Web Analytics Made Easy - Statcounter

بازرس کل استان کردستان از حمایت هوشمندانه این سازمان از شرکت‌های دانش‌بنیان استان خبر داد و گفت: موانع و مشکلات این حوزه را پیگیری و با همکاری دستگاه‌های اجرایی برطرف می‌کنیم. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، عیسی هواسی شامگاه چهارشنبه همزمان با نخستین روز از هفته قوه قضائیه، با حضور در پارک علم و فناوری استان کردستان ضمن بازدید از بخش‌های مختلف این پارک، به بررسی مشکلات و مسائل واحدهای مستقر پرداخت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

بازرس کل استان کردستان در نشست با رئیس، اعضا و فعالان مستقر در این پارک با ابراز خرسندی از حضور در این جلسه و شنیدن درد دل‌های فعالان این عرصه اظهار داشت: سازمان بازرسی کل کشور یک نهاد نظارتی عام است که بر فعالیت دستگاه‌های اجرایی، نهادهای غیردولتی، شهرداری‌ها و غیره نظارت دارد.

وی "نظارت بر اجرای صحیح قوانین و حسن جریان امور" را دو وظیفه اصلی سازمان بازرسی در اصل 174 قانون اساسی عنوان کرد و  گفت: هر قانون، دستورالعمل و مصوبه‌ای تصویب شود، سازمان بازرسی بر آن نظارت خواهد کرد تا حسن جریان امور برقرار گردد.

هواسی با ابراز تأسف از اینکه در برخی از موارد و حوزه‌ها قانون و حسن جریان امور اجرا نمی‌شود، افزود: شناسایی موانع، پیگیری و نظارت مستمر بر فعالیت‌ها دستگاه‌ها و بخش‌های مختلف به منظور اجرای فرمایشات رهبر معظم انقلاب جزو اولویت‌های بازرسی کل استان است.

مسئولان کردستان در راستای تحقق شعار سال گام بردارند

وی تصریح کرد: تمام دستگاه‌ها در استان کردستان در راستای تحقق شعار سال و حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان گام برداشته و تنها به کارهای سطحی همچون برگزاری جلسات، نصب بنر، شعار دادن و درج نام سال بر تابلوی خیابان‌‌‌ها یا روی سربرگ ادارات اکتفا نکنند.

بازرس کل استان کردستان با بیان اینکه بنده تمایلی به برگزاری جلسات صرف نداشته و بر این اساس از ماه‌ها قبل کاربرگ‌هایی برای دریافت پیشنهادها، نظریات، ظرفیت‌ها و موانع فعالان عرصه پارک علم و فناوری طراحی و به مسئولان پارک علم و فناوری کردستان ارائه شد، خاطر نشان کرد: قرار بر این بود که جلساتی با دستور کار و اولویت‌بندی مشکلات حوزه‌ها مختلف با حضور مدیران استانی برگزار شود اما از روند موجود رضایت نداشته و باید با روحیه انقلابی و جهادی در این زمینه تسریع شود.

وی با اعلام اینکه شخصاً دنبال رفع مشکلات شرکت‌های دانش‌بنیان هستم، ابراز داشت: شرکت‌های دانش‌بنیان استان کردستان مورد حمایت سازمان بازرسی قرار می‌گیرند.

بازرس کل استان کردستان با اشاره به حمایت از شرکت‌های دانش‌بنیان، بر لزوم اجرایی شدن معافیت‌های قانونی در قراردادهای شرکت‌‎های دانش‌بنیان تأکید کرد و افزود: مشکل نبود فضا و مکان فعالان این عرصه از اصلی‌ترین گلایه‌های مطرح شده در این نشست بود که قطعاً مورد بررسی و پیگیری قرار می‌گیرد و باید دستگاه‌های متولی مانند راه و شهرسازی، شرکت شهرک‌های صنعتی، اداره کل منابع طبیعی و سازمان جهاد کشاورزی استان کردستان برای تأمین زمین یا مکان در خور شأن این شرکت‌ها، چاره‌اندیشی و اقدام کنند.

برخورد شدید با ترک فعل مدیران و کارکنان

وی با بیان اینکه حمایت سازمان بازرسی از شرکت‌های دانش‌بنیان در استان کردستان هوشمندانه خواهد بود، تأکید کرد: باید نحوه حمایت و همکاری دو طرفه باشد و متولیان این حوزه نیز پیشقدم و پیگیر مشکلات شوند.

هواسی از برخورد شدید با ترک فعل مدیران و کارکنان ادارات استان کردستان خبر داد و اعلام کرد: دنبال برخورد با ترک فعل‌ها هستیم و در همین راستا در سال گذشته بیش از 60  هشدار  نظارتی  به دستگاه‌های اجرایی استانی داده شده و در صورت احراز سهل‌انگاری و استنکاف از اجرای قانون و به طور خاص در زمینه حمایت از دانش‌بنیان‌ها بدون اغماض رفتار خواهد شد.

وی با یادآوری اینکه جهادی و انقلابی بودن در حرف نیست بلکه در عمل است، تصریح کرد: مدیران باید به صورت جهادی برای حل مشکلات مردم پای کار بیایند چرا که فرصت مسئولیت و خدمتگزاری اندک و زودگذر است.

