Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک روزنامه اروپایی در مطلبی با اشاره به دشوار شدن کار "امانوئل ماکرون" برای پیشبرد برنامه‌های اصلاحی خود با توجه به از دست دادن اکثریت مطلق در انتخابات پارلمانی نوشت: فرانسه به شریکی سخت برای اروپا تبدیل می‌شود. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین‌الملل خبرگزاری تسنیم، روز یکشنبه دور دوم انتخابات پارلمانی در فرانسه برگزار شده و ائتلاف "امانوئل ماکرون"، رئیس جمهور این کشور نتوانست در این انتخابات اکثریت مطلق را به دست آورد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به این ترتیب دو ماه پس از انتخاب مجدد ماکرون به عنوان رئیس جمهور، رای دهندگان تصمیم گرفتند وی را از اکثریت مطلق در پارلمان محروم کنند. همچنین حدود نیمی از واجدین شرایط رای دادن به هیچ وجه پای صندوق های رای نرفتند.

انتخابات شورای ملی، منعکس کننده تقویت نیروهای سیاسی در حاشیه چپ و راست در فرانسه است. حزب راستگرای "مارین لوپن" و ائتلاف چپ "ژان لوک ملانشون" با جناح های قوی وارد پارلمان جدید می شوند.

گروه ائتلاف انتخاباتی ماکرون در انتخابات پارلمانی 249 کرسی به دست آورد، در حالی که 289 کرسی برای اکثریت مطلق مجلس ملی لازم بود. اتحاد چپ و حامیان آن با هم 137 نماینده به مجلس فرستادند، حزب اجتماع ملی مارین لوپن هم 89 نماینده به مجلس فرستاد.

روزنامه "ویرتشافتز ووخه" آلمان در مطلبی به این موضوع پرداخته و نوشت: رئیس جمهور فرانسه حمایت اکثریت پارلمان را در انتخابات پارلمانی از دست داد. احتمالاً چیز زیادی از برنامه های اصلاحی او باقی نمی ماند.

در ادامه این مطلب آمده است: فرانسه عصر یکشنبه یک زلزله سیاسی را تجربه کرد که پس لرزه های آن در سراسر اروپا و به ویژه آلمان احساس خواهد شد . پس از پیروزی ضعیف حدود هشت هفته پیش، امانوئل ماکرون، رئیس جمهور این کشور حمایت لازم را در پارلمان از دست داد. به این ترتیب حزب ماکرون که به «رنسانس» تغییر نام داد و حامیانش دیگر مانند گذشته اکثریت مطلق را در پارلمان ندارند. بنابراین اجرای اصلاحات اعلام شده توسط رئیس جمهور تازه منتخب اگر نگوییم غیرممکن، بلکه بسیار دشوارتر می شود.

در ادامه این مطلب آمده است: چپ رادیکال و راست افراطی با هم بیش از 200 نماینده را به مجلس ملی می فرستند . با توجه به مشاجرات لفظی خشونت آمیزی که قابل انتظار است، برخی از ناظران از این بیم دارند که کشور کاملا غیرقابل اداره شود. آنچه مسلم است فرانسه از این پس شریک سختی برای آلمان و اتحادیه اروپا خواهد بود.

هنوز مشخص نیست ک که آیا الیزابت بورن، نخست وزیر، که پس از انتخابات ریاست جمهوری ماکرون منصوب شده بود، در سمت خود باقی بماند یا خیر. در هر صورت، کابینه باید در این شرایط دوباره ترمیم شود: چندین وزیر زن نتوانستند از سمت خود دفاع کنند و بنابراین باید از پست های دولتی خود دست بکشند. آملی دومونچالین، وزیر محیط زیست جدید از جمله آنهاست.

اولریش هگه، از اقتصاددان در مدرسه اقتصاد مشهور تولوز، بر این عقیده است که پیشبرد برنامه اصلاحات ماکرون در این شرایط دشوار خواهد بود.

به گفته هگه، به طور کلی نتیجه انتخابات روز یکشنبه در فرانسه این مسئله را تأیید می کند که بیش از نیمی از رای دهندگان فرانسوی اکنون مایل به آزمایش با چپ و راست افراطی هستند. به گفته وی انگیزه های رای دهندگان متفاوت است؛ اما در مجموع، این امر دموکراسی فرانسه و اتحادیه اروپا را تضعیف می‌کند. هگه بر این عقیده است که تعداد بالای کرسی‌هایی که به ویژه راست افراطی در اختیار دارد نگران‌کننده است.

انتخابات پارلمانی فرانسه مجازاتی برای سبک رهبری ماکرون

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: اتحادیه اروپا اخبار فرانسه اتحادیه اروپا اخبار فرانسه انتخابات پارلمانی اکثریت مطلق رئیس جمهور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۹۴۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ایتالیا: نیروهای ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد

پس از آنکه امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه در اوایل این هفته تکرار کرد ممکن است زمانی فرا برسد که نیروهای فرانسوی و غربی به اوکراین اعزام شوند، وزیر دفاع ایتالیا گفت: نیروهای ایتالیایی هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد.

به گزارش ایسنا، گیدو کروستو، وزیر دفاع ایتالیا اعلام کرد: «در این میان، غرب باید از اظهارات جالب توجه برای ایجاد تاثیر خوب، مانند اعزام ناتو به اوکراین اجتناب کند.»

به نقل از رپوبلیکا، وی همچنین اظهار کرد تقسیم جلسات به ۲ یا سه (کشور)، در حالی که ما ۲۷ کشور در اتحادیه اروپا هستیم، اشتباه است. منظور کروستو نشست موسوم به مثلث «وایمار» بود که رهبران فرانسه، آلمان و لهستان را گرد هم می‌آورد.

امانوئل ماکرون، رئیس‌جمهور فرانسه که در اواخر فوریه احتمال اعزام نیروهای غربی به اوکراین را مطرح کرده بود، با ذکر ۲ شرط عنوان کرد: در صورتی که مسکو از خطوط مقدم عبور کند و کی‌یف آن را درخواست کند، می‌توانیم این مساله (اعزام نیرو به اوکراین) را مطرح کنیم. وی مدعی شده بود که اکثر کشورهای اروپایی با طرحش موافقند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رئیس‌جمهور چین وارد فرانسه شد+ فیلم
  • مکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • ماکرون: روسیه نباید در اوکراین پیروز شود
  • رییس‌جمهور چین به فرانسه می‌رود
  • ماکرون با شی درباره تجارت و اوکراین صحبت می‌کند
  • ماکرون: گفت‌وگو با روسیه باید ادامه پیدا کند
  • ایتالیا: نیرو‌های ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد
  • ایتالیا: نیروهای ما هرگز در اوکراین مستقر نخواهند شد
  • کامرون ایده اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد
  • کامرون ایده ماکرون در مورد اعزام نیرو به اوکراین را رد کرد