Web Analytics Made Easy - Statcounter

حجت‌الاسلام موسوی فرد گفت: بدون شک یکی از موانع اشتغال‌زایی در استان بانک‌های خوزستان هستند و معرفی نمونه‌های موفق کارآفرینی در استان موجب الگوگیری جوانان برای ورود به کارآفرینی می‌شود که وظیفه رسانه‌ها در این زمینه بسیار زیاد است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از رهیاب، حجت الاسلام و المسلمین سیدمحمدنبی موسوی فرد نماینده ولی فقیه در خوزستان در هفتاد و دومین نشست شورای فرهنگ عمومی خوزستان در سالن همایش‌های اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان با موضوع ارتقای فرهنگ کار، کارآفرینی و تعاون، اظهار کرد: فرهنگ کارآفرینی و اشتغال در استان باید به گفتمان تبدیل شود و بستر لازم برای فعالیت بخش خصوصی برای اشتغال‌زایی فراهم شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: اشتغال آفرینی، مهارت آموزی، ارتقای روحیه خودباوری و تغییر نگاه به کار و کارآفرینی نیاز‌های جدی برای ارتقای سطح اشتغال در استان و کشور است.

حجت الاسلام و المسلمین موسوی فرد با اشاره به تعیین مبلغ قابل توجهی تسهیلات قرض الحسنه به افراد جویای کار در شورای عالی کار گفت: وام‌های اشتغال‌زایی نباید برای خرید جهیزیه و یا خودرو صرف شود بلکه باید نظارت لازم انجام شود تا این وام در راستای اشتغال هزینه شود.

نماینده ولی فقیه  ایجاد کارگروه اشتغال با حضور نخبگان استان برای ارایه راهکار‌های عملی در جهت اشتغال زایی در خوزستان را مورد تاکید قرار داد و بیان کرد: الگو‌های موفق فراوانی در کشور برای اشتغال زایی وجود دارد که بهره گیری از این تجربه‌های موفق برای تغییر شرایط خوزستان اهمیت جدی دارد.

وی با تاکید بر اینکه اشتغال زایی با برگزاری همایش و جلسه ایجاد نمی‌شود، ادامه داد: خوزستان دارای ظرفیت‌ها و بستر‌های لازم برای اشتغال در بخش‌های صنعتی و کشاورزی است که باید از این ظرفیت برای اشتغال در خوزستان به درستی استفاده شود.

امام جمعه اهواز فعال سازی واحد‌های صنعتی راکد و غیرفعال خوزستان را مورد تاکید قرار داد و افزود: تنش آب در کشور میان برخی استان‌ها ایجاد شده است که باید ضمن برنامه ریزی برای اجرای طرح‌های شیرین سازی آب خلیج فارس، طرح‌های صنعتی و کشاورزی با نیاز کم به آب در اولویت باشد.

وی با اشاره به نشست خود با معاون اول رییس جمهور گفت: در این دیدار تاکید شد که سه مجموعه فولاد، نیشکر و پتروشیمی خوزستان که بیشترین استفاده از آب را در استان دارند تنها سه سال حق استفاده از آب استان را دارند و موظف شده اند تا با بسترسازی لازم، آب خلیج فارس را جایگزین آب شیرین موجود برای مصارف صنعتی خود کنند.

حجت الاسلام موسوی فردگفت: بدون شک یکی از موانع اشتغال زایی در استان بانک‌های خوزستان هستند و معرفی نمونه‌های موفق کارآفرینی در استان موجب الگوگیری جوانان برای ورود به کارآفرینی می‌شود که وظیفه رسانه‌ها در این زمینه بسیار زیاد است.

وی با تذکر به رعایت نظم در همه امور به مسوولان استان، ادامه داد: عمل کردن به نظم کار بسیار دشواری است و از جمله حلقه‌های مفقوده در کشور، فرهنگ نظم و استفاده بهینه از لحظه لحظه عمر است.

 

انتهای پیام/

 

منبع: دانا

کلیدواژه: اشتغال زایی حجت الاسلام برای اشتغال

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۷۳۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید

به گزارش خبرگزاری صداوسیما، مرکز اردبیل مهرداد اصغری، مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل در اظهار کرد: واحد مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در شهرستان نمین با حمایت بنیاد برکت به بهره‌برداری رسید و فاز توسعه این واحد نیز پس از سال‌ها تعطیلی احیا شده و به چرخه تولید بازگشت.
وی افزود: با بهره‌برداری از این واحد تولیدی در حال حاضر برای ۴ نفر فرصت شغلی مستقیم ایجاد شده است.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت بیان کرد: طی ۵ سال گذشته از ۶ هزار طرح اشتغال‌زایی در سطح استان اردبیل حمایت شده است که سهم شهرستان‌های مرکزی و جنوبی استان از این میزان ۴ هزار و ۴۰۰ طرح با اعتباری بیش از ۴۰۰ میلیارد تومان بوده است.
اصغری ادامه داد: بنیاد برکت طرحی به نام زنجیره سبز دارد که هدف آن حمایت از تولید محصولات کشاورزی است که به امنیت غذایی ختم می‌شود.
مجری طرح‌های اشتغال‌زایی بنیاد برکت در مرکز و جنوب استان اردبیل تصریح کرد: سقف تسهیلات بنیاد برکت برای طرح‌های خوداشتغالی ۱۵۰ میلیون تومان است که این رقم در حوزه‌های کشاورزی، شیلات و دامداری تا ۳۰۰ میلیون تومان نیز افزایش می‌یابد و بازپرداخت آن به شکل تنفس‌دار هر ۶ ماه یکبار انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • مینی پالایشگاه دهدشت اشتغال زایی مستقیم ۳٠٠ نفر را محقق می کند
  • اعطای بیش از 21 هزار فقره تسهیلات قرض الحسنه بانک ملی ایران به متقاضیان
  • اعطای ۲۱ هزار فقره وام قرض الحسنه بانک ملی ایران در ۱ ماه
  • آموزش محور اصلی بازاریابی و تجاری‌سازی در صنایع دستی
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • اعطای ۱۲ هزار و ۴۸۱ وام و تسهیلات اشتغال‌زایی در آذربایجان‌غربی
  • طرح توانمندسازی و کارآفرینی مردم پایه در دشتستان اجرا می‌شود
  • اشتغال ۳۴۱ مددجوی بهزیستی در واحد‌های صنعتی و خدماتی نیشابور
  • هدایت نقدینگی به‌سمت صنایع پایین‌دست نفت، اشتغال‌زایی و سودآوری به‌ همراه دارد
  • مرغداری ۲۰ هزار قطعه‌ای در نمین به بهره برداری رسید