Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری مهر، علی القاصی در اولین روز از هفته قوه قضائیه که «حمایت قضائی از تولید دانش بنیان و صیانت از حقوق عامه» نام‌گذاری شده است، از یک شرکت تولیدی دانش‌بنیان به نام مرکز پژوهش «متالوژی رازی» بازدید کرد.

رئیس کل دادگستری استان تهران ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این شرکت دانش‌بنیان در جریان فرایند و چگونگی نحوه ارائه خدمات به مشتریان در این شرکت قرار گرفت و مهم‌ترین موانع و مشکلات موجود در مسیر فعالیت این شرکت را احصاء نمود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

القاصی همچنین در نشستی با حضور مدیران و مسئولان مرکز پژوهش «متالوژی رازی» با گرامی‌داشت ایام هفته قوه قضائیه گفت: دستگاه قضائی بنا بر رسالت خود در جهت حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی، اشتغال و توسعه فعالیت‌های تولیدی، حمایت‌ها و پشتیبانی‌های لازم را در حیطه وظایف قانونی از شرکت‌ها و واحدهای تولیدی به‌ویژه شرکت‌های دانش‌بنیان دارد.

نقش تولید و اشتغال در «تقویت استقلال کشور در عرصه‌های گوناگون» و «خنثی‌سازی تحریم‌ها»

رئیس کل دادگستری استان تهران با تاکید بر اهمیت مقوله تولید و اشتغال در کشور و نقش این موضوع در «تقویت استقلال کشور در عرصه‌های گوناگون» و «خنثی‌سازی تحریم‌ها» عنوان کرد: بی‌شک امروزه وضعیت کشور یک وضعیت خاص است و در این شرایط تولید و صنعت از اهمیت و جایگاه ویژه‌ای برخوردار است.

حمایت از تولید صرفاً با ورود یک دستگاه محقق نخواهد شد

وی تأکیدات مقام معظم رهبری در حوزه حمایت از تولید و اشتغال در کشور را مورد اشاره قرار داد و در عین حال تحقق این امر را منوط به هم‌افزایی و تعامل تمامی بخش‌ها و دستگاه‌ها دانست و گفت: ممکن است دستگاهی در حوزه حمایت از تولید پای کار آید و از هیچ نوع حمایتی دریغ نکند؛ باید توجه داشت که حمایت از تولید صرفاً با ورود یک دستگاه محقق نخواهد شد؛ بلکه لازم است تمامی دستگاه‌ها و نهادهای مسئول در این عرصه پای در میدان عمل گذارند.

القاصی با تصریح بر اینکه همه اجزا و بخش‌های نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران بنا بر تأکیدات مقام معظم رهبری وظیفه دارند در حوزه حمایت از تولید و اشتغال نقش‌آفرینی کنند و تمام توان خود را به‌کار گیرند، اظهار کرد: دستگاه قضائی در همین راستا تلاش‌های زیادی را انجام داده و اهداف و برنامه‌های مختلفی در دستور کار خود قرار داده است و شخص ریاست معزز قوه قضائیه در این زمینه دغدغه دارند.

رئیس کل دادگستری استان تهران خاطرنشان کرد: مجموعه قضائی استان تهران نیز به‌عنوان بخشی از دستگاه قضائی در حوزه حمایت از تولید و اشتغال مأموریت دارد و تلاش دارد تا در این عرصه با فعالیت‌ها و اقدامات خود مثمر ثمر واقع شود.

دو ابزار اساسی دادگستری کل استان تهران در جهت حمایت از چرخه تولید؛

وی «ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی» و «اداره تصفیه امور ورشکستگی» را دو ابزار مهم و اثرگذار دادگستری کل استان تهران در جهت حمایت از چرخه تولید دانست و گفت: در ستاد پیگیری اجرای سیاست‌های اقتصاد مقاومتی، تلاش بر این است تا حمایت‌های حقوقی و قضائی از واحدهای صنعتی و تولیدی در بخش‌های مختلف با هم‌افزایی و کمک به دستگاه‌ها، نهادهای متولی و مسئول در زمینه حمایت از واحدهای تولیدی و صنعتی و به‌خصوص شرکت‌ها و واحدهای تولیدی که با مشکلات اجرایی و حقوقی مواجه هستند، نمود پیدا کند.

