Web Analytics Made Easy - Statcounter

در آستانه برگزاری جام جهانی قطر سایت گل زنگ پیشنهاد کرد جام جهانی را حرفه‌ای تر برگزار کنیم/ دو سالانه، ولی نه آنگونه که «اینفانتینو» میخواهد! تغییر در روشهای تیمی، باشگاهی و برگزاری.

در دو دهه اخیر سایت گل زنگ (گروه فوتبال دیپلماسی)   پیشنهاداتی را به فیفا ارائه کرده که متاسفانه فدراسیون جهانی فوتبال بعضاً طرحها را به نام خودشان مطرح کرده اند و اخبار و مستندات آن در خبرگزاری ها، روزنامه های ورزشی و دیگر رسانه ها منتشر شده است از جمله: تورنمنت فینالها، جام جهانی دوسالانه، توپ هوشمند، اول پنالتی بعد وقت اضافه و غیره .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..

لذا این طرح مفصل جدید را اول رسانه ای و منتشر میکنند  تا به نام خودشان  مطرح و منعکس شود.

در راستای این جام جهانی یک #جام جهانی فوق حرفه ا ی هم برگزار کنیم.

مقدمه:

تا چند سال دیگر جام جهانی فوتبال صد ساله میشود. و باید تغییرات اساسی و باز بینی کلی در برگزاری جام جهانی و گروه بندی مقدماتی آن انجام دهیم.

در جام‌جهانی اخیر تیم های قوی مثل ایتالیا، هلند و... به دلیل سهمیه شان از موقعیت خاص جغرافیایی  در این جام بزرگ نبودند ولی تیم های ضعیف تر، تنها به دلیل موقعیت قاره ای، جغرافیایی و صرف پولهای کلان به بزرگترین جام  جهانی #فوتبال راه پیدا کردند که این شیوه باید به طور بنیادین اصلاح شود و در آن تجدید نظر کرد. این روش فعلی برگزاری جام جهانی را میتوان گفت که به شکل #آماتور برگزار می‌شود و اگر فیفا به همین سبک و سیاق برگزاری اصرار دارد، #پیشنهاد میشود دو سال بعد از برگزاری هر جام جهانی یک #جام جهانی نوین حرفه ای نیز برگزار کنیم که تنها تیم های خیلی قوی و حرفه ای می‌توانند به مرحله اصلی و نهایی آن برسند.

#سوپرجام جهانی فوتبال

با این روش و برنامه ای که ارائه میشود تیم ها، حرفه ای تر انتخاب میشوند و در مرحله مقدماتی کشورهای قوی تر در پراکندگی بیشتری از جهان پخش می شوند و بازی میکنند.

متن طرح پیشنهادی:

با در نظر گرفتن بهترین کشورها در رده بندی و رنکینگ فیفا ۱۰ تیم برتر جهان به عنوان سرگروه انتخاب میشوند سپس ده تیم بعدی رنکینگ یعنی از رده یازدهم تا بیستم به قید قرعه کشی در زیر مجموعه این ۱۰ تیم سرگروه قرار میگیردند و دهکهای بعدی به همین ترتیب و منوال در این سیدبندی ادامه پیدا میکند و اگر فرض کنیم ۱۵۰ کشور در این رقابت حرفه‌ای هستند تعداد تیم های هر گروه ۱۵ تیم می‌باشد پانزده تیمی که هر کدام از یک دهک رده بندی و #رنکینگ_فیفا در آن قرار دارند. یعنی در هر گروه شامل تیمهای #اروپایی، #آمریکایی، #آفریقایی و #آسیایی به شکل پراکنده و ترتیب رتبه در ردبندی #فیفا به طور عادلانه تقسیم میشوند. هر گروه ترکیبی از تیم های خیلی قوی، قوی، متوسط و ضعیف می‌باشد  گروهها مسابقات خود را به شکل دوره ای انجام میدهند مثلاً همه پانزده تیم  گروه ۱ در یکی از کشورهای گروه که به عنوان میزبان مشخص شده با هم بازی میکنند تا تیمی که بیشترین امتیاز را کسب کرده بعنوان نماینده گروه به مرحله اصلی و نهایی راه پیدا کند و به شکل واقعی و حرفه ای از هر گروه یک کشور به مسابقات اصلی جام جهانی راه یابند

 یعنی ۱۰ کشوری به مرحله نهایی سوپر جام جهانی راه پیدا میکنند که بطور کامل محک خورده اند البته این تعداد تیمها را میتوان به ۱۵ یا ۲۰ تیم نیز افزایش داد.

