Web Analytics Made Easy - Statcounter

آفتاب‌‌نیوز :

رئیس آژانس بین‌المللی انرژی روز چهارشنبه در مصاحبه‌ای گفت که اروپا باید برای قطع شدن کامل جریان گاز طبیعی روسیه آماده شود.

به گزارش وبگاه «اویل پرایس» «فاتین بیرول» رئیس آژانس بین‌المللی انرژی در گفتگو با روزنامه «فایننشل تایمز» اظهار داشت: «اروپا باید برای قطع کامل گاز روسیه آماده باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

هرچه به زمستان نزدیکتر می‌شویم، اهداف روسیه را بیشتر درک می‌کنیم.»

وی اضافه کرد: «من معتقدم هدف از قطع ارسال گاز این است که اروپایی‌ها از انبار گاز خودداری کنند و اهرم فشار روسیه در مذاکرات زمستان افزایش یابد.»

بیرول به عنوان ابزاری برای مقابله با بدترین اثرات چنین سناریویی، به دولت‌های اروپایی توصیه کرد که نیروگاه‌های هسته‌ای را فعال نگه دارند و سایر اقدامات احتمالی را نیز انجام دهند.

بر اساس این گزارش، در سه ماه گذشته، روسیه عرضه گاز به چند کشور اروپایی را که از پرداخت هزینه گاز به «روبل»، واحد پول روسیه خودداری کردند، قطع کرده است. روسیه همچنین به طور قابل توجهی جریان گاز را در خط لوله «نورد استریم» کاهش داده و در واقع عرضه به فرانسه را قطع کرده و جریان گاز به آلمان را تا حدود ۶۰ درصد کاهش داده است.

یک نهاد صنعتی نیز در این هفته هشدار داد که آلمان، بزرگترین اقتصاد اتحادیه اروپا در صورت توقف کامل جریان گاز روسیه با یک رکود مشخص مواجه خواهد شد.

در همین حال، برای جبران کمبود گاز، آلمان، اتریش و هلند در حال راه اندازی مجدد نیروگاه‌های زغال سنگ هستند.

چندی قبل، «کارل نهامر» صدراعظم اتریش گفته بود که اتحادیه اروپا در مورد ممنوعیت واردات گاز طبیعی روسیه به عنوان بخشی از دور بعدی تحریم‌ها علیه مسکو، گفت‌وگویی برگزار نخواهد کرد.

«ایگور سچین» رئیس شرکت نفتی «روس‌نفت» نیز به تازگی گفت که کشور‌های اروپایی با اعمال محدودیت علیه روسیه، در حال شلیک به پا‌های خود هستند. وی که در مجمع بین‌المللی اقتصادی سنت‌پترزبورگ صحبت می‌کرد، گفت: «اروپا با اعمال تحریم‌ها علیه روسیه در حال خودکشی انرژی است.»

پیشتر نیز «ولادیمیر پوتین» رئیس جمهور روسیه گفته بود که تحریم‌ها شمشیر دو لبه بود و سران کشور‌های اروپایی با اعمال محدودیت‌ها علیه روسیه، ضربه چشمگیری به اقتصاد‌های خود وارد آورده‌اند. وی افزود که خسارت‌های مستقیم اتحادیه اروپا از تحریم‌ها می‌تواند از ۴۰۰ میلیارد دلار در یک سال فراتر رود و هزینه آن نیز بر دوش شهروندان اتحادیه اروپا خواهد بود.

منبع: خبرگزاری فارس

منبع: آفتاب

کلیدواژه: آژانس بین المللی انرژی اروپا روسیه گاز اتحادیه اروپا بین المللی جریان گاز تحریم ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت aftabnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آفتاب» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۳۲۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟

آژانس بین‌المللی انرژی (IEA) پیش‌بینی کرد که فروش خودرو‌های الکتریکی در سال ۲۰۲۴ به شدت افزایش می‌یابد و تقاضای نفت به طور فزاینده‌ای کاهش می‌یابد و زیرساخت‌های مقرون‌به‌صرفه و شارژ، کلید رشد آینده خواهند بود.

به گزارش ایسنا، آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد که فروش خودرو‌های برقی امسال به ۱۷ میلیون خواهد رسید، در مقایسه با ۱۴ میلیون در سال ۲۰۲۳، که بیش از یک خودرو از هر پنج خودروی فروخته شده در سراسر جهان الکتریکی خواهد بود و پیش‌بینی می‌کند ۱۰ میلیون از این فروش در چین باشد.

نتایج نشان داد که سرعت جذب خودرو‌های الکتریکی به این معنی است که تقاضای نفت برای حمل و نقل جاده‌ای در حدود سال ۲۰۲۵ به اوج خود برسد. آژانس بین‌المللی انرژی اعلام کرد اگر کشور‌ها به سیاست‌های اعلام شده عمل کنند، حدود ۶ میلیون بشکه در روز، تقاضای نفت تا سال ۲۰۳۰ و ۱۱ میلیون بشکه در روز تا سال ۲۰۳۵ کاهش می‌یابد.

این موسسه در مورد تقاضای خودرو‌های برقی گفت: بسیاری از مسائل در برخی کشور‌ها باعث نگرانی‌ها در مورد سرعت رشد صنعت شده است، اما آمار فروش جهانی همچنان قوی است. فروش سه ماهه اول سال جاری نسبت به مدت مشابه سال قبل ۲۵ درصد افزایش داشته است.

آژانس بین‌المللی انرژی اضافه کرد که پاسخگویی به تقاضای رو به رشد با زیرساخت شارژ نیز چالشی کلیدی خواهد بود، زیرا شبکه‌های شارژ باید تا سال ۲۰۳۵ به ۶ برابر برسند.

دیگر خبرها

  • کمک ۲۰ میلیون یورویی اتحادیه اروپا به افغانستان
  • چالش سخت آرسنال برای حفظ یکی از بهترین استعدادهای آکادمی‌اش
  • گفتگوی بورل و امیرعبداللهیان در آستانه سفر گروسی؛ رئیس دیپلماسی اروپا به وزیر خارجه ایران چه گفت؟
  • آژانس به مسیر عقلانیت باز می گردد؟
  • بورل در تماس تلفنی با امیرعبداللهیان: اتحادیه اروپا خواهان تنش با ایران نیست
  • کلید رشد آینده خودرو‌های برقی در کجاست؟
  • تلاش برای رفع ابهام‌ها و اجرای کامل توافق اسفند ۱۴۰۱
  • توصیه آژانس دارویی اتحادیه اروپا درباره واکسن‌ کرونا
  • آژانس بین‌المللی انرژی اتمی سفر گروسی به ایران را تایید کرد
  • سیاست‌های بروکسل علت اصلی گرانی گاز در اروپا