Web Analytics Made Easy - Statcounter

کریمی گفت: طی چند ماه گذشته شاهد حضور پررنگ سران کشورهای همسایه در تهران بوده‌ایم که این موضوع، اتفاقی مثبت قلمداد می‌شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا، علیرضا کریمی کارشناس مسائل سیاسی در گفتگو با خبرنگار یزدرسا گفت: یکی از اقدامات خوب و قابل تقدیر دولت سیزدهم در عرصه خارجی، توجه جدی به ظرفیت‌های کشورهای همسایه در زمینه‌های مختلف سیاسی و اقتصادی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: طی چند ماه گذشته شاهد حضور پررنگ سران کشورهای همسایه در تهران بوده‌ایم که این موضوع، اتفاقی مثبت قلمداد می‌شود که مطمئنا نتایج مطلوبی را برای کشور به دنبال خواهد داشت.

تحلیلگر سیاسی اظهار داشت: ارتباط با کشورهای همسایه، از نظر اقتصادی عواید بسیاری را برای کشورمان دارد به‌طوری‌که طی همین چند ماه، آمارهای مختلف افزایش چشمگیر صادرات ایران به کشورهای همسایه را نشان می‌دهد.

کریمی عنوان کرد: طبق آمار گمرک جمهوری اسلامی ایران، کشورمان با صادرات قریب به 50 میلیارد دلاری در سال 1400، رکورد صادرات غیرنفتی را شکسته است که این رخدادی بسیار مهم و قابل توجه است.

وی تأکید کرد: نکته مهم دیگری که باید به آن توجه کنیم این است که تجارت با همسایه‌ها متأثر از تصمیمات سیاسی آمریکا و کشورهای غربی نخواهد بود؛ به عنوان مثال بعد از خروج آمریکا از برجام، میزان صادرات ایران به کشورهای اروپایی و حتی برخی از کشورهای شرق آسیا مانند ژاپن و کره جنوبی به طور چشمگیری کاهش پیدا کرد اما در مورد کشورهای همسایه چنین چیزی اتفاق نیفتاد و حتی در مواردی شاهد افزایش صادرات به این کشورها هم بودیم.

کریمی تصریح کرد: از نظر سیاسی و امنیتی نیز، افزایش روابط با همسایگان، پیامدهای مثبت قابل توجهی را برای کشورمان به دنبال خواهد داشت و حتی موجب کاهش تهدیدات در منطقه غرب آسیا خواهد شد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: کشورهای همسایه

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۰۱۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی

مدیر امور بین‌الملل سازمان غذا و دارو گفت: بیش از ۲۰ کشور آفریقایی در اجلاس اقتصادی تجاری ایران و آفریقا شرکت کردند که می‌تواند زمینه همکاری بیشتر در حوزه صادرات محصولات سلامت محور به این کشورها باشد.

به گزارش ایسنا، دکتر حمیدرضا اینانلو عنوان کرد: ۲۰ کشور آفریقایی و ۲۰۰ تاجر در اجلاس اخیر اقتصادی تجاری ایران و آفریقا حضور داشتند که با توجه به ظرفیت‌های صنعتی بالای کشورمان زمینه همکاری با آنان مورد بحث و گفت و گو قرار گرفته و بررسی شد.

وی با بیان توانمندی‌های ایران در عرصه سلامت گفت: ایران با توجه به پشتوانه بومی‌سازی که در حوزه صنعت دارو و تجهیزات پزشکی داشته است، می‌تواند توانمندی خود را به کشورهای دیگر ارائه دهد، همچنین در مورد خدماتی که برای تجهیز بیمارستان و بیمارستان سازی لازم است، آمادگی داریم که به کشورهای افریقایی کمک کنیم و این مراکز را با صد در صد تجهیزات پزشکی به مرحله بهره‌برداری برسانیم.

به گفته وی، زمینه همکاری در مورد انتقال تکنولوژی و مشاوره صنعت دارو و تجهیزات پزشکی نیز با توسعه روابط با این کشورها امکان پذیر است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • اسلامی: به دنبال خلق فناوری در حوزه انرژی اتمی هستیم
  • بررسی آخرین وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • بررسی وضعیت مناسبات اقتصادی ایران و همسایگان شمالی در وزارت امور خارجه
  • برگزاری سومین جلسه ستاد هماهنگی روابط اقتصادی خارجی در وزارت امور خارجه
  • وزیر خارجه: قطع روابط با اسرائیل در توقف نسل کشی مهم است
  • مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه عضویت فلسطین را به رأی می‌گذارد
  • ظرفیت صادرات محصولات سلامت محور ایران به کشورهای آفریقایی
  • حوضه خلیج فارس یکی از آلوده‌ترین پهنه‌های آبی در جهان است/ اولویت دیپلماسی زیست‌محیطی خلیج فارس
  • پرداخت ۱۰ روبلی تجار برای کد استاندارد صادرات کالا به اوراسیا
  • سیاست‌گذاری صحیح برای گسترش روابط با همسایگان در حوزه تقویت جایگاه گازی چگونه باید باشد؟