Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرنگار ایرنا، احمد محمدی زاده روز چهارشنبه در دیدار با نخبگان، سرآمدان و مستعدان برتر و آیین تقدیر و معرفی برگزیدگان جایزه بنیاد رشد و اندیشه سازندگی استان بوشهر افزود: نخبگی از نعمت‌های خداست و خیلی‌ها از آحاد جامعه از این نعمت برخوردار هستند اما این جامعه، خانواده  و مسئولان هستند که باید شرایط شکوفایی آنها را فراهم کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: این وظیفه ما مسئولان است که شرایط را برای نخبگان و استعدادهای درخشان روان سازی کنیم تا زمینه شکوفایی هرچه بیشتر آنها فراهم شود ودر مقابل هر کوتاهی باید پاسخگو باشیم.

محمدی زاده تاکید کرد: بطور فطع اگر شرایط برای شکوفایی نخبگان فراهم نشود پیامدهای استفاده نکردن از این ثروت‌ها و سرمایه های ملی در حل مسائل اساسی متوجه کشور می‌شود.

وی اضافه کرد: در زمان حاضر مسائل نخبگان، نخبه پروری و استفاده از استعدادهای این قشر در حوزه پارک علم و فناوری، دانشگاه‌ها، بنیاد ملی نخبگان، خانه خلاق و قرارگاه دانش بنیان استان بوشهر بررسی و دنبال می‌شود به همین دلیل نیاز است پیوستگی و هم افزایی در این بخش‌ها بیشتر ایجاد شود.

وی یادآور شد: همانطور که دانشگاه‌ها محل استعداد یابی و نخبه پروری هستند و بیشتر نخبه‌ها از محیط های دانشگاهی به شمار می‌روند باید تلاش کرد از محیط‌های غیر دانشگاهی نیز افراد نخبه ای شناسایی شوند.

استاندار بوشهر ادامه داد: نخبگان درمزرعه دانشگاه‌ها پرورش یافته و پس از آن این نوبت ما است که بتوانیم آنان را در پارک‌های علم و فناوری و شرکت‌های دانش بنیان سازماندهی، ساماندهی، حمایت و زمینه را برای حل مسائل اساسی و رشد و توسعه این استان فراهم کنیم.

وی ادامه داد: دانشگاه‎‌ها محیط نخبه پروری و پارک‌های علم و فناوری، مراکز رشد و شرکت‌های دانش بنیان فضایی هستند که باید در بدنه اجتماعی برای حل مسائل، تامین نیازها و رشد و پیشرفت جامعه، استان و منطقه سازماندهی شوند.

استاندار بوشهر بر ایجاد دستیاری نخبگی برای دستگاه‌های اجرایی تاکید کرد و گفت: هرچند مدیران بسیاری از مسائل در حوزه آب، پساب، نفت، گاز و پتروشیمی، اقتصاد دریا محور، صنایع دریایی، آبزی پروری، زیست بوم و زیست فناوری

را می‌دانند اما حضور نخبگان و طرح مساله از طرف آنان منجر به حساسیت و دقت عمل بیشتر مسئولان می‌شود.

وی تاکید کرد: در همین ارتباط معاون توسعه مدیریت با کمک رئیس بنیاد نخبگان استان بوشهر براساس برنامه ریزی مشخص برای هر دستگاه اجرایی یک نخبه را متناسب تخصص این دستگاه انتخاب کنند و در گام‌های بعدی نیز شرایط استخدامی آنها فراهم شود.

محمدی زاده گفت: شرکت‌های دانش بنیان باید حول مزیت‌های نسبی استان بوشهر از جمله حوزه نفت، گاز و پتروشیمی، صنایع دریایی، اقتصاد دریا محور، میگو، ماهی در قفس و پروش ماهی در ساحل فعال شوند.

وی در باره پرورش ماهی در قفس گفت: در زمان حاضر هفت تا هشت هزار تن ظرفیت پرورش ماهی در قفس در استان بوشهر وجود دارد که براساس برنامه ریزی انجام شده تا ۱۵ روز آینده حداقل هزار تن قفس جدید در این استان راه‌اندازی می‌شود.

استاندار بوشهر اظهار کرد: با توجه به اینکه کشور در تامین بسیاری از مواد اولیه غذایی وابسته است، جامعه نخبگانی باید در این زمینه تلاش کنند تا کشور به استقلال برسد.

