Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-04-27@16:18:54 GMT

تبریز، کرج و حالا مشهد؟

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۰۰۴۴۹

تبریز، کرج و حالا مشهد؟

ایسنا/خراسان رضوی «بسم الله الرحمن الرحیم. تبریز، کرج و...»؛ این توییت سخنگوی شورای شهر مشهد که اشاره به استیضاح و عزل شهردارهای تبریز و کرج دارد، شائبه‌هایی را درمورد استیضاح شهردار مشهد ایجاد کرده است. 

۲۴ مردادماه ۱۴۰۰ با کسب تنها ۹ رای از مجموع ۱۵ رای اعضای شورا، سید عبدالله ارجائی شهردار مشهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او که در آن زمان از میان هفت گزینه انتخاب شده و رای آورده بود، در این روزها و پس از گذشت حدود ۱۰ ماه از زمان آغاز به کار خود، با تذکر و انتقادهای مداوم برخی از اعضای شورای شهر مواجه می‌شود که باعث طرح گمانه‌زنی‌هایی درباره استیضاح شهردار مشهد شده است.

با نگاهی گذرا به مواضع اخیر اعضای شورای شهر مشهد، ارجائی فقط از انتهای اردیبهشت تا پایان خردادماه با انتقادهای مختلفی از جانب پارلمان شهری روبه‌رو شده است. مجید دبیریان، رئیس کمیسیون اقتصادی شورای شهر مشهد در جلسه علنی ۲۶ اردیبهشت سال جاری شورای شهر با انتقاد از معاون فرهنگی شهردار مشهد اظهار کرد: تذکر من به معاونت فرهنگی شهرداری و شهردار به‌ جهت ساماندهی وضعیت معاونت و سازمان فرهنگی است. آیا این وضعیت فرهنگی شایسته شهر امام رضا(ع) است؟ چگونه است که با گذشت چندین ماه از انتصاب آقای باغگلی در مجموعه فرهنگی تا ۲ روز گذشته معاونت زیارت و گردشگری بدون معاون بود؟ آیا این امر در شهری که پایه و اساس وجودی آن، وجود مضجع امام رضا(ع) است شایسته است؟  

نهم خرداد، مجید طهوریان عسکری، نایب رئیس شورای شهر مشهد درخصوص اعلام اسامی ساختمان‌ها، برج‌ها و مجتمع‌های ناایمن به شهرداری تذکر داد و گفت: از شهردار و همکاران شهرداری خواهش می‌کنم اسامی ساختمان‌هایی که دارای شرایط ایمنی نیستند اعلام کنند. چرا خانواده ما باید به مجتمعی برود که نداند سالم بیرون می‌آید یا نه. با جان مردم تعارف نکنیم. شهرداری اسامی ساختمان‌ها، برج‌ها و مجتمع‌هایی که ایمنی را رعایت نکردند اعلام کند و دستگاه قضا هم ویژه‌تر وارد مذاکره شده یا برخورد کند تا حادثه‌ای اتفاق نیفتد.

در جلسه علنی بیست و سوم خرداد، تعدادی از اعضای شورا تذکرهای جداگانه‌ای به شهردار دادند. هاشم دائمی، رئیس کمیسیون حقوقی این شورا در تذکری به معاون برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار مشهد اظهار کرد: عدم اشراف معاونت تخصصی برنامه‌ریزی و توسعه سرمایه انسانی به حوزه ساختار و منابع انسانی و عدم تطبیق شرایط احراز که از شخص معاون مربوطه شروع می‌شود، باعث شکل‌گیری فاصله معنادار در احراز پست‌ها شده است.

همچنین در این جلسه مجید طهوریان عسکری از هزینه‌کرد برخی مدیران شهرداری درباره دکوراسیون اتاق‌های‌شان انتقاد کرد و متذکر شد: آقای منصوریان تذکر داده بود که اتاق‌ برخی مدیران قفل ریموتی دارد و مردم باید پشت این درها بایستند. نه تنها این مشکل رفع نشده بلکه می‌شنویم برخی مدیران دکوراسیون اتاق یا ساختمان خود را با هزینه‌ گزاف عوض می‌کنند که این کار اشکال دارد. مردم با شعار عدالت و رفع تبعیض به ما رای دادند. شهردار باید در این زمینه تذکر دهد و جلوی این هزینه‌ها را بگیرد.

