Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-01@06:48:56 GMT

تامین مالی ۳۵ طرح دانش بنیان در فارس

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۰۰۴۵۸

تامین مالی ۳۵ طرح دانش بنیان در فارس

دکتر علی خورسندیان در جریان سفر به فارس و در حاشیه بازدید از تعدادی طرح‌های تولیدی، در جمع خبرنگاران، پیگیری مصوبات سفر رئیس جمهور به استان فارس و واحد‌هایی که توسط صنعت و معدن تامین مالی شده‌اند را هدف از سفر خود ذکر و عنوان کرد: این سفر در چارچوب وظایف و ماموریت‌های ذاتی، با حضور هیئت مدیره و معاونین بانک صنعت و معدن با هدف حمایت از صنایع و واحد‌های تولیدی در حال توسعه در دستور کار قرار گرفت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او گفت: بانک صنعت و معدن در بازه زمانی دو دهه گذشته حدود ۸۳ طرح در استان فارس را تامین مالی کرده که حدود شش هزار میلیارد ریال به لحاظ ریالی و نزدیک به یک میلیارد دلار به صورت ارزی بوده است.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن تصریح کرد: اگر این میزان به نرخ امروز محاسبه شود، مشاهده خواهیم کرد که بانک صنعت و معدن تنها در بخش ارزی و ریالی، رقمی بیش از ۲۷۲هزار میلیارد ریال را ویژه این طرح‌ها تامین مالی کرده است.

خورسندیان خاطرنشان کرد: با تامین مالی این تعداد طرح، برای بیش از ۶ هزار نفر در استان فارس اشتغال ایجاد شده است.

او همچنین از کسب رتبه اول فارس در جذب تسهیلات تبصره ١٨ به گواه آمار مسئولان این استان خبر داد و گفت: درخواست‌های دیگری در قالب این تبصره از فارس ارسال شده که امید است با تامین مالی به آن‌ها هم پاسخ داده شود.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن در بخش دیگری از سخنان خود به موضوع اختصاص تسهیلات ویژه طرح‌های دانش بنیان به عنوان یک اولویت و در راستای تحقق شعار سال هم اشاره و اعلام کرد که از ابتدای امسال تاکنون ٣٥ طرح دانش بنیان در استان فارس توسط بانک صنعت و معدن تامین مالی شده است.

خورسندیان تصریح کرد: در صورت ارجاع هر طرح دانش بنیان دیگر، پس از بررسی کارشناسی به سرعت تامین مالی توسط بانک متبوع انجام خواهد شد.

او ادامه داد: ٧ طرح از مجموع طرح‌های مصوب سفر ریاست جمهوری به فارس مربوط به بانک صنعت و معدن است که تامین مالی سه طرح آن انجام شده، سه طرح در دست بررسی است و برای یک طرح دیگر، هیچ مراجعه‌ای انجام نشده است.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن همچنین کاغذ سازی زاگرس را از مهمترین این طرح‌ها عنوان و ابراز امیدواری کرد: طی بازدید و ارزیابی‌های انجام شده، به زودی با تامین مالی به صورت کنسرسیوم به میزان ٨٠٠ میلیارد تومان این طرح هم به نتیجه برسد.

خورسندیان همچنین در حاشیه بازدید از مجتمع صنعتی ذوب آهن پاسارگاد بیان کرد: حمایت از صنعت و تامین تامین مالی این حوزه، رسالت اصلی بانک صنعت و معدن است.

او با بیان اینکه گزارش خوبی از طرح ذوب آهن پاسارگاد و خطوط تولید آن ارائه شده بود و به همین دلیل در سفر امروز بازدید از این مجموعه را در دستور کار قرار دادیم، تصریح کرد: این بانک با تمام قوا همیشه در کنار صنعت بوده و دغدغه اصلی خود را حمایت از صنعت به ویژه صایع زیربنایی و مادر که نیاز امروز کشور است، گذاشته است.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن ادامه داد: در این پروژه، مشارکت و همکاری خوبی با بانک صنعت انجام شده و امید است این همکاری‌ها در ادامه تداوم یابد.