مرحله اصلی و نهایی جام در کشور میزبان که قبلاً انتخاب شده برگزار میشود ده تیم صعود کننده باز هم به شکل دوره ای با هم به رقابت می‌پردازند یعنی همه ۱۰ کشور در رقابتی کاملاً #فوق حرفهای و #نفس_گیر با هم روبرو میشوند و بطور کامل محک میخورند تا قهرمان حقیقی سوپر جام معلوم شود.

در اصل « #لیگ بزرگ برتر جام جهانی_فوتبال» را برگزار میکنیم.

#جنگ_گلادیاتورها!

چند پیشنهاد تکمیلی در همین راستا:

۱_ کلیه بازیهای ملی آخر سال برگزار شود.

برای عدم تداخل مسابقات تیم های ملی و باشگاهی، فیفا یک برنامه ریزی جدیدی تهیه و تنظیم کند تا تمام مسابقات باشگاهی سراسر جهان در دو نیم فصل ۴ الی ۵ ماهه انجام شود یعنی همه جام های باشگاهی ظرف مدت نه یا ده ماه به پایان برسد و مسابقات تیم های ملی (جام جهانی، جام ملتهای، سوپر جام جهانی و غیره ... ) در مقطع زمانی ۲ الی ۳ ماهه برگزار شود تا هیچ گونه همزمانی و تداخل بین رقابت های باشگاهی و تیمهای ملی بوجود نیاید. به این ترتیب در فصل مسابقات باشگاهی همه بازیکنان به طور کامل در اختیار باشگاه قرار دارند و در فصل بازیهای ملی، بازیکنان ملی‌پوش...

لازم به ذکر است که موسسه «گل زنگ» ورزشی کاملا جدید را اختراع و طراحی کرده که فراخوان جذب اسپانسر، حامی مالی یا شریک سرمایه گذار قوی و معتبر، برای راه اندازی و افتتاح این بازی و ورزش جدید را نیز ارائه نموده است.

منبع سایت گل زنگ

Golzang.com

Golzang@

*** محتوای این مطلب تبلیغاتی است و ایرنا مسئولیتی درباره آن ندارد.

برچسب‌ها هلند ایتالیا ایرنا فیفا جام جهانی فوتبال رپرتاژ آگهی

منبع: ایرنا

کلیدواژه: هلند ایتالیا ایرنا هلند ایتالیا ایرنا فیفا جام جهانی فوتبال رپرتاژ آگهی جام جهانی فوتبال جام جهانی برگزار کنیم حرفه ای گل زنگ تیم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۷۰۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای

وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در پیامی به مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای، تقویت مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه‌ای و ایجاد محیط کار ایمن و بهداشتی به عنوان یک حق اساسی در محل کار را چارچوبی برای مقابله با خطرات نوظهور ناشی از تغییرات آب و هوایی برای سلامت کارگران، عنوان کرد.

به گزارش ایسنا بنابر اعلام وبدا، متن کامل بهرام عین‌اللهی، وزیر بهداشت به شرح زیر است:

«نهم اردیبهشت ماه ۱۴۰۳ مصادف با ۲۸ آوریل ۲۰۲۴ میلادی، روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ ای است و سازمان بین ‌المللی کار در یک حرکت جهانی، شعار امسال را "زمان رو به اتمام است؛ در شرایط تغییر اقلیم، هم اکنون از ایمنی و بهداشت حرفه‌ای محیط کار اطمینان حاصل کنیم" اعلام کرده است.

تغییرات الگوهای آب و هوایی، تأثیرات قابل توجهی بر نیروی کار به ویژه ایمنی و سلامت کارگران برجای می‌گذارد و کارگران در مواجهه با سطوح بالاتری از عوامل مخاطره آمیز در محیط کار قرار می‌گیرند؛ این عوامل از جمله افزایش مواجهه با استرس گرمایی، اشعه فرابنفش، آلودگی هوا، مواجهه با مواد شیمیایی، وقوع حوادث بزرگ صنعتی، رویدادهای شدید آب و هوایی و افزایش بیماری‌های منتقله از طریق ناقلین می‌توانند در هر زمان با ایجاد بیماری‌های شناخته شده یا عوارض ناشناخته، سلامتی و ایمنی کارگران را به خطر بیندازند.