پس از آن، حسن منصوریان، رئیس کمیسیون فرهنگی و اجتماعی شورای شهر مشهد هم در تذکری گفت: ۲ جلسه قبل تذکری به شهرداری داده شد در خصوص بخشیده شدن جریمه‌های مساجد که این تذکر همچنان ابتر مانده و کسی پیگیری نکرده است. طبق مصوبه اعلام شده ما تمام جریمه‌های مساجد را بخشیده‌ایم و این امر باید اجرا شود و نارضایتی‌ها از بین برود. همچنین در سفر دولت برای ارتقا و تبدیل سازمان فرهنگی و اجتماعی شهرداری به معاونت از وزیر امضا گرفته‌ایم اما هنوز این موضوع تحقق نیافته است. خواهشمندم شهرداری پیگیر این موافقت و ظرفیت خوب باشد. جای تاسف است که مشهد معاونت فرهنگی نداشته باشد.

موسی‌الرضا حاجی بگلو، سخنگوی این شورا نیز در تذکری جدی به شهردار تاکید کرد: متاسفانه مجموعه فرهنگی شهرآرا و روابط عمومی شهرداری فضای داخلی شورا و مصوبات آن را انعکاس نمی‌دهند و اخبار تنها به ۲ یا سه نفر از اعضای شورا اختصاص دارد. همچنین در سازمان اتوبوسرانی مدیریتی وجود ندارد. علاوه بر این مشکل مردم در زمینه من‌کارت حل نشده در صورتی که می‌توانست کارتخوان تعبیه شود. معاونت شهرسازی تا چه زمانی باید بلاتکلیف باشد؟ علت چیست که ۹ ماه است معاون شهرسازی در شهرداری نداریم؟ حتما باید برخوردی شود یا اتفاق ناگواری در سطح شهر بیفتد که در این زمینه کاری انجام شود.

در جلسه علنی روز گذشته نیز مجید طهوریان عسکری تذکر خود درباره لیست ساختمان‌های ناایمن را مجددا تکرار کرد. سخنگوی شورای شهر هم در بخشی از سخنرانی خود با اشاره به تذکرهای اعضای شورا به شهردار گفت: تذکر حق اعضای شورای اسلامی شهر است. بنده نیز براساس نگاه و نظر شخصی تذکراتی را مطرح کرده‌ام که در آینده هم ممکن است تکرار شود چراکه این امر موضوعی طبیعی است. وظیفه ما نظارت بر عملکرد شهرداری است و لذا برخی افراد نباید از تذکرات به مدیریت شهری و مدیران شهری ناراحت شوند و گلایه داشته باشند. براساس رسالتی که داریم و وعده‌هایی که به مردم داده‌ایم، باید وظیفه نظارتی خود را به بهترین شکل انجام دهیم.

«بسم الله» سخنگوی شورا درباره استیضاح

اگرچه شهردار مشهد در ماه‌های اخیر تذکرهای پرشماری را از اعضای شورای شهر دریافت کرده است اما شائبه‌ها درباره استیضاح سیدعبدالله ارجائی زمانی به اوج خود رسید که سخنگوی شورای شهر مشهد پس از استیضاح و عزل شهردارهای تبریز و کرج در توییتی نوشت: «بسم الله الرحمن الرحیم. تبریز، کرج و...» .

پس از انتشار این توییت حدس و گمان درباره استیضاح شهردار مشهد که در زمان انتصابش هم تنها ۶۰ درصد از رای‌ها را کسب کرده بود افزایش یافت. اما استیضاح شهردار مشهد تا چه اندازه جدی است و رویکرد شورای شهر درباره ادامه کار ارجائی به‌عنوان شهردار مشهد چیست. برای پاسخ این سوالات با رئیس کمیسیون حقوقی و سخنگوی شورای شهر مشهد گفت‌وگو کردیم.

