آئودی چگونه سه چرخه معروف هندی ها را دگرگون می کند! (+عکس)
تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۰۰۸۶۴
آئودی در همکاری با شرکت نونام تلاش دارد تا سه چرخه ریکشای هندی را از آن ظاهر سنتی و نه چندان زیبا دور کرده و به نوعی درگیر طوفان فناوری کند...
به گزارش عصر ایران؛ آئودی با مشارکت شرکت نوپای آلمانی-هندی نونام (Nunam) بازیافت باتری خودروهای الکتریکی خود را مد نظر قرار داده است. آئودی و نونام بررسی ماژول های ساخته شده با باتری های ولتاژ بالا که می توانند پس از پایان چرخه عمر خودرو دوباره مورد استفاده قرار گرفته و زندگی دوباره ای به آنها بخشیده شود را دنبال می کنند.
طرحی نوآورانه با همکاری آئودی
شرکت نونام طی همکاری با تیمی آموزشی در سایت نکارسولم آئودی، سه نمونه اولیه ریکشای الکتریکی (نوعی وسیله نقلیه سه چرخه) را توسعه داده است. این شرکت نوپای غیر انتفاعی مستقر در برلین آلمان و بنگلور هند، توسط بنیاد زیست محیطی آئودی تامین مالی می شود و این نخستین پروژه مشترک بین آئودی آگ، بنیاد زیست محیطی آئودی و شرکت نونام است.
پرودیپ چاترجی هم بنیانگذار نونام، به این نکته اشاره داشته است که باتری های قدیمی هنوز هم در صورت استفاده مناسب قدرتمند هستند و این باتری های دست دوم می توانند به شهروندان هندی در موقعیت های چالش برانگیز زندگی برای کسب درآمد و کسب استقلال اقتصادی به روشی پایدار کمک کنند. ریکشاهای الکتریکی ساخته شده توسط نونام که از باتری های دست دوم نیرو می گیرند قرار است در اوایل سال 2023 و طی یک پروژه آزمایشی روانه جاده های هند شوند.
همچنین، این پروژه به طور خاص کمک به زنان را هدف قرار داده است که می توانند از ریکشاهای الکتریکی برای حمل و نقل کالاها به بازار برای فروش بی نیاز به واسطه استفاده کنند.
شارژ در ایستگاه های انرژی خورشیدی
به گفته چاترجی، باتری های بازیافتی برای وسایل نقلیه با برد حرکتی، وزن کلی، و الزامات نیروی کمتر امیدوارکننده به نظر می رسند. با استفاده از باتری هایی با چگالی انرژی بالا و وزن نسبتا کم وسیله نقلیه، موتور الکتریکی مورد استفاده لازم نیست چندان قدرتمند باشد زیرا راننده های ریکشا در هند با سرعت بالا و در مسافت های طولانی سفر نمی کنند. ریکشاها بیشتر با باتری های سرب-اسید کار می کنند، که عمر نسبتا کوتاهی داشته و اغلب به درستی دفع نمی شوند.
همچنین، رانندگان ریکشا وسایل نقلیه خود را عمدتا با نیروی دریافتی از شبکه سراسری برق شارژ می کنند که برای تولید آن بیشتر از نیروگاه های ذغالسوز استفاده می شود. نونام قصد دارد این مشکل را از طریق شارژ ریکشاهای الکتریکی با نیروی حاصل از ایستگاه های شارژ خورشیدی حل کند. هند به طور معمول در تمام طول سال به آفتاب فراوان دسترسی دارد و پنل های خورشیدی روی سقف این ایستگاه های شارژ قرار می گیرند.
طی روز، نور خورشید می تواند یک باتری ئی-ترون را شارژ کند که به عنوان یک واحد ذخیرهسازی میانگیر عمل کرده و طی شب نیز نیروی مورد نیاز ریکشاها قابل تامین است. این رویکرد بدون کربن استفاده از ریکشاهای الکتریکی را طی روز ممکن کرده و حتی طی شب نیز با نیروی سبز قابل شارژ هستند.
عملکرد و دامنه حرکت ریکشای الکتریکی
نونام بر عملکرد و دامنه حرکت ریکشاهای الکتریکی نظارت دارد و تمام داده های جمع آوری شده را در بستری منبع باز در دسترس مقلدان بالقوه قرار می دهد. در واقع، تقلید به طور صریح تشویق می شود.
به گفته رودیگر رکناگل، مدیر بنیاد زیست محیطی آئودی، طرح های ابتکاری مانند آنچه شرکت نونام در آن پیشگام است، به یافتن موارد استفاده مجدد برای زباله های الکترونیکی کمک می کنند. این موضوع نه تنها برای هند، بلکه برای سراسر جهان ضروری است. از این رو، نونام دانش خود را برای ایجاد انگیزه در زمینه ارائه طرح های ابتکاری بیشتر و توسعه محصولاتی با استفاده از اجزا دست دوم به اشتراک می گذارد.
به گفته تیم توسعه دهنده ریکشا الکتریکی، باتری پس از طی کردن عمر خود در خودرو آئودی و سپس در ریکشا، لزوما به پایان مسیر خود نمی رسد. در گام سوم، باقیمانده نیروی باتری ممکن است برای کاربردهای ثابت مانند روشنایی الئیدی استفاده شود.
به گفته چاترجی، ما قصد داریم از هر باتری پیش از آن که بازیافت شود، هر اندازه نیروی ممکن را استخراج کنیم. در بلند مدت وسایل نقلیه الکتریکی و انرژی خورشیدی می توانند به کاهش وابستگی به سوخت های فسیلی مانند ذغال سنگ، کاهش انتشار گازهای گلخانه ای در جاده ها، و فراهم کردن منبع نیروی قابل اعتماد برای مردم کمک کنند.