وی با اشاره به بحث هوشمند سازی گفت: هوشمند سازی دانش جدید و نوپایی است که در عرصه‌های مختلف امروز خودنمایی کرده و باید به آن پرداخته شود.

استاندار بوشهر تاکید کرد: امروز مشکل این استان منابع نیست و ظرفیت‌های زیادی وجود دارد که باید برای رشد و توسعه از آنها بهره لازم گرفته شود.

محمدی زاده بر ضرورت شناسایی نخبگان در بحث کارآفرینی، ظرفیت‌های تولیدی، سازمان‌دهی فردی و جمعی در قالب شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد.

وی در باره تامین زمین و ساخت کارگاه مناسب برای شرکت‌های دانش بنیان افزود: دانشگاه آزاد واحد عالیشهر با توجه به فضا و امکاناتی که در اختیار دارد محل مناسبی برای فعالیت شرکت‌های دانش بنیان است.

استاندار بوشهر ادامه داد: همچنین در شهرک صنعتی شماره ۲ نیز تعدادی واحدهای کوچک ۲۰۰ متری ساخته شده که تلاش می شود در اختیار شرکت‌های دانش بنیان برای فعالیت و ایجاد یک سرمایه قرار داده شود.

وی تاکید کرد: تمام تلاش مدیریت ارشد استان بوشهر این است که امسال با ارائه برنامه از سوی کارگروه‌ها اتفاق خوبی برای شکل گیری شرکت‌های دانش بنیان با محوریت نخبگان در این استان رخ دهد.

محمدی زاده همچنین مساله کاهش ازدواج، افزایش طلاق و کاهش فرزندآوری را از جمله مشکلات اجتماعی امروز عنوان کرد که می طلبد جامعه نخبگانی استان در این زمینه نیز ورود کنند چرا که امروز زیرساخت‌های این استان برای حضور سه میلیون نفرجمعیت فراهم است اما امروز جمعیت استان کمتر از این آمار است.

وی همچنین بر ضرورت ایجاد زنجیره ارزش در شرکت‌های دانش بنیان تاکید کرد.

برچسب‌ها بوشهر نخبگان احمد محمدی زاده

منبع: ایرنا

کلیدواژه: بوشهر نخبگان احمد محمدی زاده بوشهر نخبگان احمد محمدی زاده شرکت های دانش بنیان استاندار بوشهر استان بوشهر محمدی زاده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۹۴۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان را در راستای دسترسی به آمارهای مهاجرت نخبگان دانست و گفت: بخش زیادی از توفیقات کشورهایی چون هند و چین به لطف محققانی است که در سایر کشورها به تحقیق و پژوهش اشتغال دارند.

به گزارش ایسنا، دکتر روح الله دهقانی فیروز آبادی در نشست خبری امروز که در محل ساختمان معاونت علمی ریاست‌جمهوری برگزار شد، با بیان اینکه‌ «وعده صادق» دارای دو بال علم و فناوری بومی و شجاعت و تدبیر در استفاده صحیح از علم و فناوری است، گفت: هر انسان آزاده‌ای که این عملیات را مشاهده کرد، دریافت که ایران توان ساخت تجهیزات دفاعی، پدافندی و آفندی را دارد.

وی ادامه داد: امسال و سال قبل از سوی مقام معظم رهبری بر مردمی‌سازی اقتصاد تاکید شده است و شرکت‌های دانش‌بنیان مصداق مردمی‌سازی اقتصاد به شمار می‌روند.

ایجاد فراجا در بنیاد ملی نخبگان

دهقانی فیروزآبادی در خصوص سؤال ایسنا مبنی بر ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان برای رصد نخبگان با تاکید بر اینکه همه کشورهای دنیا ورود و خروج افراد به کشورشان را رصد می‌کنند، افزود: بازگشت محققان ایرانی در قالب عضو هیات علمی و غیره به کشور دو برابر شده است.

وی ادامه داد: محققان همه کشورهای دنیا یا از کشورشان خارج شده و یا محققانی به کشورشان وارد می‌شود و کشور چین بزرگترین مهاجر فرست دنیا به شمار می‌رود، ولی رویکرد این کشور آن است که هر محققی که از کشور خارج می‌شود، سفیران علم و فناوری آن کشور به شمار می‌رود.

معاون علمی رئیس‌جمهور، وطن‌پرستی را شاخص اصلی شهروندان هر کشوری ذکر کرد و گفت: بخش زیادی از توفیقات کشورهایی چون هند و چین به لطف محققانی است که در سایر کشورها به تحقیق و پژوهش اشتغال دارند.