 عملکرد شهردار ستودنی است

هاشم دائمی، رئیس کمیسیون حقوقی شورای شهر مشهد در گفت‌وگو با ایسنا دراین‌باره گفت: موضوع استیضاح شهردار مشهد از پایه و اساس کذب محض است. استیضاح شرایط خاص قانونی و حقوقی خود را دارد؛ ابتدا باید تعدادی امضا جمع‌آوری و طرح سوال از شهردار به مرحله اجرا گذاشته شود. پس از آن با قرائت رئیس شورا در جلسه، به شهردار و مجموعه مدیریت شهری فرصت داده می‌شود تا به سوال مربوطه به صورت حضوری یا کتبی پاسخ دهند. در نهایت اگر اعضا از پاسخ‌ها قانع نشدند و طرح سوال به بن بست رسید، برای استیضاح شهردار امضا جمع می‌شود. سوال ما این است که کدام یک از این مراحل انجام شده که برخی افراد مساله استیضاح را بیان می‌کنند. به طور کلی هم در شورای شهر هیچ مطالبه‌ای درباره استیضاح شهردار مشهد وجود ندارد.

وی با بیان این که تذکر به شهردار باعث پویایی مجموعه مدیریت می‌شود، خاطرنشان کرد: طرح سوال یا تذکر جزء اختیارات اعضای شورای شهر است و به معنای اختلاف و شکاف بین شورای شهر و شهرداری نیست. مثلا تذکر من در موضوع منابع انسانی به شهردار مشهد، مربوط به عملکرد این دوره نیست و این مشکل ساختاری شهرداری است که تقاضا کردیم اصلاح شود. تذکر به شهرداری باعث پویایی می‌شود چرا که مجموعه مدیریت شهری و حوزه اجرایی گاهی آنقدر شلوغ و پیچیده می‌شود که ممکن است از بعضی موضوعات غفلت شود و این تذکرها، پویایی را حفظ می‌کند. اگر فردی تذکر داد، برای رفع ابهامات است و دلیلی بر حرکت به سمت استیضاح نیست. این تذکرها به هیچ‌عنوان نباید «شکاف» تلقی شود، من شکافی در این ماجرا نمی‌بینم و شکافی وجود ندارد.

دائمی در پاسخ به سوالی درباره میزان حمایت‌های اعضای شورای شهر از شهردار مشهد در مقطع فعلی نسبت به زمان آغاز به کار شهردار بیان کرد: حمایت‌ها از آقای ارجائی قطعا بیشتر شده و کمتر نشده است. از عملکرد آقای ارجائی خیلی راضی هستیم و برخی اقدامات شهردار مانند ماجرای پادگان، ستودنی است. کسی با شهردار مشهد اختلاف شخصی ندارد و اگر هم در بعضی پروژه‌ها، مخالفتی با شهرداری می‌شود، این صرفا به معنای مخالف بودن در آن پروژه‌ها است و به معنای مخالفت با عملکرد و شخص شهردار مشهد نیست.

 اگر عملکرد خوب نباشد، استیضاح قطعی است

اما از سویی دیگر موسی‌الرضا حاجی بگلو، سخنگوی شورای شهر مشهد در گفت‌وگو با ایسنا درباره نقاط قوت و ضعف شهرداری مشهد در دوره سیدعبدالله ارجائی اظهار کرد: تخصصی نبودن انتصاب‌ها، عدم استفاده از نیروی انسانی خود شهرداری مشهد و عدم بهره‌مندی از حوزه سرمایه‌گذاری و فرصت‌های اقتصادی از جمله نقاط ضعف مدیریت شهری است. البته موارد مختلفی از نقاط قوت و ضعف وجود دارد که الان فرصت ریز شدن در این موارد نیست اما هر کدام از اعضا تذکرات خود به شهردار را ارائه کرده‌اند.

