Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک شرکت دانش بنیان کشورمان به دنبال کمبود فضا در بیمارستان‌ها و مراکز درمانی و ضرورت افزایش سرعت خدمات رسانی به بیماران دچار تنگی نفس، با شیوه‌ای جدید و خلاقانه بیش از ۱۴۰ دستگاه ایران ساخت اکسیژن ساز خود را در کانتینر طراحی شده نصب و به مراکز درمانی عرضه کرد.

ساره نوروزی از مدیران شرکت دانش بنیان هوایار به عنوان مجموعه فناوری که از سال ۱۳۷۷ به تولید کمپرسورهای صنعتی و تجهیزات جانبی هوای فشرده در حال فعالیت است، در گفت و گو با ایران اکونومیست اظهار کرد: این بسته (پکیج) اکسیژن ساز یک جداساز گاز موردنظر از مخلوطی از چندین گاز برای تولید اکسیژن با خلوص بالا با روش تحت فشار است که پیش از این واردات مشابه خارجی آن به کشورمان تحریم بوده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: پس از اینکه در واردات دستگاه اکسیژن ساز یا قطعات آن از سوی تولیدکنندگان خارجی دچار تحریم و با مشکل مواجه شدیم، با بهره گیری از توان تیم مهندسی متخصص موجود در شرکت دانش بنیان هوایار موفق شدیم بیش از ۸۰ درصد از این بسته را در داخل کشور بومی سازی کنیم.

این فعال حوزه دانش بنیان با بیان اینکه، این شرکت فناور در واقع به عنوان کمپرسورساز یا سازنده قلب پکیج اکسیژن ساز مطرح است، افزود:  کارکرد لازمه اصلی پکیج اکسیژن ساز در واقع کمپرسور است و قیمت کمپرسورهای وارداتی نیز بسیار گران و حتی تا سه برابر قیمت کمپرسور داخلی بود که با سعی و تلاش متخصصان شرکت این دستگاه را بومی سازی کردیم.

وی افزود: در حال حاضر نیز به دنبال آن هستیم که حتی وابستگی به بخش قطعات وارداتی را نیز کمتر و حتی به صفر برسانیم و در حال حاضر نیز قیمت پیکج اکسیژن ساز تولیدی ما به همین دلیل رقابتی است.

نوروزی در خصوص ویژگی محصول اکسیژن ساز این شرکت دانش بنیان توضیح داد: در این تکنولوژی مولکول‌های هوا توسط سطح جاذب متخلخل از یکدیگر جدا و پس از اشباع کردن سطح جاذب، روند کاهش با کاهش فشار انجام می‌شود که نه تنها به یک ژنراتور برای تولید اکسیژن در محل نیاز هست، بلکه دستگاه‌های مختلفی نیز بر همین اساس در پکیج تولید اکسیژن لازم است که این پکیج شامل کمپرسور (دستگاه فشرده کننده هوا)، درایر هوا (خشک کننده هوا)، فیلتراسیون (دستگاه تصفیه کننده هوا) و همچنین ذخیره ساز هوا و اکسیژن است.

وی در ادامه خاطرنشان کرد: در شرایطی که کشورمان به شکل جدی با بحران کرونا دست و پنجه نرم می کرد، با توجه به نیاز مبرم مراکز درمانی و بیمارستانی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور به تجهیزات تولیدکننده اکسیژن برای بیماران کرونایی، اقدام به تولید و ارسال پکیج‌های اکسیژن‌ساز ۶۰۰ لیتری و عرضه به درمانگاه‌ها و بیمارستان‌ها در سراسر کشور کردیم.

نوروزی با اشاره به کمبود و ضیق وقت در مراکز درمانی و بیمارستان ها و همچنین کمبود فضا برای استقرار بیماران کرونایی، از خلاقیت این شرکت فناور برای تهیه کانتینر ۴۰ فوت برای نصب پکیج اکسیژن ساز گفت و افزود: هرچند این طرح افزایش هزینه تولید نهایی محصول را برای شرکت به دنبال داشت اما به دلیل سهولت در بهره برداری و کاهش هزینه و زمان، از سوی مراکز درمانی و بیمارستانی مورد استقبال قرار گرفت و این اقدام خلاقانه افزایش تقاضا را نیز برای دستگاه را به دنبال داشت.

