Web Analytics Made Easy - Statcounter



آئودی در همکاری با شرکت نونام تلاش دارد تا سه چرخه ریکشای هندی را از آن ظاهر سنتی و نه چندان زیبا دور کرده و به نوعی درگیر طوفان فناوری کند...

به گزارش عصر ایران؛ آئودی با مشارکت شرکت نوپای آلمانی-هندی نونام (Nunam) بازیافت باتری خودروهای الکتریکی خود را مد نظر قرار داده است. آئودی و نونام بررسی ماژول های ساخته شده با باتری های ولتاژ بالا که می توانند پس از پایان چرخه عمر خودرو دوباره مورد استفاده قرار گرفته و زندگی دوباره ای به آنها بخشیده شود را دنبال می کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

طرحی نوآورانه با همکاری آئودی

شرکت نونام طی همکاری با تیمی آموزشی در سایت نکارسولم آئودی، سه نمونه اولیه ریکشای الکتریکی (نوعی وسیله نقلیه سه چرخه) را توسعه داده است. این شرکت نوپای غیر انتفاعی مستقر در برلین آلمان و بنگلور هند، توسط بنیاد زیست محیطی آئودی تامین مالی می شود و این نخستین پروژه مشترک بین آئودی آگ، بنیاد زیست محیطی آئودی و شرکت نونام است.

پرودیپ چاترجی هم بنیانگذار نونام، به این نکته اشاره داشته است که باتری های قدیمی هنوز هم در صورت استفاده مناسب قدرتمند هستند و این باتری های دست دوم می توانند به شهروندان هندی در موقعیت های چالش برانگیز زندگی برای کسب درآمد و کسب استقلال اقتصادی به روشی پایدار کمک کنند. ریکشاهای الکتریکی ساخته شده توسط نونام که از باتری های دست دوم نیرو می گیرند قرار است در اوایل سال 2023 و طی یک پروژه آزمایشی روانه جاده های هند شوند.

همچنین، این پروژه به طور خاص کمک به زنان را هدف قرار داده است که می توانند از ریکشاهای الکتریکی برای حمل و نقل کالاها به بازار برای فروش بی نیاز به واسطه استفاده کنند.

شارژ در ایستگاه های انرژی خورشیدی

به گفته چاترجی، باتری های بازیافتی برای وسایل نقلیه با برد حرکتی، وزن کلی، و الزامات نیروی کمتر امیدوارکننده به نظر می رسند. با استفاده از باتری هایی با چگالی انرژی بالا و وزن نسبتا کم وسیله نقلیه، موتور الکتریکی مورد استفاده لازم نیست چندان قدرتمند باشد زیرا راننده های ریکشا در هند با سرعت بالا و در مسافت های طولانی سفر نمی کنند. ریکشاها بیشتر با باتری های سرب-اسید کار می کنند، که عمر نسبتا کوتاهی داشته و اغلب به درستی دفع نمی شوند.

همچنین، رانندگان ریکشا وسایل نقلیه خود را عمدتا با نیروی دریافتی از شبکه سراسری برق شارژ می کنند که برای تولید آن بیشتر از نیروگاه های ذغال‌سوز استفاده می شود. نونام قصد دارد این مشکل را از طریق شارژ ریکشاهای الکتریکی با نیروی حاصل از ایستگاه های شارژ خورشیدی حل کند. هند به طور معمول در تمام طول سال به آفتاب فراوان دسترسی دارد و پنل های خورشیدی روی سقف این ایستگاه های شارژ قرار می گیرند.

طی روز، نور خورشید می تواند یک باتری ئی-ترون را شارژ کند که به عنوان یک واحد ذخیره‌سازی میانگیر عمل کرده و طی شب نیز نیروی مورد نیاز ریکشاها قابل تامین است. این رویکرد بدون کربن استفاده از ریکشاهای الکتریکی را طی روز ممکن کرده و حتی طی شب نیز با نیروی سبز قابل شارژ هستند.

عملکرد و دامنه حرکت ریکشای الکتریکی

نونام بر عملکرد و دامنه حرکت ریکشاهای الکتریکی نظارت دارد و تمام داده های جمع آوری شده را در بستری منبع باز در دسترس مقلدان بالقوه قرار می دهد. در واقع، تقلید به طور صریح تشویق می شود.

به گفته رودیگر رکناگل، مدیر بنیاد زیست محیطی آئودی، طرح های ابتکاری مانند آنچه شرکت نونام در آن پیشگام است، به یافتن موارد استفاده مجدد برای زباله های الکترونیکی کمک می کنند. این موضوع نه تنها برای هند، بلکه برای سراسر جهان ضروری است. از این رو، نونام دانش خود را برای ایجاد انگیزه در زمینه ارائه طرح های ابتکاری بیشتر و توسعه محصولاتی با استفاده از اجزا دست دوم به اشتراک می گذارد.