امروزه ۱.۲ میلیارد شغل یا به عبارتی۴۰ درصد از نیروی کار در جهان به دلیل تخریب محیط زیست در معرض خطر هستند. در فاصله سال‌های ۲۰۰۰ تا ۲۰۱۵ میلادی نیز سالانه ۲۳ میلیون سال عمر کاری به دلیل خطرات مختلف مرتبط با محیط زیست ناشی از فعالیت‌های انسانی یا تشدید آن، از بین رفته ‌است.

کارگران در اغلب موارد اولین کسانی هستند که برای مدت طولانی و با شدت بیشتر در معرض اثرات تغییرات آب و هوایی قرار می‌گیرند و اغلب در معرض شرایطی هستند که عموم مردم می‌توانند از آن اجتناب کنند. بیماری‌های متعددی از جمله بیماری‌های ناشی از تنش‌های گرمایی، سرطان، بیماری‌های قلبی عروقی و بیماری‌های تنفسی در کارگران با تغییرات آب و هوایی مرتبط است. بنابراین برای کاهش اثرات مخاطره آمیز و مخرب تغییرات اقلیم بر سلامت نیروی کار، باید اقدام فوری انجام داد.

تقویت مدیریت ایمنی و بهداشت حرفه ‌ای و ایجاد محیط کار ایمن و بهداشتی به عنوان یک حق اساسی در محل کار، چارچوبی برای مقابله با خطرات نوظهور ناشی از تغییرات آب و هوایی برای سلامت کارگران فراهم می‌کند.

در همین راستا جمهوری اسلامی ایران نیز همگام با حرکت‌های جهانی با استقرار سازوکارهای ایمنی و بهداشت حرفه‌ ای در مجموعه‌های تولیدی دولتی و غیر دولتی برای اجرای مؤثر سیاست‌های ملی و برنامه‌های بهداشت حرفه ‌ای به منظور کنترل عوامل زیان ‌آور و شرایط مخاطره آمیز محیط کار و به حداقل رساندن اثرات تغییر اقلیم بر روی سلامت شاغلین اقدامات قابل توجهی را سامان داده است.

البته این مهم همچنان نیازمند سیاستگذاری مؤثر و کارآمد از طریق شفاف سازی، جلب مشارکت عمومی و افزایش مسئولیت پذیری همه ذینفعان و شرکای اجتماعی با بهبود قوانین و اجرای آنها می‌باشد تا در سایه صیانت از سرمایه‌های انسانی کشور به عنوان محور توسعه پایدار به اهداف مدنظر مقام معظم رهبری (مدظله‌ العالی) در راستای جهش تولید با مشارکت مردم و رشد اقتصادی در کشور نائل شویم.

اینجانب ضمن تبریک روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای به تمامی همکارانی که این عرصه را برای خدمت به مردم عزیز کشورمان برگزیده‌اند و تقدیر از تلاش‌ها و زحمات آنان، از درگاه خداوند متعال بهروزی، موفقیت و توفیق روزافزون برای همه عزیزان، همکاران و خدمتگزاران جامعه بهداشت حرفه‌ ای را خواستارم.»

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • پیام وزیر بهداشت به‌مناسبت گرامیداشت روز جهانی ایمنی و بهداشت حرفه‌ای
  • ارتباط بیماری‌های کارگران با تغییرات آب و هوایی
  • سلامت کارگران تحت تاثیر بیماری‌های مرتبط با تغییرات آب و هوایی
  • محافل فضولی‌خوانی در اردبیل برگزار شود
  • یک‌میلیون و ۷۱۹ هزار و ۵۶۵ نفر ساعت آموزش فنی و حرفه‌ای در قم ارائه شد
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران
  • مخالفت پارلمان آلمان با پیشنهاد تحریم سپاه پاسداران + جزئیات
  • آرامکو عربستان شریک تجاری فیفا در جام جهانی ۲۰۲۶
  • ‏عربستان اسپانسر اصلی فیفا شد!‏
  • ‏عربستان اسپانسر اصلی فیفا شد!‏ + جزئیات قرارداد