وی افزود: حوزه‌های مختلف فرهنگی، عمرانی، اقتصادی و... در شهرداری وجود دارد که بر آن نظارت می‌شود. در جلسه روز گذشته، آقای دبیریان در حوزه اقتصادی ایراداتی را مطرح کرد. پیش از آن آقای دائمی در حوزه نیرو انسانی تذکری را مطرح کرده بودند. من نیز نکات خودم را گفته‌ام. باید توجه داشت که اگر یکی از بخش‌های زیر مجموعه شهردار مشهد مانند معاونت‌ها مشکل دارد، اعضای شورای شهر نمی‌توانند آن معاون را استیضاح و عزل کنند؛ عملکرد آن فرد به مدیر ارشدش که شهردار است باز می‌گردد و اگر خوب عمل کند، شورا حمایت می‌کند و در غیر این صورت شورا از وظایف قانونی‌اش استفاده خواهد کرد.

حاجی بگلو با اشاره به استیضاح شهردار مشهد خاطرنشان کرد: قطعا اگر عملکرد شهردار مشهد خوب نباشد استیضاح انجام خواهد شد. هر عضو شورای شهر نگاه متفاوتی به حوزه عملکردی شهردار دارد و اگر شهرداری مشهد وظایف خود را انجام ندهد و به وعده‌هایی که به مردم داده عمل نکند، شورای شهر از ابزارهای خود استفاده می‌کند. طبیعتا تعدادی از اعضا مخالف و افرادی هم موافق عملکرد ۹ ماهه شهردار مشهد هستند اما اینکه کدام طیف بیشتر است، زمانی که به سمت سوال و استیضاح حرکت کنیم مشخص خواهد شد. اگر کسی درباره موافقان و مخالفان اظهار نظر کند نظر شخصی خودش را گفته و تا زمانی که جلسه استیضاح در صحن رقم نخورد، اظهار نظر هیچ عضوی رسمی و درست نخواهد بود.

وی درباره توییت اخیر خود گفت: من که با صراحت نمی‌توانم بگویم نظرم درباره عملکرد شهردار مثبت یا منفی است. اگر توییت صریح بوده، چرا سوال می‌پرسید. بنده تذکری را در صحن علنی شورای شهر مطرح و نظرم را ارائه کردم، امیدوارم افراد به خودشان بیایند. قطعا انتظار داریم روندهای مورد انتقاد، اصلاح شوند. اگر اعضایی که به شهردار تذکر داده‌اند از پاسخ شهردار قانع شوند، یعنی روندها اصلاح شده است. باید اجازه دهیم اعضا تصمیم‌گیری کنند.

سخنگوی شورای شهر مشهد در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا شما فقط در حوزه‌ای که تذکر داده‌اید به عملکرد شهردار نقد دارید یا حوزه‌های دیگر هم وجود دارد، اظهار کرد: شهرداری مشهد آنقدر گسترده است که جای سوال و تذکر زیاد دارد.

حاجی‌بگلو در سوالی درباره احتمال استیضاح شهردار مشهد در تابستان گفت: بستگی به عملکرد خودشان دارد.

وی درباره احتمال رفتن ارجائی به دولت بیان کرد: اگر به خود شهردار پیشنهادی شده باشد اطلاعی نداریم اما به شورای شهر پیشنهادی دراین‌باره ارائه نشده است.

همچنین حسن موحدیان، رئیس شورای شهر مشهد نیز در گفت‌وگو با یکی از رسانه‌ها عنوان کرده بود: «تاکنون هیچ موضوعی در خصوص استیضاح شهردار مطرح نشده است. استیضاح فرایند دارد، ۱۰ امضا می‌خواهد و باید سوال مطرح شود، اما فرایند آن طی نشده است».

اگر چه تاکنون فرآیند استیضاح شهردار مشهد طی نشده و این دومین باری است که زمزمه‌هایی از استیضاح ارجائی به گوش می‌رسد اما باید دید در روزهای آینده چه اتفاقاتی می‌افتد و آیا این زمزمه‌های استیضاح در حقیقت به معنای ناراضی بودن برخی از اعضای شورای شهر از عملکرد شهردار و در راستای حل مشکلات شهر است یا  صرفا جنبه امتیازگیری دارد و بعضی از اعضای شورای شهر مشهد از اهرمی به اسم استیضاح برای رسیدن به برخی از خواسته‌هایشان استفاده می‌کنند؟ 

