Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «مهر»
2024-05-03@13:07:06 GMT

کیفیت سلامت ارتقا یابد/ لزوم تغییر سبک زندگی افراد

تاریخ انتشار: ۱ تیر ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۳۰۱۹۰۱

کیفیت سلامت ارتقا یابد/ لزوم تغییر سبک زندگی افراد

به گزارش خبرنگار مهر، حیدر عزیز نژاد بعد از ظهر چهار شنبه در نشست سومین مجمع سلامت شهرستان گناوه بیان داشت: تعریف سلامت شامل سلامت روحی، جسمی، اجتماعی و معنوی است و با این تعریف گسترده بخش‌های زیادی در تأمین سلامت موثرند.

سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: خارج از حوزه بهداشت و درمان عوامل زیادی می‌تواند تهدیدکننده و تشویق‌کننده سلامت باشد و اگر بخواهیم سلامت مردم که امر مقدسی تأمین شود باید این عوامل را توجه کنیم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی گفت: بهداشت و درمان حداکثر ۲۰ درصد در سلامت جامعه تأثیر دارد و حدود ۸۰ درصد بقیه عوامل مؤثر هستند.

وی ادامه داد: حدود ۴۰ درصد از سلامت جامعه را سبک زندگی افراد تعیین می‌کنند که شامل فعالیت بدنی، کنترل استرس و سلامت روان، تغذیه مناسب و … می‌شود.

وی گفت: سبک زندگی افراد تقریباً دو برابر بهداشت و درمان در سلامت جامعه مؤثر است.

عزیز نژاد با بیان اینکه حدود ۴۰ درصد دیگر نیز به مسائلی چون کنترل ترافیک، ایمنی راه‌ها، اشتغال، رشد اقتصادی و تولید، تضمین امنیت جامعه و … مرتبط است تأکید کرد: ما نیاز داریم افراد و عوامل زیادی فعالیت کنند تا کیفیت سلامت ارتقا یابد.

وی یادآور شد: وزارت بهداشت به‌عنوان متولی بهداشت در کشور یک هماهنگ‌کننده بین بخش‌ها و مردم است.

سرپرست معاونت توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی بوشهر عنوان داشت: مردم ما نشان داده‌اند اگر ما زیرساخت‌ها را آماده کنیم آن‌ها پیشران هستند، لذا آگاهی بخشی در زمینهٔ بیماری‌های غیر واگیر به آن‌ها یک اولویت است.

وی افزود: اولین عامل مرگ در ایران بیماری‌های قلبی عروقی است و نیمی از افراد بالای ۵۰ سال فشارخون دارند درحالی‌که تعداد زیادی از این افراد حتی از آن اطلاع ندارند، همه این‌ها نشان‌دهنده این است که ریسک فاکتورهای ایجادکننده این بیماری‌ها کنترل نشده است.

عزیز نژاد با تأکید بر این موضوع که فرد سالم با فردی که بیمار شده و درمان شده است متفاوت است گفت: در پاندومی کرونا متوفیان اکثراً از افرادی بودند که زمینه بیماری‌های غیر واگیر داشتند، فرد سالم با بدن سالم در مقابل بیماری‌های واگیر بیشتر می‌تواند مقاومت کند.

کد خبر 5521187

منبع: مهر

کلیدواژه: گناوه وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بوشهر کرمانشاه سازمان تبلیغات اسلامی خراسان رضوی سفر استانی ویروس کرونا مشهد اردبیل آمار کرونا آبرسانی ایلام بیرجند کنگره شهدا اجتماع سلام فرمانده بیماری ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۱۹۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران

به گزارش خبرنگار مهر، بهرام عین اللهی عصر امروز در بیست و پنجمین همایش کشوری آموزش علوم پزشکی، هفدهمین جشنواره آموزشی شهید مطهری و ششمین جشنواره دانشجویی ایده های نوآورانه آموزشی در دانشگاه علوم پزشکی ایران گفت: یکی از توفیقات بزرگ ما در ساختار نظام سلامت و آموزش علوم پزشکی در جمهوری اسلامی ایران و تاکید بر تعامل برای دستیابی به یکپارچگی، ادغام نظام ارائه خدمات سلامت و نظام آموزش علوم پزشکی بود، نظام سلامت در جمهوری اسلامی ایران یکی از دستاورد های عظیم انقلاب اسلامی است که با ادغام با نظام آموزش و پژوهش در علوم پزشکی یک الگوی منحصر به فردی را در راستای پاسخگویی به نیاز های جامعه و مردم میهن عزیز اسلامی مان ارائه کرده است.

وی افزود: اهداف اصلی نظام آموزش علوم پزشکی ادغام یافته در نظام سلامت افزایش ظرفیت تربیت دانشجو، افزایش تعداد دانشکده ها، افزایش تعداد اعضای هیات علمی، افزایش تعداد تخت های آموزشی، افزایش تماس دانشجو با جامعه، افزایش حضور دانشجو در محیط ارائه خدمات و طرح مسائل سلامت در آموزش است.

عین اللهی افزود: راهبردهای اصلی نظام آموزش علوم پزشکی مبتنی بر نیازهای جامعه و مسائل جامعه و صلاحیت جامعه است.

وزیر بهداشت افزود:هماهنگی های وزارت بهداشت با بنیاد نخبگان در خصوص جذب نخبگان بدون فراخوان در دانشگاه علوم پزشکی کشور با هدف ایجاد انگیزش و ماندگاری نخبگان برای آموزش علوم پزشکی کشور حرکتی با خروجی مفید بود.

وی افزود: افزایش ۸۰۰درصدی حق الزحمه دستیاران تخصصی و فوق تخصصی در دولت مردمی یکی از کارهایی بود که وزارت بهداشت برای افزایش انگیزه و امید آفرینی انجام داد.

عین اللهی تدوین آیین نامه تسهیل و افزایش مدت زمان مرخصی زایمان و ایجاد تسهیلات جهت مادران باردار در دوران دستیاری را نیز برخی دیگر از اقدامات وزارت بهداشت در راستای افزایش امید و انگیزه به دستیاران عنوان کرد.

در پایان این مراسم گروه های برتر جشنواره شهید مطهری و اساتید برتر دانشگاه های علوم پزشکی تقدیر شد.

کد خبر 6094628

دیگر خبرها

  • سرمایه گذاری برای سواد سلامت خبرنگاران، دارایی عظیمی برای جامعه محسوب می‌شود
  • ارتقای کیفیت خدمات آزمایشگاهی در گرو حمایت‌های ارزی
  • اقدامات وزارت بهداشت برای افزایش امید و انگیزه دستیاران
  • پرستاران بیشترین نقش را در زمینه سلامت جامعه دارند
  • خدمات رایگان وزارت بهداشت برای درمان کودکان
  • رفتارهای نادرست در شیوه زندگی تهدیدی جدی برای سلامتی انسان
  • ارائه خدمات ضروری به بیش از ۸۰۰ هزار نفر در افغانستان
  • واکسیناسیون مؤثرترین مداخله بهداشتی برای ارتقای سلامت
  • کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با موضوع پیشگیری از اعتیاد برگزار شد
  • تغییر نام جزیره ابوموسی