Web Analytics Made Easy - Statcounter

رحمان جلالی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار کرمان در این جلسه، با بیان اینکه ناامنی‌هایی که در اطراف جمهوری اسلامی احساس می‌شود، همه در اثر نقشه‌های شوم دشمنان می‌باشد گفت: بحث ترور و تروریسم همیشه در طول تاریخ مطرح بوده و جمهوری اسلامی همواره قربانی ترور بوده و آخرین نمونه آن نیز جنایتی بود که در مورد سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی انجام شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

جلالی بحث مبارزه با کالا و قاچاق ارز را مهم دانست و گفت: اگر در جلسات اولویت، حساسیت، جامعیت و اهمیت موضوع را مدنظر قرار ندهیم، خروجی مناسبی نخواهیم داشت.

او با بیان اینکه در استان کرمان موضوع اتباع بیگانه و سند امنیتی از جمله مسائل مهمی است که باید به آن نگاه ویژه‌ای داشته باشیم افزود: باید این موضوعات به دستگاه‌های متولی ارائه گردد و راهبرد‌ها و اقدامات اجرایی در راستای این سند جمع آوری و تحلیل شود و در ادامه با ارائه یک سند جامع در جلسات کمیسیون پیگیری و کاربردی شود.

 مصطفی پورکاظم شایسته، معاون امور مقابله و هماهنگی حقوقی در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز نیز در این جلسه با بیان اینکه کشور در موقعیتی قرار گرفته که اهمیت مبارزه با قاچاق کالا و ارز را دو چندان نموده است، اظهار داشت: دولت با یک انگیزه انقلابی و مردمی بحث قاچاق کالا و ارز را پیگیری می‌کند.

او با اشاره به اینکه نمایندگان مجلس از جمله نمایندگان مردم استان کرمان همکاری بسیار خوبی در اصلاح قانون قاچاق کالا و ارز داشتند، گفت: در قانون جدید قاچاق کالا و ارز، بخشی از خلأ‌های قانونی برطرف شده است.

معاون امور مقابله و هماهنگی حقوقی در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه امروز نیاز کشور مبارز با قاچاق کالا و ارز است، افزود: حذف ارز ترجیحی از اقتصاد کشور اهمیت مبارزه با قاچاق کالا و ارز را چندین برابر می‌کند.

شایسته با اشاره به اینکه مبارزه با قاچاق کالا و ارز اولویت دولت سیزدهم در سال ۱۴۰۱ است، بیان کرد: ۲۰ میلیارد دلار کالای قاچاق در ورودی و خروجی کشور داریم که ۶ میلیارد دلار آن قاچاق خروجی می‌شود که جزو منابع مردم بوده و باید از آن جلوگیری کرد.

معاون امور مقابله و هماهنگی حقوقی در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز افزود: درخواست داریم استان کرمان در زمینه مبارزه با قاچاق کالا از جمله خروج کالا بیشتر ورود کند و با توجه به موقعیت جغرافیایی استان کرمان نتایج مبارزه با قاچاق کالا و ارز در این استان باید بیشتر احساس شود.

او با بیان اینکه استان کرمان در تشکیل پرونده‌های تعزیراتی مبارزه با قاچاق کالا، استان چهارم کشور است، ادامه داد: با این وجود در زمینه نتیجه پرونده‌ها، استان کرمان رتبه بیستم کشور را به خود اختصاص داده است شایسته با بیان اینکه بیش از ۶۳ درصد از پرونده‌های قاچاق کالا در کشور توسط نیروی انتظامی تشکیل می‌شود و این نیرو نقش مهمی در امر مبارزه با قاچاق دارد، گفت: متاسفانه اغلب پرونده‌های قاچاق کالا و ارز پرونده‌های خرد هستند.

معاون امور مقابله و هماهنگی حقوقی در ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز ادامه داد: حدود ۲ هزار و ۷۰۰ کالا، ممنوعیت مطلق واردات از طرف وزارت صنعت، معدن و تجارت دارند که زمینه قاچاق آن فراهم می‌شود و مسئولیت دستگاه‌های مبارزه با قاچاق کالا و ارز را بیشتر و سنگین‌تر می‌کند.

او با بیان اینکه دغدغه معاون اول رئیس جمهور بر مبارزه جدی با قاچاق کالا و ارز است، خاطر نشان کرد: در قانون جدید ضمانت اجرایی برای مصوبات ستاد گذاشته شده است.

باشگاه خبرنگاران جوان کرمان کرمان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: قاچاق کالا و ارز استانداری کرمان قاچاق کالا و ارز استان کرمان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۲۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است

حمیدرضا دهقانی نیا سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز در برنامه گفت و گوی ویژه خبری گفت: ضوابط تبصره ۴ ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز در رابطه با خرید، فروش، حمل و نگهداری به‌صورت تجاری فلزات گران‌بها و گوهرسنگ‌ها که شامل طلا، نقره، پلاتین و مصنوعات آن‌ها است، باید رعایت شود. این دستورالعمل شامل ۶ تقسیم‌بندی الف: سکه و طلا ب: شمش و طلای آب شده ج: مصنوعات طلا و جواهرات د:، طلای استخراج شده از معادن کشور ه: گوهرسنگ‌ها و: سایر فلزات گران‌بها مانند نقره و پلاتین و مصنوعات آن‌ها است.

سخنگوی ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه فروشندگان کالاهای مشمول می‌بایست موارد ذکر شده در ضوابط فروش تبصره ۴ ماده ۱۸ را رعایت کنند، گفت: ضرورت دارد که تمامی فروشندگان اطلاعات فروش خود را در سامانه جامع تجارت ثبت کنند،ضمن اینکه فروش به مصرف‌کننده نهایی نیز با ثبت اطلاعات تجاری توسط فروشنده انجام می‌شود و نیازمند تأیید نهایی اطلاعات خرید از سوی مصرف‌کننده نیست.