انتهای پیام

منبع: ایسنا

کلیدواژه: استانی اجتماعی شهرداری مشهد شورای شهر مشهد استيضاح تذکر به شهردار سخنگوی شورای شهر مشهد استیضاح شهردار مشهد اعضای شورای شهر شورای شهر مشهد درباره استیضاح عملکرد شهردار اعضای شورا رئیس کمیسیون شهرداری مشهد مدیریت شهری سخنگوی شورا ساختمان ها حاجی بگلو گفت وگو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۰۴۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس گفت: رویکرد و نگاه شورای ششم، توسعه متوازن و عدالت‌محور شهر است و با تعریف پروژه‌های مختلف و تخصیص ۵۰ درصد از بودجه عمرانی شهر به این مناطق، به دنبال این هستیم که مناطق کم‌برخوردار در مشهد نداشته باشیم.

به گزارش خبرگزاری ایمنا از خراسان‌رضوی، موسی‌الرضا حاجی‌بگلو، ظهر امروز_ هشتم اردیبهشت_ در نشست خبری خود با اصحاب رسانه، به مناسبت‌های پیش رو اشاره داشت و پیشاپیش هفته شوراهای اسلامی شهر و روستا، روز معلم و روز کار و کارگر را تبریک و تهنیت گفت.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، در ادامه این نشست، پاسخگوی سوالات خبرنگاران بود.

حاجی‌بگلو برهمین اساس، در پاسخ به سوال خبرنگاری درخصوص مسدود شدن حساب‌های بانکی شهرداری مشهد، گفت: مسدود شدن حساب‌های بانکی در ادوار گذشته هم سابقه داشته و سال قبل هم شاهد بودیم که ریشه در حساب‌های فیمابین شهرداری مشهد با بانک مربوطه داشت.

وی افزود: این مسدود شدن در شرایطی اتفاق افتاد که شهرداری از این بانک، ۳ هزار میلیارد تومان مطالبات دارد؛ در عین حال، به لحاظ حقوقی این موضوع را پیگیری نکردیم و درحال حاضر هم مشکلی وجود ندارد.

حاجی‌بگلو درخصوص جایگاه و اهمیت شهر مشهد هم تصریح کرد: مشهد شهر زیارتی است و برهمین اساس، تمهیدات مختلفی را اندیشیده‌ایم؛ یکی از مهمترین موضوعات، بودجه زیارت و حاشیه شهر بوده که محقق نشده است و برای تصویب و اجرایی شدن آن، باید مطالعات لازم انجام و روال قانونی آن طی شود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس، در پاسخ به خبرنگار دیگری پیرامون رسانه، گفت: نگاه شورای ششم به حوزه رسانه، نگاه ویژه‌ای است و اصحاب رسانه را از خود می‌دانیم و همیشه خود را پاسخگوی آن‌ها می‌دانیم.

حاجی‌بگلو تصریح کرد: این رویکرد حمایتی درخصوص رسانه‌هاست و نه «فیک‌نیوزها» که مدعی رسانه هستند؛ به چنین افرادی اهمیت نمی‌دهیم و اجازه توهین به دیگران را هم ندارند.

وی درخصوص روزنامه شهرآرا هم گفت: نسبت به این روزنامه، انتقاداتی داشتیم و در تذکرات مختلف این موضوع را مطرح کردیم؛ مؤسسه شهرآرا هم این نقطه نظرات و دغدغه‌ها را مدنظر قرار داد و امروز این مجموعه به عنوان یک رسانه بسیار قوی شناخته می‌شود.

رایگان شدن خدمات اتوبوسرانی، محور دیگر صحبت‌های خبرنگاران در این جلسه بود که حاجی‌‎بگلو افزود: براساس مصوبه شورای اسلامی شهر، در سال ۱۴۰۱، ۱۰ خط اتوبوسرانی در حاشیه شهر مشمول ۹۰ درصد تخفیف شد.

حاجی‌بگلو اظهارکرد: علاوه بر این، در سال ۱۴۰۲ هم طرح رایگان کردن اتوبوس به تصویب رسید، اما کمیته انطباق فرمانداری آن را رد کرد ولی در عین حال، تابع قانون هستیم.

