Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین، هجدهمین دوره رقابت‌های جام ملت‌های آسیا از ۲۶ خرداد تا ۲۵ تیرماه سال ۱۴۰۲ برگزار خواهد شد. مسابقاتی که پس از کناره‌گیری چین از میزبانی، هنوز مشخص نیست در چه کشور و یا حتی کشورهایی به قرار است برگزار شود. با این وجود بد نیست در فاصله ۳۶۲ روز تا آغاز این مسابقات به چند نکته اشاره داشته باشیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

برای دومین دوره متوالی این رقابت‌ها قرار است با حضور ۲۴ تیم به انجام برسد. در سال ۲۰۱۹ شاهد اولین جام ۲۴ تیمه بودیم که نهایتا قطر قهرمان شد. با افزایش تعداد تیم‌ها از ۱۶ به ۲۴، شاهد حضور تیم‌هایی هستیم که پیش از این کمتر شانس حضور در جام ملت‌ها را به دست می‌آوردند. این مساله ممکن است کمی از کیفیت بازی‌ها حداقل در دور نخست بکاهد اما می‌تواند برای توسعه فوتبال در قاره کهن و همچنین درآمدزایی AFC مفید و مثمر ثمر باشد.

تیم ملی فوتبال قطر در دوره قبلی موفق شد با عملکردی درخشان عنوان قهرمانی را به دست بیاورد. شاگردان فلیکس سانچز در خاک امارات کار خود را با قدرت آغاز کردند و تا پایان به این مسیر عالی ادامه دادند. آنها در بازی نهایی با نتیجه سه بر یک از سد ژاپن گذشتند و برای اولین بار عنوان قهرمانی را مال خود کردند. معز علی نیز عنوان آقای گلی را به دست آورد.

همچنان منتظر هستیم تا میزبان این دوره از مسابقات مشخص شود. چند کشور شانس خوبی برای میزبانی دارند و احتمالا کنفدراسیون فوتبال آسیا به کشوری اعتماد می‌کند که سابقه برگزاری چنین رقابت‌هایی را داشته باشد. تا به اینجا پنج کشور قطر، امارات، ژاپن، استرالیا و کره جنوبی آمادگی خود را برای میزبانی اعلام کرده‌اند.

با برگزاری مسابقات انتخابی در همین ماه، ترکیب ۲۴ تیمه کامل شد. ۲۰ تیم از ۲۴ تیم حاضر در دوره قبلی هم حاضر بودند و تنها جای چهار تیم تغییر کرده است. کشورهای فیلیپین، یمن، کره شمالی و ترکمنستان نتوانستند مجوز حضور در این دوره را به دست بیاورند و به جای آنها شاهد حضور تاجیکستان، اندونزی، مالزی و هنگ‌کنگ هستیم.

تاجیکستان، تنها تیمی است که پیش از این سابقه حضور در جام ملت‌ها را نداشته و قرار است برای اولین بار در این مسابقات حاضر شود. تیمی که بازیکنان شناخته‌شده‌ای در آن برای فوتبالدوستان ایرانی حضور دارند. تاجیکی‌ها در چند سال اخیر با سرمایه‌گذاری مناسب موفق شدند در عرصه باشگاهی و ملی پیشرفت قابل لمسی داشته باشند.

دو کشور اندونزی و مالزی که جزو میزبان‌های جام ملت‌های ۲۰۰۷ بودند یک مرتبه دیگر موفق شدند جواز حضور در جام ملت‌ها را به دست بیاورند. هنگ‌کنگ ولی به انتظاری ۵۵ ساله پایان دهد. آنها آخرین بار در سال ۱۹۶۸ موفق شدند به جام ملت‌ها صعود کنند. این تیم در دور دوم انتخابی جام جهانی با ایران هم‌گروه بود و با نتایج ۲-۰ و ۳-۱ مغلوب شاگردان ویلموتس و اسکوچیچ شد.