وی در ادامه اقدامات اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران در حمایت از چرخه تولید و احیا واحدهای تولیدی را مورد اشاره قرار داد و اذعان کرد: در خصوص شرکت‌هایی که دچار ورشکستگی می‌شوند از آن زمانی که حکم ورشکستگی صادر می‌شود، تمامی مداخلات سهام‌داران و بستان‌کاران قطع خواهد شد و آن شرکت و کارخانه تماماً در اختیار و تحت نظارت اداره تصفیه امور ورشکستگی قرار می‌گیرد.

احیا و راه‌اندازی ۴۸ شرکت و واحد تولیدی با پیگیری‌های اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران

القاصی از احیا و راه‌اندازی ۴۸ شرکت و واحد تولیدی با پیگیری‌های اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران که طی سنوات گذشته دچار ورشکستگی شده بودند، خبر داد و گفت: چرخ تولید در این شرکت‌ها و واحدهای تولیدی در حال چرخش است و پس از اینکه موانع موجود در مسیر فعالیت این واحدهای تولیدی به‌طور کامل رفع گردد، آن شرکت و واحد تولیدی از نظارت اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران خارج خواهد شد.

حدود ۸۰ مورد از شرکت‌ها به‌لحاظ ورشکستگی تحت نظارت اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران هستند

رئیس کل دادگستری استان تهران با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۸۰ شرکت به‌دلیل ورشکستگی تحت نظارت اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران هستند، گفت: خوشبختانه بخش عمده‌ای از این شرکت‌ها و واحدهای تولیدی با نظارت و ورود اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران فعال هستند و از توقف آن‌ها در مسیر تولید جلوگیری شده است.

وی با اشاره به گستردگی دربرگیری شرکت‌هایی که تحت چتر نظارتی و حمایتی اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران قرار دارند، گفت: کارخانجات وابسته به بسیاری از این شرکت‌ها در سایر استان‌ها مستقر است و به‌لحاظ اینکه مرکزیت اصلی آن‌ها در تهران می‌باشد و به‌دلیل مشکلاتی که در ادامه فعالیت آن‌ها ایجاد شده و دچار ورشکستگی شده‌اند، از تاریخ صدور حکم ورشکستگی، نظارت بر این شرکت‌ها تماماً بر عهده اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران قرار گرفته است.

القاصی همچنین از پیگیری ویژه دادگستری استان تهران برای حل اساسی و ریشه‌ای مشکلات شرکت‌هایی خبر داد که تحت نظارت اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری تهران قرار دارند و در عین حال گفت: تلاش همکاران در مجموعه قضائی استان معطوف به برطرف کردن موانع موجود در مسیر فعالیت این شرکت‌ها است تا با حل مشکلات مالی آن‌ها به‌ویژه در حوزه بستان‌کاران، شاهد بازگشت همه این شرکت‌ها به عرصه فعالیت و تولید باشیم.

سه راهبرد اساسی دادگستری کل استان تهران در جهت حل ریشه‌ای مشکلات شرکت‌های ورشکسته

وی «تلاش در جهت تسویه بدهی بستان‌کاران و به‌خصوص بانک‌ها»، «مهیا کردن شرایط در جهت تزریق نقدینگی» و «اعمال اقدامات حمایتی در جهت فراهم کردن مقدمات خروج از ورشکستگی» را سه راهبرد اساسی دادگستری کل استان تهران در جهت حل ریشه‌ای مشکلات شرکت‌های ورشکسته عنوان کرد.

رئیس کل دادگستری استان تهران هدف از بازدید از مرکز پژوهش «متالوژی رازی» را «اعلام حمایت و پشتیبانی» دستگاه قضائی از فعالیت‌های قانونی این مجموعه به‌عنوان یک شرکت دانش‌بنیان عنوان کرد و گفت: این شرکت، از جمله شرکت‌های دانش‌بنیانی است که در جهت استانداردسازی و فعالیت‌های سالم بسیاری از شرکت‌ها، خدمات علمی قابل توجهی ارائه می‌دهد.

