Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش قدس آنلاین،  از رسانه ملی، این سند خلاصه ای از سند تحول رسانه ملی است که پیش نویس مفصل آن را رییس رسانه ملی دو ماه بعد از انتصاب، تقدیم رهبر معظم انقلاب اسلامی‌ کرد و قرار است به زودی در همایش افق تحول در جمع مدیران صدا و سیما به طور رسمی رونمایی شود.

پیمان جبلی در جلسه شورای معاونان سازمان گفت: آنچه در دوره تحولی سازمان مد نظر است، عمدتا در حوزه‌های محتوایی است و همه فرایند های تحولی باید در نهایت منجر به تحول در آنتن شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 سند تحول رسانه ملی در حوزه‌های محتوایی سیما و صدا، خبر، شبکه‌های استانی، فضای مجازی، و شبکه‌های برون مرزی طراحی شده‌است.

پیمان جبلی در تشریح علت تمرکز بر حوزه‌های محتوایی سازمان در این سند افزود: سازمان صدا و سیما کارخانه تولید محتواست. همه کارها در حوزه‌های پشتیبانی و صف، در نهایت باید آنتن را متحول کند. به همین خاطر ما اولویت را به سرفصل‌های تحولی در حوزه محتوا داده‌ایم. برای اینکه به تحول در محتوا برسیم حتما به تحول رویکردی و نیز تحول در سازوکارها نیاز داریم؛ سازوکارهایی که منجر به تسهیل تحول رویکردی و در نهایت با یاری خداوند منجر به تحول محتوایی روی آنتن خواهند ‌شد.

 رئیس رسانه ملی در تشریح کلیات سند تحول گفت: ارکان تحول سازمان را هویت محوری و عدالت گستری شکل می‌دهند که در نهایت این دو عنوان باید منجر به «شتاب دهی به پیشرفت» شود.

جبلی با تأکید بر ضرورت مباحثه درباره راهبردهای کلان سند تحول گفت: دائما باید محورهای تحول را مرور کنیم؛ زیرا تحقق آن منوط به این است که مجموعه بدنه سازمان شامل برنامه‌سازان، مدیران و کارکنان نسبت به آن ایمان قلبی پیدا کنند. برای ایجاد این ایمان، محورهای تحول دائما باید تکرار و درونی‌سازی و نسبت به آن تعلق خاطر ایجاد شود.

احیا و تقویت سرود خوانی
رئیس رسانه ملی با تاکید بر رویکرد جدید «تقویت نقش قرارگاهی رسانه ملی گفت: تقویت و تثبیت نقش قرارگاهی سازمان صدا و سیما یکی از محورهای تحول در حوزه‌های سیما و صداست. به عنوان مثال در حوزه موسیقی‌ و شعر و سرود نگاه سازمان احیا و تقویت سرود خوانی است که نمونه آخر آن موج ایجاد شده حول سرود سلام فرمانده است.

وی افزود: همه محصولات رسانه ای را صدا و سیما تولید نمی‌کند بلکه در بسیاری از حوزه‌ها به ویژه در حوزه سرود اکثریت قریب به اتفاق محصولات بیرون از سازمان است و سازمان باید در انتشار این تولیدات و مراحل بعدی آن نقش قرارگاهی خود را ایفا کند.

رئیس رسانه ملی درباره محورهای تحول در محتوا گفت: در این زمینه ۱۲ محور اصلی طراحی شده که باید برای هر کدام سرفصل گشایی کنیم و در سیاستگذاری‌ های کلان طرح و برنامه، به آنها توجه شود . ۱۲ محور تحول در محتوا عبارتند از: عدالت گستری، روایت پیشرفت همه جانبه جامعه ایرانی، ایثار، مقاومت شهادت و توسعه سبک زندگی ایثارگرانه، سبک زندگی و خانواده با محوریت سبک زندگی انقلابی، هنر انقلاب با معرفی شایسته آثار برجسته، نقد غرب و هجو غربزدگی، تقویت هویت جهانی امتی با بازنمایی قدرت نرم ایران اسلامی در جهان، روایت جوان مومن انقلابی با نگاه پیشرفت آینده، الگوی زن انقلاب اسلامی، مقابله با جریان ارتجاع و تطهیر پهلوی، روایت هوشمندانه و صحیح تاریخ اسلام و ایران، بسط الگوی حکمرانی مردمی ‌با بازخوانی نهادهای مردمی - انقلابی.

