Web Analytics Made Easy - Statcounter

سرپرست پارک فناوری لرستان گفت: فرهنگ سازی در حوزه کارآفرینی و کارسازی از نیازهای اساسی استان لرستان است و برای بهبود این فرهنگ، پارک علم و فناوری لرستان برنامه هایی را طرح کرده است.

به گزارش گروه استان‌های خبرگزاری دانشجو، سرپرست پارک فناوری لرستان در جلسه مشترک پارک علم و فناوری و شرکت شهرک های صنعتی لرستان درباره فعالیت‌های پارک فناوری در حوزه کارآفرینی بیان کرد: فرهنگ سازی در حوزه کارآفرینی و کارسازی از نیازهای اساسی استان لرستان است و برای بهبود این فرهنگ پارک علم و فناوری لرستان برنامه های بلند مدت و میان مدتی را طرح ریزی نموده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فرهاد نامداری تشریح کرد: رسالت جدید پارک در حوزه برگزاری ایده شوها این است که ابتدا نیاز بازار را سنجیده و در راستای تأمین این نیازها، ایده های جدید را شناسایی و پرورش دهد.

وی با تاکید بر اینکه در استان لرستان هیچ نیازی نیست که ظرفیت داخل استان نتواند آن را تامین کند ابراز امیدواری کرد که این روش بتواند مجموعه‌های فناور قوی برای استان ایجاد نماید که توانایی انطباق پذیری با شرایط مختلف را داشته باشند.

معاون صنایع کوچک شرکت شهرک های صنعتی لرستان اظهار داشت: ضریب کار تیمی در استان لرستان بسیار پایین است که این معضل منجر به کاهش برآیند توسعه و رشد در استان شده است.

وی ضمن تاکید بر برگزاری دوره های آموزشی و رویدادهای مشترک گفت: یکی از مسائل موجود در صنعت استان کاهش ظرفیت کارخانجات و یکی از علل این رخداد وجود نیازهای پنهان در واحدهای صنعتی استان است.

فرزاد محمدی ابراز امیدواری کرد که طی بازدیدهایی که واحدهای فناور از صنایع مرتبط با حوزه فعالیت شان خواهند داشت، این نیازهای پنهان را شناسایی نمایند و با ارائه محصولات خود منجر به بهبود عملکرد واحدهای صنعتی استان شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: پارک علم و فناوری کارآفرینی لرستان حوزه کارآفرینی فناوری لرستان استان لرستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۲۹۹۵۱۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است

آیت الله اعرافی با بیان اینکه توجه به این فرهنگ‌سازی در آمارهایی مانند تصادفات اثرگذار است، تصریح کرد: یک بخش مهم و پایه‌ای در فرهنگ‌سازی خانواده‌ها است. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از قم، آیت الله علیرضا اعرافی در دیدار رئیس پلیس راهور استان قم که در دفتر مدیر حوزه‌های علمیه کشور برگزار شد، گفت: فراجا مسئولیت‌های متعدد و ترکیبی دارد که از این رو باید از آن‌ها حمایت شود. اقداماتی مانند «طرح نور» از جمله کارهای ویژه است که به عنوان حوزه از آن حمایت می‌کنیم و به طور ویژه از فعالیت های فراجا در عرصه امنیت اخلاقی تقدیر و تشکر داریم.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه کار در قم حساس، سخت و ارزشمند است، عنوان کرد: مسئله فرهنگ ترافیک در رعایت قوانین بسیار مهم است که حوزه، دانشگاه، آموزش و پرورش، خانواده و نهادهای مختلف اجتماعی در آن مسئولیت دارند.

وی با اشاره به اینکه همه باید به گونه‌ای تربیت شویم که قانون را رعایت کنیم، خاطرنشان کرد: تربیت از خانواده آغاز شده، در مدرسه به تثبیت رسیده و در ادامه در سایر نهادها تقویت می‌شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه توجه به این فرهنگ‌سازی در آمارهایی مانند تصادفات اثرگذار است، تصریح کرد: یک بخش مهم و پایه‌ای در فرهنگ‌سازی خانواده‌ها است.

عضو مجلس خبرگان رهبری با اشاره به اینکه بخش مهم دوم آموزش و پرورش است، یادآور شد: فرهنگ‌سازی در آموزش و پرورش باید توسط معلمان و کادر مدرسه انجام شود و این جزو وظایف آن‌ها است.

امام جمعه قم با بیان اینکه باید هم‌افزایی برای کاهش آسیب‌ها صورت بگیرد، گفت: همچنین نقاط حادثه‌خیز شهری نیز باید اصلاح شده و تغییر پیدا کند.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ ایجاد پارکینگ نیز یک موجود مهم است، بیان کرد: باید هر مسجد و مدرسه‌ای که ساخته می‌شود در کنار آن یک پارکینگ نیز احداث شود.

آیت الله اعرافی با بیان اینکه استفاده از فناوری‌های پیشرفته نیز اهمیت ویژه‌ای دارد، اظهار داشت: گاهی بسیاری از مشکلات با استفاده از این فناوری‌ها حل خواهد شد.

وی افزود: مقوله راهنمایی و رانندگی یکی از نمادهای فرهنگی شهر است و از این جهت مردم و مسئولین نسبت به این موضوع باید اهتمام لازم را داشته باشند.

مدیر حوزه‌های علمیه کشور با اشاره به اینکه اخلاق برخوردی ماموران راهنمایی و رانندگی نیز بسیار مهم است، گفت: همچنین اقدامات مطالعاتی، تحقیقاتی و ارزیابی نقش بسیار موثری دارد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • پیگیری مسائل اساسی لرستان با مشارکت اساتید حوزه و دانشگاه
  • انتصاب رییس و اعضای شورای علمی و فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم و صنایع فرهنگی جهاددانشگاهی
  • اعضای شورای فناوری پارک علوم و فناوری‌های نرم منصوب شدند
  • مهم‌ترین گام‌ توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • مهم‌ترین گام‌توسعه‌ای‌ اکوسیستم فناوری اتصال دانش‌بنیان‌های ایرانی به بازار‌های جهانی است
  • بومی سازی کاتالیست‌هایی که در تولید بنزین استفاده می‌شود
  • گلایه از وضعیت شتاب‌دهی در حوزه زیست فناوری/اخذمجوزها محصول را منقضی می‌کند
  • آیت‌الله اعرافی: فرهنگ‌سازی در تغییر آمار تصادفات مؤثر است
  • مدیران نگاه عابربانکی را از شهرداری‌ها بردارند
  • برگزاری کارگاه آموزشی شبکه فیبرنوری توسط آکادمی ایرانسل