Web Analytics Made Easy - Statcounter

به  گزارش ایرنا، خبرگزاری ملی عراق «نینا» گزارش داد که «احمد الصحاف» سخنگوی وزارت امور خارجه عراق با انتشار بیانیه ای اعلام کرد بغداد درباره خبرهای منتشر شده در خصوص تعرض به تعدادی از اتباع عراقی از جمله تهدید جانی آنها، تحقیق و تفحص می کند.
وی افزوده است که وزارت امور خارجه عراق با جدیت بالایی پیرامون خبرهای منتشر شده در رسانه ها در خصوص تعرض به اتباع عراقی از جمله تهدید جانی آنها، تحقیق می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گفته وی، این وزارتخانه در خصوص اخبار مزبور که به نقل از گزارش های رسمی منتشر شده، با هماهنگی با دستگاه ها و نهادهای بین المللی برای اطلاع از جزییات، پیگیری لازم را انجام می دهد و از سفارتخانه های ذیربط عراق می خواهد که در خصوص صحت اطلاعات مزبور، تحقیق کند.
براساس گزارش های خبری، یک کمیته تحقیق کشور بلاروس مدعی اعدام جمعی ۱۳۵ پناهنده عراقی به دست تعدادی از سربازان لهستانی در نزدیکی مرزهای لهستان و روسیه سفید شده است.
در این راستا، خبرگزاری «رشا تودی» روسیه نوشته است که کمیته تحقیق بلاروس، مدارک و اطلاعات اعدام جمعی و محرمانه اتباع عراقی به دست تعدادی از سربازان لهستانی را تحویل یک هیات عراقی بازدید کننده از «مینسک»، داده است.
براساس این گزارش، سربازان لهستانی، این تعداد تبعه عراقی را در سمت مرز لهستان به قتل رسانده و به خاک سپرده اند.
راشا تودی اضافه کرده است که یک سرباز لهستانی دستگیر شده توسط روسیه سفید، به وقوع  این اعدام های جمعی اتباع عراقی به دست تعدادی از سربازان لهستانی و به خاک سپرده شدن مخفیانه آنها در داخل خاک لهستان، اعتراف کرده و اطلاعاتش را در اختیار کمیته روسیه سفید گذاشته که به نوبه خود، کمیته مزبور، اطلاعات را به هیات عراقی انتقال داده است.
پیش از وقوع جنگ اوکراین، موجی از مهاجرت اتباع عراقی که عموما از کردهای اقلیم کردستان بودند به سمت اروپا از طریق روسیه سفید و لهستان رخ داد که در همان زمان، گزارش هایی از ناپدید شدن تعدادی از اتباع عراقی منتشر شد.
همزمان، گزارش هایی نیز از کشته شدن تعدادی از اتباع عراقی انتشار یافت که وزارت امور خارجه عراق در همان زمان، وعده تحقیق و تفحص درباره سرنوشت اتباع عراقی در مرزهای بین لهستان و روسیه سفید داد.
گزارش های خبری منتشر شده در خصوص اعدام ۱۳۵ تبعه عراقی امروز باعث واکنش برخی از صاحب نظران عراقی شد و «ایاد السماوی» شخصیت سیاسی این کشور، در یادداشتی در صفحه شخصی خود، درباره موضع وزارت امور خارجه عراق مبنی بر تحقیق و تفحص در خصوص اعدام جمعی تعدادی از اتباع عراقی، تردید کرده است.
وی گفته است که تاکنون دهها کمیته تحقیق و تفحص با دستورهای حاکمیتی درباره جنایت هایی که در عراق رخ داده، تشکیل شده اما تا به این لحظه گزارش های هیچ یک از این کمیته ها درباره این جنایت ها منتشر نشده است.
در همین راستا برخی صاحب نظران خواهان فراخواندن سفیر لهستان به وزارت امور خارجه عراق و پیگیری این پرونده مهم با او شده اند و گفته اند که ضروری است این پرونده در صورت تایید صحت آن، بین المللی شود.

برچسب‌ها پناهجویان مینسک لهستان عراق

منبع: ایرنا

کلیدواژه: پناهجویان مینسک لهستان پناهجویان مینسک لهستان عراق وزارت امور خارجه عراق سربازان لهستانی تحقیق و تفحص روسیه سفید منتشر شده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۲۴۰۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جریمه میلیونی برای اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز

اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طی بخشنامه‌ای میزان جدید جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده می‌کنند را برای اجرا به ادارات کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان‌ها ابلاغ کرد.