در اتاقم به روی همه باز است

بازرس کل استان کردستان با بیان اینکه در اتاقم به روی همه باز است، گفت: هر کدام از شهروندان کردستانی در هر روز از هفته می‌توانند به صورت مراجعه حضوری و یا از طریق سامانه گزارشگران فساد، مشکلات و دغدغه‌های خود را منعکس کنند تا مورد بررسی و پیگیری قرار گیرد.

هواسی با بیان اینکه آماده دریافت تمامی شکایات مردمی درباره مشکلات و فسادهای احتمالی در زمینه تکالیف و وظایف دستگاه‌های اجرایی با ذکر مصادیق و عندالزوم مستندات هستیم یادآور شد: شهروندان می‌توانند از طریق سامانه رسیدگی به شکایات و سامانه گزارشگران فساد سازمان بازرسی کل کشور به آدرس gozaresh/ir.bazresi.shekayat://https هر گونه موارد را گزارش دهند.

نخستین نمایشگاه تولید ایرانی دانش بنیان در شیراز/ اولویت صنعت فارس دانش‌محور شدن استاستفاده از ظرفیت شرکت‌های دانش بنیان برای توسعه گردشگری در البرز

رئیس و فعالان عرصه پارک علم و فناوری استان کردستان نیز در این نشست در یک فضای صمیمانه به ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده و بیان مشکلات و نقطه نظرات و راهکارهای خود پیرامون این حوزه پرداختند که بازرس کل استان نیز با سعه صدر دغدغه‌های آنان را گوش داد و از پیگیری مطالباتشان خبر داد.

انتهای پیام/481/ح

منبع: تسنیم

کلیدواژه: شرکت های دانش بنیان دستگاه های اجرایی پارک علم و فناوری سازمان بازرسی دستگاه ها

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۴۲۲۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است

به گزارش گروه سیاست خبرگزاری علم و فناوری آنا، ذبیح‌الله اعظمی ساردوئی عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی در خصوص فعالیت شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی، گفت: یکی از قوانین خوبی که مجلس یازدهم به تصویب رساند قانون جهش تولید دانش‌بنیان بود. از سه سال گذشته یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان روی پروژه کاهش مصرف آب و کشاورزی هوشمند با استفاده از هوش مصنوعی، داده‌های هواشناسی، اطلاعات خاک مزرعه و نوع کشت فعالیت می‌کند.

نماینده مردم جیرفت و عنبرآباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به اینکه امیدواریم طی سال‌های آینده در زمینه کشت گیاهان زراعی و درختان میوه توسط شرکت‌های دانش بنیان اتفاقات خوبی رخ دهد،  ادامه داد: بیش از یک دهه است که در دنیا موضوع پایش سلامت باغات و مزارع آغاز شده و با استفاده از هوش مصنوعی و تصویر برداری هوایی مزارع را پایش می‌کنند.

وی با تاکید بر اینکه در برنامه هفتم توسعه استفاده از بازچرخانی آب و پساب‌ در بخش صنعت و کشاورزی مصوب شده است و با توجه به قانون جهش تولید شرکت‌های دانش بنیان، این شرکت‌ها امیدوار شده و در این حوزه سرمایه گذاری کرده اند،عنوان کرد: مجلس شورای اسلامی ریل‌ گذاری خوبی را انجام داده و اثرات آن را در فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در تمامی بخش‌ها خصوصا بخش کشاورزی شاهد هستیم و اکنون دولت باید از شرکت‌ها حمایت کند و با آنها قرارداد ببندد.

اعظمی با بیان اینکه یکی از مشکلات وزارت جهاد کشاورزی پهنه بندی‌ها بوده تا بر اساس آن مشخص شود چه میزان از اراضی هر منطقه زیرکشت چه محصولی رفته است، گفت: درحال حاضر پهنه‌بندی‌ها توسط کارشناسان انجام می‌شود که علی رغم زمان‌بری به صورت کامل دقیق نیست، در این حوزه نیز شرکت‌های دانش‌بنیان با استفاده از تصویربرداری هوایی ورود کرده‌اند.

عضو کمیسیون کشاورزی، آب، منابع طبیعی و محیط زیست مجلس شورای اسلامی گفت: در بخش کشاورزی می‌توانیم طی سال‌های آینده خبرهای خوشی را از بومی سازی تکنولوژی و خلاقیت توسط شرکت‌های دانش‌بنیان را شاهد باشیم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • مشکلات و دغدغه های تولیدکنندگان ملارد پیگیری و حل شود
  • ایران موفق به تولید زیردریایی هدایت پذیر از راه دور شد
  • بازدید مسئولان از خط تولید فولاد مبارکه ثمرات بسیاری دارد
  • اعظمی: ریل‌گذاری مجلس شرکت‌های دانش‌بنیان را در بخش کشاورزی فعال کرده است
  • فعال شدن شرکت‌های دانش بنیان در حوزه کشاورزی
  • دانش بنیان‌های کرمانشاه؛ چشم به راهِ احداث «شهرک فناوری»
  • تولید داروی بیماران اس ام ای در یک شرکت دانش‌بنیان
  • تمدید زمان ارسال درخواست تسهیلات حمایتی شرکت های دانش بنیان
  • سقف ۱۵ میلیارد تومانی تسهیلات برای شرکت‌های دانش‌بنیان صنعت هوانوردی
  • سازمان بنادر و دریانوردی چه برنامه‌ای برای حضور دانش‌بنیان‌ها دارد؟