Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری دانشجو»
2024-05-04@03:31:39 GMT

«هفته نانو» پس از دوسال وقفه برگزار شد

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۰۰۲۱۰

«هفته نانو» پس از دوسال وقفه برگزار شد

به منظور آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان و جامعه دانشگاهی با فناوری نانو، بنیاد آموزش فناوری نانو هر ساله یک هفته خاص از سال را برای ترویج و آموزش متمرکز فناوری نانو در دانشگاه‌ها تعیین می‌کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، به منظور آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان و جامعه دانشگاهی با فناوری نانو، بنیاد آموزش فناوری نانو هر ساله یک هفته خاص از سال را برای ترویج و آموزش متمرکز فناوری نانو در دانشگاه‌ها تعیین می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هفته نانو سال ۱۴۰۱ پس از دوسال وقفه به دلیل شیوع ویروس کرونا و غیرحضوری‌شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی کشور از اواخر اردیبهشت ماه در سراسر دانشگاه‌های کشور شروع شد.

به منظور آشنایی هرچه بیشتر دانشجویان و جامعه دانشگاهی با فناوری نانو، بنیاد آموزش فناوری نانو هر ساله یک هفته خاص از سال را برای ترویج و آموزش متمرکز فناوری نانو در دانشگاه‌ها تعیین می‌کند. در طول هفته نانو نهاد‌های ترویجی فناوری نانو در سراسر کشور با برگزاری متمرکز برنامه‌های ترویجی و آموزشی متنوع از حمایت‌های بنیاد آموزش نانو بهره‌مند شدند و با ارائه گزارش فعالیت‌های خود با یکدیگر به رقابت پرداختند. هدف از برگزاری هفته‌ی نانو فراهم سازی و تقویت زیر ساخت‌های لازم برای توسعه‌ی فعالیت‌های دانشجویی در زمینه توسعه فناوری با رویکرد متمرکز در سال به منظور آشنایی و بهره‌مندی از سرمایه انسانی، ارتقا صنایع با به کارگیری فناوری نانو و گسترش بازار آن بود که خوشبختانه محوریت فعالیت‌های گفته‌شده در راستای ترویج و جذب افراد به سمت فناوری نانو صورت گرفت.

پس از دوسال وقفه در برگزاری رویداد هفته نانو به دلیل شیوع ویروس کرونا و غیرحضوری‌شدن دانشگاه‌ها و مراکز آموزشی کشور این رویداد از ۲۴ اردیبهشت الی ۲۰ خرداد‌ماه ۱۴۰۱در نظر گرفته شد که هر کدام از نهاد‌های ترویجی با توجه به شرایط دانشگاه خود یک بازه یک هفته‌ای از این تاریخ را برای فعالیت انتخاب کردند.

در طی این برنامه ۳۸ نهاد ترویجی فناوری نانو از سراسر کشور و ۲۲شهر از استان‌های تهران، خراسان رضوی، فارس، اصفهان، آذربایجان شرقی و غربی، همدان، سمنان، خوزستان و… حضور داشتند که در طی این فعالیت‌ها ۵۱ رویداد در سراسر کشور برگزار شد و بیش از ۵۳۰۰ نفر در این رویداد‌ها با فناوری نانو از طریق همایش‌ها، نمایشگاه محصولات وکتب فناوری نانو، مسابقات دانشجویی، تقدیر از مشاهیر و اساتید حوزه نانو فناوری، سمینار‌های آموزشی ترویجی و بازدید از صنایع نانویی کشور آشنا شدند؛ همچنین در طی این برنامه ۲۱ همایش و نمایشگاه محصولات فناوری نانو در سطح کشور از دستاورد‌های دانشجویی و استارت‌آپی با حضور مسئولین بنیاد آموزش و ستاد ویژه توسعه فناوری نانو اجرا و در معرض بازدید علاقه‌مندان به این حوزه قرار گرفت که در حاشیه این بازدید‌ها سرکار، دبیر ستاد ویژه توسعه فناوری نانو خاطر نشان کرد برگزاری نمایشگاه بسیار عالی و تاثیرگذار است، اما مهم‌تر از محصولات نمایشگاه حاکم شدن نگرش نتیجه‌گرایی پژوهش‌ها در دانشگاه‌های سطح کشور ملاک است که موضوعی بسیار ارزشمند و مهم تلقی می‌شود.