خورسندیان همچنین یکی از موفق‌ترین تامین مالی‌های انجام شده توسط بانک صنعت و معدن را مربوط به مجتمع صنعتی ذوب آهن پاسارگاد دانست و گفت: به نظر می‌رسد اگر تعامل و مشارکت متقابل تداوم یابد، برای آینده هر دو طرف بهتر خواهد بود.

او اظهار کرد: اینکه طرحی به بهره برداری برسد و احساس شود که دیگر تعامل با بانک نیاز است، جای تامل و بررسی دارد.

مدیرعامل بانک صنعت و معدن تاکید کرد: ظرفیت‌هایی در این مجموعه وجود دارد که می‌توان برای توسعه بیشتر از بانک استفاده و خدمات مورد نیاز را ارائه کرد.

خورسندیان که معتقد است شبکه بانکی نقش مهمی در سیستم تولید کشور دارد، گفت: انتظار است در ادامه شاهد یک رفتار متقابل برای توسعه و چرخش و گردش بیشتر این مجموعه باشیم و هم اینکه خدمات بانکی به بخش صنعت در استان نمود داشته باشد.

باشگاه خبرنگاران جوان فارس شیراز

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: تامین مالی طرح دانش بنیان فارس بانک صنعت و معدن مدیرعامل بانک صنعت و معدن تامین مالی استان فارس انجام شده طرح ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۰۴۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود

نماینده پیشین ایران در هیئت عامل اوپک گفت: مجموعه‌ای از سیاست‌گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران، در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالای کشور مؤثر بوده است. فروش نفت به مینی‌ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهام‌داری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی، ازجمله سیاست‌هایی است که به اجرا گذاشته شد.

به گزارش شانا به‌نقل از پایگاه خبری تابناک، کارشناسان عوامل مختلفی را در دستیابی کشورمان به رشد اقتصادی مطلوب در سال ۱۴۰۲ مؤثر می‌دانند. از شواهد این‌طور برمی‌آید که صنایع نفت و گاز در این حوزه پیشرو بوده و بیشترین اثرگذاری را در رشد اقتصادی کشور داشته است.

کارشناسان معتقدند سیاست‌گذاری‌های فعال و صحیح و اتکا به توان دانش‌بنیانی و داخلی از مهم‌ترین متغیرها برای دستیابی به رشد اقتصادی ۵.۴درصدی کشور بوده است. آنان تأکید دارند که باید رشد را به دیگر حوزه‌های اقتصادی و صنعتی کشور نیز ببریم و شاهد رشدی منسجم در اقتصاد کشور باشیم.

بر اساس گزارش صندوق بین المللی پول، رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ با افزایش قابل توجه نسبت به سال پیش از آن به ۵.۴ درصد رسید. این صندوق گزارش رشد ۳.۸ درصدی را برای اقتصاد ایران در سال ۲۰۲۲ اعلام کرده بود.

صندوق بین المللی پول همچنین پیش‌بینی خود از رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۴ را نسبت به گزارش سه ماه پیش خود افزایش داد و به ۳.۷ درصد رساند. در گزارش ماه اکتبر این سازمان، رشد ۲.۵ درصدی برای اقتصاد ایران طی سال ۲۰۲۴ پیش‌بینی شده بود.

رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی در شرایطی برای کشور محقق شده است که تحریم‌کنندگان منتظر فلج شدن اقتصاد ایران بودند. نظرات محمدعلی خطیبی، نماینده پیشین ایران در هیئت عامل اوپک را در ادامه درباره رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی که به‌تازگی صندوق بین‌المللی پول اعلام کرد، می‌خوانید.

محمدعلی خطیبی با اشاره به این موضوع که وقتی دولت کنونی روی کار آمد، حجم فروش نفت کشور بسیار اندک بود، تصریح کرد: رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی کشور که صندوق بین‌المللی پول آن را مطرح کرده و قسمت اعظم آن به واسطه صنایع نفت و گاز کشور به دست آمده است، اهمیت بسیاری دارد.