به گزارش ایسنا، به موجب این بخشنامه به استناد بند (ج) ماده (۱۱) قانون تنظیم بخشی از مقررات مالی دولت و بر اساس مصوبه اخیر شورای عالی کار مبنی بر تعیین حداقل حقوق و دستمزد روزانه در سال ۱۴۰۳، میزان جریمه کارفرمایانی که از خدمات اتباع خارجی غیرمجاز و فاقد پروانه کار استفاده کنند، بابت هر روز اشتغال غیرمجاز مبلغ ۱۱ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۴۰ ریال تعیین شده که در صورت تکرار تخلف، این میزان ۲ برابر خواهد شد.

سال گذشته جریمه به‌کارگیری اتباع غیر مجاز خارجی بابت هر روز اشتغال، ۸ میلیون و ۸۴۷ هزار و ۱۴۰ ریال بود که این رقم در سال ۱۴۰۳ از سوی اداره کل اشتغال اتباع خارجی وزارت کار ۱۱ میلیون و ۹۴۳ هزار و ۶۴۰ ریال اعلام شده و ۳۱۰ هزار تومان نسبت به سال گذشته بیشتر شده است.

بر اساس ماده ۱۲۰ قانون کار، اتباع بیگانه نمی‌توانند در ایران مشغول به کار شوند مگر آنکه دارای روادید ورود با حق کار مشخص بوده و مطابق قوانین و آیین‌نامه‌های مربوطه، پروانه کار دریافت کرده باشند.

مطابق با بند ج ماده ۱۱ قانون تنظیم بخشی از درآمد‌های دولت، هر کارفرمایی که به صورت غیرمجاز از نیروی کار خارجی استفاده کند یا در مشاغلی به جز شغل تعیین شده در پروانه کار اقدام کند، به ۵ برابر حداقل دستمزد برای هر روز اشتغال جریمه می‌شود.

با توجه به مصوبه شورای عالی کار که حداقل دستمزد روزانه امسال را ۲۳۸ هزار و ۸۷۲ هزار تومان تعیین کرده است، مبلغ جریمه بابت هر روز اشتغال غیرمجاز اتباع خارجی به میزان ۵ برابر حداقل دستمزد روزانه و معادل ۱ میلیون و ۱۹۴ هزار و ۳۶۴ تومان خواهد بود که در صورت خودداری کارفرمایان از پرداخت جریمه مقرر در این بند، بر اساس ماده (۱۸۱) قانون کار مصوبه ۲۹ آبان ماه ۱۳۶۹ مجمع تشخیص مصلحت نظام تعقیب کیفری به عمل خواهد آمد.

طبق گزارش وزارت کار از وضعیت اشتغال اتباع خارجی و بر مبنای عملکرد ۶ ماهه سال ۱۴۰۲ تعداد ۱۱۹۵ فقره پروانه کار برای نیرو‌های خواهان اشتغال توسط وزارت کار صادر شده و طی این مدت ۳۱۲۲ مورد پروانه کار برای افراد خارجی شاغل در کشور از طریق این وزارتخانه تمدید شده است. همچنین تعداد ۲۴ هزار و ۷۵۰ مورد بازرسی از کارگاه‌ها، ۱۹۲۷ فقره گشت مشترک شناسایی اشتغال اتباع غیرمجاز و شناسایی ۶۷۰۵ مورد کارفرمای متخلف در دستور کار وزارت کار قرار گرفته و محقق شده است.

پیش از این معاون اشتغال وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، آمار اشتغال اتباع خارجی در کشور را بیش از ۱ میلیون و ۱۰۰ هزار نفر اعلام کرده و گفته بود: حضور اتباع خارجی در کشور صرفنظر از ابعاد امنیتی، ابعاد فرهنگی و اقتصادی هم دارد و وزارت کار به کسانی مجوز می‌دهد که حضورشان در داخل کشور قانونی و قابل شناسایی باشند.

برابر قانون کار اتباع بیگانه‌ای که فاقد پروانه کار، پروانه کار موقت یا کارت کار موقت باشند، اجازه اشتغال در کشور را ندارند و در صورت اشتغال و به‌کارگیری، کارفرمای آن‌ها متخلف و مشمول جریمه خواهد شد.

دیگر خبرها

  • ادعای خبرنگار عراقی: بارزانی در سفر به تهران، تعهداتی داد
  • فصل جدید تجارت با همسایه غربی
  • جریمه میلیونی برای اشتغال اتباع خارجی غیرمجاز
  • گزارش یک توقف
  • گزارش امیرعبداللهیان از دیدار امروز رئیس اقلیم کردستان عراق
  • روسیه سفرای انگلیس و فرانسه را احضار کرد
  • برگزاری ششمین نشست کمیسیون مشترک کنسولی ایران و تاجیکستان
  • میراحمدی: تصمیمات در خصوص سفر اربعین اتباع خارجی با ستاد مرکزی است
  • توافق با عراق برروی بیش از ۵۰ محور درخصوص ایام اربعین
  • ادعای ترکیه درباره شرط حماس برای کنارگذاشتن سلاح