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: نانو فناوری هفته نانو جامعه دانشگاهی منظور آشنایی فناوری نانو فناوری نانو دانشگاه ها بنیاد آموزش هفته نانو فعالیت ها یک هفته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۰۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود

سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان گفت: باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند؛ زیرا در بسیاری از رشته‌ها به حد اشباع رسیده‌ایم و دانشجویان بعد تحصیل امکان اشتغال ندارد.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو قاسم محمدی‌نژاد، سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان در آیین تجلیل از سرآمدان آموزشی برتر دانشگاه‌های استان کرمان که در تالار وحدت دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار شد گفت: امسال علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اخلاق حرفه‌ای، فعالیت‌های فرهنگی و ویژگی‌های شاگردپروری از شاخص‌های انتخاب سرآمدین آموزشی بوده است.


رییس پژوهشگاه افضلی پور افزود: از جمله رموز توفیق و ماندگاری یاد استاد شهید مرتضی مطهری تهجد و تقوا، اخلاص، تعمّق و تدقیق در امور، جامعیت علمی، تواضع و روحیه خدمت به مردم و جامعه بوده است.

*اعلام شاخص‌های سنجش سرآمدان 

رییس سازمان بسیج اساتید استان کرمان تاکید کرد: امسال علاوه بر فعالیت‌های آموزشی و پژوهشی، اخلاق حرفه‌ای، فعالیت‌های فرهنگی و ویژگی‌های شاگردپروری از شاخص‌های انتخاب اساتید برتر بوده است به پاس قدردانی از تلاش و کوشش جامعۀ دانشگاهی آیین تجلیل از سرآمدان آموزشی در دانشگاه معین استان برگزار می‌شود.

سرپرست حوزه معاونت آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه شهید باهنر کرمان اظهار کرد: بر اساس شیوه‌نامه ابلاغی، ما ١٠ کارگروه را انتخاب کردیم و بر اساس شاخص‌هایی از جمله، فعالیت‌های آموزشی، کیفیت و کمیت آموزشی، فناوری‌های آموزشی مکمل، آموزش پژوهش‌محور، فعالیت‌های فرهنگی و اخلاق حرفه‌ای، شئون استادی، بحث شاگردپروری و نقش‌آفرینی در مرجعیت علمی توانسته‌ایم سرآمدان آموزشی را برگزینیم.

محمدی‌نژاد با اشاره به تشکیل کارگروه تحول آموزشی در استان برای اولین‌بار با ریاست استاندار، اعلام نمود: مطابق آئین‌نامه آموزشی ابلاغ شده از سوی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، تمامی مصوبات مربوط به آمایش در حوزه آموزش عالی استان در این کارگروه مطرح و مجوز‌های لازم را دریافت می‌نمایند. 

*تدوین سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی 

وی در ادامه گفت:سپس موارد در شورای گسترش مطرح می‌شوند و به‌زودی سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی در این کارگروه تهیه و به تصویب شورای گسترش آموزش عالی خواهد رسید.

دبیر کارگروه تحول آموزشی در استان توضیح داد: باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند؛ زیرا در بسیاری از رشته‌ها به حد اشباع رسیده‌ایم و دانشجویان بعد تحصیل امکان اشتغال ندارد.

وی تصریح کرد: نیاز محوری، مهارت و اشتغال آفرینی به‌عنوان سرفصل‌هایی قرار گرفته‌اند که بایستی در تغییر رویکرد آموزشی استان کرمان مدنظر قرار گیرد. 

او افزود:در دانشگاه شهید باهنر کرمان قرار بر این است ضمن احترام به رویه‌هایی که از قبل وجود داشته در فعالیت‌های آموزشی به سمت برنامه‌محوری و استاد محوری پیش رفته و هر گونه تغییر مبتنی بر فکر و برنامه باشد.

دیگر خبرها

  • بانوی خیراندیش مشهدی منزل خود را به بنیاد دانشگاهی فردوسی اهدا کرد
  • لزوم تلفیق نظام‌های تربیتی و فناوری در دانشگاه‌ها
  • باید ریل‌گذاری در آموزش عالی تغییر کند/ سند آمایش استان کرمان در حوزه آموزش عالی تدوین می‌شود
  • افتتاح مرکز آموزش وتوسعه ی فناوری های دانشگاه آزاد اسلامی سنندج
  • اعطای بسته حمایتی یک میلیارد تومانی به ۱۰۰ استاد منتخب شاگردپرور
  • جایزه یک میلیارد تومانی برای ۱۰۰ استاد منتحب شاگردپرور
  • از بین رفتن یا تغییر در ۸۰ میلیون شغل طی چند سال آینده
  • ۴۵ واحد آموزشی در بردسکن بازسازی و احداث شد
  • در سال‌های اخیر فعالیت‌های پژوهشی با هدف کمک به امنیت غذایی کشور بوده است
  • اختراع ایرانی برای پایش فساد میگو با فناوری نانو