وی تصریح کرد: سهام‌دار اصلی و عمده این شرکت، شرکت قطعات فولادی است که بیشترین سهم را در این مجموعه دارد و به‌لحاظ اینکه شرکت قطعات فولادی در نتیجه ورشکستگی تحت نظارت اداره تصفیه امور ورشکستگی دادگستری کل استان تهران قرار دارد، دادگستری کل استان تهران به قائم مقامی از سهام‌دار و مالک اصلی وظیفه دارد که از این شرکت دانش‌بنیان نیز حمایت کند تا در مسیر فعالیت خود دچار خلل و مشکلی نشود.

اهتمام ویژه دادگستری کل استان تهران به‌منظور حل مشکلات شرکت قطعات فولادی به‌عنوان یکی از سهام‌داران اصلی مرکز پژوهش «متالوژی رازی»

القاصی از اهتمام ویژه دادگستری کل استان تهران به‌منظور حل مشکلات شرکت قطعات فولادی به‌عنوان یکی از سهام‌داران اصلی مرکز پژوهش «متالوژی رازی» خبر داد و در عین حال اظهار کرد: در پیگیری‌هایی که در روز جاری به‌عمل آمد، بنابر این شد تا وضعیت شرکت قطعات فولادی که مدت زیادی است به‌لحاظ ورشکستگی با مشکل مواجه شده، در ستاد اقتصاد مقاومتی استان تهران طرح و مورد بررسی قرار گیرد و تلاش شود تا با استفاده از ظرفیت همه دستگاه‌ها و نهادهای مسئول و به‌خصوص ستاد رفع موانع تولید، زمینه خروج این واحد تولیدی از حالت ورشکستگی و رونق تولید در آن فراهم گردد.

راه‌برون رفت از مشکلات فعلی در وضعیت اقتصادی کشور «قوی ساختن ایران» در حوزه تولید و صنعت است

رئیس کل دادگستری استان تهران در ادامه به ارائه خدمات علمی مرکز پژوهش «متالوژی رازی» به حدود ۶۰ هزار شرکت، واحد تولیدی و صنعتی اشاره کرد و در عین حال راه‌برون رفت از مشکلات فعلی در وضعیت اقتصادی کشور را «قوی ساختن ایران» در حوزه تولید و صنعت دانست و اظهار کرد: امروزه برخی از مشکلات موجود ناشی از تحریم‌ها به این دلیل است که کشور در برخی از حوزه‌ها در زمینه تولید و صنعت دچار وابستگی است؛ لذا ضرورت دارد تا با نگاه ویژه در حوزه ارتقا علمی و فناوری در بخش تولید و صنعت اقدام شود.

نقش‌آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان در فعالیت‌های تولیدی و صنعتی تضمین‌کننده سلامت جامعه است

وی «تقویت شرکت‌های دانش‌بنیان» را یک ضرورت دانست و در عین حال نقش‌آفرینی شرکت‌های دانش‌بنیان در فعالیت‌های تولیدی و صنعتی را تضمین‌کننده سلامت جامعه عنوان کرد.

«بقای تولید در جهت رعایت حقوق عمومی مردم» از اولویت‌های مجموعه قضائی استان تهران است

رئیس کل دادگستری استان تهران همچنین «بقای تولید در جهت رعایت حقوق عمومی مردم» را یکی از اولویت‌های مجموعه قضائی استان تهران در حوزه حمایت از تولید عنوان کرد و گفت: امروز هیچ جهاد و ارزشی بالاتر از گام برداشتن در حوزه تولید و ایجاد اشتغال نیست و هیچ نیازی در جامعه ضروری‌تر از مقوله تولید و اشتغال احساس نمی‌شود؛ لذا فردی که در این حوزه قدم برمی‌دارد و تلاش می‌کند نزد خداوند متعال از جایگاه و پاداش اخروی ویژه‌ای برخوردار خواهد بود.

معاون قضائی رئیس کل و رئیس اداره تصفیه و امور ورشکستگی دادگستری استان تهران نیز در این بازدید حفظ تولید و اشتغال را از ارزنده‌ترین اقدامات این اداره عنوان کرد و گفت: تلاش کرده ایم شرکت‌های ورشکسته تحت نظارت اداره تصفیه و ورشکستگی دادگستری تهران ضمن حفظ توان تولید، از تعدیل نیروی انسانی شاغل نیز خودداری کنند.