خبرنگار دیگری از تفریغ بودجه سال ۱۴۰۱ شهرداری مشهد سوال کرد و حاجی‌بگلو در این خصوص گفت: تفریغ بودجه ۱۴۰۱ در صحن علنی شورای شهر به تصویب رسید اما نسبت به این مصوبه مخالف بودم و نیازمند بررسی بیشتر داشت.

حاجی‌بگلو افزود: در گزارشات دریافتی پیرامون تفریغ بودجه ۱۴۰۱، برخی مبالغ پرداختی به یک فهرست ۱۰۰ نفره نامشخص بود؛ گزارش حسابرسی هم ایراداتی را نشان می‌دهد، اما هرآنچه قانون تصمیم بگیرد، تابع خواهیم بود.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پاسخ به سوالی پیرامون تعرفه بهای خدمات شرکت «تات»، تصریح کرد: این بهای خدمات، سال گذشته کاهش یافت؛ در سال ۱۴۰۳ مجاز بودیم که این تعرفه‌ها را براساس نرخ تورم افزایش دهیم ولی این تعرفه‌ها حدود ۲۵ درصد افزایش یافت که کمتر از میزان تورم است.

خبرنگار دیگری هم در این جلسه به نام‌گذاری خیابان طبرسی جنوبی به نام مبارک امام‌جواد (ع)، اشاره داشت و پیگیر این مصوبه شد که حاجی‌بگلو در این خصوص گفت: این مصوبه در کمیته انطباق فرمانداری تأیید نشده و نام‌گذاری انجام نمی‌شود.

رویکردهای شورای ششم پیرامون حمایت از سرمایه‌گذاری داخلی و خارجی محور دیگر سوالات خبرنگاران در این نشست خبری بود و حاجی‌‎بگلو افزود: شورای شهر و مدیریت شهری، حامی سرمایه‌گذاری است ولی برخی قوانین در این حوزه داریم که دست‌وپا گیر شده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس تصریح کرد: آنچه مسلم بوده این است که جذب سرمایه‌گذار تنها به شهرداری و مدیریت شهری محدود نمی‌شود.

یکی دیگر از خبرنگاران پیرامون طرح سوال از شهردار نکاتی را مطرح کرد و حاجی‌بگلو در پاسخ گفت: این موضوع در دستورکار جلسه علنی آتی شوراست ولی به لحاظ آئین‌نامه‌ای این موضوع وجاهت قانونی ندارد چراکه شهرداری باید ظرف ۱۰ روز از طرح سوال، پاسخگویی کند؛ در عین حال، مشکل خاصی برای طرح سوال و پاسخگویی نداریم و هر عضوی می‌تواند مجدد طرح سوال داشته باشد.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در پاسخ به سوالی پیرامون بهره‌برداری از فاز یک خط ۳ مترو هم اظهار کرد: این پروژه تا هفته دولت درصدد هستیم که بهره‌برداری شود و همه اهتمام مدیریت شهری نیز بر این بوده است که تا پایان سال ۱۴۰۴ حفاری تونل‌های خطوط قطارشهری مشهد به اتمام برسد و وارد فاز تجهیز و آماده‌سازی شویم.

یکی دیگر از خبرنگاران از اقدامات مدیریت شهری در حاشیه شهر سوال پرسید و حاجی‌بگلو گفت: عملکرد و اقدامات شورای ششم و شهرداری در این دوره، در حاشیه شهر، به اذعان مردم و مدیران، عملکرد مطلوبی بوده است.

وی افزود: سعی ما بر این بوده است که شیب خدمت را به سمت حاشیه شهر و مناطق کم‌برخوردار ببریم و با جدیت پیگیر افزایش سرانه‌های خدماتی، ورزشی، فرهنگی، اقتصادی و عمرانی بوده‌ایم تا در این شهر، مناطق کم‌برخوردار نداشته باشیم.

حاجی‌بگلو تصریح کرد: براساس همین نگاه بوده که نیمی از بودجه عمرانی شهرداری در اختیار مناطق کم‌برخوردار و حاشیه شهر قرار گرفته است و پروژه‌های زودبازده یک و دو را هم اجرایی کردیم؛ امیدواریم دولت و دستگاه‌های اجرایی دیگر نیز در این خصوص سهم و نقش خود را ایفا کنند.