وی  با تاکید بر اینکه مساله کشورها باید رصد شود، خاطر نشان کرد: هر فردی که از کشور خارج می‌شود، یک سرمایه است؛ ولی ما آمارهای دقیقی از مهاجرت در اختیار نداریم و قصد تصمیم‌گیری‌های کیفی داریم و ابن در حالی است که یکی از اساسی‌ترین پارامترهای تصمیم‌گیری در اختیار بودن عدد و ارقام درست لست.

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، اضافه کرد: تمام کسانی که آمارهای مهاجرت‌ها را ارائه می‌دهند، مرجع و عدد و ارقامی در اختیار ندارند و بهترین مرجعی که می‌تواند در این زمینه آمارها را ارائه دهد، پلیس گذرنامه است.

وی با اشاره به اقدامات وزارت علوم در خصوص ترجمه مدارک، یادآور شد: فراجا اطلاعات لازم از مهاجرت را که جزء اطلاعات محرمانه است، در اختیار دارد و کمک می‌کند تا بنیاد ملی نخبگان به آمارهای مهاجرت نخبگان دسترسی داشته باشد.

وی با اشاره به فرموده پیامبر اسلام مبنی بر این‌که علم را بیاموزید ولو در چین، گفت: پیامبر اسلام نیز با مهاجرت نخبگان مخالف نبوده است و باید یاد بگیریم، آن کسی که از کشور خارج می‌شود، دشمنی با کشور ندارد.

تعطیلی کسب و کارها

دهقانی‌ فیروزآبادی درخصوص رویکرد معاونت علمی درباره تعطیلی پلتفرم‌ها و کسب و کارها، گفت: ما تاکید کرده‌ایم کسب و کارهایی که تعطیلی آنها منجر به آسیب رساندن به مردم می‌شود، اقدام درستی نیست.

وی افزود: ما بر این باوریم که اگر تشخیص داده می‌شود که مدیریت کسب و کارها و فرهنگ حاکم بر آنها مشکل دارند، جریان‌هایی چون بسیج دانشجویی و غیر را حمایت و تقویت کنید تا قضای رقابت ایجاد شود.

هواپیمای مسافربری ۷۲ نفره از نظر فنی اصلا زیرساخت ندارد

معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان رئیس‌جمهور، درباره آخرین وضعیت ساخت هواپیمای مسافربری ٧٢ نفره که به عنوان یک پروژه دانشگاهی در دانشگاه امیرکبیر پیگیری می‌شود، گفت: از این پروژه بازدید کردیم، پروژه خوبی است؛ اما از نظر فنی اصلا زیرساخت ندارد. این پروژه در ٧-٨ جلسه بررسی شد و مشخص شد که به دلایل متعدد، پروژه‌ای نیست که جوابگوی صنعت هواپیمایی باشد. 

وی ادامه داد: تصمیم بر این شد شرکت‌های دانش‌بنیان توانمند در این حوزه به سراغ ساخت و طراحی بخش‌های مختلفی از جمله سیم‌های کنترل، ناوبری هدایت، ابزارهای موتور بروند و همچنین با کشورهایی که روابط خوبی داریم، در صنعت هوایی کنسرسیوم تشکیل دهیم. در نهایت جمع‌بندی شد که به عنوان عضوی از یک کنسرسیوم در ساخت یک هواپیمای جدید روسیه مشارکت داشته باشیم.

ادامه دارد

دیگر خبرها

  • ایجاد دفتر فراجا در بنیاد ملی نخبگان؛ علت چیست؟!
  • هشدار استاندار قم نسبت به کم کاری برخی از مدیران
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فناوری «وعده صادق»
  • چرایی ایجاد دفتر «فراجا» در بنیاد ملی نخبگان/۲ بال علم و فتاوری «وعده صادق»
  • شوراها باید به مردم پاسخگو باشند
  • نشست استاندار مازندران با نخبگان و شرکت‌های دانش‌بنیان استان
  • پیگیری و اجرای پروژه‌های شهرستان خلخال در اولویت مدیران باشد
  • لزوم افزایش صندوق اعتباری فناوری مازندران
  • گسترش حمایت از دانش‌بنیان‌ها در مازندران
  • پیش بینی تولید ۱۵۰۰ قلم کالای دانش بنیان در مازندران