به گفته تیم توسعه دهنده ریکشا الکتریکی، باتری پس از طی کردن عمر خود در خودرو آئودی و سپس در ریکشا، لزوما به پایان مسیر خود نمی رسد. در گام سوم، باقیمانده نیروی باتری ممکن است برای کاربردهای ثابت مانند روشنایی ال‌ئی‌دی استفاده شود.

به گفته چاترجی، ما قصد داریم از هر باتری پیش از آن که بازیافت شود، هر اندازه نیروی ممکن را استخراج کنیم. در بلند مدت وسایل نقلیه الکتریکی و انرژی خورشیدی می توانند به کاهش وابستگی به سوخت های فسیلی مانند ذغال سنگ، کاهش انتشار گازهای گلخانه ای در جاده ها، و فراهم کردن منبع نیروی قابل اعتماد برای مردم کمک کنند.

رودیگر رکناگل نیز اشاره داشته است که این پروژه از بسیاری جهات گامی رو به جلو محسوب می شود.

منبع: بیتوته

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.beytoote.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بیتوته» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۰۸۶۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا

 استفاده طولانی مدت از تلفن همراه یا پردازش‌های سنگین گوشی نظیر بازی کردن یا خروجی گرفتن فیلم یا محتوا و همچنین استفاده طولانی مدت از آن هنگام شارژ کردن، باعث بالا رفتن دمای گوشی و افزایش چند برابری مصرف باتری خواهد شد.

از دیگر مواردی که ممکن است دمای گوشی را بالا ببرد به‌روزرسانی گوشی یا استفاده از نرم افزار‌های قدیمی که ایرادات آن توسط توسعه دهنده برطرف نشده است.

در بخش سخت افزاری نیز استفاده دائمی از داده‌های تلفن همراه و همچنین اتصال مداوم بلوتوث گوشی به دستگاه‌هایی مانند ساعت یا هدفون می‌تواند دمای گوشی را تا حد بسیار زیادی بالا ببرد. فیلمبرداری یا فعال بودن مداوم دوربین گوشی نیز دیگر عاملی است که علاوه بر خالی کردن باتری گوشی می‌تواند دمای گوشی را به شدت بالا ببرد چرا که همزمان پردازنده و دوربین با یکدیگر فعالیت دارند و به این ترتیب دمای دستگاه به شدت افزایش پیدا می‌کند.

علاوه بر این استفاده از گوشی در محیط‌های بسیار گرم یا قرار دادن گوشی در معرض نور مستقیم خورشید می‌تواند دمای گوشی را بالا ببرد. داغ شدن گوشی جدا از احتمال آسیب رساندن به دست کاربر و یا خطر انفجار گوشی، در صورت مداوم بودن این موضوع می‌تواند به پردازنده و قطعات سخت افزاری گوشی آسیب جدی وارد کند.

پایین آوردن دمای تلفن در هنگام شارژ

برای پایین آوردن دمای تلفن در زمان شارژ کاربر بهتر است گوشی خود را از شبکه وای فای یا داده تلفن همراه قطع کند و علاوه بر این اتصال گوشی به دستگاه‌های دارای بلوتوث نیز بهتر است به طور کامل قطع شده باشد.

گفتنی است که استفاده از شارژر‌های بیسیم و همچنین شارژر‌هایی با ولتاژ بالاتر از توان گوشی یا آدابتور‌های متفرقه نیز می‌تواند دمای گوشی را تا حد زیادی بالا ببرد که دلیل آن فشار آمدن به برد شارژ و باتری گوشی است.

نحوه صحیح شارژ کردن باتری گوشی

برای جلوگیری از افزایش دمای گوشی هنگام شارژ کردن بهتر است آن را در بازه بین ۲۰ تا ۸۰ درصد شارژ کنند؛ این بازه همان بازه سلامت باتری گوشی است که توسط شرکت‌های سازنده تلفن همراه نیز تایید شده است. در صورت شارژ در این بازه، گوشی هرگز داغ نخواهد شد و کاربر می‌تواند پس از شارژ از گوشی خود به طور کامل استفاده کند.

پایین آوردن دمای گوشی در هنگام بازی یا پردازش سنگین

به طور کلی اجرای بازی‌های آنلاین یا دارای گرافیک بالا یکی از اصلی‌ترین دلایل بالا رفتن دمای گوشی و آسیب رسیدن به باتری است. برای کاهش دمای گوشی در هنگام بازی کاربر نباید گوشی را به شارژ متصل کند چرا که این کار به باتری گوشی فشار بسیار زیادی وارد می‌کند و باتری گوشی حرارت بالایی را از خود خارج می‌کند. جدا از این بهتر است کاربران هنگام اجرای بازی‌های سنگین یا اینترنتی گوشی خود را از قاب محافظ خارج کنند تا پردازنده گوشی بتواند حرارت را از گوشی خارج کند و گوشی با دمای محیط سازگار شود.