وی گفت: حتی مطالبات شهرداری از دولت نیز پرداخت نمی‌شود؛ مطالباتی که امروز این عدد به حدود ۶۰ هزار میلیارد تومان رسیده و حداکثر اگر ۲ تا ۳ هزار میلیارد تومان آن محقق شود.

مطالبات پیمانکاران شهرداری دیگر محور سوالات مطرح شده از سوی خبرنگاران بود و حاجی‌بگلو در این خصوص افزود: شهرداری مشهد حدود ۴ هزار پیمانکار دارد و آن‌ها را قلب تپنده اجرایی شهرداری می‌دانیم.

حاجی‌بگلو تصریح کرد: این پیمانکاران، سال‌های سال است که با شهرداری در تعامل بوده و نسبت به مدل پیمانکاری شهرداری نیز اشراف دارند.

وی گفت: تأخیر در واریزی مطالبات پیمانکاران همیشه بوده ولی هیچ‌گاه شاهد به این شکل نبوده که پیمانکاری نتواند طلب خود را وصول کند؛ همه سعی ما بر این بوده که تا نیمه اول امسال، تمامی بدهی‌های به پیمانکاران را تسویه کنیم.

حاجی‌بگلو بخش دیگری از صحبت‌های خود را به پروژه‌های زودبازده اختصاص داد و افزود: طی سه سال اخیر حدود دو هزار میلیارد تومان اعتبار برای این پروژه‌ها تعریف کردیم که با خواست و مطالبه شهروندان هزینه و پروژه‌ها اجرا می‌شوند؛ این سیاست‌گذاری نیز در راستای تحقق توسعه متوازن و عدالت‌محور شهر مشهد بوده است.

سخنگوی شورای اسلامی شهر مشهد مقدس در ادامه صحبت‌های خود با بیان اینکه عملکرد و اقدامات شورای ششم و مدیریت شهری در این دوره، با وجود محدودیت منابع، عملکرد بسیار مطلوبی بوده، گفت: شهردار مشهد هم براساس ارزیابی‌های مختلف صورت گرفته، عملکرد رضایت‌بخش و به مراتب قوی‌تر از قبل داشته است.

یکی دیگر از محورهای سوالات مطرح شده از سوی خبرنگاران، تشریح سیاست‌گذاری‌ها و اقدامات شورای شهر و مدیریت شهری درخصوص توسعه به شرق بود که حاجی‌بگلو در این خصوص اظهارکرد: به مرور زمان این موضوع را پیگیر هستیم و برنامه‌ریزی‌های مختلفی در این زمینه صورت گرفته است.

حاجی‌بگلو در پایان با تقدیر از خبرنگاران، گفت: بسیاری از پروژه‌های نیمه‌تمام شهر مشهد و استان به واسطه همین مطالبه‌گری واقعی و درست و به‌جای اصحاب رسانه به ثمر رسیده است؛ امیدواریم بتوانیم شهری زنده و با نشاط برای زائران و مجاوران بارگاه منور رضوی داشته باشیم.

کد خبر 748410

دیگر خبرها

  • چرا ‌حساب‌های شهرداری مشهد بسته شد؟
  • طرح سوال از شهردار در دستور کار جلسه علنی روز دوشنبه شورا قرار دارد
  • توسعه متوازن و عدالت‌محور، نگاه شورای ششم به مسائل شهری
  • پایان حفاری خطوط مترو مشهد تا پایان سال ۱۴۰۴
  • طرح سوال از شهردار مشهد مقدس کلید خورد
  • عضو شورای شهر کرج: ارتباط نامعقول طرح سوال اعضای شورا از شهردار کرج با جابجایی مدیران شهرداری
  • شهرداری منطقه ۲ شیراز ظرفیت اقتصادی ویژه‌ای دارد
  • از ضرورت نگاه ویژه مدیریت شهری تا رفع مشکلات شهروندان در میز خدمت شهرداری منطقه ۲ شیراز
  • تصویب بودجه ۲۱ میلیارد تومانی برای شهرداری پیربازار
  • شهردار مشهد: سامانه شمس برای ثبت ایده‌های شهری راه‌اندازی می‌شود