وی در پاسخ به این سوال که بعد از اضافه کردن کانتینر و پیش از آن قیمت چقدر تفاوت کرد نیز تصریح کرد: قیمت مصوب فروش دستگاه اکسیژن ساز  یک میلیارد و ۸۴۰ هزار تومان تعیین شده بود که پس از نصب در کانتینر طراحی شده این دستگاه را تنها با اندک اختلاف ۱۵۰ هزار تومانی یعنی به قیمت یک میلیارد و ۹۹۰ میلیون عرضه کردیم، در صورتی که آن کانتینر نیازمند انجام یکسری لوازم، تغییرات و آماده سازی برای استفاده برای مراکز درمانی بود و ما برای یاری و خدمت به خانواده های درگیر بیماری کرونا هیچگاه صحنه را ترک نکردیم.

نوروزی در پاسخ به این سوال که این شرکت دانش بنیان تاکنون موفق به فروش چند دستگاه اکسیژن ساز به مراکز بیمارستانی و درمانی کشور شده است نیز تصریح کرد: تاکنون بیش از ۱۴۰ پکیج کانتینری به مراکز درمانی و بیمارستانی عرضه کرده ایم اما متاسفانه با وجود اینکه تقاضا برای این دستگاه وجود دارد اما برخی مراکز درمانی و بیمارستانی فاقد سیستم سانترال یا سرور مرکزی ارتباطی هستند.

 

 

وی در پاسخ به این سوال که آیا تاکنون پکیج اکسیژن ساز خود را به سایر کشورها نیز صادرات کرده اند نیز اظهار داشت: در دوره کرونا به دلیل نیازهای بخش داخلی مجوز صادرات نداشتیم اما پیش از کرونا دستگاه را به کشورهای عراق و سوریه صادر و برای کشور ارزآوری داشتیم و قطعا اگر فرصت پیش بیاید صادرات را مجددا از سر خواهیم گرفت.

این مدیر حوزه فناوری در ادامه در خصوص مشکلاتی که این شرکت دانش بنیان با آن در بخش فروش داخلی مواجه است نیز اظهار کرد: متاسفانه در پرداخت ها از سوی مراکز درمانی و بیمارستانی با مشکل مواجه هستیم و این مقداری زمان بر است.

وی افزود: این مشکل به خصوص در بخش خدمات دهی بیشتر است چراکه این دستگاه ها پس از گارانتی نیازمند سرویس دهی و احیانا تعویض قطعات به صورت دوره ای است و در حال حاضر شعب محلی مان در سراسر کشور رقم های بسیار بالایی از این بایت در بخش خدمات فروش از مراکز درمانی طلبکار هستند.

نوروزی با اشاره به استقرار این شرکت دانش بنیان در شهرک بهارستان در استان تهران، در خصوص میزان اشتغالزایی این شرکت فناور نیز تصریح کرد: در حال حاضر حدود ۵۰۰ نفر پرسنل ثابت و محلی در بخش های مختلف شرکت در حال فعالیت هستند.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: کرونا ، دستگاه اکسیژن ساز ، شرکت دانش بنیان

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: کرونا دستگاه اکسیژن ساز شرکت دانش بنیان مراکز درمانی و بیمارستانی شرکت دانش بنیان دستگاه اکسیژن ساز حال حاضر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۴۶۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد

بخش R&D آوان بهمن شیمی مجهز به مدرن‌ترین تجهیزات و فناوری‌های روز دنیا بوده و توسط تیمی از متخصصان برجسته در حوزه شیمی و داروسازی در حال توسعه مولکول‌های دارویی است. این بخش وظیفه توسعه مواد اولیه دارویی جدید و همچنین بهینه‌سازی روش‌های تولید محصولات موجود را بر عهده دارد.

زلفی گل، وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، با تاکید بر حمایت از شرکت‌های دانش بنیان و نوآور در حوزه سلامت گفت: «در کشور ما رویکرد جدیدی به علم و فناوری وجود دارد که مسیر را تغییر داده و تبدیل علوم به فنون در دستور کار مراکز علمی قرار گرفته است. دانشگاه‌ها فقط تا سطحی، فناوری را خلق می‌کنند و پس از آن نیاز است تا بخش خصوصی و صنایع در کنار یکدیگر قرار گیرند و بر اساس قانون و مسیر مشخص تولید دانش بنیان رشد و جهش یابد.»