گفتنی است که برخی شرکت‌های تولید کننده لوازم گیمینگ فن‌های خنک کننده‌ای را تولید کرده اند که حتی برخی از آنها می‌تواند دمای گوشی را به زیر حالت عادی بیاورد و به این ترتیب از رسیدن آسیب به گوشی جلوگیری شود.

جلوگیری از داغ شدن گوشی در نور آفتاب

استفاده از گوشی در فضای باز و به خصوص زیر نور آفتاب یکی از عوامل اصلی برای بالا بردن گرمای گوشی است چرا که در این شرایط گوشی به طور خودکار نور صفحه نمایشگر را تا انتها افزایش خواهد داد و به این ترتیب مصرف باتری و دمای گوشی بالا خواهد رفت. 

علاوه بر این تابش نور خورشید بر گوشی باعث افزایش بسیار زیاد دمای گوشی خواهد شد و سلامت و عمر باتری و پردازنده گوشی را نیز تحت تاثیر قرار خواهد داد. بهتر است کاربران زیر نور مستقیم و در دمای بالا از گوشی خود استفاده زیادی نداشته باشند و یا در صورت نیاز به محیط دارای سایه مراجعه کنند.

نرم افزار‌های عامل افزایش دما گوشی

برخی از نرم افزار‌ها که در پس زمینه فعالیت دارند می‌توانند دمای گوشی کاربر را افزایش دهند چرا که این نرم افزار‌ها به طور مداوم در حال به‌روزرسانی اطلاعات خود هستند و به این ترتیب بخش زیادی از توانایی پردازش و همچنین حافظه رام دستگاه را درگیر خواهند کرد و به این ترتیب دمای گوشی نیز افزایش خواهد یافت. برای غیر فعال کردن دسترسی به پردازش پس زمینه کافی است کاربر وارد تنظیمات نرم افزار‌ها از بخش تنظیمات گوشی شده و با پیدا کردن نرم افزار‌های کم استفاده خود اقدام به خاموش کردن پردازش پس زمینه آنها کند.

کند شدن گوشی و افزایش دما حتی در مصارف عادی و روزمره هم خبر از درگیر شدن حافظه و پردازشکر به صورت همزمان می‌دهند که دلیل نرم افزاری آن ویروسی شدن گوشی است. برای رفع این مشکل بهتر است ابتدا کاربر یک نرم افزار آنتی ویروس برای گوشی خود نصب کند و در صورتی که مشکل برطرف نشد، کاربر باید به طور کامل اطلاعات گوشی را حذف و تلفن خود را در حالت کارخانه راه اندازی کند.

پر بودن گوشی باعث افزایش دما می‌شود

هنگامی که یک گوشی موبایل حافظه کافی نداشته باشد، پردازشگر نمی‌تواند پردازش‌های خرد یا همان اطلاعات کش را ذخیره کند و بنابراین به پردازنده فشار زیادی وارد خواهد شد که در نهایت این فشار خود را در قالب افزایش دمای پردازنده نمایش خواهد داد.

به طور کلی گوشی‌های هوشمند جدید با افزایش دما و رسیدن به دمای خطرناک برای گوشی، مانع از استفاده کاربر از گوشی می‌شود و کاربر در این شرایط اعلان رسیدن گوشی به دمای بسیار بالا را دریافت خواهد کرد. دراین صورت کاربر باید گوشی را از شارژ قطع کرده (هرچند که گوشی به صورت خودکار مانع از شارژ شدن می‌شود) و گوشی را محیطی سرد و بدون قاب قرار دهد. گفتنی است در صورتی که گوشی اعلان افزایش دما به کاربر نشان ندهد و کاربر همچنان با دمای بالا با گوشی کار کند، احتمال انفجار یا آتش گرفتن گوشی وجود خواهد داشت.

منبع: آنا

باشگاه خبرنگاران جوان وب‌گردی وبگردی

دیگر خبرها

  • تکرار قصه حساس «گشت ارشاد» در خیابان‌ها | دولت رئیسی مدافع اصلی رویکردهای تند در حجاب | بعد از فوت مهسا امینی چه گفتند؟
  • خطرات استفاده از تلفن هوشمند با دمای بالا
  • روایت جالب ژنرال هندی از حمله ایران به اسرائیل
  • روایت ژنرال هندی از حمله ایران به اسرائیل
  • «مهاجرت» توازن توانمندی‌های توسعه‌ای را دگرگون می‌سازد
  • تبدیل دریاچه‌ها به نیروگاه‌های عظیم تولید برق
  • اصولگرایانِ منتقد «گشت ارشاد»، تغییر موضع داده اند؟ /دولت رئیسی همچنان مدافع رویکردهای تند و سلبی در موضوع حجاب
  • تصاویری جذاب از معرفی تسلا مدل ٣ پرفورمنس ٢٠٢۴
  • طرز پخت 10 کیلو چلو مرغ کاری توسط آشپز هندی (فیلم)
  • اعلام قیمت و شرایط پرداخت تاکسی‌های برقی