Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس کمیسیون بهداشت مجلس گفت: پنج هزار میلیارد تومان اعتبار در لایحه بودجه ۱۴۰۱ برای اجرای قانون تعرفه گذاری پرستاری اختصاص یافت.

حسینعلی شهریاری روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایران اکونومیست افزود: قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری پس از حدود ۱۵  سال بی تفاوتی دولت ها و وزرای مختلف و اجرا نشدن، با تلاش های وزارت بهداشت و مجلس یازدهم در حال اجرایی و عملیاتی شدن است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



وی گفت: این قانون در سال ۱۳۸۶ تصویب شد اما طی این سال ها دولت ها آن را اجرا نکردند.

وی افزود: رهبر انقلاب دو سال گذشته در روز پرستار بر ضرورت اجرای  این قانون تاکید کردند و خوشبختانه پس از استقرار دولت سیزدهم این موضوع در اولویت دستور کار وزارت بهداشت قرار گرفت.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی با اشاره به عملکرد وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی یادآور شد: عملکرد وزیر بهداشت تاکنون مطلوب بوده است، البته نباید انتظار داشت وزیر بهداشت سال ها عقب ماندگی ها سال‌های گذشته را جبران کند.

وی گفت: امیدواریم با تلاش دولت مردمی  در فصل بودجه، اختلاف  بودجه استان های برخوردار و غیربرخوردار کاهش یابد و منابع کافی در اختیارشان قرار گیرد  تا بتوانند بخشی از عقب افتادگی ها را جبران کنند.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تحقق بیمه همگانی را از اقدامات موثر وزارت بهداشت و مجلس دانست و یادآور شد: متاسفانه دولت و وزیر قبلی قول و قرارها و تعهداتی بر جای گذاشتند که شاید اجرای آنها به سادگی امکان پذیر و مقدور نباشد و دکتر عین اللهی برای اجرای تعهدات برجای مانده از قبل، به زمان نیاز دارد.

  منبع: خبرگزاری ایرنا برچسب ها: حسینعلی شهریاری ، وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی ، بهداشت و سلامت

منبع: ایران اکونومیست

کلیدواژه: حسینعلی شهریاری وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی بهداشت و سلامت وزارت بهداشت

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۳۰۶۱۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، فاطمه محمدبیگی، از اعضای ­کمیسیون بهداشت و درمان مجلس گفت: کمبود ماما در کشور همچون کادر پرستاری در شیفت‌های سنگین این گروه خود را نشان داده و منجر به خستگی و کاهش کیفیت کار ماما‌ها در کشور شده است.

محمدبیگی گفت: ارتقای سلامت مادران و کودکان، ترویج فرزندآوری و تغذیه به واسطه شیر مادر، جلوگیری از مرگ مادر، کودک و آموزش مراقبت‌های دوران بارداری معمولاً به واسطه ماما‌ها انجام می‌پذیرد.
وی افزود: در قانون جوانی جمعیت به صورت ویژه به کمبود ماما در کشور اشاره شده است به طوری که به ازای هر دو زایمان فعال باید یک ماما در کشور وجود داشته باشد؛ و این در حالی است که این بند قانونی اجرایی نمی‌شود.
عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با بیان اینکه قرار بود امسال حدود ۳۵۰۰ ماما در کشور استخدام شوند، افزود: در ظرفیت پذیرش و استخدام وزارت بهداشت فقط حدود ۳۰۰ ماما در کشور ثبت شده بود، در حالی که بر اساس آمار‌ها، به جذب و استخدام حدود ۹ هزار ماما در کشور نیاز داریم.
پنجم ماه می، مصادف با ۱۶ اردیبهشت ۱۴۰۳، روز جهانی ماما نامگذاری شده است.

دیگر خبرها

  • اجرای دو پویش ملی سلامت در برنامه وزارت بهداشت
  • درمان رایگان کودک مشروط بر داشتن بیمه پایه
  • درمان رایگان کودک با داشتن بیمه پایه
  • خدمات درمانی رایگان برای کودکان؛ نمایش یا واقعی؟
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • این مورد جزو خدمات درمان رایگان کودکان نیست | ۲ سامانه برای ثبت شکایت از بیمارستان‌ ها 
  • کمبود ۹۰۰۰ ماما در کشور
  • خبر خوب رئیس سازمان برنامه و بودجه به کادر درمان کشور
  • ۶ چالش مامایی در قانون جوانی جمعیت/ اصلاح پرداخت تعرفه زایمان
  • ریشه‌های نارضایتی‌ها پرستاران؛ اضافه‌کار اجباری بر خلاف قانون