رودیگر رکناگل نیز اشاره داشته است که این پروژه از بسیاری جهات گامی رو به جلو محسوب می شود.

تبلیغات در خبربان
منبع: بیتوته
درخواست حذف خبر:
«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را بهطور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کردهاست، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۰۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۲۲۱۰۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتیکه در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.
با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.
خبر هوشمند فهام
معرفی بهترین اپلیکیشن رزرو هتل 1401
تهیه غذا
آزمایشگاه تشخیصطبی پیوند
داربست
اولین پلتفرم خدمات آنلاین داربست
معرفی و تحلیل 10 فیلم برتر آنجلینا جولی از...
تنها 11 درصد از سرمایه گذاران بازار رمزارزها را...
در دوران کرونا از کولر آبی استفاده کنیم یا...
فعلاً کارت گرافیک دست دوم نخرید!
کتاب صوتی
آیا میدانید چه مواردی در تلویزیون قابل تعمیر است؟
کولر گازی 36000 گری
اخبار فناوری
دومان سهند
آیامیدانید دمایمناسب برایپکیج در زمستان چقدراست؟
بهترین برند کولر چیست؟
فهرستی از ایمیلهای مشتریان اپن سی لو رفته است؛...
خیار تدلیس در معامله + شرایط تحقق خیار تدلیس
دوره دیجیتال مارکتینگ
شرکت «سرو ونگ»
دریافت درگاه پرداخت فقط در چند دقیقه
یرآلماکبابی، گیزاتما و گوزلمه؛ فست فودهای پرطرفدار ارومیه
کلینیک بتن ایران
تعمیر فوری گوشی شیائومی
بهترین راهکار ذخیره سازی اطلاعات کدام است؟
سایت مذهبی فطرت
تفاوت کولر گازی و آبی
افزودنی های بتن چیست؟
افزایش دوباره قیمت مسکن در تهران
چطور بلیط لحظه آخری بخریم؟ دیجی چارتر 1401
ورود به خانه هوشمند با دستگیره دیجیتال فیلتا
فروش کفش
کارتریج را شارژ کنیم یا تعویض
اجاره کلبه چوبی
با انواع دستگاه های ذخیره سازی اطلاعات آشنا شوید...
خبر بعدی:
جایی برای غرش موتورها نیست | حرکت فراری به سمت برقی شدن
به گزارش همشهری آنلاین و به نقل از خبرگزاری رویترز، مدیران فراری اکنون نوید یک دوره جدید را دادهاند؛ این مهم با اولین فراری تمام الکتریکی در سال ۲۰۲۵ به حقیقت خواهد پیوست.
در حال حاضر، موتورهای احتراقی قلب پر سروصدای کاری هستند که آنها انجام میدهد. برخلاف برخی از رقبا، فراری نقشه راهی برای حرکت به سمت خودروهای تمامبرقی ارائه نکرده است.
به گفته یک منبع آشنا با برنامههای تجاری فراری، خط تولید جدید متمرکز بر خودروهای الکتریکی (EVs) باید به افزایش تولید سالانه در کارخانه خود در مارانلو با بیش از ۳۵ درصد افزایش به بیش از ۱۵ هزار خودرو تا سال ۲۰۲۵ در مقابل ۱۱ هزار ۱۱۵ خودرو در سال ۲۰۲۱ کمک کند.
این خودروساز به سرمایهگذاران گفته است که حاشیه سود اصلی ۳۸ تا ۴۰ درصد در سال ۲۰۲۶ در مقابل ۳۵.۹ درصد در سال ۲۰۲۱ را هدف قرار داده است.
آیندهای با آلایندگی صفر همان چالشهایی را برای فراری ایجاد میکند که برای رقبای خود ایجاد کرده است؛ باتریهای EV، صدها کیلوگرم وزن دارند که بر آیرودینامیک و کنترل خودرو تأثیر میگذارد و این خودروها نمیتوانند با قدرت پایدار و غرش یک موتور احتراقی عظیم برابری کنند.
برای حل این چالشهای گرانقیمت، فراری در حال تحقیق در مورد باتریهای حالت جامد است که میتواند از نظر تئوری قدرت باتری را بهبود بخشد. این شرکت همچنین سلولهای سوختی هیدروژنی و سوختهای مصنوعی را که هر دو با آینده نامشخصی روبرو هستند، بررسی میکند.
بیشتر بخوانید:
تصاویر جاسوسی از نخستین فراری شاسی بلند | زمان رونمایی ماه آینده خواهد بودکشورهای اتحادیه اروپا این هفته با ممنوعیت مؤثر فروش خودروهای جدید با سوخت فسیلی موافقت کردند، اما در سال ۲۰۲۶ ارزیابی خواهند کرد که آیا خودروهای هیبریدی و سوختهای مصنوعی یا بدون کربن میتوانند با این هدف مطابقت داشته باشند یا خیر.
بندتو ویگنا، مدیر عامل فراری، یکی از کهنهکاران صنعت خودرو که در ماه سپتامبر مسئولیت را بر عهده گرفته است، میگوید: «در هر موردی که شما یک انتقال فناوری دارید، طبق تعریف وضعیتی دارید که کمی مبهم است، اینجا مقداری مه وجود دارد.»
کد خبر 687232 برچسبها خودرو - جهانی باتری خودروی برقی خودرو شرکت خودروسازی فراری خودرو مدرن، لوکس و هوشمند