جبلی اظهار امیدواری کرد که این سند به صورت گسترده در سطوح مختلف مدیریتی سازمان مطرح و به بحث گذاشته شود و گفت: این سند می‌تواند به پایان‌نامه‌های دانشگاه صداوسیما راه پیدا کند و از مرکز تحقیقات و مراکز پژوهشی سازمان هم انتظار داریم راه‌کارهای تحقق این سند را طراحی، تبیین و اجرا کنند.

انتهای پیام/

منبع: ایرنا

منبع: قدس آنلاین

کلیدواژه: پیمان جبلی محورهای تحول صدا و سیما رسانه ملی سند تحول

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۸۳۷۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود

به گزارش خبرنگار مهر، رضا قاسمیان ظهر دوشنبه در نشست با مدیران دستگاه‌های فرهنگی استان اردبیل با تاکید بر سالم‌سازی فضاهای مجازی اظهار کرد: در این راستا باید تولید و توزیع محتوا به صورت تخصصی و با مشارکت فرهیختگان و نخبگان استان در دستور کار باشد.

وی به تدوین منشور رسانه‌ای اشاره کرد و افزود: منشور رسانه‌ای و عهدنامه فعالان فضای مجازی استان اردبیل در آینده‌ای نزدیک با هدف رعایت نکات مختلف در رابطه با مصالح و منافع استان و دعوت فعالان فضای مجازی نسبت به اجرای آن رونمایی خواهد شد.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار اردبیل با دعوت دستگاه‌های فرهنگی برای احصا و اعلام برنامه‌های شاخص خود در سال‌جاری، گفت: دستگاه‌های فرهنگی برای اجرای برنامه‌های خود باید به صورت متمرکز و با همکاری هم اقدام کنند تا تأثیرگذاری بالایی داشته باشد.

قاسمیان اجرای برنامه‌های فرهنگی را با توجه به تهاجم فرهنگی دشمنان، کاری قرارگاهی و نیازمند مشارکت همه دانست و بیان کرد: توجه به تقویت موضوعات فرهنگی تأثیر گذار در جامعه از طریق فضاهای مختلف اطلاع رسانی اعم از مجازی و مکتوب لازم است.

وی با بیان اینکه تقویت هویت ایرانی اسلامی جوانان باعث افزایش مقاومت آنان در مقابل تهاجم فرهنگی دشمنان می‌شود، خاطرنشان کرد: دستگاه‌ها در ترویج قدرشناسی و تمکین به قوانین اجتماعی از طریق فضاهای مختلف اطلاع رسانی و ارتباطی باید مشارکت داشته باشند.

کد خبر 6092194

دیگر خبرها

  • منشور رسانه‌ای طی آینده‌ای نزدیک در اردبیل رونمایی می‌شود
  • آسیب‌شناسی استفاده از فضای مجازی در نظام تبلیغی‌رسانه‌ای مساجد
  • معلمان محور و مدار توسعه و تحول در کشور هستند
  • پخش «در مرز غبار آلود» از سیما/ روایتی متفاوت از نادر طالب‌زاده
  • همایش حکمت مطهر ۱۱ اردیبهشت برگزار می‌شود/رونمایی از ۵ کتاب و برپایی بیش از ۱۲۰ برنامه ملی
  • نیازمند تحول در نگرش عمومی جامعه در حوزه وقف هستیم
  • جریان وقف باید به سمت دانش‌محور شدن برود / مبلغ ما در وقف شفاف‌سازی و نمایش کارهای علمی است
  • نمره صفر رئیس شورای شهر به سازمان فرهنگی شهرداری قزوین
  • اختصاص ۲۵ هزار میلیارد تومان به حوزه رسانه در سال جاری
  • تحول در بودجه تولید با شاخص‌های کیفی