ترکی افزود: حفظ و نگهداری شرکت‌های تولیدی از جمله مهمترین اقداماتی بوده که در دوران تحریم‌های ظالمانه و مقطع حساس کنونی در آن توفیق داشته‌ایم.

کد خبر 5521457

منبع: مهر

کلیدواژه: مقام معظم رهبری مقام معظم رهبری علی القاصی مهر دادگستری تهران قوه قضاییه شهرداری تهران شورای شهر تهران هلال احمر جمهوری اسلامی ایران مترو سازمان تامین اجتماعی حج تمتع آلودگی هوا پلیس راهور شهر تهران آتش سوزی قوه قضاییه مهدی چمران شورای شهر کمیته امداد امام خمینی دادگستری کل استان تهران در جهت رئیس کل دادگستری استان تهران شرکت ها و واحدهای تولیدی حوزه حمایت از تولید شرکت های دانش بنیان مجموعه قضائی استان تولیدی و صنعتی شرکت قطعات فولادی تولید و اشتغال مسیر فعالیت دستگاه قضائی تولید و صنعت مشکلات شرکت واحد تولیدی عین حال شرکت ها تهران قرار مرکز پژوهش دستگاه ها فعالیت ها تحریم ها بخش ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mehrnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «مهر» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۲۹۴۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه

هرمزگان-جام جم انلاین-مدیر احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان با اشاره به اینکه برای رکورد زنی تولید واحد احیای مستقیم افزایش کمیت همراه با حفظ کیفیت مدنظر بود، گفت: تولید این واحد در فروردین‌ماه امسال ۱۵ درصد بالاتر از طراحی کارخانه بوده که در واقع بهترین عملکرد یک واحد احیا مستقیم با این ظرفیت تولید نسبت به طراحی در سطح ایران محسوب می‌شود. 

 

علیرضا نجار قویدل  در تشریح جزئیات این خبر افزود: در فروردین ‌ماه امسال واحد احیا مستقیم موفق به ثبت چهار رکورد تولید روزانه و همچنین رکورد تولید ماهیانه آهن اسفنجی به میزان ۱۷۰ هزار و ۳۰۰ تن شد.

وی بیان کرد: نخستین رکورد روزانه مجموع دو مدول به میزان پنج هزار و ۹۵۸ تن در ۱۳ فروردین‌، دومین رکورد روزانه مجموع دو مدول به میزان پنج هزار و ۹۷۶ تن در ۱۸ فروردین‌، سومین رکورد روزانه مجموع دو مدول به میزان ۶ هزار و ۵۱ تن در تاریخ ۱۹ فروردین‌ و چهارمین رکورد جدید روزانه مجموع دو مدول به میزان ۶ هزار و ۸۶ تن در ۲۲ فروردین‌ ثبت شده است.

مدیر احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان اظهار کرد: همچنین رکورد ماهیانه مدول A به میزان ۸۴ هزار و ۱۴۳ تن و رکورد ماهیانه مدول B به میزان ۸۶ هزار و ۱۵۷ تن و در مجموع به میزان ۱۷۰ هزار و ۳۰۰ تن در فروردین‌ امسال انجام شده است.

وی یادآور شد: باتوجه به اینکه بیش از ۱۴ سال از عمر مدول‌های واحد احیا مستقیم می‌گذرد، برای داشتن یک تولید بهینه همراه با افزایش نرخ تولید، ضروری است یک برنامه‌ریزی چند ماهه انجام شود که همکاری انجام شده در تمامی واحدهای بهره‌برداری و سایر واحدهای شرکت، باعث شد واحد احیا مستقیم بتواند این نتیجه را کسب کند.

نجار قویدل خاطرنشان کرد: در بهمن‌ماه سال گذشته، مدول A واحد احیا مستقیم یکی از بزرگ‌ترین تعمیرات اساسی تاریخ فولاد هرمزگان را از ابتدای راه‌اندازی از لحاظ نفر ساعت و تعداد روزهای شات‌دان تجربه کرد که کیفیت خوب آن باعث شد این نتایج بی‌نظیر ثبت شود.