به گفته او،بازار سکه و طلا یکی از حوزه‌های موردتوجه برخی از سودجویان برای تقلب و کلاهبرداری است و از این رو باید مدنظر باشد.

دهقانی نیا افزود: در دولت هیچ اختلاف نظری وجود ندارد خواسته ما این است که همکاران صنف طلا به قانون عمل کنند.

محمدمهدی برادران، معاون صنایع عمومی وزیر صمت گفت:مطابق ماده ۶ دستورالعمل تبصره ۴ الحاقی ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز، خریداران کالاهای موضوع قاچاق اعم از تاجران و تولیدکنندگان موظف هستند هنگام خرید این کالاها، از فروشنده صورت‌حساب (فاکتور) دریافت کنند.

 

او افزود: از آنجا که ضوابط اختصاصی گروه کالایی فلزات گران‌بها و گوهرسنگ‌ها، اسناد فروش ثبت شده در سامانه جامع تجارت را به‌عنوان فاکتور مورد قبول ماده ۶ دستورالعمل صدرالاشاره در نظر گرفته است، ضروری است دستور فرمائید همه اصناف ذی مدخل در هنگام فروش کالا اعم از آب‌شده، سکه و مصنوعات طلا، نسبت به صدور فاکتور مورد اشاره در سامانه جامع تجارت و تحویل آن به مشتری اقدام کنند.

برادران گفت:شخصی که سکه خریداری می کند باید بداند که این کالا قاچاق یا اصل هست یا خیر،این سامانه جامع تجارت ایجاد شفافیت زنجیره است،زیرساخت لازم در سامانه جامع تجارت پیاده‌سازی شده و فراگیری صدور فاکتور متحدالشکل می‌تواند از مشکلاتی نظیر صدور فاکتور غیرواقعی، محاسبه دستمزد، سود و مالیات بر ارزش‌افزوده بدون ضابطه توسط برخی سودجویان جلوگیری کند.

او افزود: در مرحله اول اطلاعات باید در سامانه جامع تجارت ثبت کنند و نیازی نیست در سامانه مودیان ثبت نام کنند،در سال گذشته فقط ۲ میلیارد دلار طلا وارد کشور شد و این دولت است که باید بداند این واردات از کجا و چگونه وارد کشور شده است به طور کل باید اطلاعات در سامانه جامع تجارت ثبت شود

در ادامه بذرافشان گفت:این سامانه تا حدودی مشکلاتی ایجاد کرد،طبق جلساتی که به نهادها داشتیم هنوز مشکل این دوسامانه حل نشده است،و امروز همکاران ما نگران این موضوع هستند.

او افزود:سامانه جامع تجارت از پارسال فعال بود اما در مورد عملکرد آن ابهاماتی برای صنف طلا وجود داشت که در این جلسه اعلام کردیم. در نهایت نیز مقرر شد که ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد.

بذرافشان تصریح کرد: مشکل در تعدد سامانه‌هاست که به ابهامات دامن زد و در نهایت منجر به مسموم شدن فضای مجازی با اطلاعات غیرکارشناسی شد و این شایعه‌ها باعث شد تا شرایط برای صنف طلا و مردم کمی مختل شود

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران با اشاره به عدم هماهنگی سامانه جامع تجارت و مودیان گفت: این سامانه‌ها در مفاد اجرایی به خصوص در مورد دریافت کد ملی خریدار طلا عدم هماهنگی داشتند. به همین دلیل نیز ثبت اطلاعات در سامانه جامع تجارت سه ماه به تعویق افتاد.

در ادامه مهدی موحدی بکنظر سخنگوی سازمان امور مالیاتی در خصوص شایعات منتشر شده در بازار طلا، گفت: به نظر می‌رسد برای برخی افرادی که در یک فضای غیر شفاف، تاریک در جهت منافع خود رفتار می‌کردند، ایجاد شفافیت برای آن‌ها سنگین آمده است و چه بسا بخشی از این شایعه سازی‌ها به واسطه شفاف شدن شرایط مالیاتی باشد که در حال انجام است. بخشی از اتفاقات و شایعاتی که در چند روز گذشته رقم خورده اساساً هیچ ارتباطی به سازمان امور مالیاتی و مالیات ندارد.

موحدی افزود: فقط در سال گذشته مالیات طلا فروشان در طول یکسال میانگین ۹ میلیون ۶۰۰ هزار تومان بوده است.

باشگاه خبرنگاران جوان اقتصادی صنعت ، تجارت و کشاورزی

دیگر خبرها

  • محکومیت قاچاقچیان کالا در اردبیل
  • کشف ۱۰ تن خمیر مایه در بناب
  • کشف ۲۰ هزار لیتر سوخت قاچاق در همدان
  • جریمه ۳ میلیارد ریالی برای قاچاق کود شیمیایی
  • مالیات طلافروشان سالی ۹ میلیون و ۶۰۰ هزارتومان است
  • کشف بیش از ۷۳ میلیارد ریال کالای قاچاق در سمنان
  • انهدام ۲ باند توزیع مواد مخدر و کشف ۱۶۳ کیلوگرم تریاک در کرمانشاه
  • اجرای طرح مبارزه با قاچاق در استان سمنان/ ۹ متخلف دستگیر شدند
  • کشف قاچاق چوب در پارسیان
  • کشف بیش از ۵۶ میلیارد ریال کالای قاچاق در استان اردبیل