تیم ملی فوتبال ایران قرار است پانزدهمین حضور خود در جام ملت‌های آسیا را تجربه کند. ملی‌پوشان با صدرنشینی در دور دوم انتخابی جام جهانی موفق شدند سهمیه این دوره را به دست بیاورند. ایران تا به اینجا سه بار عنوان قهرمانی را در سال‌های ۱۹۶۸، ۱۹۷۲ و ۱۹۷۶ به ارمغان بیاورد ولی پس از آن دیگر این عنوان به ما نرسید.

تیم ملی فوتبال ژاپن با کسب چهار عنوان قهرمانی پرافتخارترین تیم تاریخ جام ملت‌ها است. آنها در سال‌های ۱۹۹۲، ۲۰۰۰، ۲۰۰۴ و ۲۰۱۱ به مقام قهرمانی رسیدند. کره جنوبی هم با ۱۰ حضور در بین چهار تیم نهایی از این حیث بهترین آمار را دارد.

فعلا سیدبندی تیم‌ها به طور دقیق و کامل مشخص نشده است؛ اما با توجه به رنکنیگ کنونی تیم‌ها ایران با قرار گرفتن در رده ۲۱، بهترین تیم مسابقات است و اندونزی با جای گرفتن در رتبه ۱۵۹، ضعیف‌ترین تیم مسابقات جام ملت‌های ۲۰۲۳ به شمار می‌رود.

منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: رقابت های جام ملت های آسیا جام ملت های آسیا در 2023 عنوان قهرمانی جام ملت ها جام ملت موفق شدند موفق شد تیم ها ۲۴ تیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۷۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مشارکت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز یزدی در طرح «نوآوین»

حجت‌الاسلام علیرضا نجیمی در گفتگو با خبرنگار مهر با اشاره به برگزاری دوره تربیت دانش‌آموزان کنشکر رسانه‌ای (نوآوین) در یزد اظهار کرد: این دوره در سال گذشته به صورت کشوری در قالب سه اردوی استانی با حضور بیش از ۳۰۰ دانش‌آموز برگزار شد، اما در سال جاری هر استان به صورت مجزا اقدام به برگزاری این اردوها با حضور قریب به ۲۰۰ دانش‌آموز کرده است.

وی افزود: هدف از برگزاری این دوره یادگیری مهارت‌های مرتبط با فضای رسانه‌ای جامعه و کنشگری است و در صورت تحقق اهداف تعیین شده در پایان این اردو، ۶۰۰ نوجوان دغدغه‌مند رسانه‌ای در کشور فعالیت خواهند داشت و با نگاه خود رویدادهای ملی و جهانی را به مخاطب خود انتقال خواهند داد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان یزد با بیان اینکه نسل جدید سازنده فضای رسانه‌ای کشور هستند، گفت: در این دوره ۲۱۵ دانش‌آموز پسر از پایه هشتم تا یازدهم از شهرستان‌های یزد، مهریز، ابرکوه، بافق و زارچ در پنج مبحث سناریونویسی، کارگردانی، تصویربرداری، تدوین و انتشار شرکت کردند و با اجرای بازی‌های گروهی و چند فوق‌برنامه دیگر طی دو روز به کار خود پایان دادند.

کد خبر 6091478

دیگر خبرها

  • مشارکت بیش از ۲۰۰ دانش‌آموز یزدی در طرح «نوآوین»
  • ۲۴ تیم جام‌جهانی فوتسال مشخص شدند/ ایران در سید یک قرار گرفت
  • افزایش ۵۰۰ هزار بشکه‌ای تولید نفت ایران
  • برگزاری تمرین امروز استقلال با حضور یک میهمان خاص
  • تغییر میهمان ویژه نمایشگاه کتاب تهران
  • یمن میهمان ویژه نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • یمن میهمان ویژه سی‌وپنجمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران شد
  • شمسایی در فینال آسیا میهمان ویژه دارد
  • پایان صدرنشینی یک‌ماهه «تمساح خونی»/ «مست عشق» نیامده به اوج رسید
  • ۵۸۹ هزار مخاطب به سینما رفتند/ صدرنشینی «مست عشق»