وی ادامه داد: تلاش‌هایی که دولت سیزدهم صورت داد، به‌کار گرفتن دیپلماسی صحیح و سیاست‌گذاری‌های درست سرانجام ما را به رشد اقتصادی مطلوب کنونی رساند.

نماینده پیشین ایران در هیئت عامل اوپک بیان کرد: فروش نفت و گاز ما در حال نزدیک شدن به حجم غیرتحریمی است. این موضوع اهمیت بالایی دارد، زیرا نشان‌دهنده بی‌اثر کردن تحریم‌هاست. این یک موفقیت است و نمی‌توان آن را کتمان کرد.

خطیبی گفت: بی‌شک افزایش فروش نفت و گاز کشور به حجم پیش از تحریم‌ها، کار بزرگی است که انجام داده‌ایم. این امر در افزایش درآمدهای دولت و بالا رفتن رشد اقتصادی کشور نقش موثری داشته است.

وی ادامه داد: مجموعه‌ای از سیاست‌گذاری‌ها و دیپلماسی فعال انرژی ایران در دستیابی کشور به رشد اقتصادی بالا کشور موثر بوده است. فروش نفت به مینی‌ریفاینری‌ها در شرق آسیا و سهامداری در پالایشگاه‌های فراسرزمینی از جمله سیاست‌هایی بود که به اجرا گذاشته شد. همچنین تمرکز بر استفاده از توان داخلی و دانش‌بنیان کشور نیز در رشد تجارت نفتی ایران اثرگذار بود. رشد اقتصادی ۵.۴ درصدی اقتصاد ایران در ۲۰۲۳ بر اثر حرکت به سمت دانش‌بنیان شدن صنعت نفت و گاز رقم خورد.

نماینده پیشین ایران  در هیئت عامل اوپک اظهار کرد: تحکیم روابط سیاسی کشورمان با دیگر کشورها و مصرف‌کنندگان بزرگ نفتی نیز در دستیابی به این رشد اقتصادی موثر بود. به طور کلی، هر موفقیتی در اثر مجموعه‌ای از عوامل به دست می‌آید. رشد اقتصادی سال ۱۴۰۲ کشور نیز بر اثر سیاست‌گذاری‌های صحیح و اتکا به توان داخلی به دست آمد.  

خطیبی گفت: سیاست استفاده حداکثری از توان دانش‌بنیان‌ها با جدیت در صنایع نفت و گاز کشور دنبال شد. این امر از حد شعار خارج شد و در عمل مورد توجه قرار گرفت. بر اثر این سیاست، توانستیم به بهره‌برداری از فاز ۱۱ پارس جنوبی با اتکا به توان داخلی بپردازیم و گازسوزی را کاهش دهیم. این دستاوردها نیز به بالا رفتن رشد اقتصادی کشور کمک کرد.

وی تأکید کرد: رشد اقتصادی مطلوب در هر کشوری بر اثر سیاست‌گذاری‌های فعال و تلاش و پشتکار به دست می‌آید. از طرف دیگر، اتکا به توان داخلی و دانش‌بنیانی کشورها نیز اثرگذاری بالایی در دستیابی آن‌ها به موفقیت اقتصادی دارد.

دیگر خبرها

  • رشد اقتصادی ایران در سال ۲۰۲۳ بر اثر دانش‌بنیان‌شدن صنعت نفت و گاز بود
  • ۲۵ درصد معادن استان بوشهر در دشتی است
  • شروط حضور دانش‌بنیان‌ها در معادن
  • رونمایی از برات الکترونیک بانک صادرات ایران در وزارت اقتصاد؛
  • پیشنهاد ایران به بانک توسعه اسلامی برای نحوه تامین مالی تایید شد
  • مذاکره با بانك توسعه اسلامی برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران
  • مذاکره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • مذاكره برای تامین مالی ۳ پروژه جدید ایران از سوی بانک توسعه اسلامی
  • خبر مهم وزیر اقتصاد در حاشیه نشست بانک توسعه اسلامی
  • ۱۱۱ فرصت سرمایه‌گذاری پیش‌بینی و معرفی شده است