محمد رضا عبدالهی، مدیر عامل شرکت آوان شیمی، در سخنانی در این مراسم، ضمن ابراز خرسندی از افتتاح بخشR&D ، گفت: «ما متعهد به تولید مواد اولیه دارویی با کیفیت بالا و مطابق با استانداردهای بین المللی هستیم. افتتاح این بخش، نقطه عطفی در مسیر این تعهد است و امیدواریم که با کمک این بخش، بتوانیم با توسعه و بهینه سازی محصولات جدید نقشی موثر در ارتقای سطح سلامت جامعه ایفا کنیم.»

وی افزود: «آوان شیمی همواره با توسعه دانش فنی محصولات ارزشمند با کیفیت و اثربخش، در جهت تامین با ثبات و امن دارویی و همچنین کاهش وابستگی کشور در زمینه مواد موثره داروئی گام بر می‌دارد. مبنا قرار دادن تحقیقات در خدمت تولید صنعتی در این شرکت از ارزش‌های اصلی است.»

عبدالهی اضافه کرد: «از دیگر اهداف استراتژیک شرکت و در راستای ارتقاء نظام سلامت کشور، می‌توان به ایجاد سایت تولیدی مطابق با اصول GMP برای تولید محصولات High-Potent و LVHV به منظور امکان تولید محصولات درمانی در حوزه‌های جدید اشاره کرد.»

مدیرعامل آوان شیمی با تاکید بر اهمیت محصولات دانش بنیان افزود: «بر اساس تأییدیه معاونت علمی فناوری ریاست جمهوری، شرکت آوان شیمی تاکنون موفق به اخذ گواهی دانش بنیان 3 محصول خود شده و اقدامات لازم جهت اخذ تائیدیه دانش بنیان 6 محصول دیگر نیز در حال انجام است. لازم به ذکر است این شرکت برای اولین بار در کشور، اقدام به تولید و فروش مولکول تلمیزارتان به عنوان یکی از محصولات جدید دسته قلبی و عروقی با هدف کنترل فشارخون کرده است.»

در حال حاضر 30 مولکول در پایپ لاین توسعه شرکت آوان شیمی قرار دارد که از این تعداد، 4 مولکول در مرحله تولید و فروش صنعتی، 11 مولکول در مرحله اخذ پروانه فروش در سال جاری، 9 مولکول در مرحله توسعه دانش فنی و 6 مولکول در فاز بررسی اولیه است.

در راستای توسعه همکاری و مشارکت‌های علمی، کمک به اقتصاد دانش بنیان و ایجاد ارتباط موثر مابین صنعت و دانشگاه، همکاری با مراکز دانش نهاد و اساتید دانشگاهی و مراکز علمی و تحقیقاتی نیز در حال انجام است و همچنین شش پروژه توسعه محصول به منظور همکاری با دانشگاه‌ها و متخصصین کشور برای سال جاری تعریف شده است.

افتتاح بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی گامی بلند در مسیر ارتقای سطح سلامت جامعه از طریق تولید مواد اولیه دارویی باکیفیت و مبتنی بر نوآوری است.

درباره شرکت آوان بهمن شیمی

شرکت آوان بهمن شیمی به عنوان شرکتی دانش بنیان، تحقیقاتی و تولیدی از ابتدای سال1400 در صنعت داروسازی کشور و در حوزه تولید مواد موثره داروئی فعالیت خود را آغاز کرده است. این شرکت با رویکرد نوآورانه و مطابق با استانداردهای بین المللی، یکی از شرکت‌های تامین کننده مواد موثر دارویی است که در حوزه‌های درمانی مختلف نظیر دیابت، کاردیولوژی، نورولوژی، ایمونولوژی و آنکولوژی در حال فعالیت است.

کد خبر 847841

دیگر خبرها

  • تحقق مشارکت مردم در رشد تولید با توسعه اقتصاد دانش بنیان
  • توسعه و ارتقا مراکز درمانی موقوفه از اولویتهای سازمان اوقاف است
  • تجهیزات بیمارستان گچساران خریداری شد
  • ایران اکسپو سکوی صادرات دانش‌بنیان‌ها
  • توسعه بازار بین المللی محصولات دانش بنیان‌ها
  • عزم هیئت الجزایری برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • بخش تحقیق و توسعه شرکت آوان بهمن شیمی افتتاح شد
  • عزم هیات تجاری الجزایر برای توسعه همکاری فناورانه با ایران
  • جذب و تربیت سالانه دو هزار نیروی متخصص در حوزه فناوری کوانتوم
  • بازدید رئیس صندوق نوآوری و شکوفایی از دانش‌بنیان‌های شهرک صنعتی هشتگرد