاره به مناسبات کهن اقتصادی بین تبریز و استرالیا یادآور شد: در گذشته بین تبریز و استرالیا، در زمینه صادرات فرش و واردات پشم ارتباطاتی وجود دارد که اکنون این ارتباط بیشتر با نیوزلند برقرار شده است.
وی ضمن ابراز امیدواری نسبت‌ به گسترش روابط تجاری میان آذربایجان شرقی و استرالیا اظهار داشت: تبریز از ایام گذشته، شهر تجارت بوده و در واقع تجارت و صنعت در رگ‌های مردم این منطقه جریان دارد.
رئیس اتاق بازرگانی، صنایع و معادن تبریز با اشاره به توانمندی آذربایجان شرقی در زمینه‌ تولید شیرینی و شکلات و واردات ماشین‌آلات از استرالیا از طریق دبی، گفت: این استان پتانسیل بالایی در زمینه‌ دامپروری و واردات پشم و نخ دارد که متأسفانه افزایش قیمت جهانی محصولات کشاورزی، وجود تحریم‌ها و مشکلات موجود در نقل‌ و انتقال پول و مسائل بانکی تأثیرات منفی زیادی بر روی تجارت ۲ کشور و همکاری در زمینه‌ دارو و مواد غذایی گذاشته‌ است.

ژائله با بیان اینکه جمهوری اسلامی ایران بهترین منطقه برای سرمایه‌گذاری است، به تبیین مزیت های سرمایه گذاری در ایران پرداخت و گفت: ارزان بودن حامل‌های انرژی، پایین بودن مالیات، معافیت‌های مالیاتی چندین ساله برای سرمایه‌گذاران خارجی، وجود نیروی کار ماهر و تحصیلکرده، وجود بازار ۵۰۰ میلیون‌ نفری پیرامونی و مهم‌تر از همه حمایت دولت از سرمایه‌گذاران خارجی امتیازاتی است که سرمایه‌گذاران خارجی می‌توانند در کشور ما از آن‌ها بهره‌مند شوند.

منبع: ایران آنلاین

کلیدواژه: سرمایه گذاران خارجی آذربایجان شرقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۶۲۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی

به گزارش خبرگزاری مهر، علی سلاجقه، روز سه‌شنبه در دیدار با تیبولیته انگارته روبارد - وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی - با اشاره به پیشرفت‌های علمی کشورمان در حوزه‌های مختلف از جمله محیط زیست اظهارکرد: ایران آماده اعطای بورس به دانشجویان آفریقای مرکزی برای کسب علم در تمامی حوزه‌های فنی مهندسی، پزشکی و بالاخص حوزه محیط زیست است.

وی با اشاره به اینکه جمهوری آفریقای مرکزی از سال ۲۰۱۶ سعی کرده تا از زیر پرچم استعمار غرب خارج شود، افزود: جمهوری اسلامی ایران همواره از ندای آزادی‌خواهی در هرگوشه از جهان حمایت کرده است و در این راستا هر توانی که در حوزه محیط زیست داریم را در اختیار مردم و دولت شما قرار خواهیم داد.

معاون رییس جمهوری تصریح کرد: کشور ما در کلیه زمینه‌های فناوری علمی به‌ویژه انرژی‌های نو، مدیریت منابع آب و پساب، مدیریت پسماند، حفاظت از زیستگاه‌های طبیعی و توسعه رشته‌های دانشگاهی مختلف در حوزه محیط زیست می‌تواند نیازهای مردم آفریقای مرکزی را تامین کند و در این راستا حتماً پیگیری‌ها و هماهنگی‌های لازم برای دعوت از وزیر محیط زیست این کشور برای حضور در ایران انجام خواهد گرفت.

سلاجقه با تاکید بر اینکه در آموزه‌های دینی و فرهنگی کشور ما ارتباط با ملت‌های جهان مبتنی بر انسانیت و تقوا تعریف شده است و رنگ و نژاد هیچ جایگاهی در تعریف روابط و ارتقای سطح مراودات ندارد، افزود: امیدوارم با توجه به موج جدید استعمارستیزی که در کشورهای آفریقای مرکزی آغاز شده است، استثمار برای همیشه از منطقه قاره کهن آفریقا رخت ببندد و مردم شریف این کشورها در صلح و آرامش باشند.

در ادامه این جلسه تیبولیته انگارته روبارد - وزیر شرکت های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی - با اشاره به مشکلاتی که کشور فرانسه طی سال‌ها استعمار برای آفریقای مرکزی ایجاد کرده است، اظهارکرد: من امروز به عنوان نماینده کشور آفریقای مرکزی اعلان می‌دارم که متاسفانه فضای رسانه‌های کذب و دروغ ما را از این کشور و ظرفیت‌های عالی پیشرفت آن محروم کرده و رشد چشمگیر جمهوری اسلامی ایران در همه زمینه‌ها و نگاه انسانی شما به ارتباطات سرآمد جهان است. ما به‌صورت جدی در جمع‌آوری و مدیریت پسماندها در شهرها و روستاهای کشورمان دچار مشکل هستیم.

وی با تاکید بر اینکه مشکلات اقتصادی باعث شده تا مردم و جوامع محلی دست به برداشت بی‌رویه از جنگل‌های آفریقای مرکزی بزنند، یادآور شد: این برداشت‌ها به همراه تغییرات اقلیمی باعث شده تا توازن فصل‌های ما که قبلاً شش ماه بارندگی و شش ماه خشکی بوده، تغییر یابد و ما اکنون برخی سال‌ها چهار ماه بارندگی یا چهار ماه خشکی داریم و این آسیب جدی به کشاورزی ما وارد کرده است.

وزیر شرکت‌های کوچک و متوسط جمهوری آفریقای مرکزی گفت: ما نیازمند واردات فنآوری‌های نوین و تربیت نیروی انسانی کارآمد هستیم و در این خصوص از جمهوری اسلامی ایران درخواست داریم تا در این زمینه به ما کمک کند.

کد خبر 6093483

دیگر خبرها

  • ترافیک خارجی در اتاق تجارت
  • همکاری با آفریقای مرکزی در تمامی زمینه های محیط زیستی
  • تاکید ایران و قطر بر توسعه روابط تجاری و سرمایه گذاری
  • افزایش حجم تجارت ایران و کوبا به بیش از ۲۴۳ میلیون دلار می‌رسد
  • برگزاری کمیسیون مشترک اقتصادی ایران و امارات بعد از ۱۰ سال
  • حضور وزیر کشور در غرفه کرمانشاه در نمایشگاه ایران اکسپو
  • نزدیک به ۷۰۰ همت برنامه سرمایه‌گذاری در استان فارس تعریف شده است
  • دبیرکل شورای همکاری خلیج فارس خواهان آتش‌بس فوری و پایدار در غزه شد
  • حضور سرمایه‌گذاران در غرفه استان فارس قابل توجه بود
  • پنجاهمین نشست بانک توسعه اسلامی در عربستان آغاز شد