وی با اشاره به فعالیت‌های انجام شده در شات‌دان، تصریح کرد: در شات‌دان گذشته فعالیت‌های بزرگی نظیر تعویض کمپرسورها، اقدامات اساسی روی ریفرمر از جمله تعویض تیوب و شارژ کاتالیست و همچنین تعمیرات اساسی بر روی سیستم آب و تجهیزات آب‌رسانی انجام شد.

این مسوول ادامه داد: همچنین از این محل، راه‌اندازی واحد احیا مستقیم بعد از یک توقف سرد و طولانی انجام شد که با همکاری همه کارکنان درگیر در این واحد و واحدهای پشتیبانی به‌خوبی انجام و این فعالیت مهم باعث شد میزان توقفات به‌صورت روزبه‌روز کاهش و ریت تولید افزایش یابد.

نجار قویدل اظهار کرد: این روند خوب در سال جدید نیز ادامه یافت و فولاد هرمزگان شاهد رشد تولید آهن اسفنجی از نظر کیفیت و کمیت بود.

 

قویدل ابراز کرد: این افزایش تولید بدون هیچ پروژه ریومپ رخ‌ داده است که حاصل بهبود فرایندها، تدارکات خوب، ارسال مواد اولیه کیفی به واحد، پیگیری و اقدامات ساعتی، روزانه و شیفتی بسیار مناسب در تمامی قسمت‌های واحد احیا مستقیم بوده است.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه در واحد احیا مستقیم این میزان افزایش کمیت با حفظ کیفیت بوده است، به‌طور قاطع می‌توان اشاره کرد که این بهترین عملکرد یک واحد احیا مستقیم بدون ریومپ با این ظرفیت تولید نسبت به طراحی در کل ایران هستیم.

 

رییس دفتر فنی تولید احیا مستقیم شرکت فولاد هرمزگان نیز اظهار کرد: بهبود فرایند تولید و افزایش بهره‌وری در راستای رکوردشکنی واحد احیا مستقیم فولاد هرمزگان در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ موفق به ثبت تولید ماهیانه جدیدی به میزان ۱۷۰ هزار و ۳۰۰ تن آهن اسفنجی شد.

حمید نظرنژاد افزود: این رکورد ارزشمند در حالی به دست آمد که آخرین رکورد ماهیانه مربوط به فروردین سال ۱۴۰۱ به میزان ۱۶۵ هزار و ۱۰۱ تن بود.

وی بیان کرد: در فروردین‌ماه سال ۱۴۰۳ قبل از تحقق رکورد ماهیانه شاهد تحقق رکوردهای روزانه مدول A و دو مدول بوده‌ایم که این رکوردهای تولید برای محصول آهن اسفنجی در صنعت فولاد بسیار قابل‌توجه بوده و نشان از پیشرفت و عملکرد برتر واحد آهن‌سازی فولاد هرمزگان است.

این مسوول اظهار کرد: این عملکرد برتر در نتیجه بهبود فرآیندهای تولید، بهره‌وری بالا و کاهش توقفات و افزایش تولید و مهم‌ترین بعد ارزشمند رکورد این است که این مهم در حالی رخ داد که تغییراتی برای افزایش ظرفیت زیر سقف در واحد انجام نشده است.

نظرنژاد ادامه داد: تحقق این رکوردهای تولید نتیجه همت و تلاش مستمر تیم‌های کاری، بهبود فرآیندهای تولید و همدلی در مدیریت عملیات بوده است.

دیگر خبرها

  • کارخانجات و واحد‌های تولیدی تعطیل و نیمه تعطیل شناسایی شود
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشکستگی
  • نجات ۳ شرکت خوزستانی از ورشستگی با حمایت قضایی
  • پیگیری انتقال مدیریت زندان قزلحصار از تهران به استان البرز
  • تا پایان سال آینده تهران ۷۵۰۰ اتوبوس فعال خواهد داشت
  • احیای مستقیم فولاد هرمزگان ۱۵ درصد فراتر از طراحی کارخانه
  • ۱۵۸ واحد تولیدی در زنجان تعطیل یا راکد است
  • شرکت چدن خوسف، نقش بسزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • شرکت چدن خوسف، نقش به‌سزایی در رونق خراسان جنوبی دارد
  • رشد ۳ برابری پرورش مرغ گوشتی در استان تهران/ احداث ۲ مگافارم پیگیری می‌شود